Aisopos Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Αν δεν κανω λαθος, το internet over gprs ειναι για να συνδεεσαι στο ιντερνετ με το laptop σου χρησιμοποιωντας το κινητο σου σαν μοντεμ, ενω για αυτο που μιλαμε χρειαζομαστε wap over gprs. Στην Vodafone τουλάχιστον, στα συμβόλαια σύνδεσης είναι ενεργοποιημένο το internet over gprs. Aν διαθέτεις το κατάλληλο κινητό και τον κατάλληλο browser, μπαίνεις κανονικά στο web και στο wap κι από το κινητό κι όχι μόνο από το laptop. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 prosfata kikloforoun polla programata(java h alla gia ta kinita) opws to smsbag,smssent,click sms,smsxtender k.l.p pou stelnoun sms se poli xamiloteres xrewseis apo aytes twn ellinikwn diktiwn.pio apo ola pou xrisimopoiite nomizete oti einai pio fthno? egw xrisimopoiw to clicksms pou ta 200 credits stixizoun 8.80 euro,kai exoume: tim:0.8credits q:0.8 credits voda:0.8credits cosmote:2.5credits:blink: :blink: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Χρησιμοποιω το smsbug και το mobisms το χρησιμοποιουσα. Απο το smsbug εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος, το καθε sms στοιχιζει 3cent με ΦΠΑ. Ειναι πολυ γρηγορο και χρησιμοποιει περιπου 800-1000bytes/sms. Επισης μπορεις να κανεις καταθεση με paypal αν επικοινωνησεις μαζι τους καθως στο site τους δεν προσφερεται προς το παρον! Το μεγαλυτερο συν και των 2 προγραμματων ειναι οτι σαν αποστολεας φαινεται το νουμερο σου και αν ο παραληπτης κανει απαντηση ερχεται κανονικα! Το mobisms δεν το συνηστω καθως ειναι αργο, προβληματικο αλλα χρεωνουν και για κοσμοτε κινητα 12σεντ/μηνυμα αντι για 6 που ειναι για τις αλλες 3 εταιριες. Το οτι αρχισαν να χρεωνουν 2πλο το μηνυμα προς κοσμοτε το εμαθα αφου χρεωθηκα, ο τιμοκαταλογος ακομα λεει 1 σεντ και μου ειχαν πει οτι θα τον αλλαζαν.. Το clicksms ειναι κομματακι ακριβουτσικο σε σχεση με το smsbug, ομως δεν το εχω δοκιμασει! Καλο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Χρησιμοποιω το smsbug και το mobisms το χρησιμοποιουσα. Απο το smsbug εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος, το καθε sms στοιχιζει 3cent με ΦΠΑ. Ειναι πολυ γρηγορο και χρησιμοποιει περιπου 800-1000bytes/sms. Επισης μπορεις να κανεις καταθεση με paypal αν επικοινωνησεις μαζι τους καθως στο site τους δεν προσφερεται προς το παρον! Το μεγαλυτερο συν και των 2 προγραμματων ειναι οτι σαν αποστολεας φαινεται το νουμερο σου και αν ο παραληπτης κανει απαντηση ερχεται κανονικα! Το mobisms δεν το συνηστω καθως ειναι αργο, προβληματικο αλλα χρεωνουν και για κοσμοτε κινητα 12σεντ/μηνυμα αντι για 6 που ειναι για τις αλλες 3 εταιριες. Το οτι αρχισαν να χρεωνουν 2πλο το μηνυμα προς κοσμοτε το εμαθα αφου χρεωθηκα, ο τιμοκαταλογος ακομα λεει 1 σεντ και μου ειχαν πει οτι θα τον αλλαζαν.. Το clicksms ειναι κομματακι ακριβουτσικο σε σχεση με το smsbug, ομως δεν το εχω δοκιμασει! Καλο ειναι? Και εγώ χρησιμοποιώ και το smsbug και το mobisms αλλά τουλάχιστον με το smsbug δεν μπορώ να στείλω σε Cosmote. Το mobisms χρεώνει 2 credit αν στείλεις σε Cosmote. Φίλε Nrg μπορείς να στείλεις sms σε Cosmote με το smsbug? Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Οντως προς κοσμοτε το smsbug εχει προβλημα, αλλα πανε αλλα δε πανε. Ευτυχως δεν επικοινωνω συχνα με κανεναν που να εχει κοσμοτε. Το website του clicksms ποιο ειναι?? Btw μολις ειδα οτι αλλαξαν το site του smsbug, ωραιο ειναι ! Προσθεσαν την επιλογη του paypal (γινοταν αφου τους εστελνες email) αλλα παλι δεν ειναι αυτοματοποιημενο και σε χρεωνουν για καθε συναλλαγη με Paypal (0,50 ευρω στα 3 ευρω!). Καλο θα ηταν καποιος mod να τα ενωσει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=3194 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Καλο θα ηταν καποιος mod να τα ενωσει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=3194 Πολύ σωστά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ta dokimasa ola kai exw na pw oti to smsbug einai kalitero... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 to smsxtender to exei dokimasei kaneis? epishs iparxei kamia ipiresia pou na perneis thlefwno apo internet? a! kai hthela na rwthsw an iparxei kati fthno gia ta email sto kinito.dhladh na mou erxonte ta emails san sms sto kinito.ta katebazw pros to parwn me to profimail,alla h xrewsh einai megalh (ax ayto to gprs mas katestrepse) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hqgr Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 borei kapios na mou pei ton logo pou otan pao sto site tou jsavesms mou zitaei kodiko gia na proxoriso sto download?diavasa arketa edo mesa....ti den pire to mataki mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hqgr Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 an exei kapios to jsavesms k itan toso eugenikos na mou to steilei..... billakos@gmail.com thanx in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Φίλε hqgr, το προγραμματάκι αυτό έπαψε να λειτουργεί εδώ και καιρό..απο τότε που άλλαξε το site του mycosmos αν δεν κάνω λάθος.. Μου έστειλε μέηλ η mobisms και μου λέει ότι άλλαξε το τιμολόγιό της! Πλέον είναι 0,028 ευρωλεπτά, λιγάκι δλδ φθηνότερα από το smsbug. Μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς;; Και επίσης ο τιμοκατάλογος έχει ακόμη 1 credit για την κοσμοτέ.. Αυτά :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Και εμενα μου ηρθε το email, ωστοσο προτιμω το smsbug καθως το θεωρω καλυτερο σαν προγραμμα. Πχ στο mobisms δε μπορεις να βαλεις χειροκινητα το νουμερο αλλα θα πρεπει πρωτα να κανεις επαφη στο προγραμμα κλπ, και επισης το smsbug ειναι πολυ γρηγοροτερο και χρειαζεται λιγοτερα bytes. Αν πληρωνουμε μεσω paypal το smsbug βγαινει 0.035/μηνυμα ενω το mobisms 0.028/μηνυμα. Δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Το mobiSMS το χρησιμοποιούσα παλιά και ήμουνα ευχαριστημένος..μάλλον θα το χρησιμοποιήσω και τώρα..ήδη το έχω περάσει στο κινητό και δουλεύει μια χαρα, σε αντίθεση με το smsbug που μου βγάζει error connecting bla bla..όπως είχα αναφέρει και πιο πάνω σ'αυτό το θρέτ :-( Αν και επικοινώνησα με το customer support του smsbug, η λύση που μου δώσανε είναι να περιμένω μέχρι να βγάλουνε καινούρια έκδοση και ίσως δουλέψει και στο κινητό μου.. Καταραμένα windows...:-S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registrato Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Dokimaste th midlet apo to parapanw site.Ta sms einai dwrean me diafhmiseis.Gia perissoteres plhrofories sto site. Sorry gia ta greeklish,alla ayth th stigmh den exw dynatothta gia ellhnika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Το δοκιμασα... καταναλωνει 2500bytes/sms (αρκετουτσικα), και στο τελος του καθε μηνυματος διαφημιζει το site. Επισης για να παρεις credits πρεπει να βλεπεις διαφημησεις (βιντεο, κειμενο κλπ) απο το κινητο σου με κοστος το gprs. Δωρεαν ειναι ολα αυτα βεβαια, οποτε μαλλον συμφερει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikarvounas Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 re paidia mporei kapoios na to anevasei se enan kanoniko server gia katevasma meso pc kai tou programmatos kai toy source code, i na mou to steilete sto ikarvounas@gmail.com euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 poli endiaferon...tha ton ithela kai ego na ton katevaso...opios kserei tha itan kalodechoumenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Επειδη τελευταια τα smsbug και mobisms ειναι παρα πολυ αναξιοπιστα οσο αφορα την αποστολη των μηνυματων, γνωριζει κανεις καποια αλλη υπηρεσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Επειδη τελευταια τα smsbug και mobisms ειναι παρα πολυ αναξιοπιστα οσο αφορα την αποστολη των μηνυματων, γνωριζει κανεις καποια αλλη υπηρεσια; Για το smsbug θα συμφωνήσω. Για το mobisms το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτήν την στιγμή είναι η χρέωση. Χρεώνει 3 credits για κάθε μήνυμα που στέλνεις σε όλα τα δίκτυα (αντί για 1 σε vodafone-telestet-Q και 2 σε cosmote). Κατά τα άλλα το βρίσκω πολύ αξιόπιστο όσον αφορά την παράδοση των μηνυμάτων που στέλνεις. Ωστόσο και εγώ ψάχνω και κάτι άλλο παρόμοιο και μέχρι τώρα δεν έχω βρει τίποτα. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Προς Q στελνω κυριως και πολυ σπανια να πανε τα μηνυματα στην ωρα τους, ενω μερικες φορες δεν πανε ποτε. Αυτο και με τις δυο εφαρμογες. Το κακο ειναι οτι απο τα site τους δεν βγαζεις ακρη, γιατι μπορει να λεει delivered ενω δεν εχει παει, κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Έχει δοκιμάσει κανείς σας για μηνύματα προς εξωτερικό; Αναφορά παράδοσης σου έρχεται; Χρειάζεται πιστωτική; Βασικά, με ενδιαφέρει προς την Σερβία. Και πώς γίνεται να αγοράσω credits; Και κάτι τελευταίο: ποιο μου προτείνεται, πάντα για το εξωτερικό (μόνο για εκεί με ενδιαφέρει και συγκεκριμένα για τη Σερβία που προανέφερα). Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Βρηκα μια νεα υπηρεσια http://www.vyke.com ταχυτατη αποστολη μυνηματων (τουλαχιστον προς Q που στελνω εγω) και κοστιζει μολις 1.5Ευρωσεντ/sms. Θελει ελαχιστη καταθεση 15 Δολαρια αλλα το αρνητικο ειναι οτι δεν υπαρχει αναφορα παραδοσης ουτε καν απο το site τους. Παντως οσα εχω στειλει πανε πολυ γρηγορα, και επισης εχει voip υπηρεσια οπου η χρεωση για ελληνικα σταθερα ειναι 3σεντ/κληση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Βρηκα μια νεα υπηρεσια http://www.vyke.com ταχυτατη αποστολη μυνηματων (τουλαχιστον προς Q που στελνω εγω) και κοστιζει μολις 1.5Ευρωσεντ/sms. Θελει ελαχιστη καταθεση 15 Δολαρια αλλα το αρνητικο ειναι οτι δεν υπαρχει αναφορα παραδοσης ουτε καν απο το site τους. Παντως οσα εχω στειλει πανε πολυ γρηγορα, και επισης εχει voip υπηρεσια οπου η χρεωση για ελληνικα σταθερα ειναι 3σεντ/κληση! Να επιβεβαιώσω και εγώ πως το vyke στέλνει απροβλημάτιστα sms σε όλα τα ελληνικά δίκτυα με μεγάλη ταχύτητα και πολύ φτηνές χρεώσεις. Συγκεκριμένα χρεώνει 1,65 eurocent/sms. Δεν έχει αναφορά παράδοσης για τα sms αλλά εδώ και μέρες που το δοκιμάζω, τα sms πηγαίνουν κανονικά και ταχύτατα. Αξίζει... ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 To smsdiscount xreonei mono 1 cent ana sms an den kano lathos. Kai exi k anafora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Μιά απορία. Διάβασα ότι το vyke χρειάζεται gprs ή wap. Εγώ με frog μπορώ να έχω gprs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts