vagelakos Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ειναι το fpc.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Το ιδιο κάνει και σε μένα άρα δεν φταίει η συσκευή, πιθανόν το theme να μην responsive για iOS :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Σε εμένα παίζει κανονικά. Ios 7.1 beta 3 Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Σε εμένα παίζει κανονικά. Ios 7.1 beta 3 Εγώ το δοκίμασα με iOS 7.0.4, μπορείς να το γυρίσεις σε desktop mode με την 7.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Όχι δεν μπορώ να το γυρίσω, αλλά το mobile θέμα παίζει κανονικά. Και από ότι κοίταξα το mobile θέμα δεν έχει σωστό link στο κουμπί του desktop version! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Με 7.0.4 ηταν κομπλε ενω απο χθες με την 7.0.6 Ουτε συνδεση αλλα ουτε γυριζει σε desktop version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ρε παιδια απο οταν εγινε ios7 αυτο το facebook σερνεται τελειως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ρε παιδια απο οταν εγινε ios7 αυτο το facebook σερνεται τελειως Καλησπέρα σας, μέσα από τη εφαρμογή Facebook προσπαθείτε να το προσπελάσετε ή από το Safari; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλησπερα κ ευχαριστω για το ενδιαφερον Την εφαρμογη χρησημοποιω κ εμφανιζει συνεχεια λαγκ Παλιοτερα ηταν πολυ ομαλη η λειτουργια τωρα δεν παλευεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλησπερα κ ευχαριστω για το ενδιαφερον Την εφαρμογη χρησημοποιω κ εμφανιζει συνεχεια λαγκ Παλιοτερα ηταν πολυ ομαλη η λειτουργια τωρα δεν παλευεται Ναι έχετε δίκιο το χειρότερο για μένα είναι πως κάποιες μέρες κρασάρει εντελώς, ευελπιστούμε πως θα βελτιώσει την κατάσταση η facebook με την αναβάθμιση στην iOS 7.1. Προς το παρόν δοκιμάστε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Ρυθμίσεις >Γενικά >Επαναφορά >Ρυθμίσεις δικτύου, και στη συνέχεια κλείστε και ανοίξτε τη συσκευή σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Θα το δοκιμασω αυτο αλλα νομιζω ειναι θεμα εφαρμογης κ ισως με καποιο update η με την νεα εκδοση λογισμικου στρωσει. Εκτος κ αν γινεται εσκεμενα αυτο για να σκεφτουμε το ενδεχομενο αλλαγης συσκευης με 5s... Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παντως στο 5s δεν βλεπω καποιο προβλημα να σου πω την αληθεια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 και εγω δεν εχω θεμα σε 5αρι με το facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrts85 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 καλημερα παιδια. απο τον νοεμβριο έχω κι εγω ένα iphone 5 και αντιμετωπήζω ένα πρόβλημα. το θέμα μου έχει να κάνει με τον συγχρονισμό τον γενεθλίων σχετικά με το facebook και το ημερολογιο. όποια ρήθμηση και αν έχω κάνει, δε μου εμφανίζει για κανένα λόγο, τα γενεθλια των επαφών μου απο το εν λόγο κοινονικο δύκτιο στην εφαρμογή του ημερολογίου. μπορεί καποιος να με διαφωτίσει? ευφαριστώ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Θα το δοκιμασω αυτο αλλα νομιζω ειναι θεμα εφαρμογης κ ισως με καποιο update η με την νεα εκδοση λογισμικου στρωσει. Εκτος κ αν γινεται εσκεμενα αυτο για να σκεφτουμε το ενδεχομενο αλλαγης συσκευης με 5s... Ευχαριστω πολυ Καλημέρα. Αυτό δεν έχει λογική, διότι οι διαφορές μεταξύ 5 και 5s είναι ελάχιστες και μικρές. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 καλημερα παιδια. απο τον νοεμβριο έχω κι εγω ένα iphone 5 και αντιμετωπήζω ένα πρόβλημα. το θέμα μου έχει να κάνει με τον συγχρονισμό τον γενεθλίων σχετικά με το facebook και το ημερολογιο. όποια ρήθμηση και αν έχω κάνει, δε μου εμφανίζει για κανένα λόγο, τα γενεθλια των επαφών μου απο το εν λόγο κοινονικο δύκτιο στην εφαρμογή του ημερολογίου. μπορεί καποιος να με διαφωτίσει? ευφαριστώ εκ των προτερων. Καλημέρα σας, υπάρχουν εφαρμογές στο App Store που κάνουν συγχρονισμό, όπως το iGreek holidays, eortes, geolos και άλλες. ιδιαίτερη προσοχή στον συγχρονισμό μην βρεθείτε με διπλές επαφές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλημέρα. Αυτό δεν έχει λογική, διότι οι διαφορές μεταξύ 5 και 5s είναι ελάχιστες και μικρές. Eάν εννοείτε εμφανισιακά η αλλαγές είναι μικρές, αλλά κατά τα άλλα υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ενδεικτικά ένα compare http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5685&idPhone2=4910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Δεν είναι σημαντικές οι αλλαγές, θα μου επιτρέψετε να επιμείνω. Στον επεξεργαστή που είναι νεότερος και καλύτερος, αλλά που όμως δεν μπορούν να τον εκμεταλλευτούν ακόμα οι εφαρμογές, απλά η Apple ήθελε να δείξει τη νέα γενιά και, στην κάμερα, με λίγο μεγαλύτερο φακό και διπλό led. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Δεν είναι σημαντικές οι αλλαγές, θα μου επιτρέψετε να επιμείνω. Στον επεξεργαστή που είναι νεότερος και καλύτερος, αλλά που όμως δεν μπορούν να τον εκμεταλλευτούν ακόμα οι εφαρμογές, απλά η Apple ήθελε να δείξει τη νέα γενιά και, στην κάμερα, με λίγο μεγαλύτερο φακό και διπλό led. Πρακτικά για τον χρήστη, θα συμφωνήσω μαζί σας πως δεν φαίνονται ακόμη οι ουσιαστικές αλλαγές, αλλά ότι υπάρχουν και θα τις δούμε στο μέλλον είναι σίγουρο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Στις φωτογραφίες τις διαφορές στις ημερήσιες δεν τις βλέπεις. Στις βραδινές ναι υπάρχουν. Στην ταχύτητα ναι μεν στα benchmarks θερίζει, αλλά στην πράξη για να φανούν οι διαφορές θα πρεπει οι εφαρμογές να ειναι προσαρμοσμενες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 To xcode είναι ήδη armv8 αλλά φταίνε και οι εφαρμογές. Προσωπικά το φβ ποτέ δεν το χάρηκα σε καμία συσκευή! Πρέπει να είναι απο τις πιο προβληματικές για όλα τα os Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Υπαρχει καπου κανενας ¨οδηγος¨ για να δω βημα-βημα πως περναω φωτο και μουσικη απο υπολογιστη στο κινητο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Υπαρχει καπου κανενας ¨οδηγος¨ για να δω βημα-βημα πως περναω φωτο και μουσικη απο υπολογιστη στο κινητο???? Θα σου φτιάξω άμεσα: ανοίγεις το itunes - φτιάχνεις μια play list - με drag and drop ρίχνεις μέσα τα κομμάτια που επιθυμείς - σύνδεσε τη συσκευη σου και επελεξε sync και Apply, Εάν το συνδέσεις πρώτη φορά στο itunes θα χρειαστεί να κάνεις authorize computer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ...... να κάνεις authorize computer Εγώ δεν το έχω κάνει αυτό πειράζει? Σε τι χρεισιμεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εγώ δεν το έχω κάνει αυτό πειράζει? Σε τι χρεισιμεύει? To Authorized πιστοποιεί τον υπολογιστή για να συγχρονίζεις άφοβα συσκευές με συγκεκριμένο Apple ID :) Store - authorize computer - sign in - και βάζετε Apple ID και Password Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts