caveman21 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδιά εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα με το ακουστικό από το iPhone 5. Δεν μπορώ να ακούσω και η κλησεις που κάνω είναι με ανοιχτή ακρόαση, το περίεργο είναι ότι αν το κάνω επαναφορά και set as new iPhone(έτσι δεν λέγατε;.) θα παίξει το ακουστικό για μερικές κλήσεις και μετά νεκρό.. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδιά εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα με το ακουστικό από το iPhone 5. Δεν μπορώ να ακούσω και η κλησεις που κάνω είναι με ανοιχτή ακρόαση, το περίεργο είναι ότι αν το κάνω επαναφορά και set as new iPhone(έτσι δεν λέγατε;.) θα παίξει το ακουστικό για μερικές κλήσεις και μετά νεκρό.. Τι να κάνω; Φοβάμαι πως το πρόβλημα είναι hardware, με τη χρήση ακουστικών λειτουργεί κανονικά; Η nano sim που είχε και χρησιμοποιούσε αρχικά στην συσκευή μέχρι να της εμφανίσει το πρόβλημα δεν ήταν από Dubai αλλά από Ελλάδα και συγκεκριμένα από Vodafone. Η εξήγηση που της έδωσαν ειναι ότι το τσιπάκι της micro sim ειναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό της nano sim και ότι το έχουν συναντήσει το πρόβλημα και σε άλλα iPhone 5. Πραγματικά δεν το είχα ξανακούσει είναι να έχει πρόβλημα το SIM reader σε κάποιες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Άλλαξα τη μπαταρία και βρήκα την υγειά μου.... 10 ευρώ από eBay μαζί με τα εργαλεία αλλαγής [ATTACH]44250[/ATTACH] Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Φοβάμαι πως το πρόβλημα είναι hardware, με τη χρήση ακουστικών λειτουργεί κανονικά; Πραγματικά δεν το είχα ξανακούσει είναι να έχει πρόβλημα το SIM reader σε κάποιες συσκευές. Ναι τα ακούστηκα παίζουν κανονικά Πχ τώρα λειτουργεί το ακουστικό, το βράδυ μπορεί να μν ακούω τίποτα.. Αν είναι hardware τι θα είναι; Το ακουστικό η κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ναι τα ακούστηκα παίζουν κανονικά Πχ τώρα λειτουργεί το ακουστικό, το βράδυ μπορεί να μν ακούω τίποτα.. Αν είναι hardware τι θα είναι; Το ακουστικό η κάτι άλλο; Μάλλον κάπου δεν κάνει επαφή καλή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ναι τα ακούστηκα παίζουν κανονικά Πχ τώρα λειτουργεί το ακουστικό, το βράδυ μπορεί να μν ακούω τίποτα.. Αν είναι hardware τι θα είναι; Το ακουστικό η κάτι άλλο; Χωρίς έλεγχο δεν γίνεται διάγνωση, αλλά τις περισσότερες φορές χρειάζεται αντικατάσταση το Audio IC. Εάν μπορείς να το υπομένεις μέχρι να χειροτερέψει η κατάσταση χρησιμοποιώντας hands free κάντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Άλλαξα τη μπαταρία και βρήκα την υγειά μου.... 10 ευρώ από eBay μαζί με τα εργαλεία αλλαγής [ATTACH]44250[/ATTACH] Την άλλαξες μόνος; Εύκολο; Αν μπορείς στείλε ενα λινκ γιατί και εγώ χρειάζομαι αντικατάσταση. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Την άλλαξες μόνος; Εύκολο; Αν μπορείς στείλε ενα λινκ γιατί και εγώ χρειάζομαι αντικατάσταση. Η οθόνη θέλει προσοχή πολύ για να βγει. Η μπαταρία μετά ειναι ευκολο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Από αυτόν http://www.ebay.co.uk/itm/261411537392 Η οθόνη με Βεντούζα βγαίνει αλλά βασικό είναι να τη βγάλεις από το κάτω μέρος πρώτα απο εκεί που είναι το home button. Βγαίνει πιο εύκολα. Άμα βγει μετά πανευκολο. Λίγο ζόρι με τη Βεντούζα αλλά με το που σηκωθεί λίγο η οθόνη χωνεις το ειδικό εργαλείο ανάμεσα και τη συκωνεις. Είναι απλό. Επίσης η δικιά μου η μπαταρία ήταν και κολλημένη με κάτι σαν κολλα απο κάτω αλλά τη τράβηξα και τη ξεκολλησα. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Υπάρχει βίντεο στο youtube που ο τύπος αλλάζει την μπαταρία του iphone 5 σε 2 λεπτά. Κάποια στιγμή θα το επιχειρήσω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Από αυτόν http://www.ebay.co.uk/itm/261411537392 Η οθόνη με Βεντούζα βγαίνει αλλά βασικό είναι να τη βγάλεις από το κάτω μέρος πρώτα απο εκεί που είναι το home button. Βγαίνει πιο εύκολα. Άμα βγει μετά πανευκολο. Λίγο ζόρι με τη Βεντούζα αλλά με το που σηκωθεί λίγο η οθόνη χωνεις το ειδικό εργαλείο ανάμεσα και τη συκωνεις. Είναι απλό. Επίσης η δικιά μου η μπαταρία ήταν και κολλημένη με κάτι σαν κολλα απο κάτω αλλά τη τράβηξα και τη ξεκολλησα. Οκ. Σε ευχαριστώ! Δυστυχώς οι μπαταρίες στα 5 έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Από αυτόν http://www.ebay.co.uk/itm/261411537392 Η οθόνη με Βεντούζα βγαίνει αλλά βασικό είναι να τη βγάλεις από το κάτω μέρος πρώτα απο εκεί που είναι το home button. Βγαίνει πιο εύκολα. Άμα βγει μετά πανευκολο. Λίγο ζόρι με τη Βεντούζα αλλά με το που σηκωθεί λίγο η οθόνη χωνεις το ειδικό εργαλείο ανάμεσα και τη συκωνεις. Είναι απλό. Επίσης η δικιά μου η μπαταρία ήταν και κολλημένη με κάτι σαν κολλα απο κάτω αλλά τη τράβηξα και τη ξεκολλησα. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γρατζουνίσεις το κινητό βγάζοντας την οθόνη? Εννοώ να γρατζουνιστεί ή να κάνει σημάδια το πλαίσιο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γρατζουνίσεις το κινητό βγάζοντας την οθόνη? Εννοώ να γρατζουνιστεί ή να κάνει σημάδια το πλαίσιο. Υπάρχουν πιθανότητες να σπασεις ακόμα και την οθόνη. Πολλα υπάρχουν αν κάποιος δεν ξέρει και δεν εχει και υπομονή. Έχω παρατηρήσει κι εγω τηλέφωνα 1 χρόνου που ειναι για αλλαγή μπαταρίας. iPhone 5 εννοώ. Ανεξήγητο. Μάλλον κακή ποιότητα επιλέχθηκε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Υπάρχουν πιθανότητες να σπασεις ακόμα και την οθόνη. Πολλα υπάρχουν αν κάποιος δεν ξέρει και δεν εχει και υπομονή. Έχω παρατηρήσει κι εγω τηλέφωνα 1 χρόνου που ειναι για αλλαγή μπαταρίας. iPhone 5 εννοώ. Ανεξήγητο. Μάλλον κακή ποιότητα επιλέχθηκε Ή κακή συντήρηση στις μπαταρίες. Από τις συσκευές που έχω, βλέπω ότι μετά τους 18 μήνες συχνής χρήσης, δυστυχώς, η μπαταρία παίρνει την κατιούσα. Παρατηρημένο σε συσκευές νόκια και μοτορόλα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εγώ που είμαι άσχετος την άλλαξα μια χαρά. Αλλά όχι σε 2 λεπτά. Έκανα κανά μισάωρο γιατί Δεν άνοιγε το δικό μου με τη Βεντούζα εύκολα. Αλλά αν σηκώσεις λίγο την οθόνη απο κάτω χωνεις κανά νύχι η κάτι ενδιάμεσα και μετά με το εργαλείο η κάτι λεπτό τη συκωνεις. Υπομονή θέλει . Δεν είναι δύσκολο και είναι πολύ απίθανο να σπάσει η οθόνη αν το συκωσεις απο κάτω όπως είπα. Να γρατσουνιστει το πλαίσιο ναι αν δεν το προσέξεις και το χαραξεις με κάτι μυτερό. Με 10 ευρώ εννοείται το αλλάζετε μόνοι σας. Εδώ το έκανα εγώ που δεν εχω και την τέλεια υπομονή. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν νομίζω. iPhone 4 & 4s τόσων ετών η μπαταρία δεν έπεσε τόσο γρήγορα. Σχεδόν καινούργια 5αρια 1 έτους πήγαν για αλλαγή μπαταρίας. Δεν μου το βγάζετε απο το μυαλό οτι με το iOS 7 κάτι παίζει και χαλάνε οι μπαταρίες. Ήμουν με iOS 6 ήταν όλα καλά. Έβαλα το καινούργιο και την επόμενη εβδομάδα άρχισε να με κλείσει στο 20%, ήταν 25% και μετά απο 2-3 λεπτά έλεγε 7% όλο κάτι τέτοια χαζά. Και δεν ήμουν ο μόνος. Πολύς κόσμος ζητήσουμε για αλλαγή μπαταρίας με τον ερχομό του iOS 7. Δεν μ αρέσουν αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Κυρίως σε 5αρια και κάποια λίγα 4s. Δεν νομίζω να ειναι θέμα iOS. Έχει ξανασυζητηθεί παλιότερα και πίστευα και εγώ ότι ειναι θέμα SW αλλα τελικά ειναι καθαρά θέμα μπαταρίας. Γνωστό πρόβλημα γενικά που λύνετε με αντικατάσταση μπαταρίας. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Κυρίως σε 5αρια και κάποια λίγα 4s. Δεν νομίζω να ειναι θέμα iOS. Έχει ξανασυζητηθεί παλιότερα και πίστευα και εγώ ότι ειναι θέμα SW αλλα τελικά ειναι καθαρά θέμα μπαταρίας. Γνωστό πρόβλημα γενικά που λύνετε με αντικατάσταση μπαταρίας. Εσύ πιστεύεις έτσι. Εγω πιστεύω ειναι καθαρά θέμα λογισμικού. Ούτε με αντικατάσταση μπαταρίας λύσετε. Έβαλα άλλη και σε μια βδομάδα παλι τα ίδια. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εσύ πιστεύεις έτσι. Εγω πιστεύω ειναι καθαρά θέμα λογισμικού. Ούτε με αντικατάσταση μπαταρίας λύσετε. Έβαλα άλλη και σε μια βδομάδα παλι τα ίδια. Εγώ είχα και έχω το πρόβλημα της ένδειξης άδειας μπαταρίας ενώ ειναι ακόμη φορτισμένη. Δηλαδή σβήνει η συσκευή στο 15-20% με δείχνει ότι θέλει φόρτιση. Υπάρχει σχετικό θέμα. Έψαξα και έψαξα και αποδεικνύεται ότι ειναι θέμα μπαταρίας αποκλειστικά. Όσο έκαναν αντικατάσταση έλυσαν και συτο το πρόβλημα και κάποια θέματα αυτονομίας. Κυρίως σε 5αρια. Αυτο μπορώ να σου πω. Κατα τα αλλα δεν ειμαι τεχνικός. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εγώ είχα και έχω το πρόβλημα της ένδειξης άδειας μπαταρίας ενώ ειναι ακόμη φορτισμένη. Δηλαδή σβήνει η συσκευή στο 15-20% με δείχνει ότι θέλει φόρτιση. Υπάρχει σχετικό θέμα. Έψαξα και έψαξα και αποδεικνύεται ότι ειναι θέμα μπαταρίας αποκλειστικά. Όσο έκαναν αντικατάσταση έλυσαν και συτο το πρόβλημα και κάποια θέματα αυτονομίας. Κυρίως σε 5αρια. Αυτο μπορώ να σου πω. Κατα τα αλλα δεν ειμαι τεχνικός. Εγω είμαι τεχνικός και σου λέω τα ίδια είχα κι εγω με την αναβάθμιση σε iOS 7. Δεν γίνεται μέσα σε μια εβδομάδα να χάλασε η μπαταρία έτσι ξαφνικά. Πέρασε ο καιρός άλλαξα την μπαταρία και είδα τις πρώτες μέρες διπλάσια αυτονομία. Μετά απο 1 εβδομάδα παλι επέστρεψα στα ίδια χωρίς να έχω κάνει τίποτα αλλαγές. Έβαλα τώρα ξανά την παλιά μπαταρία. Δεν εμφανίζει πλέον το φαινόμενο να κλείνει ενώ ειναι πχ 20%. Η αυτονομία όμως παλι έτσι μέτρια όπως και με την καινούργια μπαταρία. Μακάρι να μπορούσα να κάνω Downgrade και θα μπορούσα να αποδείξω το πρόβλημα οτι οφείλεται στο λογισμικό αλλα δεν γίνεται. Μονο σε iPhone 4 και παλαιότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εγω είμαι τεχνικός και σου λέω τα ίδια είχα κι εγω με την αναβάθμιση σε iOS 7. Δεν γίνεται μέσα σε μια εβδομάδα να χάλασε η μπαταρία έτσι ξαφνικά. Πέρασε ο καιρός άλλαξα την μπαταρία και είδα τις πρώτες μέρες διπλάσια αυτονομία. Μετά απο 1 εβδομάδα παλι επέστρεψα στα ίδια χωρίς να έχω κάνει τίποτα αλλαγές. Έβαλα τώρα ξανά την παλιά μπαταρία. Δεν εμφανίζει πλέον το φαινόμενο να κλείνει ενώ ειναι πχ 20%. Η αυτονομία όμως παλι έτσι μέτρια όπως και με την καινούργια μπαταρία. Μακάρι να μπορούσα να κάνω Downgrade και θα μπορούσα να αποδείξω το πρόβλημα οτι οφείλεται στο λογισμικό αλλα δεν γίνεται. Μονο σε iPhone 4 και παλαιότερα Δεν έχω λόγο να διαφωνησω μαζι σου. Σύντομα θα αλλάξω και εγώ μπαταρία και θα έχω άποψη σε αυτο. Τουλάχιστον η μέτρηση του ποσοστού της μπαταρίας γίνεται κανονικά πλέον; Ανα ενα τα ποσοστά και χωρίς να σβήνει απρόοπτα; Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Δεν έχω λόγο να διαφωνησω μαζι σου. Σύντομα θα αλλάξω και εγώ μπαταρία και θα έχω άποψη σε αυτο. Τουλάχιστον η μέτρηση του ποσοστού της μπαταρίας γίνεται κανονικά πλέον; Ανα ενα τα ποσοστά και χωρίς να σβήνει απρόοπτα; Ναι αυτο ειναι κυρίως που μου δείχνει οτι κάτι γίνεται με το λειτουργικό. Έβαλα ξανά την παλιά μπαταρία και τώρα δεν κάνει τίποτα με 7.1.1 μια χαρά δείχνει το ποσοστό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εγω είμαι τεχνικός και σου λέω τα ίδια είχα κι εγω με την αναβάθμιση σε iOS 7. Δεν γίνεται μέσα σε μια εβδομάδα να χάλασε η μπαταρία έτσι ξαφνικά. Πέρασε ο καιρός άλλαξα την μπαταρία και είδα τις πρώτες μέρες διπλάσια αυτονομία. Μετά απο 1 εβδομάδα παλι επέστρεψα στα ίδια χωρίς να έχω κάνει τίποτα αλλαγές. Έβαλα τώρα ξανά την παλιά μπαταρία. Δεν εμφανίζει πλέον το φαινόμενο να κλείνει ενώ ειναι πχ 20%. Η αυτονομία όμως παλι έτσι μέτρια όπως και με την καινούργια μπαταρία. Μακάρι να μπορούσα να κάνω Downgrade και θα μπορούσα να αποδείξω το πρόβλημα οτι οφείλεται στο λογισμικό αλλα δεν γίνεται. Μονο σε iPhone 4 και παλαιότερα Προφανώς η μπαταρία που πήρες βγήκε μάπα! Εγώ την έχω αλλάξει εδώ και 2-3 μήνες περίπου και το τηλέφωνο πετάει. Ναι μεν το ιος7 έχει μεγαλύτερη κατανάλωση, αλλά όχι οτι ρουφάει την καινούργια μπαταρία. Αργότερα πάλι βλέπουμε... Υπ'όψιν, και ΄γω τεχνικός είμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα, εγω χτες το βρηκα τυχαια https://ssl.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/ μάλιστα το δικό μου αν κ δεν εχει προβλημα για την ωρα, το τσεκαρα με το s/n και ανηκει στην προβληματικη παρτιδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα, εγω χτες το βρηκα τυχαια https://ssl.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/ μάλιστα το δικό μου αν κ δεν εχει προβλημα για την ωρα, το τσεκαρα με το s/n και ανηκει στην προβληματικη παρτιδα... Σήμερα αλλά με άλλο τίτλο: Πρόγραμμα δωρεάν επισκευής Sleep/Wake button σε iPhone 5 από την Apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts