Tasos19s Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Το 5 δεν ανοίγει την πρώτη φορά χωρίς την κάρτα sim? Κανενα iPhone δεν ανοίγει. Θέλει ενεργοποίηση απο την sim Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ευχαριστώ για της απάντησης,ναι είναι όντως ολοκαίνουριο από Γερμανία θα το πάρω To 5 αράκι κεντάει ...το έχει η γυναίκα μου από το 2012 και δεν του έχω κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ επαναφορά.Ολες οι αναβαθμίσεις γίνανε με ΟΤΑ και δεν έχει παρουσιάσει ούτε ένα πρόβλημα με άψογη λειτουργια..τωρα έχει την 9.3.3 ...και του έχει βάλει καμμια εκατοστή εφαρμογές και δεν έχει κάνει ούτε ένα θέμα η παραξενιά ποτέ........και με την ιδια μπαταρία ακόμα .Πολλες φορές πέρασε από το μυαλό μου να της δώσω το 6 αρι μου καθαρά λόγω μεγέθους αφού σε ταχύτητα σε εφαρμογές που δουλεύω έχει απειροελαχιστη διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Χθες το βράδυ έκλεισε το κινητό από μπαταρία, το έβαλα να φορτίσει και το πρωί το βρήκα κολλημένο σε bootloop. Πιο συγκεκριμένα, όπως στο βίντεο. Restore δεν έχω καταφέρει να κάνω, βγάζει error 9 (αν δεν κάνω λάθος, μπορώ να το ξανακοιτάξω). Φορούσε την 9.3.1 Γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotrous Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 παιδια εκει που πειραζα κατι στις ρυθμισεις μπηκε στην επιφανεια το safari . το πατω παρατεταμμενα για να το σβησω αλλα τιποτα . παραμενει εκει . θελω να το βγαλω γιατι δεν τον χρησιμοποιω ενεκα firefox . Εχει κανεις την λύση ?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 παιδια εκει που πειραζα κατι στις ρυθμισεις μπηκε στην επιφανεια το safari . το πατω παρατεταμμενα για να το σβησω αλλα τιποτα . παραμενει εκει . θελω να το βγαλω γιατι δεν τον χρησιμοποιω ενεκα firefox . Εχει κανεις την λύση ?:cry: Ο safari κάπου εκεί ήταν. Ειναι εφαρμογή του συστήματος δεν σβήνει. Απλά το άλλαξες θέση. Δεν το είχες προσέξει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 παιδια εκει που πειραζα κατι στις ρυθμισεις μπηκε στην επιφανεια το safari . το πατω παρατεταμμενα για να το σβησω αλλα τιποτα . παραμενει εκει . θελω να το βγαλω γιατι δεν τον χρησιμοποιω ενεκα firefox . Εχει κανεις την λύση ?:cry: Ο safari παντα υπηρχε! Αποκλειεται να τον ειχες σβησει με καποιο τροπο! Ισως στο iOS10 να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα μεχρι τωρα δεν υπηρχε! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ο safari παντα υπηρχε! Αποκλειεται να τον ειχες σβησει με καποιο τροπο! Ισως στο iOS10 να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα αλλα μεχρι τωρα δεν υπηρχε! Μπορεί να εξαφανιστεί απο ρυθμίσεις/γενικά/περιορισμοί Αλλά όχι να σβηστεί Στο iOS 10 ίσως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 παιδια εκει που πειραζα κατι στις ρυθμισεις μπηκε στην επιφανεια το safari . το πατω παρατεταμμενα για να το σβησω αλλα τιποτα . παραμενει εκει . θελω να το βγαλω γιατι δεν τον χρησιμοποιω ενεκα firefox . Εχει κανεις την λύση ?:cry: Δεν σβήνει τίποτα σχετικά με Safari .Πάντα το είχες , πάτησε το παρατεταμένα και πηγαινέ το όπου θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotrous Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) ναι αυτο ειναι ευκολο το εχω κανει , το πηγα στην τελευταια καρτελα :lol: εκανα αυτο που ειπε ο Τasos19 και πραγματι εφυγε και απο τισ καρτελες. ειχα παει στους περιορισμους , εκει πειραζα και εμφανιστηκε , αλλα εφυγε . Σας ευχαριστώ όλους αλλα πιο πολύ τον Τaso που ελυσε το προβλημα. Edited August 18, 2016 by sotrous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ναι αυτο ειναι ευκολο το εχω κανει , το πηγα στην τελευταια καρτελα :lol: εκανα αυτο που ειπε ο Τasos19 και πραγματι εφυγε και απο τισ καρτελες. ειχα παει στους περιορισμους , εκει πειραζα και εμφανιστηκε , αλλα εφυγε . Σας ευχαριστώ όλους αλλα πιο πολύ τον Τaso που ελυσε το προβλημα. Λίγο υπομονή σε μερικές ημέρες θα μπορείς να το αφαιρέσεις από την οθόνη σου - iOS 10 - (όχι όμως από τη συσκευή σου). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ο safari κάπου εκεί ήταν. Ειναι εφαρμογή του συστήματος δεν σβήνει. Απλά το άλλαξες θέση. Δεν το είχες προσέξει Υπήρχε κάποια στιγμή ένα bug (ios9) καμία φορά (άκρως σπάνια και χωρίς λόγο) όταν πατούσες παρατεταμενα για να αρχίσουν να τρέμουν τα εικονίδια το delete τα έβγαζε σε όλα ακόμη και στης ρυθμίσεις και αν πατούσες να σβήσειε τσ έσβησε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Υπήρχε κάποια στιγμή ένα bug (ios9) καμία φορά (άκρως σπάνια και χωρίς λόγο) όταν πατούσες παρατεταμενα για να αρχίσουν να τρέμουν τα εικονίδια το delete τα έβγαζε σε όλα ακόμη και στης ρυθμίσεις και αν πατούσες να σβήσειε τσ έσβησε κανονικά Στα τόσα χρόνια δεν έχω δει τίποτα τέτοιο πάντως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Στα τόσα χρόνια δεν έχω δει τίποτα τέτοιο πάντως Ελάχιστες περιπτώσεις είναι, αν δουλεύεις στο χορό τα βλέπεις ποιο συχνά, είναι υπαρκτο το φαινόμενο όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 συγνωμη για το off topic παιδια μια ερωτηση γινεται να βαλω μπαταρια απο iphone se (1624) σε iphone 5(1440)????η θα χαλασειι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 συγνωμη για το off topic παιδια μια ερωτηση γινεται να βαλω μπαταρια απο iphone se (1624) σε iphone 5(1440)????η θα χαλασειι?? Δεν νομίζω. Ούτε από 5s πρέπει να μπαίνει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλημέρα παιδιά Έχει δοκιμάσει κανένας την 10 άρα στο 5 αρι ; .Ετσι για πρώτες εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλημέρα παιδιά Έχει δοκιμάσει κανένας την 10 άρα στο 5 αρι ; .Ετσι για πρώτες εντυπώσεις Προχθες την πέρασα σε ένα iPhone 5 που έχω αλλά δεν το έχω για κυρίως κινητό μου για να πω με σιγουριά. Πχ στο iPhone 6 plus που το έχω πηγαίνει μια χαρά έως τέλεια. Σε γενικές γραμμές καλά πάει, έχει κάποια σκαλώματα αλλά δεν είναι σε φάση να το πετάξεις ή να γίνει άχρηστο. Κρατάει καλά για κινητό του 2012 και 4 εκδόσεις iOS μετά. Για να πηγαίνει όπως πάει με την 9.3.5 είναι λογικό πως θα πρέπει να περιμένεις. Το μόνο που θέλει συνήθεια είναι ο νέος τρόπος ξεκλειδώματος. Στην αρχή θα σε μπερδεύει, θα ρίχνεις και κανένα μπινελίκι αλλά με τον καιρό θα το συνηθίσεις λογικά. Από την στιγμή όμως που υπάρχει η public μπορείτε να την περάσετε στο κινητό σας να την δειτε, να πάρετε μια γεύση και αν δεν σας κάνει τότε γυρίζετε πίσω στην 9.3.5. Εγώ για αυτό την πέρασα για να δει ο κάτοχος πως θα είναι, για να συνηθίσει τις αλλαγές έτσι ώστε αν δεν του αρέσει να γυρίσει πίσω σε 9.3.5. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Kaλησπέρα στην παρέα. Ξέρει κάποιος αν η gevey η η r-sim 9/10 θα δουλέψει σε iphone 5 ιός 9.2.1 κλειδωμένο σε mts mobility manitoba(από καναδά). Ευχαριστώ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδια καλησπερα. Μια μικρή βοήθεια απο τους ειδικούς. 1) Οταν μου στέλνουν μηνυμα στο viber και η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο μου χτυπάει ειδοποίηση. Αν την εχω κλειστή όχι. Αποτέλεσμα τα μηνύματα να τα βλέπω καθυστερημένα. 2) Τον τελευταίο καιρό βλέπω στις επαφές μου να δημιουργούνται επαφές no name απο μόνες τους. Παίζει να εχω κανά ιό; Ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. via tapatalk... Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδια καλησπερα. Μια μικρή βοήθεια απο τους ειδικούς. 1) Οταν μου στέλνουν μηνυμα στο viber και η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο μου χτυπάει ειδοποίηση. Αν την εχω κλειστή όχι. Αποτέλεσμα τα μηνύματα να τα βλέπω καθυστερημένα. 2) Τον τελευταίο καιρό βλέπω στις επαφές μου να δημιουργούνται επαφές no name απο μόνες τους. Παίζει να εχω κανά ιό; Ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. via tapatalk... Και δεν κάνεις για αρχή ένα format apo iTunes (βάλε πρώτα την συσκευή σε recovery mode) και κατά προτίμηση να μην κρατηθεί τπτ εκτός από επαφές της οποίες σωστές η σε vCard η στο i cloud η στο gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδια καλησπερα. Μια μικρή βοήθεια απο τους ειδικούς. 1) Οταν μου στέλνουν μηνυμα στο viber και η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο μου χτυπάει ειδοποίηση. Αν την εχω κλειστή όχι. Αποτέλεσμα τα μηνύματα να τα βλέπω καθυστερημένα. 2) Τον τελευταίο καιρό βλέπω στις επαφές μου να δημιουργούνται επαφές no name απο μόνες τους. Παίζει να εχω κανά ιό; Ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. via tapatalk... για ποιο λογο να κλεισει καποιος μια εφαρμογη απο τον task manager? δεν ειναι η δουλεια του να κλεινεις τις εφαρμογες. Πως να σου ερθουν τα μηνυματα ετσι? εκεινο ειναι για εναλλαγη εφαρμογων οχι για να τις κλεινεις. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 για ποιο λογο να κλεισει καποιος μια εφαρμογη απο τον task manager? δεν ειναι η δουλεια του να κλεινεις τις εφαρμογες. Πως να σου ερθουν τα μηνυματα ετσι? εκεινο ειναι για εναλλαγη εφαρμογων οχι για να τις κλεινεις. Δεν πρεπει να τις κλείνουνε για να απελευθερώνουμε μνήμη; via tapatalk... ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και δεν κάνεις για αρχή ένα format apo iTunes (βάλε πρώτα την συσκευή σε recovery mode) και κατά προτίμηση να μην κρατηθεί τπτ εκτός από επαφές της οποίες σωστές η σε vCard η στο i cloud η στο gmail Αν ήξερα και πως γίνεται. Θα ρωτήσω ενα φιλαράκι που ασχολείται μήπως βγάλω άκρη. Ευχαριστω. via tapatalk... Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Δεν πρεπει να τις κλείνουνε για να απελευθερώνουμε μνήμη; via tapatalk... ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ήξερα και πως γίνεται. Θα ρωτήσω ενα φιλαράκι που ασχολείται μήπως βγάλω άκρη. Ευχαριστω. via tapatalk... δεν νομιζω να χρειαζεσαι restore κανε απενεργοποιηση την συσκευη. ανοιξε την μετα παλι. χρησιμοποιησε οποια εφαρμογη θελεις. βγαινεις με το home button και τελειωνεις. μην ασχολεισαι με το αν θα κλεισει μια εφαρμογη αν θα μεινει ανοιχτη και λοιπα. δεν ειναι σωστο να μπαινεις στο συστημα και να του λες κλεισε την ταδε εφαρμογη και κλεισε την αλλη. ξερει αυτο απο μονο του οταν χρειαζεται πορους κλεινει απο τις πιο παλαια χρησιμοποιημενες. αυτο που βλεπεις εκει στην εναλλαγη εφαρμογων ειναι αυτο που λεει εναλλαγη εφαρμογων. δεν ειναι να κλεινεις εφαρμογες. στην χειροτερη περιπτωση που καποια κολλησει μονο τοτε την κλεινεις. κανε τις κλησεις σου τα μηνυματα σου και ολα τα λοιπα και μην ασχολεισαι με το πως θα κλεισουν και ποιες θα κλεισουν. ειναι τοσο απλο το ios που οσο επεμβαινεις χειροτερα αποτελεσματα παιρνεις παρα καλυτερα. σε μπαταρια μνημη και ταχυτητα ανοιγματος των ιδιων εφαρμογων που χρησιμοποιεις στην καθημερινοτητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Δεν πρεπει να τις κλείνουνε για να απελευθερώνουμε μνήμη; Αν ήξερα και πως γίνεται. Θα ρωτήσω ενα φιλαράκι που ασχολείται μήπως βγάλω άκρη. Ευχαριστω. Δεν είναι δική σου δουλειά να απελευθερώνεις μνήμη. Αντιθέτως, είναι ευθύνη του λειτουργικού συστήματος. Εδώ μπορείς να δεις πως θα κάνεις Επαναφορά (Restore) το iPhone σου. Φυσικά, η διαδικασία αυτή θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Οταν μου στέλνουν μηνυμα στο viber και η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο μου χτυπάει ειδοποίηση. Αν την εχω κλειστή όχι. Αποτέλεσμα τα μηνύματα να τα βλέπω καθυστερημένα. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις το έκαναν αυτο, πριν χτυπούσαν κανονικα ακομη κ κλειστή να ηταν η εφαρμογή δεν ειναι η δουλεια του να κλεινεις τις εφαρμογες. Πως να σου ερθουν τα μηνυματα ετσι? Μια χαρά έρχονταν τα μηνύματα οποτε δεν ισχύει αυτο που λες καθότι στα iMessages ή στο telegram κ κλειστή να ειναι χτυπάνε ! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts