Tasos19s Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ήσουν στην παρτίδα με τα προβληματικά home button? Το άλλαξες δωρεάν? Αν ναι, που? Οχι δεν το αλλαξα δωρεαν. Το αγορασα και το περασα μονος γιατι ηθελαν 3 εβδομαδες για να το αλλαξουν. Ετσι μου ειπαν στο iStorm ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τάσο ξανά άνοιξε το μήπως δεν κούμπωσε κάτι καλά. Δηστυχως το έχω κανει 4-5 φορες. Δεν ξερω τι μπορει να ειναι. Ίσως software τυχαιο giati kai se 3gs μου είχε τύχει παλαιότερα άλλα μπορεί και hardware Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Φλεξακι είναι ίσως να κόπηκε ή να ήταν ελαττωματικό. Έχεις άλλο να δοκιμάσεις; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Φλεξακι είναι ίσως να κόπηκε ή να ήταν ελαττωματικό. Έχεις άλλο να δοκιμάσεις; τι να δοκιμασω? δεν ειναι το προβλημα απο το κουμπι. το αποσυνδεσα εντελως, εβαλα το καλωδιο που φορτιζει για να ανοιξει η συσκευη γιατι χωρις κουμπι δεν ανοιγει αλλα παλι κανει επανεκκινησεις το τηλεφωνο. εντελως περιεργο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 τι να δοκιμασω? δεν ειναι το προβλημα απο το κουμπι. το αποσυνδεσα εντελως, εβαλα το καλωδιο που φορτιζει για να ανοιξει η συσκευη γιατι χωρις κουμπι δεν ανοιγει αλλα παλι κανει επανεκκινησεις το τηλεφωνο. εντελως περιεργο Καλησπέρα Τάσο, αν θέλεις μπορούμε να το δούμε από Δευτέρα, στείλε μου pm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos314 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 καλησπέρα σε όλους σας! ψάχνω ώρα το καταλληλο forum για να γράψω και δεν τα κατάφερα όποτε επέλεξα αυτό με την ελπίδα καποιος να το δει και να με βοηθήσει... έκανα format το iphone 5 μου σήμερα! και απο οτι έχω καταλάβει εχει κολλήσει στο BOOT LOOP στο γνωστό μήλο για ωρες! εχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα αλλα τίποτα (πατημένο home button και πλήκτρο απενεργοπισι,το έβαλα στην φόρτιση,και στο laptop μου) αν ξέρει καποιος ας μου πει! ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δοκίμασε και αυτό, αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 καλησπέρα σε όλους σας! ψάχνω ώρα το καταλληλο forum για να γράψω και δεν τα κατάφερα όποτε επέλεξα αυτό με την ελπίδα καποιος να το δει και να με βοηθήσει... έκανα format το iphone 5 μου σήμερα! και απο οτι έχω καταλάβει εχει κολλήσει στο BOOT LOOP στο γνωστό μήλο για ωρες! εχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα αλλα τίποτα (πατημένο home button και πλήκτρο απενεργοπισι,το έβαλα στην φόρτιση,και στο laptop μου) αν ξέρει καποιος ας μου πει! ευχαριστώ πολυ! Καλημέρα πως βρεθηκε σε αυτή την κατάσταση; Ήταν jailbreak η συσκευή πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα βρηκα ενα 5ρι το οποιο μετα απο επισκευεη εχασε το ιμει (το γραφει λεει το καπακι ώμος) ειναι ελληνικο απο βονταφονε πριν καπιοια χρονια αλλα την αποδιξη καπου την εχει χασει μηλησαμε μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα κλοπης το ειχε απο καινουριο η απορια μου ειναι να προχωρήσω στην αγορα και να προσπαθησω να βαλω το ιμει με καποιο προγραμμα ? εχει κανει ιδη επαναφορα ο κατοχος και θελει τα στοιχια του καινουριου κατοχου λητουργουν ολα εκτος το οτι δεν εχει σημα λογο ιμει που δεν φενεται λεει στην συσκευει υπαρχει περιπτοση να ειναι καμενη πλακετα αλλα να λειτουργουν κανονικα ολα τα υπολοιπα? προοριζεται για την γυναικα μου ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα βρηκα ενα 5ρι το οποιο μετα απο επισκευεη εχασε το ιμει (το γραφει λεει το καπακι ώμος) ειναι ελληνικο απο βονταφονε πριν καπιοια χρονια αλλα την αποδιξη καπου την εχει χασει μηλησαμε μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα κλοπης το ειχε απο καινουριο η απορια μου ειναι να προχωρήσω στην αγορα και να προσπαθησω να βαλω το ιμει με καποιο προγραμμα ? εχει κανει ιδη επαναφορα ο κατοχος και θελει τα στοιχια του καινουριου κατοχου λητουργουν ολα εκτος το οτι δεν εχει σημα λογο ιμει που δεν φενεται λεει στην συσκευει υπαρχει περιπτοση να ειναι καμενη πλακετα αλλα να λειτουργουν κανονικα ολα τα υπολοιπα? προοριζεται για την γυναικα μου ευχαρηστω Φιλε μου μην ασχολεισε με αυτο το κινητο,ψαξε για αλλη αγγελια.η αγορα εχει πολλα μεταχειρησμενα κινητα σε πολυ καλυτερη κατασταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα βρηκα ενα 5ρι το οποιο μετα απο επισκευεη εχασε το ιμει (το γραφει λεει το καπακι ώμος) ειναι ελληνικο απο βονταφονε πριν καπιοια χρονια αλλα την αποδιξη καπου την εχει χασει μηλησαμε μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα κλοπης το ειχε απο καινουριο η απορια μου ειναι να προχωρήσω στην αγορα και να προσπαθησω να βαλω το ιμει με καποιο προγραμμα ? εχει κανει ιδη επαναφορα ο κατοχος και θελει τα στοιχια του καινουριου κατοχου λητουργουν ολα εκτος το οτι δεν εχει σημα λογο ιμει που δεν φενεται λεει στην συσκευει υπαρχει περιπτοση να ειναι καμενη πλακετα αλλα να λειτουργουν κανονικα ολα τα υπολοιπα? προοριζεται για την γυναικα μου ευχαρηστω Θα σας συμβουλέψω κι εγώ να μην ασχοληθείτε, υπάρχουν πολλές μεταχειρισμένες σε πολύ καλή κατάσταση. Λίγο ψάξιμο θέλει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) ευχαρηστω για τις απαντησεις το ιδιο πορισμα εβγαλα και εγω μετα απο το ποστ που εγραψα οποτε μενω στο ψαξιμο απλα ειμαι και σε νησί και δυσκολεύουν τα πραγματα καπου στα 300 - 350 βρησκω το 5ρι τα οποια θεωρώ πολλα αλλα ειπαμε δεν ειναι για μενα χρόνια πολλά σε όλους ευχαριστώ τελικα πηρα στο επιθυμητό χρωμα 5s στα 340 με 1 χρονο εγγυηση ακομα απο κοσμοτε συμφωνα με την αποδιξη μιας και περασε ο προτως χρονος εγγυησης της aple Edited December 30, 2014 by mz3stelios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα!! μου φερανε ενα iphone 5 απο Αγγλια. πηγα σημερα να βαλω sim cosmote δεν την δεχετε. ειναι κλειδωμενο,τι μπορω να κανω για να βαλω ελληνικη sim?? ευχαριστω!!!:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα!! μου φερανε ενα iphone 5 απο Αγγλια. πηγα σημερα να βαλω sim cosmote δεν την δεχετε. ειναι κλειδωμενο,τι μπορω να κανω για να βαλω ελληνικη sim?? ευχαριστω!!!:blink: Εάν συνδέσεις τη συσκευή στο iTunes τι μήνυμα βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Kαλησπερα και καλη χρονια σε ολους... Ηθελα να ρωτησω αν γινεται να αλλαξεις μπαταρια στο iphone...Και αν ναι,ποσο κοστιζει περιπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Kαλησπερα και καλη χρονια σε ολους... Ηθελα να ρωτησω αν γινεται να αλλαξεις μπαταρια στο iphone...Και αν ναι,ποσο κοστιζει περιπου... Βεβαίως γίνεται είτε σε κατάστημα είτε μόνος με κάποιες γνώσεις. Το ποσό κοστίζει είναι στο χέρι σου μπορείς να βρεις πιστεύω από 10€ έως και 70-80€ ίσως και παραπάνω δεν γνωρίζω. Προφανώς και η ποιότητα θα είναι ανάλογα. 100% original δεν πουλάει η Apple αυτές που μπορείς να βρεις θα είναι όλες OEM Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 καλησπερα.εκανα την συσκευη μου χθεσ jailbreak,απο που κατεβαζω δωρεαν εφαρμογεσ και αν υπαρχει καποιο link απο ελληνικο forum που ασχολειται με το cydia και το jailbreak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 καλησπερα.εκανα την συσκευη μου χθεσ jailbreak,απο που κατεβαζω δωρεαν εφαρμογεσ και αν υπαρχει καποιο link απο ελληνικο forum που ασχολειται με το cydia και το jailbreak? Υπάρχει ενότητα στο myphone.gr, να ξεκαθαρίσουμε πως αναφέρεσαι σε σπασμένες παράνομα εφαρμογές κι οχι δωρεάν, πι συζητήσεις για παράνομο υλικό δεν επιτρέπονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitramc Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του αυτην την στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του αυτην την στιγμη? Οριακά αξίζει η αγορά του, καθώς μπορεί να δεχθεί μια ετήσια αναβάθμιση ακόμη (iOS 9) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 πιστευετε οτι αξιζει η αγορα του αυτην την στιγμη? Μόνο μεταχειρισμένο αξίζει. Δουλεύει καλά για μέτρια και παραπάνω χρήση αλλά μην δώσεις για καινούργιο. Ένα καλό μεταχειρισμένο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μόνο μεταχειρισμένο αξίζει. Δουλεύει καλά για μέτρια και παραπάνω χρήση αλλά μην δώσεις για καινούργιο. Ένα καλό μεταχειρισμένο Για μένα δεν αξίζει πλέον ούτε για μεταχειρισμένο. Κι ενώ λειτουργικά παραμένει γρήγορο και αποδοτικό, σαν μεταχειρισμένο θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή συμφέρει ένα iPhone 5S. Και εξηγούμαι: 1. Η μπαταρία του 5S σε σχέση με το 5 θα είναι πολύ καλύτερη (αν μιλάμε για 2 χρήστες πανομοιότυπους) καθότι το 5αρι ήδη κλείνει 3 χρόνια σχεδόν, επομένως η μπαταρία όπως και να το κάνουμε θα είναι περισσότερο ταλαιπωρημένη από το 5S του σχεδόν 1,5 έτους! 2. Αυτήν την στιγμή βρίσκεις 5S και με 380€ σε σχέση με τα 5αρια που πωλούνται 280-320€. Επομένως τα περίπου 60-80€ διαφοράς δεν θα τα σκεφτεί κάποιος, αν έχει ήδη αποφασίσει να διαθέσει περί τα 300€ budget για ένα κινητό. 3. Τέλος, ένα πιο νέο κινητό όπως το 5S σίγουρα θα έχει λιγότερα εμφανισιακά προβλήματα, καλύτερη τεχνολογια (64bit, κάμερα, touchid κοκ) και σίγουρα θα τα φτύσει αργότερα... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Για μένα δεν αξίζει πλέον ούτε για μεταχειρισμένο. Κι ενώ λειτουργικά παραμένει γρήγορο και αποδοτικό, σαν μεταχειρισμένο θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή συμφέρει ένα iPhone 5S. Και εξηγούμαι: 1. Η μπαταρία του 5S σε σχέση με το 5 θα είναι πολύ καλύτερη (αν μιλάμε για 2 χρήστες πανομοιότυπους) καθότι το 5αρι ήδη κλείνει 3 χρόνια σχεδόν, επομένως η μπαταρία όπως και να το κάνουμε θα είναι περισσότερο ταλαιπωρημένη από το 5S του σχεδόν 1,5 έτους! 2. Αυτήν την στιγμή βρίσκεις 5S και με 380€ σε σχέση με τα 5αρια που πωλούνται 280-320€. Επομένως τα περίπου 60-80€ διαφοράς δεν θα τα σκεφτεί κάποιος, αν έχει ήδη αποφασίσει να διαθέσει περί τα 300€ budget για ένα κινητό. 3. Τέλος, ένα πιο νέο κινητό όπως το 5S σίγουρα θα έχει λιγότερα εμφανισιακά προβλήματα, καλύτερη τεχνολογια (64bit, κάμερα, touchid κοκ) και σίγουρα θα τα φτύσει αργότερα... Χοντρικά έχουν 80€ διαφορά. Με 15€ βάζεις καινούργια μπαταρία. Κάτι το οποίο θα είναι απαραίτητο και σ ένα 4s 1,5 χρόνων γιατί αρχίζει να πέφτει. Εγώ με 270€ θα έπαιρνα ένα 5αρι που έχει καλή κάμερα και είναι μια χαρά σαν συσκευή τα κάνει όλα μια χαρά. Τώρα αν λέμε για 350€+ τότε αλλάζει το θέμα. Οτι πληρώνεις παίρνεις. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλημέρα παιδια Κατάλαβα ότι εάν ρωτάς άσχετους που το παίζουν ειδήμονες γίνεσαι ρεζίλι .Με ρωτάει η γυναίκα μου αν το 5 άρι της γίνεται hotspot με το HTC ONE MINI που έχω και τις έλεγα ότι δεν συνεργάζονται τα δύο κινητά .....Επειδή όλοι αυτό μου έλεγαν στα μεγάλα καταστήματα ....Και έγινα ρεζίλι επειδή δούλεψαν μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλημέρα παιδια Κατάλαβα ότι εάν ρωτάς άσχετους που το παίζουν ειδήμονες γίνεσαι ρεζίλι .Με ρωτάει η γυναίκα μου αν το 5 άρι της γίνεται hotspot με το HTC ONE MINI που έχω και τις έλεγα ότι δεν συνεργάζονται τα δύο κινητά .....Επειδή όλοι αυτό μου έλεγαν στα μεγάλα καταστήματα ....Και έγινα ρεζίλι επειδή δούλεψαν μια χαρά Η σύνδεση hotspot είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε συσκευή iOS/android/windows κλπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλημέρα παιδια Κατάλαβα ότι εάν ρωτάς άσχετους που το παίζουν ειδήμονες γίνεσαι ρεζίλι .Με ρωτάει η γυναίκα μου αν το 5 άρι της γίνεται hotspot με το HTC ONE MINI που έχω και τις έλεγα ότι δεν συνεργάζονται τα δύο κινητά .....Επειδή όλοι αυτό μου έλεγαν στα μεγάλα καταστήματα ....Και έγινα ρεζίλι επειδή δούλεψαν μια χαρά Το Hot spot ειναι σαν να κανεις το κινητο σου router. Οπως έχεις στο σπίτι. Μπορεις να συνδεσεις εκεί δηλαδή ότι θέλεις δεν παιζει ρόλο το λειτουργικό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts