Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8.1.1 ρε παιδιά εχω αλλα τιποτα πολυ αργό απο θέμα ταχύτητας γραφικών και χρήσης

Κάποιες εφαρμογές δεν δουλεύουν σωστά. Οτι να ναι.

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

μόλις έβαλα μπαταρία από το ebay (αγορασμένη από κατάστημα που εχει πουλησει πανω απο 1500 ΤΜΧ!). Σε σχέση με μια αλλη που αγορασα (με τα 2800 και καλα mαμπερ) η ποιοτητα και η αποδοση ειναι καταπληκτικα ανωτερη.

Χωρις να εχει κανει ακομα 2 κυκλους πληρους φορτισης εχω δει μεγαλη διαφορα

Με την προηγουμενη: Ανοικτα 3G, με μεση χρηση ιντερνετ και συνεχως στο τηλεφωνο: Διαρκεια: 12-14 ωρες

Με την νεα: Παλι ιδια χρηση, και ανοικτο ολο το βραδυ χωρις φορτιση: 23-24 ωρες

Οι μπαταριες επειδη δεν γνωριζω ειναι γνησιες η οχι?Θελω και γω να αλλαξω μπαταρια ομως η διαδικασια αλλαγης μου φαινεται δυσκολη + ρισκο και δεν ξερω αν συμφερει να δωσω να γινει αντικατασταση μπαταριας σε καποια εταιρεια που ασχολειται με μηλα.Εσυ απο οτι βλεπω εχεις αρκετη βελτιωση στην αναμονη.

Edited by zerokill

Οι μπαταριες επειδη δεν γνωριζω ειναι γνησιες η οχι?Θελω και γω να αλλαξω μπαταρια ομως η διαδικασια αλλαγης μου φαινεται δυσκολη + ρισκο και δεν ξερω αν συμφερει να δωσω να γινει αντικατασταση μπαταριας σε καποια εταιρεια που ασχολειται με μηλα.Εσυ απο οτι βλεπω εχεις αρκετη βελτιωση στην αναμονη.

Γνήσια μόνο στα iStorm!

Μεσα σε 15 μήνες η μπαταρία τα εχει παίξει εντελώς....

Το Galaxy s2 που εχω κ το εχω σκίσει ακόμη την παλεύει κ ας εχει κ ένα ακόμη χρόνο στην πλάτη....

Τεσπα θα ψάξω κ γω για καμία απο κανά e store γιατι τωρα με τα κρύα που εχει εδώ μόλις παγώσει για τα καλα η συσκευή κλείνει απο το 50%

Μια απορία εχω πολύ γελια αλλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη...

Πως μπορώ να αφαιρέσω τραγούδια που εχω βάλει στην συσκευή;;;;

Δεν μπορώ να το καταφέρω με τίποτα κ τωρα το εχω παραφορτωσει κ δεν εχω μνήμη

Παρακαλω βοήθεια....

Το Galaxy s2 που εχω κ το εχω σκίσει ακόμη την παλεύει κ ας εχει κ ένα ακόμη χρόνο στην πλάτη....

Τεσπα θα ψάξω κ γω για καμία απο κανά e store γιατι τωρα με τα κρύα που εχει εδώ μόλις παγώσει για τα καλα η συσκευή κλείνει απο το 50%

Παρακαλω βοήθεια....

Απο το iTunes...

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Υπάρχει κάποια επιλογή που δεν βλέπω;

Εχω προσπαθήσει πολλές φορές.

Αν έχεις ios 7 και μετά μπορείς να το κάνεις και μέσα από την εφαρμογή μουσική του τηλεφώνου. Πας στο τραγούδι που θες να διαγράψεις, κάνεις slide από δεξιά προς τα αριστερά και σου εμφανίζει κουμπί για διαγραφή.

Για να αφαιρέσεις τραγούδια μέσω του itunes, τότε πας στην καρτέλα μουσική και επιλέγεις εσύ ποια τραγούδια και λίστες θες να περάσεις. Αν έχεις επιλέξει να συγχρονίζει όλη την μουσική που έχεις τότε ξε-επιλέγεις την επιλογή συγχρονισμός όλων και να περάσεις ξανά όσα θες. Όταν συγχρονίζεις μουσική έχει επιλογές για συγχρονισμό όλων των τραγουδιών ή με λίστες ή μεμονωμένα τραγούδια.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παρακαλω βοήθεια....

Η Apple απο το πρώτο iPod έκανε τέτοιες απατεωνιές. Οι μπαταρίες και οι συσκευές τις εχουν φτιάξει να χαλάνε. Τώρα όσο πανε τις κάνουν να χαλάνε και πιο γρήγορα

Nokia 8800 Scirocco

Παρακαλω βοήθεια....

φιλε την μπαταρια αλλαξετην μονος σου.με ενα 20ρικο κια με τα ειδικα εργαλεια και εισαι μαγκας.μην δωσεις τοσα πολλα λεφτα σε επισημο καταστημα.επισης υπαρχουν και β διαλογης σερβις που στην αλλαζουν το πολυ με 45-50 ευρο.εγω παντως μονος μου την αλλαξα.πολυ ευκολα.και πηρα μπαταρια και το κιτ επισκευης απο ελληνικο καταστημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλιστα.Η μπαταριες ειναι ομως το ιδιο με οσες βαζουν σε εξουσιοδοτημενα σερβις? Και απο χωρητικοτητα μπαταριας ειναι ακριβως η ιδια που εχει και η apple? Δεν γνωριζω κανεναν να δω αν ειναι οντως ευχαριστημενος και γιαυτο ρωταω.Εγω το κινητο το εχω απο περσι τον Αυγουστο.Η αυτονομια του με χρηση σερφαρισμα απο το κινητο καμια ωρα τηλεφωνα 5λεπτα 5-6 και καμια 20 μηνυματα μου παει μεχρι αργα το βραδυ απο το πρωι αλλα αν δεν εχω σημα φυσικα μειωνει τον χρονο αναμονης δραστικα.

(Ασχετο αλλα ειδα εναν φιλο απο κατο που το ανεφερε. Παιζει ρολο η αυτονομια μιας μπαταριας σε πιο κρυα κλιματα πχ της βορειας ευρωπης ??)

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.

Τουλαχιστον μετα την τελευταια αναβαθμιση ξανα βρηκε την ταχυτητα της η συσκευη, πλεον δεν κολλαει πουθενα οπως παλιοτερα!!!

Γενικα πεφτει η αποδοση σε συνθηκες χαμηλης θρμοκρασιας, στην πριπτωση μου ομως φταει που τα εχει παιξει σχεδον η μπαταρια...

Edited by vagelakos

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.

Τουλαχιστον μετα την τελευταια αναβαθμιση ξανα βρηκε την ταχυτητα της η συσκευη, πλεον δεν κολλαει πουθενα οπως παλιοτερα!!!

Γενικα πεφτει η αποδοση σε συνθηκες χαμηλης θρμοκρασιας, στην πριπτωση μου ομως φταει που τα εχει παιξει σχεδον η μπαταρια...

Εχω δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος σε σχέση με την τελευταια γρήγορη έκδοση 7.1.2 πάντως.

Δεν μοιάζει για iPhone πλέον. Σκέφτομαι μέχρι και να το δώσω. Το 4s 7.1.2 που εχω δώσει σ ενα φίλο πιο γρήγορο και απροβλημάτιστο ειναι.

Nokia 8800 Scirocco

Μαλιστα.Η μπαταριες ειναι ομως το ιδιο με οσες βαζουν σε εξουσιοδοτημενα σερβις? Και απο χωρητικοτητα μπαταριας ειναι ακριβως η ιδια που εχει και η apple? Δεν γνωριζω κανεναν να δω αν ειναι οντως ευχαριστημενος και γιαυτο ρωταω.Εγω το κινητο το εχω απο περσι τον Αυγουστο.Η αυτονομια του με χρηση σερφαρισμα απο το κινητο καμια ωρα τηλεφωνα 5λεπτα 5-6 και καμια 20 μηνυματα μου παει μεχρι αργα το βραδυ απο το πρωι αλλα αν δεν εχω σημα φυσικα μειωνει τον χρονο αναμονης δραστικα.

(Ασχετο αλλα ειδα εναν φιλο απο κατο που το ανεφερε. Παιζει ρολο η αυτονομια μιας μπαταριας σε πιο κρυα κλιματα πχ της βορειας ευρωπης ??)

Αν και όλοι ορκίζονται πως είναι το ίδιο γιατί είναι ΟΕΜ κλπ-κλπ η απάντηση είναι όχι! Δεν είναι καθόλου το ίδιο ποιοτικά! Έχω βάλει την επίσημη έχω πληρώσει τα διπλά για να έχω την επίσημη μπαταρία και όχι απλά δεν το μετάνιωσα αλλά θα το ξανακάνω με χαρά. Μήπως δεν πληρώσαμε τα διπλά για να πάρουμε iPhone? Δεν υπάρχουν πολύ φθηνότερα smartphones από Kίνα κλπ με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά όπου λογικό επακόλουθο είναι να έχουν (θεωρητικά) καλύτερη απόδοση από το iPhone?

Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος που λέει όχι θα βάλω μια μπαταρία με 12 ευρώ (υπάρχει στο εμπόριο) και θα είναι και σούπερ..

Είναι περίπου η ίδια περίπτωση με αυτούς που παίρνουν ένα smartphone 850 ευρώ και τσιγκουνεύονται τα 0,89 λεπτά για να πάρουν μια επίσημη εφαρμογή που μπορεί να τους λύσει τα χέρια..

Η επιλογή φυσικά δική σου ;)

Παιδια SOS!

Το κινητο μου (μου το χε κανει και παλαιοτερα 1-2 φορες) μου ζητα ξαφνικα και παλι ενεργοποιηση χωρις να κανω ή να πειραξω κατι!

1. Πώς το απενεργοποιώ να γινεται αυτο;

2. Για ποιο λογο δεν με αφηνει να κανω ενεργοποιηση με το 3G μου;

Ημαρτον...

Αη - Phone

Αν και όλοι ορκίζονται πως είναι το ίδιο γιατί είναι ΟΕΜ κλπ-κλπ η απάντηση είναι όχι! Δεν είναι καθόλου το ίδιο ποιοτικά! Έχω βάλει την επίσημη έχω πληρώσει τα διπλά για να έχω την επίσημη μπαταρία και όχι απλά δεν το μετάνιωσα αλλά θα το ξανακάνω με χαρά. Μήπως δεν πληρώσαμε τα διπλά για να πάρουμε iPhone? Δεν υπάρχουν πολύ φθηνότερα smartphones από Kίνα κλπ με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά όπου λογικό επακόλουθο είναι να έχουν (θεωρητικά) καλύτερη απόδοση από το iPhone?

Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος που λέει όχι θα βάλω μια μπαταρία με 12 ευρώ (υπάρχει στο εμπόριο) και θα είναι και σούπερ..

Είναι περίπου η ίδια περίπτωση με αυτούς που παίρνουν ένα smartphone 850 ευρώ και τσιγκουνεύονται τα 0,89 λεπτά για να πάρουν μια επίσημη εφαρμογή που μπορεί να τους λύσει τα χέρια..

Η επιλογή φυσικά δική σου ;)

Στο εμποριο δεν κυκλοφορούν αυθεντικές 100%. Μόνο σε apple store και τις έχουν για αντικατάσταση

Nokia 8800 Scirocco

Στο εμποριο δεν κυκλοφορούν αυθεντικές 100%. Μόνο σε apple store και τις έχουν για αντικατάσταση

Αν θέλεις υπάρχει διαδικασία να την αλλάξεις (όπως στα Apple stores του εξωτερικού). Το έχω κάνει.

Αν θέλεις υπάρχει διαδικασία να την αλλάξεις (όπως στα Apple stores του εξωτερικού). Το έχω κάνει.

Δηλαδή τι σημαίνει αυτό;

Εδώ στην Ελλάδα σίγουρα δεν βρίσκεις κάποιο κατάστημα που να πας και να σου δώσουν μπαταρία 100% original.

Nokia 8800 Scirocco

Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 100 ευρώ για την αλλαγή υπάρχει διαδικασία για να το κανείς σε istorm και θα βάλεις original Apple μπαταρία με 3 μήνες εγγύηση (έρχεται από την Apple στην Ιρλανδία).

Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 100 ευρώ για την αλλαγή υπάρχει διαδικασία για να το κανείς σε istorm και θα βάλεις original Apple μπαταρία με 3 μήνες εγγύηση (έρχεται από την Apple στην Ιρλανδία).

Δεν με κατάλαβες. Λεω δεν υπάρχει κατάστημα για να πας να πάρεις την μπαταρία και να φύγεις.

Άλλο στο επίσημο service οπως το istorm.

Nokia 8800 Scirocco

Το 64ρι παντως σημερα εχει πολυ καλη τιμη σε γνωστο καταστημα (εκτος σκρουτζ)
κ @ τ @ ν τ ι @

Δεν με κατάλαβες. Λεω δεν υπάρχει κατάστημα για να πας να πάρεις την μπαταρία και να φύγεις.

Άλλο στο επίσημο service οπως το istorm.

Ναι σωστά (όντως δεν είχα καταλάβει) :) δεν μπορείς να την αγοράσεις πρέπει οπωσδήποτε να περαστεί εκεί και μάλιστα την παλιά την στέλνουν στην apple (πολιτική της apple).

Πάντως είναι κάτι νέο αυτό στην Ελλάδα γιατί παλιά δεν μπορούσες να βάλεις original apple με τίποτα (εκτός και αν ήταν χαλασμένη και ήσουν εντός εγγύησης). Οπότε όποιον τον ενδιαφέρει η ποιότητα πλέον έχει την επιλογή (με το ανάλογο κόστος βέβαια).

εγω απο την εμπειρια μου οσα apple κινητα εχω ανοιξει εως τωρα κανενα δεν ειχε μπαταρια με λογοτυπο της apple.και αυτην που πηρα απο καταστημα ειναι ιδια με την "μαμα" και μετα απο 6 μηνες χρησης και 122 κυκλους φορτισης εχει χασει μονο 60 mah
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned