ntinos1968 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!!Ελπίζω να το καταφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Mολις παρελαβα το νεο μου κινητο.τωρα το σεταρω.βεβαια ψαχνωντας απο που ηρθε το κινητο κλπ αναφερει στις πληροφοριες οτι ειναι ασπρη η συσκευη ενω εμενα ειναι μαυρη.φανταζομαι οτι καποιος το φερε απ'εξω και το χει ξεκλειδωσει.καποιος που ξερει απο αυτα μπορει να με βοηθησει καλυτερα.θα χω θεμα?? η συσκευη δουλευει αψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Mολις παρελαβα το νεο μου κινητο.τωρα το σεταρω.βεβαια ψαχνωντας απο που ηρθε το κινητο κλπ αναφερει στις πληροφοριες οτι ειναι ασπρη η συσκευη ενω εμενα ειναι μαυρη.φανταζομαι οτι καποιος το φερε απ'εξω και το χει ξεκλειδωσει.καποιος που ξερει απο αυτα μπορει να με βοηθησει καλυτερα.θα χω θεμα?? η συσκευη δουλευει αψογα. Καινούργιο το πήρες; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καινούργιο το πήρες; οχι βεβαια.μεταχειρησμενο σε πολυ κατασταση.και εμφανισιακα και σε χρηση.εχεις pm ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Mολις παρελαβα το νεο μου κινητο.τωρα το σεταρω.βεβαια ψαχνωντας απο που ηρθε το κινητο κλπ αναφερει στις πληροφοριες οτι ειναι ασπρη η συσκευη ενω εμενα ειναι μαυρη.φανταζομαι οτι καποιος το φερε απ'εξω και το χει ξεκλειδωσει.καποιος που ξερει απο αυτα μπορει να με βοηθησει καλυτερα.θα χω θεμα?? η συσκευη δουλευει αψογα. Καλοριζικο φιλε Raver! Για αρχη, βαλε εδω το serial και δες τι σου γραφει : http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Καλοριζικο φιλε Raver! Για αρχη, βαλε εδω το serial και δες τι σου γραφει : http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html να σαι καλα φιλε μου.παιζωντας εδω και κανα χρονο με το ios το ερωτευτηκα και ειπα να κανω ενα βημα παραπανω και γι αυτο το αγορασα.επισης αυτα μου εβγαλε. Nice Name: iPhone 5 (GSM/LTE 4.17/North America) Machine Model: iPhone5,1 Name: iPhone 5 (GSM model: AT&T and Canada) ModelCode: iphone_5 Family name: A1428 Model Number: MD294 Group1: iPhone Group2: Generation: 7 CPU speed: 1.3GHz Screen size: 4 inch Screen resolution: 1136x640 pixels Colour: White Production year: 2012 Production week: 36 (September) Model introduced: 2012 Capacity: 16GB Memory - flavour: xx Factory: F2 (China, Zhengzhou - Foxconn) External link: Repair guide by iFixit ΤΟ ΚΙνητο ειναι σε αψογη κατασταση και εχει περιπου στους 200 κυκλους φορτισης.απλα με παρεξενευσε που το δειχνει λευκο. τελικα ετρεξα και ενα αλλο προγραμμα που δειχνει τους κυκλους φορτισης και μου δειχνει αλλο serial number,παρεξενευτηκα και μου βγαλε νεα στοιχεια. Nice Name: iPhone 5 (CDMA/LTE. Sprint/Verizon/KDDI) Machine Model: iPhone5,2 Name: iPhone 5 ModelCode: iphone_5 Family name: A1429 Model Number: MD654 Group1: iPhone Group2: Generation: 7 CPU speed: 1.3GHz Screen size: 4 inch Screen resolution: 1136x640 pixels Colour: Black Production year: 2013 Production week: 8 (February) Model introduced: 2012 Capacity: 16GB Memory - flavour: xx τωρα νομιζω οτι ειναι σωστο το αποτελεσμα.η μπαταρια ειναι 1430 και εχει 227 κυκλους.τα κανονικα mah ειναι 1330 mah. μια χαρα το κοβω για μεταχειρησμενο. απο την πρωτη χρηση μου φαινετε το παλυ καθαρο ακουστικο και οτι το κινητο "τρεχει" αψογα. Edited August 19, 2014 by RAVER λαθος στοιχεια-λαθος κουτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) μετριεται ευκολα η εντασή του ρεύματος, επομενως report και αποζημιωση μεσω resolution center ebay με εικονα την μετρηση απο το πολυμετρο! Σαν γενικη εικονα πιο ευχαριστημενος τελικα σε σχεση με την προτερη κατάσταση? Μπορείς να μας επιδείξεις ένα πολύμετρο σε λογική τιμή που μπορεί να μετρήσει την χωρητικότητα μιας μπαταρίας; Πληροφοριακά είναι πολύ εύκολο να προκαλέσετε βραχυκύκλωμα. Στο service έχουν έρθει αρκετές βραχυκυκλωμένες ιδιαίτερα iPhone 4. Προσοχή επίσης στην αποσύνδεση των υποδοχών (connectors). Το κόστος αντικατάστασης μπαταρίας δεν ξεπερνά τα 60€. Η βλάβη που μπορεί να προκαλέσει κάποιος ξεπερνάει τα 150€ και φτάνει έως ασύμφορο επισκευής ή ανεπισκεύαστο, φιλικά :) Άλλαξα μπαταρία σε iPhone 4S αγορά 3,5€ και επιστροφή το 1,5€ γιατί είχε είδη 70 cycles. Τα έως 60€ είναι αστρονομικό ποσό για τους μισθούς της Ελλάδας." Συμφωνώ να πηγαίνουν στον "ειδικό" αλλά τέτοιες τιμές δεν χρεώνουν ούτε στην Γερμανία. μπορει να μη φταιει μονο αυτο πολλοι φορτιζουν με το φορτιστη του ipad για πιο γρηγορα που ξερουμε οτι μακροπροθεσμα φθειρει τη μπαταρια Αυτό είναι ένας μύθος από τους λίγους όπως και το αν βάλεις το iPhone σε flight mode ότι φορτίζει πιο γρήγορα. (Τουλάχιστον στο 4S δεν γίνεται) Το τηλέφωνο φορτίζει πάντα όσο του επιτρέπουν τα ηλεκτρονικά του. [ATTACH]48670[/ATTACH] Αυτή είναι από τις λίγες συσκευές που μπορεί κάποιος να μετρήσει την χωριτηκότητα κατά προσέγγιση γιατί η σωστή μέτρηση γίνεται μόνο σε εκφόρτιση. Ο άλλος είναι πολύμετρο τύπου data logger με υπολογιστή. Edited August 19, 2014 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 να σαι καλα φιλε μου.παιζωντας εδω και κανα χρονο με το ios το ερωτευτηκα και ειπα να κανω ενα βημα παραπανω και γι αυτο το αγορασα.επισης αυτα μου εβγαλε. Nice Name: iPhone 5 (GSM/LTE 4.17/North America) Machine Model: iPhone5,1 Name: iPhone 5 (GSM model: AT&T and Canada) ModelCode: iphone_5 Family name: A1428 Model Number: MD294 Group1: iPhone Group2: Generation: 7 CPU speed: 1.3GHz Screen size: 4 inch Screen resolution: 1136x640 pixels Colour: White Production year: 2012 Production week: 36 (September) Model introduced: 2012 Capacity: 16GB Memory - flavour: xx Factory: F2 (China, Zhengzhou - Foxconn) External link: Repair guide by iFixit ΤΟ ΚΙνητο ειναι σε αψογη κατασταση και εχει περιπου στους 200 κυκλους φορτισης.απλα με παρεξενευσε που το δειχνει λευκο. τελικα ετρεξα και ενα αλλο προγραμμα που δειχνει τους κυκλους φορτισης και μου δειχνει αλλο serial number,παρεξενευτηκα και μου βγαλε νεα στοιχεια. Nice Name: iPhone 5 (CDMA/LTE. Sprint/Verizon/KDDI) Machine Model: iPhone5,2 Name: iPhone 5 ModelCode: iphone_5 Family name: A1429 Model Number: MD654 Group1: iPhone Group2: Generation: 7 CPU speed: 1.3GHz Screen size: 4 inch Screen resolution: 1136x640 pixels Colour: Black Production year: 2013 Production week: 8 (February) Model introduced: 2012 Capacity: 16GB Memory - flavour: xx τωρα νομιζω οτι ειναι σωστο το αποτελεσμα.η μπαταρια ειναι 1430 και εχει 227 κυκλους.τα κανονικα mah ειναι 1330 mah. μια χαρα το κοβω για μεταχειρησμενο. απο την πρωτη χρηση μου φαινετε το παλυ καθαρο ακουστικο και οτι το κινητο "τρεχει" αψογα. Αμα ειναι οκ το τηλεφωνο, μην δινεις σημασια. Κατσε να το χαρεις. Το 5αρι εχει παρα πολλα ψωμια ακομα. Ποιο ειναι το δευτερο προγραμμα που ετρεξες? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Αμα ειναι οκ το τηλεφωνο, μην δινεις σημασια. Κατσε να το χαρεις. Το 5αρι εχει παρα πολλα ψωμια ακομα. Ποιο ειναι το δευτερο προγραμμα που ετρεξες? ibackupbot το εχω για καλυτερο συγχρονισμο με το ipod. δειχνει πολλες πληροφοριες. επισης επειδη ειναι κοσμημα το κινητο.ειναι και το ιδανικο μεγεθος για μενα.εχω δει καποιες θηκες,οχι bumber πολυ λεπτες που αγκαλιαζουν ωραια το κινητο,αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι 0.3 mm.αλλα δεν θυμαμαι μαρκα.εχεις καμια υποψην σου.τωρα φοραει προστασια οθονης και προστατευτικο πλατης. Edited August 19, 2014 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 ibackupbot το εχω για καλυτερο συγχρονισμο με το ipod. δειχνει πολλες πληροφοριες. επισης επειδη ειναι κοσμημα το κινητο.ειναι και το ιδανικο μεγεθος για μενα.εχω δει καποιες θηκες,οχι bumber πολυ λεπτες που αγκαλιαζουν ωραια το κινητο,αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι 0.3 mm.αλλα δεν θυμαμαι μαρκα.εχεις καμια υποψην σου.τωρα φοραει προστασια οθονης και προστατευτικο πλατης. Μαλλον εννοεις τις ozaki 0.3. Φοραει μια τετοια το δικο μου τωρα. Ειναιποκυ λεπτες και προστατευουν απο γρατζουνιες, αλλα στην κατω μερια ειναι ανοιχτες και μπορει να σου κανει σημαδια εκει. Θελει λιγο προσοχη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Μαλλον εννοεις τις ozaki 0.3. Φοραει μια τετοια το δικο μου τωρα. Ειναιποκυ λεπτες και προστατευουν απο γρατζουνιες, αλλα στην κατω μερια ειναι ανοιχτες και μπορει να σου κανει σημαδια εκει. Θελει λιγο προσοχη. μαλλον αυτες.τετεια θελω.και μαρεσει που ειναι ανοιχτη απο κατω. πριν λιγο κατεβηκα εδω στο μουλτιραμα και δοκιμασα μια puro 0.3 αλλα δεν μου γεμισε το ματι. εσενα η ΟΖΑΚΙ ειναι πλαστικο,η σιλικονοπλαστικη και ευκαπτη.θελω να βρω μια που να ειναι απο την πισω μερια οχι λεια επιφανεια.θελω να ειναι σαν το καπακι απο το sony live walkman - sony sole να μπορει να καθετε ανετα στο χερι. ζηταω πολλα :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 μαλλον αυτες.τετεια θελω.και μαρεσει που ειναι ανοιχτη απο κατω. πριν λιγο κατεβηκα εδω στο μουλτιραμα και δοκιμασα μια puro 0.3 αλλα δεν μου γεμισε το ματι. εσενα η ΟΖΑΚΙ ειναι πλαστικο,η σιλικονοπλαστικη και ευκαπτη.θελω να βρω μια που να ειναι απο την πισω μερια οχι λεια επιφανεια.θελω να ειναι σαν το καπακι απο το sony live walkman - sony sole να μπορει να καθετε ανετα στο χερι. ζηταω πολλα :O Πλαστικη ειναι, αλλα παρα παρα πολυ λεπτη. Ειναι λεια η πλατη, οχι στυλ σιλικονης που "κολλαει " στο χερι. Μην αγχωνεσαι, υπαρχουν περιπου 3 εκατομμυρια θηκες για το 5, σιγουρα θα βρεις αυτη που θελεις :lol: Τις επομενες μερες θα παρω απο πλαισιο μια goomby ultra thin και θα σου πω εντυπωσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το πρώτο προγραμμα σου εβγαλε οτι το μοντέλο ειναι το 1428 και το δεύτερο οτι ειναι το 1429.αν ειναι το 1428 δεν θα εχεις 4G. Για ψαξτο λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos1968 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 για τσεκαρε εδω.;) Τελικά δεν γίνεται τίποτα από ότι μου είπε!!Το μόνο που γίνεται με τον σύνδεσμο που μου έστειλες και δοκίμασε είναι να μην ανακοινώνονται τα μηνύματα στην οθόνη.. Tο messenger συνεχίζει να είναι ξεκλείδωτο!!!Και το θέμα πλέον είναι ότι δεν γίνεται να το διαγράψεις για μια μέρα όπως γινόταν πριν λίγο καιρό!! Κάθε βοήθεια παιδιά δεκτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το πρώτο προγραμμα σου εβγαλε οτι το μοντέλο ειναι το 1428 και το δεύτερο οτι ειναι το 1429.αν ειναι το 1428 δεν θα εχεις 4G. Για ψαξτο λιγο. φιλε μου το 2τερο ισχυει.απλα το κουτι ηταν απο αλλο κινητο.μεταχειρησμενο το πηρα.και τωρα που τσεκαρα και την πλατη του κινητου λεει 1429. απλα στο μενου μεσα δεν εχει διακοπτη για 4g μονο για 3g. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 φιλε μου το 2τερο ισχυει.απλα το κουτι ηταν απο αλλο κινητο.μεταχειρησμενο το πηρα.και τωρα που τσεκαρα και την πλατη του κινητου λεει 1429. απλα στο μενου μεσα δεν εχει διακοπτη για 4g μονο για 3g. Τον διακόπτη 4G θα στον εμφανίσει όταν θα κάνεις αναβάθμιση τα carrier settings. Όταν το συνδέσεις στο itunes τότε θα σου βγάλει μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση για τα carrier settings. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Τον διακόπτη 4G θα στον εμφανίσει όταν θα κάνεις αναβάθμιση τα carrier settings. Όταν το συνδέσεις στο itunes τότε θα σου βγάλει μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση για τα carrier settings. α οκ! δεν με πολυ μ'ενδιαφερει το 3g & to 4g γιατι δεν το χρησιμοποιω καθολου.αλλα οντως πολυ χρησιμη η συμβουλη σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 α οκ! δεν με πολυ μ'ενδιαφερει το 3g & to 4g γιατι δεν το χρησιμοποιω καθολου.αλλα οντως πολυ χρησιμη η συμβουλη σου.:) Απλά να ξέρεις ότι όταν γίνει η αναβάθμιση των carrier settings τότε ο διακόπτης 4G θα πάρει την θέση του 3G. Δηλαδή θα έχεις επιλογή μόνο για να κάνεις on/off το 4G. Οπότε σε περιοχές που η κάλυψη του 3G δεν θα είναι η ιδανική τότε δεν θα μπορείς να κλείσεις και το 3G. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Απλά να ξέρεις ότι όταν γίνει η αναβάθμιση των carrier settings τότε ο διακόπτης 4G θα πάρει την θέση του 3G. Δηλαδή θα έχεις επιλογή μόνο για να κάνεις on/off το 4G. Οπότε σε περιοχές που η κάλυψη του 3G δεν θα είναι η ιδανική τότε δεν θα μπορείς να κλείσεις και το 3G. αρα δεν αξιζει να το κανω.αλλωστε εδω που μενω πολλες φορες την "παταω" και χρεωνομαι 3g αλβανιας.και η wind εχει τα θεματακια της :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 αρα δεν αξιζει να το κανω.αλλωστε εδω που μενω πολλες φορες την "παταω" και χρεωνομαι 3g αλβανιας.και η wind εχει τα θεματακια της :whistle: Για wind δεν ξέρω τι γίνεται με τα carrier settings αλλά cosmote και vodafone σίγουρα έχουν δώσει αναβάθμιση. Απλά να το θυμάσαι για να μην πατήσεις κατά λάθος update και μετά ψάχνεις τον διακόπτη 3G. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Για wind δεν ξέρω τι γίνεται με τα carrier settings αλλά cosmote και vodafone σίγουρα έχουν δώσει αναβάθμιση. Απλά να το θυμάσαι για να μην πατήσεις κατά λάθος update και μετά ψάχνεις τον διακόπτη 3G. Εχω την εντυπωση οτι η wind δεν προσφερει 4g. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εχω την εντυπωση οτι η wind δεν προσφερει 4g. Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω απλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω απλά δεν είμαι 100% σίγουρος. δεν προσφερει σημερα πηγα να αλλαξω την sim γιατι οπως την εκοψα δεν εκανα καλη δουλεια και ο υπαλληλος μου ειπε οτι δεν βγαζει sim 4g. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Έχετε αλλάξει μπαταρία; Διάβασα σήμερα για μια ανακοίνωση της εταιρείας που λέει συσκευές από Σεπτέμβριο του 12 μέχρι Ιανουάριο του 13 αν βάλεις το serial number σου λέει αν δικαιούσαι αλλαγή μπαταρίας. Έβαλα το δικό μου αλλα λέει η μπαταρία έχει ήδη αλλαχτει. Το πήρα μεταχειρισμένο ίσως ο προηγούμενος άλλαξε την μανισια. Να πάρω από eBay η θα είναι μάπα; ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ είναι το άρθρο http://www.idownloadblog.com/2014/08/22/iphone-5-battery-replacement-program/ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Έχετε αλλάξει μπαταρία; Διάβασα σήμερα για μια ανακοίνωση της εταιρείας που λέει συσκευές από Σεπτέμβριο του 12 μέχρι Ιανουάριο του 13 αν βάλεις το serial number σου λέει αν δικαιούσαι αλλαγή μπαταρίας. Έβαλα το δικό μου αλλα λέει η μπαταρία έχει ήδη αλλαχτει. Το πήρα μεταχειρισμένο ίσως ο προηγούμενος άλλαξε την μανισια. Να πάρω από eBay η θα είναι μάπα; ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ είναι το άρθρο http://www.idownloadblog.com/2014/08/22/iphone-5-battery-replacement-program/ Αν το πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης άρχισε χθες πως γίνεται στη δική σου συσκευή η Apple να την έχει αντικαταστήσει νωρίτερα; μήπως θέλεις να πεις πως δεν ανήκεις στου επιλέξιμους για το πρόγραμμα; όπως κι εγώ εξάλλου; Για μπαταρία εάν σε ενδιαφέρει συμφέρουσα τιμή, με 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας στείλε μου pm :) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48835&stc=1&d=1408780300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts