Itchrist86 Δημ. June 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Διάβασε αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 ενημερωτικά και για να είμαι σίγουρη, επειδή πήρα στα χέρια μου ένα iphone 5 που θα το πουλήσει η φίλη μου, μου ζήτησε να διαγράψω τα πάντα γιατί θα το δώσει. Κάνοντας restore και set up as new, εκεί τελειώνει η δουλειά μου; Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από αυτό; Σβήνονται αρχεία, επαφές, φωτο κλπ; Καλησπέρα, με λίγα λόγια διαγράφονται όλα τα δεδομένα εάν ακολουθήσεις τη διαδικασία restore και setup as new ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπερα παιδια. Πως μπορω να μεταφερω τα SMS μου απο το 5 στο 5s? Υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπερα παιδια. Πως μπορω να μεταφερω τα SMS μου απο το 5 στο 5s? Υπαρχει τροπος? θα κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας μέσω itunes από το iphone 5 και μετά θα κάνεις επαναφορά αντιγράφου στο 5s. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Αυτό ακριβώς θέλω. Έχω πατήσει μερικές φορές το κουμπί και χρεώνομαι. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο τηλεφώνο; Γνωρίζει κανείς; μήπως ο φίλος μας, ήθελε το εξής: να απενεργοποιηθεί η δυνατότητα πατώντας το πλήκτρο του τηλεφωνητή, να καλεί τον τηλεφωνητή...??? Γιατί κάθε κλήση έχει έστω και μικρή χρέωση... (έτσι την πατάμε και εμείς με τον μπαμπά μας... ήθελε στα 65 του iphone...!αχχχχχχχ) Γιατί ακόμα και να απενεργοποιήσεις τον τηλεφωνητή από τον πάροχό σου, πατώντας το κουμπί με το εικονίδιο του τηλεφωνητή, αυτό καλεί και σε χρεώνει..! !$$!%!6:X Καμιά γνώμη παιδιά; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ρύθμιση, δυστυχώς. Για jailbroken συσκευές υπάρχει το NoVoiceMail, το οποίο καταργεί τελείως το κουμπί του τηλεφωνητή, αλλά δεν γνωρίζω αν λειτουργεί σε iOS 7/8. Κοιτώντας στο Internet, βρήκα το παρακάτω. Αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε το. I found a semi-solution to the annoying voicemail charge when voicemail was accidentally dialled due to that button being so easily pressed. I found that the number to call voicemail was on the sim card. I took my sim card out of my iPhone and put it into a Nokia, then changed the voicemail number to call to a 3-digit number that wouldn't dial anything. Then, I put my SIM card back into my phone and now my phone doesn't dial voicemail and get charged for that. Each time my finger accidentally presses the button I get a message saying the number I dialled is incorrect. πηγή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 καλησπερα εχω ενα iphone 5 και απο μπροστα δεν δουλευει οθονη και τατσ θελουν αλλαγη βρηκα το σκρουτζ διαφορες οθονες μ το τατσ πανω αλλα δεν θελω ημιτατιον . εχετε κατι να μου προτεινεται ? ενταξει οχι και στα 100 φευγα.. αν γινεται σε μαυρο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Γεια σας παιδιά! Πώς τα πάει η συσκευή με την 8.3; Έχετε δει κάποιο slowdown σε σχέση με 7.1, ή πάει πιο ομαλά; Αρκετοί λένε ότι είναι πιο smooth. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Γεια σας παιδιά! Πώς τα πάει η συσκευή με την 8.3; Έχετε δει κάποιο slowdown σε σχέση με 7.1, ή πάει πιο ομαλά; Αρκετοί λένε ότι είναι πιο smooth. εγω με την 8.3 ημουν πολυ ευχαριστημενος.και με την μπαταρια ειδικα.σε κατασταση αναμονης ειχε βελτιωθει αρκετα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 καλησπερα εχω ενα iphone 5 και απο μπροστα δεν δουλευει οθονη και τατσ θελουν αλλαγη βρηκα το σκρουτζ διαφορες οθονες μ το τατσ πανω αλλα δεν θελω ημιτατιον . εχετε κατι να μου προτεινεται ? ενταξει οχι και στα 100 φευγα.. αν γινεται σε μαυρο ειναι για αρχή δεν είναι απαραίτητο να είναι οθόνη (μπορεί να είναι Touch ic.. δλδ τσιπακι που διαχιριζεται την αφή), και δεύτερον δεν είναι δύσκολο να βρεις μια oem καλή οθόνη το δύσκολο είναι να την περάσεις χωρίς να κάνεις την συσκευή '' καλοκαιρινή '' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 για αρχή δεν είναι απαραίτητο να είναι οθόνη (μπορεί να είναι Touch ic.. δλδ τσιπακι που διαχιριζεται την αφή), και δεύτερον δεν είναι δύσκολο να βρεις μια oem καλή οθόνη το δύσκολο είναι να την περάσεις χωρίς να κάνεις την συσκευή '' καλοκαιρινή '' Έτσι ξαφνικά μου φαίνεται περίεργο. Δεν παθαίνουν τόσο ζημιά αυτά ξαφνικά. Καλύτερα βρες άλλη οθόνη να δοκιμάσεις πρώτα να δεις αν όντως είναι από αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seveneleven Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 παιδιά καλησπέρα, να κάνω μια ενδεχομένως αφελή ερώτηση: πουλάω το iphone μου και στην επικονωνία μας ο υποψηφιος αγοραστής θέλει το ΙΜΕΙ, να του το δώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 παιδιά καλησπέρα, να κάνω μια ενδεχομένως αφελή ερώτηση: πουλάω το iphone μου και στην επικονωνία μας ο υποψηφιος αγοραστής θέλει το ΙΜΕΙ, να του το δώσω; Ναι, αν και αυτό που πραγματικά θέλει είναι το serial number. Από αυτό μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για τη συσκευή (όχι κάτι απόρρητο, μέχρι πότε έχει εγγύηση, σε ποιό εργοστάσιο φτιάχτηκε κλπ). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seveneleven Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 ΟΚ ευχαριστώ! (που φαινονται αυτες οι πληροφορίες; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 ΟΚ ευχαριστώ! (που φαινονται αυτες οι πληροφορίες; ) Ρυθμίσεις > γενικά> πληροφορίες (νομίζω). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Έτσι ξαφνικά μου φαίνεται περίεργο. Δεν παθαίνουν τόσο ζημιά αυτά ξαφνικά. Καλύτερα βρες άλλη οθόνη να δοκιμάσεις πρώτα να δεις αν όντως είναι από αυτό το touch ic (στο ip5 ειναι το U15 ( BCM5976)) της broadcom) βαράει συνήθως από καποιο βραχυκύκλωμα (αν σπάσει πχ το digi και βραχυκυκλώσει magnitizer.... η κάποιος στην αλλαγή οθονης να χωσει καν κατσαβίδι στο touch socket) αν και στο 5 βαράει στο άσχετο αρκετά συχνό.... και στις δυο περιπτώσεις πάντως γίνετε επισκευή (ουτε καν στην δεύτερη δεν χρειάζεται αλλαγή μητρικής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Φίλος έχει ένα 5άρι. Του έχει χαλάσει η πλακέτα από ότι του είπαν. Ξέρετε πάνω κάτω πόσο μπορεί να του πάει για να το επισκευάσει σε κάποιον, εκτός εξουσιοδοτημένου service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Φίλος έχει ένα 5άρι. Του έχει χαλάσει η πλακέτα από ότι του είπαν. Ξέρετε πάνω κάτω πόσο μπορεί να του πάει για να το επισκευάσει σε κάποιον, εκτός εξουσιοδοτημένου service; Μετρημένα στο ενα δάχτυλο σ όλη την Ελλάδα είναι καταστήματα που μπορούν να επέμβουν στην πλακέτα. Αλλιώς αλλαγή μητρικής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Φίλος έχει ένα 5άρι. Του έχει χαλάσει η πλακέτα από ότι του είπαν. Ξέρετε πάνω κάτω πόσο μπορεί να του πάει για να το επισκευάσει σε κάποιον, εκτός εξουσιοδοτημένου service; Αναλόγως το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην logic board. Τι συμπτώματα παρουσιάζει; δώσε μου λίγο το ιστορικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 (edited) Αναλόγως το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην logic board. Τι συμπτώματα παρουσιάζει; δώσε μου λίγο το ιστορικό. Μόλις τον δω θα μάθω να σου πω. Όταν λέω για επισκευή εννοώ και ενδεχόμενη αλλαγή πλακέτας. edit: Από ότι μου είπε δεν δουλεύει ο ήχος. Και hands free να βάλει πάλι ήχο δεν έχει, δεν είναι δηλαδή το ηχείο της συσκευής που έχει πρόβλημα. Edited June 23, 2015 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Μόλις τον δω θα μάθω να σου πω. Όταν λέω για επισκευή εννοώ και ενδεχόμενη αλλαγή πλακέτας. edit: Από ότι μου είπε δεν δουλεύει ο ήχος. Και hands free να βάλει πάλι ήχο δεν έχει, δεν είναι δηλαδή το ηχείο της συσκευής που έχει πρόβλημα. Η αλλαγή πλακέτας είναι ασύμφορη κατα πρώτον και κατά δεύτερον, δυσεύρετη. Στείλε μου pm για να σου δώσω κάποιες λεπτομέρειες επί της διαδικασίας ελέγχου κι αν ο φίλος σου συμφωνεί, προχωράμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Μόλις τον δω θα μάθω να σου πω. Όταν λέω για επισκευή εννοώ και ενδεχόμενη αλλαγή πλακέτας. edit: Από ότι μου είπε δεν δουλεύει ο ήχος. Και hands free να βάλει πάλι ήχο δεν έχει, δεν είναι δηλαδή το ηχείο της συσκευής που έχει πρόβλημα. 1. δεν παιζει να βρεις πλακέτα..... + είναι ασύμφορο....... 2, επισκευάζετε ο ήχος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 1. δεν παιζει να βρεις πλακέτα..... + είναι ασύμφορο....... 2, επισκευάζετε ο ήχος..... Κοίτα να δεις αν μίλησε με dinfun θα έβγαλε άκρη. Τώρα έχει το 6άρι αλλά κρίμα είναι να έχει το 5 να κάθεται...Στην τελική ας το δώσει για ανταλλακτικά αν δει και δεν το συμφέρει για μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Κοίτα να δεις αν μίλησε με dinfun θα έβγαλε άκρη. Τώρα έχει το 6άρι αλλά κρίμα είναι να έχει το 5 να κάθεται...Στην τελική ας το δώσει για ανταλλακτικά αν δει και δεν το συμφέρει για μένα... αν είναι audio ic κρίμα είναι να το πετάξεις..... επισκευή γινετε και αρκετά γρυγορα (οκ μην περιμένεις μέσα σε ώρες αλλα είναι επισκευασιμο... δεν ειναι flash memory που αν χτυπήσει το πετάς..... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Πώς σας φαίνεται η μπαταρία με 8.4; Με ανοιχτό 3G είναι απλά χάλια, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και ζεσταίνεται το τηλέφωνο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts