Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (EricssonT39/R202)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Athanasios

Λοιπον γνωρίζω πωσ το θέμα σιγουρα κάπου θα υπάρχει αλλα επειδή φεύγω φαντάρος σε 2βδομάδες θα ήθελα να μην πω στον κόπο να τα ψάχνω λόγο ελειψεισ χρόνου αλλα και ακομη να βρω αυτο που μου ταιριάζει.

τι με συμφέρει για να πέρνω φθηνά τηλέφωνα απο το στρατόπεδο? σε κινητα σταθερα...... πχ χρονοκαρτα οτεκαρτα , τηλεκαρτα(στην τηλεκαρτα μπορεισ να βάλεισ χρονοκάρτα?) .2αυτοι που 8α με πέρνουν απο το σπίτι?τι συμφέρει. η τισ κάρτεσ των εναλλακτικών φορέων... σιγουρα καλύτερα είναι να καλώ σε σταθερό αλλα όταν με πέρνουν εμένα θα με πέρνουν στο κινητό οποτέ μια λύση για τηλεφώνημα απο στα8ερό σε κινητό και απο σταθερό σε σταθερό.

ευχαριστω πολύ...

υγ _ καρτεσ μονο

Afou thes karta pare tin hronokarta tou ote kirios gia tin aristi poiotita epikoinonias.me mia hronokarta ton 5 euro (pou dinei kai 0,30 euro dorean diladi 5,30 sinolo) epairna mono se kinita kai milaga poli (2 lepta toulahiston se kathe klisi).kratise 4-5 meres!tora an thes fthinoteres kliseis se kinita alla ohi toso kali poiotita epikoinonias pare tin karta tis vivodi(se astika hreonei to idio me tin hronokarta tou ote) i tin smile&web tis otenet(afti einai panakrivi gia stathera)

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης

Όπως σπίτι σου έχεις το φίλτρο/διχαστή έτσι και στην πλευρά του ΟΤΕ υπάρχει ένα αντίστοιχο φίλτρο/διχαστής που ενώνει την τηλεφωνική γραμμή με το τηλεφωνικό κέντρο και το DSLAM.

Κάθε ένα από τα δύο μπορεί να χαλάσει ανεξάρτητα από το άλλο - στη δικιά σου περίπτωση πρέπει να έχει πάθει ζημιά η πλακέτα που σε συνδέει στο τηλεφωνικό κέντρο, ενώ η θύρα του DSLAM έμεινε ανέπαφη...

Αχααα! Ήσουν κατατωπιστικός. Thanks :)

Ευτυχώς δεν συνέβη το αντίθετο. :luck:

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από τον Oracle

Εμ είδες.. ο τύπος στο 800-11-26000 μου έδωσε λάθος τις εντολές για τις εκτροπές! Τις έχω στο πρώτο μήνυμα!

Επίσης καμία ρύθμιση δε χρειάζομαι για τους MSN γιατί τα έχω κάνει όλα από πριν με το HyperTerminal για τις αναλογικές και πάνω από τη συσκευή για την ISDN.

Τhanx φίλε!

Χαρά μου να βοηθάω όποτε μπορώ :) Όσο για το **90*msn# που σου είπε είναι για να ορίσεις στην συγκεκριμένη αναλογική θύρα ποιος αριθμός θα εμφανίζεται, και κατά συνέπεια θα χρεώνεται, όταν κάνεις εξερχόμενες κλήσεις από την συγκεκριμένη αναλογική θύρα.

EDIT

Οι εντολές που σου έδωσε δεν είναι λάθος. Είναι σωστές μόνο αν έχεις ορίσει ένα msn στην συγκεκριμένη θύρα ή θέλεις να ενεργοποιήσεις την εκτροπή στο πρώτο msn της θύρας χωρίς να βάλεις το *1# .

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από τον Oracle

Αγαπητοί φίλοι έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ISDN γραμμή με ένα επικεφαλή αριθμό και έναν MSN. O κύριος αριθμός μου χτυπάει σε 2 αναλογικές συσκευές και ο MSN χτυπάει σε μία συσκευή ISDN Siemens Profiset 30.

Στην συσκευη isdn λογικα πρέπει να υπαρχει επιλογή για προώθηση μέσα στα μενου της συσκευής. Ψάξε λίγο το manual και θα το βρεις μαλλον

Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence.

Από τις 28 Οκτωβριου αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..

Πολλες φορες μεσα στην μερα γίνονται διακοπές της παροχης internet με το εξωτερικό (και το εσωτερικο αφου ολα τα requests πανε μεσω Αγγλιας).

Μετα απο σχετικο trubleshooting κατεληξα στο παραπανω συμπερασμα αφου μπορω να "δω" τους DNS της VIVODI καθως και τον Email server αλλα τιποτα προς τα εξω.

Το ΔΡΑΜΑ ξεκινα καπου εδω , αφου επι μια εβδομαδα προσπαθω να βρω ακρη με το προβλημα

- ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ :mad:

- ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΡΝΕΙ :mad:

- ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΟΥ (στον router, στην ευθεια κτλ) :mad:

Σε καμια περιπτωση δεν υπήρξε η αναμενόμενη συμπεριφορα και εξυπηρετηση.

Κανεις δεν μπηκε στον κόπο να στελει ενα email ή να κανει ενα τηλεφωνο να ενημερωσει τους συνδρομητες για το προβλημα.

Να σημειωσω ότι το προβλημα το εχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗς VIVODI (τσεκαρισμενο) :mad:

Εαν κάποιος μπορει να μας ενημερωσει (γιατι για την vivodi το προβλημα δεν ειναι ακομα γνωστο) παρακαλω ας το κανει.

:rolleyes:

Επίσης οσοι εχουν το ιδιο προβλημα ας κανουν post εδω για να δουμε τι παιζεται.

Sam

Λοιπόν παιδιά.. η κατάσταση έχει ως εξής τώρα. Κατάφερα να ρυθμίσω την εκτροπή από τα αναλογικά τηλέφωνα που χτυπάνε με το κεφαλικό μου νούμερο (το οποίο είναι ρυθμισμένο ως πρώτο MSN στη θύρα P2 στην οποία βρίσκονται)...

αλλά.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ακόμη να την κάνω να δουλέψει για το δεύτερο μου νούμερο που χτυπάει στην ISDN συσκευή μου.

Η συσκευή είναι η Siemens Profiset 30. Ένας φίλος που είπε για τα menu του τηλεφώνου.. το έκανα αλλά δεν έγινε κάτι. Όρισα στη συσκευή στη μνήμη του MSN τον αριθμό που θέλω... δήλωσα αριθμό εκτροπής πάλι στη μνήμη.. πάτησα το σχετικό κουμπί.. αλλά τίποτα!

Επίσης δοκίμασα και αλλιώς. Ενεργοποίησα προσωρινά το πρωτόκολλο KEYPAD και έδωσα το σχετικό string: *21*2310ΧΧΧΧΧΧ*1# ή και σκέτο *21*2310ΧΧΧΧΧΧ# .. πάλι τίποτα!

Πως να το κάνω από την ISDN συσκευή..; Καμιά ιδέα;

:tease: ..oh dear!

Μάλλον πέφτει η σύνδεση της Vivodi με το εξωτερικό. Και στην Otenet συμβαίνει μερικές φορές παρόλο που έχει τρεις ξεχωριστές γραμμές και κρατάει μερικά λεπτά - πιθανόν τόσο χρειάζεται για να κάνει την αναδρομολόγηση...
Είμαστε όλοι εδώ

Αρχικό Μήνυμα από τον sam727

Από τις 28 Οκτωβριου αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..

Πολλες φορες μεσα στην μερα γίνονται διακοπές της παροχης internet με το εξωτερικό (και το εσωτερικο αφου ολα τα requests πανε μεσω Αγγλιας).

Μετα απο σχετικο trubleshooting κατεληξα στο παραπανω συμπερασμα αφου μπορω να "δω" τους DNS της VIVODI καθως και τον Email server αλλα τιποτα προς τα εξω.

Το ΔΡΑΜΑ ξεκινα καπου εδω , αφου επι μια εβδομαδα προσπαθω να βρω ακρη με το προβλημα

- ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ :mad:

- ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΡΝΕΙ :mad:

- ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΟΥ (στον router, στην ευθεια κτλ) :mad:

Σε καμια περιπτωση δεν υπήρξε η αναμενόμενη συμπεριφορα και εξυπηρετηση.

Κανεις δεν μπηκε στον κόπο να στελει ενα email ή να κανει ενα τηλεφωνο να ενημερωσει τους συνδρομητες για το προβλημα.

Να σημειωσω ότι το προβλημα το εχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗς VIVODI (τσεκαρισμενο) :mad:

Εαν κάποιος μπορει να μας ενημερωσει (γιατι για την vivodi το προβλημα δεν ειναι ακομα γνωστο) παρακαλω ας το κανει.

:rolleyes:

Επίσης οσοι εχουν το ιδιο προβλημα ας κανουν post εδω για να δουμε τι παιζεται.

Sam είσαι και γείτονας (Νέο Ψυχικό εγώ) και πρόβλημα δεν είχα όπως το περιγράφεις ακόμα... Ποιές ώρες συμβαίνει αυτό ?

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Το προβλημα το εντοπισαμε κατα τυχη διοτι δεν συμβαινει συγκεκριμενες ωρες και διαρκει απο μερικα δευτερολεπτα μεχρι 10-20 λεπτα.

Προφανως δεν ετυχε να πεσεις σε τετοια περιπτωση.

Εχω μιλησει με χρηστες απο Καλλιθεα και χαλανδρι και εχουμε διακοπες ταυτοχρονα.

Sam

Μπααααααα πρόβλημα η Vivodi ??????

10 μέρες τους το λέω και με θεωρούν Μ......α.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, αλλα η ασυννενοησία που υπάρχει στην vivodi. Ο καθένας τους σου δίνει και μια διαφορετική εξήγηση για το πρόβλημα.....μισό λεπτάκι να σας κάνω reset την πόρτα μου λέει ο ένας....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχουμε πρόβλημα ο άλλος......κάντε reset τον router σας ο παράλλος.

Ένα mail ρε παιδιά.

Μια ενημέρωση να ξέρουμε τι γίνεται. Μια πρόβλεψη για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ειλικρινά Λυπάμαι που στην Ελλάδα του 2003 Ιδιωτικές επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιβιώσουν ανάμεσα στους δημόσιους κολοσσούς αντιμετωπίζουν έτσι τους πελάτες τους.

Για την ιστορία είμαι συνδρομητής στο PLUS πακέτο με 97..% εγγυημένο Bandwith..και τρίχες κατσαρομελάχρινες.

Μάλλον οι καλές μέρες τις Vivodi πέρασαν ....

ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ !!!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

Ενας αγανακτισμένος και ίσως ΠΡΩΗΝ πελάτης σας.

Αρχικό Μήνυμα από τον Soulman

Oi times exoun meiw8ei mono gia klhseis se kinhta Cosmote/Vodafone kai exoun anakoinw8ei edw kai poly kairo. Isxyoun apo 1h Noemvriou.

Στα νεα οταν εκανα search δεν το βρηκα καπου..σαν λεξη κλειδι εβαλα tellas.Μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ για να δω περισσοτερες λεπτομερειες? Ευχαριστω :)

Πρόκειται για της προσφορές που κάνη η Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ DESIRNET για τα άτομα με αναπηρία. και όχι μόνο

Παρακαλώ στείλτε το παρόν στα μέλη μας

Και να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου στο

Τηλ 2102388200

Και moysys@moysys.gr

Εμείς και μόνο εμείς διαμορφώνουμε της τιμές για τα άτομα με αναπηρία

Χωρίς να χάνουν και της 2000 μονάδες του οτε.

Ακόμα πιο φτηνό internet και ADSL συνδέσεις για εμάς.

moysys

:lol:

lipon tin pempti piga ston ote ke ekana ta xartia gia dsl ke mu dosan to modem na to balo monos mu ke mu pe na perimeno kana 4 meres gia na energopiithei i grami.exo omos mia aporioula apo pu tha katalabo pote tha energopiithei i grami???to labaki pu xei pano to modem(tis alcatel) anebei ke tora eno atuos mu xe pei pos ama anapsei tha en ola ok ke mu fenete ligo diskolo mesa se 2 meres na enegropiithike auta:)

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

δεν εχεις παρα να δοκιμασεις φιλε μου , DSL account εχεις? , αμα ναι δωτου να καταλαβει :D
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Polu kala nea mporw na pw,den apomenei para na perimenoume amesi antapokrisi apo olous tous armodious (Ote,Isp's ktl) wste kai na plhrwsoume ligotera kai na anava8misoume se 512kb :p

filika

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον tranquillity

lipon tin pempti piga ston ote ke ekana ta xartia gia dsl ke mu dosan to modem na to balo monos mu ke mu pe na perimeno kana 4 meres gia na energopiithei i grami.exo omos mia aporioula apo pu tha katalabo pote tha energopiithei i grami??? to labaki pu xei pano to modem(tis alcatel) anebei ke tora eno atuos mu xe pei pos ama anapsei tha en ola ok ke mu fenete ligo diskolo mesa se 2 meres na enegropiithike auta:)

Kαταρχάς να σου πω ότι στην επαρχία, τις ενεργοποιούν πιο γρήγορα.

Δεύτερον διάβασε τις οδηγίες, ρίξτο το modem πάνω στο μηχάνημα και πάνω στη γραμμή (όπως θα σου περιγράφουν οι οδηγίες) και αφού άναψε... πάρε τηλέφωνο τον ISP που έχεις επιλέξει να συνδεθείς και πες τους ότι έχεις το Alcatel, να σε βοηθήσουν για τα settings.

Μετά καλό "σερφάρισμα" ;) :)

dene xo akoma acount perimeno prota na energopiithei!! alla malon aurio tha pao na kano ena gia na dokimazo sta sigoura!

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από τον tranquillity

dene xo akoma acount perimeno prota na energopiithei!! alla malon aurio tha pao na kano ena gia na dokimazo sta sigoura!

Ε και πως θέλεις να ξέρεις αν ενεργοποιήθηκε? :wacko: :wacko:

Πάρε τηλέφωνο την FORTHnet και ζήτα Demo. Σου δίνουν αμέσως. :blink:

Έχει δοκιμάσει κανείς το Modem Router DG824MB της Netgear;

Είναι ταυτόχρονα και Switch 4 θέσεων και Wifi Access Point και έχει ένα πλήρες firewall (με Stateful Packet Inspection και άλλα καλούδια...).

Ξέρετε αν το φέρνει κάποιος στην Ελλάδα;

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Netgear φέρνει το Πλάισιο (http://www.plaisio.gr) αλλά ότι πήρα από Netgear έκανε μαμακίες και τραβούσα τα μαλλιά μου! Πραγματικά, ΚΛΑΙΩ τα λεφτά που έδωσα! ΠΟΛΥ αχρηστα πράματα ρε παιδί μου!!!

Τελικά βρήκα λύση με Planet και SMC. Πιό σταθερά και πιο αξιόπιστα (ειδικά τα SMC).

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Τα reviews που έχω διαβάσει λένε εντελώς άλλα. Με την προϋπόθεση ότι έχεις το τελευταίο firmware. και φυσικά σε καταπληκτική τιμή. Το βρίσκω περίπου € 170 με τα μεταφορικά από την Γερμανία.

Απλά δεν ξέρω αν παίζει στην Ελλάδα. Υποθέτω ότι παίζει γιατί υποστηρίζει σλυνδεση Annex B όπως και το 500i.

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...