telePS Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Αν θέλει κάποιος ας τα μεταφέρει όλα στο παλιό thread. Δηλαδή τί θέλει να μας πεί η δημοσκόπηση; Οτι το 78% των γραμμών δεν χρησιμοποιούν εναλλακτικό; :confused: Αν είναι έτσι το νούμερο το βρίσκω εντυπωσιακό!! Κατα την γνώμη μου η Forthnet είναι λίγο πεσμένη σε σχεση με το παρελθόν. Πού είναι η TeleDome;; :rolleyes: Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filarakos_27 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Gnorizei kaneis tin ypiresia tou OTE "MailFAX". tin ida psaxnodas kapou stin selida tis alla den mporesa na vro perissotera.to eida parakato http://www.oteshop.gr/clientservice/newnumbers.htm Oi gynaikes den exoun tipota na poune alla to lene toso oraia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Η κινέζικη εταιρεία ΖΤΕ, που είναι απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού δικτύων στον κόσμο, θα παραδώσει στον ΟΤΕ ADSL δίκτυο χωρητικότητας 10.000 χρηστών στο τέλος Ιουνίου Σύμφωνα με δελτίου τύπου που έχει εκδώσει η ΖΤΕ, συνεχίζεται η συνεργασία ανάμεσα στον ΟΤΕ και στην ΖΤΕ μετά την περσινή αξιοπιστία που έδειξε το δίκτυο της κατα την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η κινέζικη ΖΤΕ έχει στείλει τον εξοπλισμό απο το τέλος Μαίου. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να παραδοθεί για χρήση μετα το τέλος της εγκατάστασης του, η οποία αναμένεται να τελειώσει στο τέλος Ιουνίου. Το δίκτυο θα είναι χωρητικότητας 10.000 χρηστών ADSL και θα είναι το πρώτο της κινέζικης εταιρείας που θα τεθεί σε εμπορική διάθεση στην Ελλάδα. Η ΖΤΕ επιλέον, σκοπέυει να επεκτείνει της δραστηριότητες της στην Ελλάδα δημιουργώντας ένα γραφείο τεχνικής υποστήριξης το οποίο θα λειτουργεί σαν κεντρικό γραφείο για ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων . Πηγή:http://www.zte.com.cn/English/02news/detail.jsp?CateName=Press%20Clipping&ID=3465 c http://www.adslgr.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Α. Αν είναι έτσι (μόνο για το καλοκαίρι και μετά κόψιμο) πάρε όποιο πακέτο έχει τον καλύτερο εξοπλισμό και είναι και φθηνότερο, αλλά μην πάρεις της OTEnet γιατί νομίζω ότι πρέπει μετά να κάνεις αίτηση διακοπής για να σου κόψουν και την πρόσβαση. Ούτως ή άλλως είτε για 3 μήνες είναι είτε για 4 το ίδιο σου κάνει.Δενμε πρόλαβες. Πήρα χτες on dsl με ένα sagem modem μέσα 129€ το ίδιο με τις άλλες έρχεται. Πάντως θα δω αν θα την κόψω τελικά...Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αλλάξω παραχό :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Το ανακοίνωσαν την στιγμή που σκεφτόμουν να αλλάξω σε Vivodi... τώρα θα το σκεφτώ ξανά αφου πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση... :rolleyes: http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Περίεργο μου φαίνεται το πρόγραμμα αυτό. Το μόνο που ξέρω της τελλας είναι το My country με πάγιο 1ευρώ το μήνα και μείωση της τιμής από 23,5 σε 20 λεπτά/λεπτό για κινητά Ιταλίας. Αυτό το πρόγραμμα που λες δεν το έχω ακούσει. Είσαι σίγουρος ότι είναι για διεθνείς κλήσεις; Νομίζω ότι αν μείνεις κάποια χρόνια Ιταλία σε συμφέρει καλύτερα να βάλεις σταθερό είτε να καλείς εσύ κυρίως τους γονείς σου παρά αυτοί..... Nai kserw ma h mana mou,mou eipe pws apo to thlefwniko kentro ths eipan pws tha einai 6 eurw panw kai pws tha exei auth thn ekptwsh pou egrapsa poio panw. ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Η λύση στο πρόβλημά σου: http://www.voipbuster.com Πλέον δωρεάν όλες οι κλήσεις και προς σταθερά Ελλάδας! :D Γιατί να μπλέκετε με Τρελάς και πράσινα άλογα τη στιγμή που μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο εσύ, τζάμπα, όποτε θες; ;) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysky Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 6€ πάγιο?...χμμμ...Εμένα Polis 300 μου βρωμάει...Θα μου πείτε, τι σχέση έχει αυτό το πρόγραμμα με τις διεθνής κλήσεις?? :confused: Έλα μου ντε...φαίνεται η Tellas καταφέρνει και προσαρμόζει το πρόγραμμα στις ανάγκες του κάθε πελάτη!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Πάντως η πρόταση του lewton φαίνεται καλή... Ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη?... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 6€ πάγιο?...χμμμ...Εμένα Polis 300 μου βρωμάει...Θα μου πείτε, τι σχέση έχει αυτό το πρόγραμμα με τις διεθνής κλήσεις?? :confused: Έλα μου ντε...φαίνεται η Tellas καταφέρνει και προσαρμόζει το πρόγραμμα στις ανάγκες του κάθε πελάτη!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Πάντως η πρόταση του lewton φαίνεται καλή... Einai fantastikh!!!! Ekana HDH ta prwta mou thlefwnhmata,amesh klhsh kai teleios hxos!!!!! :w00t: :w00t: Arage tha leitourgei mesw pstn sthn Ellada?Krufes xrewseis den uparxoun etsi? :worry: ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Έκανα αίτηση για να γίνει απόρρητο το σταθερό μου (ΟΤΕ). Μέσα σε μια μέρα είχε ενεργοποιηθεί. Αλλά ταυτόχρονα ενεργοποίησαν και την απόκρυψη κλήσεων στη γραμμή μου. Τους κάλεσα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνω το νούμερό μου απόρρητο (αφαίρεση από τον τηλεφωνικό κατάλογο) αλλά να φαίνεται το νούμερό μου όταν καλώ κάποιον άλλο. Ισχύει αυτό ή έπεσα σε άσχετο υπάλληλο; Εγώ θέλω μόνο να μην εμφανίζομαι στον κατάλογο. Δεν θέλω απόκρυψη. I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sreaker94 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 epeses se asxeto krima!!! a kai na ksereis aytoi tou ote einai kai ligo oksythymoi xaxaxaxaxaxa!!! :!: mhn nomizeis ta bgazeis pera monosroma ote ok file mhn anyshxeis ta idia pathenoumai oloi me ton O.T.E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Οπότε επιμένω αύριο ξανά; I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tbl Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Θέλω :D να εκτρέπω τις εισερχόμενες κλήσεις που έχω σε ένα σταθερό, μέσω internet/voip ώστε να μπορώ να τις απαντάω από οποιοδήποτε άλλο μέρος έχω πρόσβαση στο internet. Θέλω όταν δεν είμαι on-line για να απαντάω στις κλήσεις μου, οι κλήσεις να προωθούνται σε voice-mail στο οποίο θα έχω πρόσβαση μέσω internet. Σε δεύτερη φάση, θέλω να μπορώ να κάνω κλήσεις voip μέσω internet από οποιοδήποτε άλλο μέρος έχω πρόσβαση και οι κλήσεις αυτές να τερματίζουν χρησιμοποιώντας την σταθερή σύνδεση που έχω στην έδρα μου. Αυτά! Ζητάω πολλά? Καμιά σκέψη κανείς? Asterisk+FXO card Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Πρόσφατα αγόρα έναν 3COM OfficeConnect ADSL Wireless 11g firewall router (3CRWE754G72-B) (ANNEX-B) και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα συμπιεσμένα αρχεία. Έρχονται όλα corrupt (CRC error checking). Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Με το MTU που έπαιξα από την μεριά του router δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Δες και αυτό που είναι καινούργιο: http://www.disabled.gr/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3192 http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatrikisths Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Έιχα ondsl Economy 1000, πάω πριν καμιά 20αριά μέρες να την κόψω και μετά από μια τεράστια και επίπονη διαδικασία μου δηλώνυν ότι πρέπει να λήξει ο μήνας για να κοπεί !! Λέω δε γ*******, θα στέλνω τουλάχιστον τα 20 μυνήματα την ημέρα, θα κατεβάσω και τα 1000, τεσπα ... Εν τω μεταξύ πήρα netkey η οποία ως γνωστών παίζει στα 256 και άφησα ότι υπόλοιπο είχα σε Μb να το κατεβάσω σήμερα (για λίγο πιο γρήγορα...). Πάω να μπώ σήμερα το πρωί (00:10), τίποτα! Παίρνω το 801, μα, μου, πάρτε αύριο :hunter:.. Παίρνω σήμερα, το συζητάγαμε κανά 15,στο οποίο με έβαζε στην αναμονή για να το συζητήσει με διάφορους. Καταλήγει στο ότι η σύνδεση δεν μπορεί να διακοπεί σε καμία χρονική στιγμή του μήνα παρά μόνο την τελευταία μέρα στις 00:00 γιατί πολύ απλά έτσι είναι προγραμματισμένο το σύστημα :!: και φυσικά πρέπει να χρεωθείς αυτή την τελευταία μέρα (συγκεκριμένα εγώ την σημερινή ) κατά την οποία δεν έχεις σύνδεση :angry::angry:! Δεν είναι ελαφρώς παράνομο αυτό (εώς πολύ θα έλεγα!)? Υπάρχει κάποιος οργανισμός που μπορώ να διαμαρτυρυθώ?! Δεν είναι το κόστος της ημέρας (περισσότερα έδωσα στα δυο τηλεφωνήματα) αλλά μου τη σπάει να με δουλεύουνε στα μούτρα μου! Φυσικά το ηθικό δίδαγμα είναι ::shoot::kill: πΟΤΕ (νετ) :whip: :knife: ξανά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizad Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Σκεφτυομαι σοβαρα να βαλω SkyDsl αλλα πριν κανω κατι τετοιο θα ηθελα να μοιραστειτε τις εμπειριες σας και τις γνωμες σας σαυτο το θεμα.Αξιζει?Ποσο κοστιζει.....(τον εξοπλισμο τον εχω,πιατι και skystar 2)μονο η συνδρομη στον HELLAS DIGITAL μου λεπει.Τι λετε?Ανταποκρινεται το πακετο στις απαιτησεις ενος μεσου χρηστη internet.Γλιτωνουμε ευρουλακια απο τον Π(ΟΤΕ?)Σας ευχαριστω ...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 θελω και εγω να την κοψω. Πες μου την διαδικασια σε παρακαλω και ελπιζω να μην τραβηξω τα ιδια με σενα ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatrikisths Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Βασικά το κρίσιμο ερώτημα είναι από που την έχεις πάρει ... Εγώ είχα κάνει την αίτηση στο πλαίσιο και για αυτό έπρεπε οπωσδήποτε να πάω στο πλαίσιο για να κάνω τη διακοπή (όσο και να επιμένουν για το αντίθετο στο πλαίσιο, ειδικά αν τους πάρεις τηλέφωνο). Επίσης αν πας πλαίσιο καλό είναι να πας σχετικά πρωί γιατί μετά το μεσημέρι φεύγει η αντιπρώσωπος και θα περιμένεις περισσότερη ώρα να βρούν άκρη. Κατά τα άλλα θα χρειαστείς την ταυτότητα σου την οποία θα την στείλουν με fax ... Αν τώρα δεν είσαι απο πλαίσιο θεωρητικά πας από πΟΤΕ όπου συμπληρώνεις κάποια αίτηση και μπορεί και να τελειώνεις σχετικά απλά (μην βασίζεσαι βέβαια, εμένα μου δώσανε αίτηση, γιατί φυσικά με στείλανε πρώτα εκεί, την οποία ο τύπος όταν έμαθε, πήρε κάποιο τηλέφωνο, ότι είχα κάνει στο πλαίσιο την αίτηση μου πήρε την αίτηση που είχα ήδη συμπληρώσει και την έσκισε) !! Καλή τύχη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Τελικά πέρασα σήμερα από κατάστημα ΟΤΕ και ξαναρώτησα αν γίνεται να κάνω το νούμερο απόρρητο αλλά να μην ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα η απόκρυψη.Μου είπαν ότι κανονικά δε γίνεται και συμπλήρωσαν ειδική αίτηση την οποία έστειλαν στους τεχνικούς προκειμένου να γίνει αυτό που ήθελα. Γιατί να κάνουν τη ζωή τους/μας τόσο δύσκολη; Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις δύο υπηρεσίες; Το θετικό είναι ότι η απόκρυψη απενεργοποιήθηκε εντός λίγων ωρών από την αίτησή μου. Έστω και όχι άμεσα, τέλος καλό, όλα καλά :) I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tHe_BrAiN Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Αγοραζοντας Mac Mini :w00t: και βάζοντας σε αγγελία το PC με τα Windows! (Επιτέλους!) ανακάλυψα οτι το Ιντερνετ "πετάει". Με Tiger OS και browser Safari, είμαι με μέσο όρο ταχύτητας 42kbps. Το μεσημέρι στα 40kbps και βραδάκι 44kbps! Βλέπω τεράστια διαφορά στο φόρτωμα των σελίδων όσο και στα downloads από Bit Torrent, Limewire, aMule (αντίστοιχο του eMule στο PC)...Έχω το SpeedTouch 530i (384/128 Forthnet). Και μην ακούσω ότι το Mac δεν έχει προγράμματα,,,είναι μεγάλο λάθος!!! Έχει και παραέχει και κάνουν και πιο πολλά από τα PC πιο ευκολα και πιο γρηγορα. Το Tiger ειναι απιστευτο λειτουργικο, οποιος θελει να το δει ας παει σε καποιο πλαισιο να το δοκιμασει, το εχουν. Η γραμμή επιτελους φυσάει.....! :) ;) switch life, switch to mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Μονο σε οτε-shop γινεται η διακοπη! ουτε καν το 134 αναλαμβανει να κανει την διακοπη ουτε και τηλεφωνικα η οτεnet! και οι δυο σε παραπεμπουν σε ενα οποιοδηποτε καταστημα του οτε για να γινει η διακοπη! ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Για το Tiger και τα MAC γενικότερα έχεις δίκιο και δεν διαφωνεί κανείς, αλλά όσον αφορά την γραμμή και την ταχύτητα, νομίζω οτι είναι ιδέα σου :) Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Αυτά παθαίνετε για να μπλέκετε με ημιδημόσιες εταιρίες. Με το καλό να ξεμπλέξετε και μην ξανακάνετε το λάθος. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Δεν ειμαι υπερ του δημοσιου η του ημιδημοσιου τομεα αλλα εκνευριζομαι οταν τον δογματισμο του κρατισμου ερχεται να συμπληρωσει ο δογματισμος της αγορας. Εχω τραβηξει τοσα πχ απο την ιδιωτικη ΤΙΜ που οσα λεμε εδω για την οτενετ ειναι παιχνιδακι. Μην εθελοτυφλουμε λοιπον και καλο θα ειναι να μην μιλαμε τοσο αφ υψηλου λες και τα εκατομυρια που ειναι στην κοσμοτε ειναι πανηλιθιοι και εσυ φιλε lewton ο μονος εξυπνος ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts