Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι σίγουρος πως είναι ξεκλείδωτη;

Έχεις δοκιμάσει και άλλες κάρτες SIM για να δεις αν δουλεύει σε κάποια εκτός της AT&T;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εννοώ ότι βάζω κάρτα cosmote και μου γραφει αυτη τη μ@λ@κι@.

Μάλλον θα ειναι κλειδωμένο και όχι unlocked που έγραφε!!

EDIT

δοκιμασε το σε βιντεο youtube ή vimeo κοκ ανοιγμενο απο facebook app ή και safari

Όταν μου έλεγες ότι δεν γυρίζει το παράθυρο της έντασης του ήχου εννοούσες αυτό που δείχνει το screenshot;

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά,πρόλαβε κανείς την προσφορά(iphone 5 16 GB στα 300 ευρώ) από Cosmote-Γερμανό?

Πήγαν κάποιοι την πρώτη μέρα της προσφοράς και τους είπαν τελείωσαν τα κομμάτια.

Πολυ ψέμα παίζει.

Η καθόλου δεν είχαν η θα είχαν κανά 2-3 για όλη την Ελλάδα και τα πήρε ο γιος του Γερμανού η κόρη του ξαι ο ανιψιός του.

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά,πρόλαβε κανείς την προσφορά(iphone 5 16 GB στα 300 ευρώ) από Cosmote-Γερμανό?

προλλαβαν καποιοι με μαζικες παραγγελιες και τωρα τα σκοτωνουν σε αγγελιες με καπελο στα 350 ευρο.εγω παντως που εψαξα στην περιοχη μου δεν βρηκα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας και απο μένα, μιας και βλέπω τις γνώσεις σας στο θέμα, θα ήθελα να ρωτησω αν τελικά αξίζει η αναβάθμιση σε ios 8 μιας και είμαι εντελώς άσχετος.

Το κινητό ( i phone 5) προοριζεται για τη σύζυγο και μιας δεν έχω ιδέα είπα να ρωτησω τους ειδικούς. Θα μπορεσει πιστεύετε να το συνηθισει- μαθει σαν συσκευή-λειτουργικό μιας και της έχω πει οτι δεν πρόκειται να ασχοληθω καθόλου ( απο android της είχα έτοιμα τα παντα, απο ρουτ μέχρι custom rom κλπ για τους γνώστες).

Δεν είμαι κακός :lol: απλως αφού το θέλει ας ασχοληθεί μονη της μιας και είμαι ταγμένος στο android ( παρα τα διάφορα προβλήματα μια)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γεια σας και απο μένα, μιας και βλέπω τις γνώσεις σας στο θέμα, θα ήθελα να ρωτησω αν τελικά αξίζει η αναβάθμιση σε ios 8 μιας και είμαι εντελώς άσχετος.

Το κινητό ( i phone 5) προοριζεται για τη σύζυγο και μιας δεν έχω ιδέα είπα να ρωτησω τους ειδικούς. Θα μπορεσει πιστεύετε να το συνηθισει- μαθει σαν συσκευή-λειτουργικό μιας και της έχω πει οτι δεν πρόκειται να ασχοληθω καθόλου ( απο android της είχα έτοιμα τα παντα, απο ρουτ μέχρι custom rom κλπ για τους γνώστες).

Δεν είμαι κακός :lol: απλως αφού το θέλει ας ασχοληθεί μονη της μιας και είμαι ταγμένος στο android ( παρα τα διάφορα προβληματακια του).

Έχω περάσει και απο windows phone (α ρε νοκια συνεπώς και απο symbian) οποτε ίσως να γνωρίσω και αυτό το λειτουργικό που τόσος λογος γίνεται.

Σας ευχαριστω και περιμένω τις απαντήσεις σας

Δεν είμαι κακός :lol: απλως αφού το θέλει ας ασχοληθεί μονη της μιας και είμαι ταγμένος στο android ( παρα τα διάφορα προβλήματα μια)

Αν καθίσει λίγο και ασχοληθεί μαι χαρά θα την βολέψει. Αν βαριέται να ασχοληθεί τότε θα μάθει απλά να κάνει τηλέφωνα και να γράφει μηνύματα.

Να κάνεις αναβάθμιση σε ios 8. Μια χαρά λειτουργεί το iPhone 5 και όσο βγαίνουν αναβαθμίσεις θα γίνεται καλύτερο. Εγώ προσωπικά δεν έχω θέματα που να με κάνουν να μετανιώνω που πέρασα το iOS 8.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, οποτε επειδή θα το παρουμε μεταχειρισμένο απο μια φίλη το καλυτερο θα είναι να γίνει clean install έτσι?(ουτως η αλλως θα γινει επαναφορα εργοστασιακων η κατι τετοιο) Μάλλον η κοπελιά το έχει στην προηγούμενη εκδοση μιας και δεν ασχολειται. Ας το πάρει με το καλό και πιστεύω οτι μια μικρή βοήθεια θα σας τη ζητησω σιγουρα

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, οποτε επειδή θα το παρουμε μεταχειρισμένο απο μια φίλη το καλυτερο θα είναι να γίνει clean install έτσι?(ουτως η αλλως θα γινει επαναφορα εργοστασιακων η κατι τετοιο) Μάλλον η κοπελιά το έχει στην προηγούμενη εκδοση μιας και δεν ασχολειται. Ας το πάρει με το καλό και πιστεύω οτι μια μικρή βοήθεια θα σας τη ζητησω σιγουρα

Αφού θα το πάρετε μεταχειρισμένο τότε διάβασε αυτό iOS 7 : Παράδοση συσκευής σε νέο ιδιοκτήτη. Αυτά που γράφει ο οδηγός θα πρέπει να γίνουν από τον κάτοχο της συσκευής πριν σας την παραδώσει, απλά διάβασε το για να ξέρεις τι να κοιτάξεις πριν το πάρεις.

Αφού το πάρεις άφησε το να το δουλέψει με το ios 7.x.x που θα έχει και μετά περνάς και το ios 8. Ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε και επιπλέον ρίξε μια ματιά και στους οδηγούς Apple iOS.

Εγώ θα σου πρότεινα μόλις το πάρεις να πας μέσα στις ρυθμίσει και να κανεις επαναφορά για να μείνει σε iOS 7.

Πιο καλό ειναι και με καλύτερη αυτονομία.

Αργότερα όταν διορθωθούν bugs και διάφορα αλλα κατα τον Μάρτιο οπως το βλεπω βάζεις και πχ το iOS 8.3

Nokia 8800 Scirocco

Μια χαρά είναι το iOS στο 8,1 μήνα ακούς κανέναν.Τα κάνει όλα καλά και γρήγορα!

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Όταν μου έλεγες ότι δεν γυρίζει το παράθυρο της έντασης του ήχου εννοούσες αυτό που δείχνει το screenshot;

αν κανεις rotation αριστερα, ναι αυτο μου κανει...

Αη - Phone

αν κανεις rotation αριστερα, ναι αυτο μου κανει...

Μπορεί να φταίει η εφαρμογή, δεν ξέρω. Αν έφταιγε το iOS θα το έκανε και σε άλλες εφαρμογές. Αυτό στο κάνει μόνο στο youtube;

Μια χαρά είναι το iOS στο 8,1 μήνα ακούς κανέναν.Τα κάνει όλα καλά και γρήγορα!

Συμφωνώ! Μια χαρά πάει το 5 με την 8.1 ;)

Άμα το δουλεύεις 1-2 ωρες την μέρα ναι εντάξει ειναι. Αλλιώς άφησε το για καποιον που δουλεύει την συσκευή στο full δεν κάνει ακόμα το iOS 8
Nokia 8800 Scirocco

Άμα το δουλεύεις 1-2 ωρες την μέρα ναι εντάξει ειναι. Αλλιώς άφησε το για καποιον που δουλεύει την συσκευή στο full δεν κάνει ακόμα το iOS 8

Δεν είναι και τόσο τραγική η κατάσταση. Και εγώ το δουλεύω φουλ όλη την ημέρα, περίπου 5 ώρες, και είναι μια χαρά. Δεν μου κάνει ούτε την ζωή δύσκολη ούτε έχω μετανιώσει που έχω περάσει το 8.1.

Μην είμαστε ή μαύρο ή άσπρο, ούτε να λέμε ακραία πράγματα του τύπου είναι τέλειο ή είναι χάλια για πέταμα.

Δεν είναι και τόσο τραγική η κατάσταση. Και εγώ το δουλεύω φουλ όλη την ημέρα, περίπου 5 ώρες, και είναι μια χαρά. Δεν μου κάνει ούτε την ζωή δύσκολη ούτε έχω μετανιώσει που έχω περάσει το 8.1.

Μην είμαστε ή μαύρο ή άσπρο, ούτε να λέμε ακραία πράγματα του τύπου είναι τέλειο ή είναι χάλια για πέταμα.

Εγώ για τα λεφτά του σαν συσκευή το βρίσκω χάλια. Μπαταρία μισή μέρα αν το δουλεύεις.

Bugs crash αρκετά. Τι άλλο θέλεις για τηλέφωνο των 700€;

Σήμα καθόλου αφού δεν μπορώ να το βάλω σε 2g.

Βέβαια φταίει και η Cosmote αλλα άλλες συσκευές έχουν δυνατότητα για 2g.

Η 8.1 το μόνο που με βόλεψε ειναι οτι αν εχω μια κλήση το σηκώνω απο το iMac τιποτα άλλο

Nokia 8800 Scirocco

Η 8.1 το μόνο που με βόλεψε ειναι οτι αν εχω μια κλήση το σηκώνω απο το iMac τιποτα άλλο

Αυτό δεν δουλεύει τελικά για να επανέρθει ο διακόπτης για 2G σε Vodafone και Cosmote;

Κάποιος το είχε ποστάρει εδώ στο myPhone, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο thread..

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Εγώ για τα λεφτά του σαν συσκευή το βρίσκω χάλια. Μπαταρία μισή μέρα αν το δουλεύεις.

Bugs crash αρκετά. Τι άλλο θέλεις για τηλέφωνο των 700€;

Να υποθέσω οτι αυτά γίνονται λόγω του ios 8.1 και οτι με το προηγουμενο λογισμικό δεν υπαρχουν τέτοια προβλήματα?Έχω ακουσει για την σταθερότητα των iphone αλλά δεν έχω δουλέψει κάποιο για να εκφερω γνώμη.Μου φαίνεται οτι αμα το πάρει η γυναικα θα της δώσω το oppo μου και θα ασχοληθω παραπανω απο οτι ήθελα αρχικα :rolleyes:

Για να απαντήσω σύντομα στο ερώτημά σου, ναι.

---------------------------------------------------------------

Το iOS ως λειτουργικό χαρακτηριζόταν από ιδιαίτερα σταθερή λειτουργία αλλά και έλλειψη σοβαρών προβλημάτων. Ωστόσο από το iOS 7, άλλαξαν όλα. Εκτός της εκ βάθρων ανανέωσης του GUI, βιώσαμε και καταστάσεις πρωτόγνωρες για εμάς. Ξαφνικά κολλήματα του λειτουργικού (δεν εννοώ εφαρμογών τρίτων), αργή απόκριση στα εφέ κίνησης/μετάβασης, και γενικότερα όλο το UX (user experience) μειώθηκε. Φυσικά η iOS 7.1 (έξι μήνες (!) μετά από την παρουσίαση του iOS 7) διόρθωσε αρκετά προβλήματα. Και τώρα με την έκδοση 8 έχουμε πάλι τα ίδια, αν και σε μικρότερο βαθμό.

Δεν ξέρω τι κάνουν στην Apple, αλλά τα αποτελέσματα της αλλαγή της ομάδος ανάπτυξης του iOS το 2012 (με την αποχώρηση ισχυρών ονομάτων όπως Scott Forstall & Greg Christie), έγιναν κάτι παραπάνω από εμφανή.

Edited by Itchrist86

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Υπάρχει περίπτωση να βρούμε καινούργια αυθεντική μπαταρία APPLE του iPhone 5;

ολες ΟΕΜ ειναι.και στην apple στο μαγαζι ακριβως τετοια μου εδωσαν.και σε τιμη αστο καλυτερα.φυσικα δεν την πηρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned