rzr86 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Γενικά πάντως πολύ μούφα αυτή η mid season. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε; συμφωνω δεν βλεπω δυνατες υποθεσεις με καποιο σασπενς οπως οτι γινοταν με τον χαρτνμαν Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. April 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Σε καλό σημείο την άφησαν την σαιζόν. Γμτ. :p:) Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δεν διαβάζω τίποτα, δεν θέλω να ακούσω τίποτα για το τι γίνεται :) Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω να βλέπω το season 3!!! Γράφω μόνο και μόνο για να πω το πόσο μου αρέσει αυτή η σειρά, αν και στον πρώτο κύκλο δεν ενθουσιάστηκα τόσο πολύ (ειδικά στα πρώτα επεισόδια), ο δεύτερος κύκλος με κόλλησε για τα καλά!! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jigg Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Γράφω μόνο και μόνο για να πω το πόσο μου αρέσει αυτή η σειρά, αν και στον πρώτο κύκλο δεν ενθουσιάστηκα τόσο πολύ (ειδικά στα πρώτα επεισόδια), ο δεύτερος κύκλος με κόλλησε για τα καλά!! Συμφωνώ η 2η σεζόν ΟΛΑ τα λεφτά! :) Περιμένουμε την επόμενη φυσικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 μολις τελειωσα να βλεπω την τελευταια σαιζον.οκ δεν ειχε πολλες υποθεσεις.ηταν λιγο σαπουνοπερα.μαλλον ξεκαθαρισουν μερικα πραματα με τους χαρακτηρες γι να ξεκινησει η επομενη σαιζον δυνατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Season 4 , 11 Ιουνίου .... Edited May 16, 2014 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Δώσε πόνο!!!:D Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Νωρίς ξεκινάμε φέτος; Ακόμα καλύτερα βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisf Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Δώσε πόνο!!!:D Σαφώς νωρίτερα φέτος, είχε ξεκαθαρίσει από πέρυσι το θέμα! Άντε λίγες μέρες έμειναν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Suits - Season 4 Promo "Consequences" Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Θα αντιδικήσουν μεταξύ τους Χάρβεϋ και Μάικ ή δεν κατάλαβα κάτι καλά; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Θα αντιδικήσουν μεταξύ τους Χάρβεϋ και Μάικ ή δεν κατάλαβα κάτι καλά; Κι εγώ αυτό κατάλαβα. Αν και λογικά δεν θα φτάσει στο δικαστήριο η υπόθεση αλλά θα λυθεί με τους κλασικούς τους τρόπους. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Κι εγώ αυτό κατάλαβα. Αν και λογικά δεν θα φτάσει στο δικαστήριο η υπόθεση αλλά θα λυθεί με τους κλασικούς τους τρόπους. Ανυπομονώ για αυτούς τους "κλασικούς τρόπους"! Θα βγούν βρωμιές για το παρελθόν τους πάρα πολλές! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μη με βασανίζετε. Άντε άλλες 11 ημέρες. Season 4 sneak peek. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 So.. το είδε κανείς; Πολύ καλό το ξεκίνημα! Θα έχει πολύ ενδιαφέρον Harvey vs Mike! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το είδα! Πολύ καλό και προδιαθέτει για πολλές κόντρες και εντάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ok, μέχρι και το 6ο επεισόδιο η σαιζόν είναι πολύ δυνατή. :D:D Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ok, μέχρι και το 6ο επεισόδιο η σαιζόν είναι πολύ δυνατή. :D:D Εμένα μου φαίνεται ότι κάνει κοιλιά! Με τόσους οικονομικούς όρους χάνεις την μπάλα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εμένα μου φαίνεται ότι κάνει κοιλιά! Με τόσους οικονομικούς όρους χάνεις την μπάλα! σε αυτο συμφωνω και εγω Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Sorry, απλώς μου αρέσουν τα οικονομικά οπότε τα καταλαβαίνω πολύ καλά και για αυτό μπορεί να μην το ασπάζομαι. Αλλά καταλαβαίνω τι λέτε. Θεωρώ ότι η δυναμική που αναπτύσσεται ανάμεσα σε όλους είναι πολύ καλή. Συν ότι το μέλλον του μικρού είναι στον αέρα. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Στο ότι κάνει γενικά μία κοιλιά από το μισό της τρίτης σαιζόν κ μετά θα συμφωνήσω κι εγώ. Αλλά σε σχέση με την προηγούμενη μισή σαιζόν τα τωρινά είναι καλύτερα πιστεύω, παρατηρώ δηλαδή μια βελτίωση που ελπίζω να συνεχίσει. Το σενάριο που τώρα έχει και οικονομικά δεν με χαλάει καθόλου, αντιθέτως μου αρέσει, καλό ήταν που ξέφυγε λίγο από τα αμιγώς δικηγορικά (χωρίς να τα επισκιάσει προφανώς). Α, σήμερα βγήκε και το 7ο, μην ξεχνιόμαστε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μ' αρέσει πολύ η νέα σαιζόν ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 επιστροφη του mike στα παλια λημερια:) τι ωραια:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 επιστροφη του mike στα παλια λημερια:) τι ωραια:cool: Για να δούμε πόσο θα κρατήσει και τι θα γίνει. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αυτές τις σειρές δεν τις παρακολουθείς για τα νομικά/οικονομικά ζητήματα που πραγματεύονται, αλλά γιατί γουστάρεις την υπεργαματοσύνη των χαρακτήρων (εν προκειμένω Χάρβει και δευτερευόντως Μάικ και έπεται ο Λούις) και πως χειρίζονται τα επαγγελματικά και προσωπικά τους προβλήματα. Είναι τύπου House που εννοείται δεν καταλάβαινες ακριβώς τι παιζόταν στο ιατρικό κομμάτι (μιας και οι περιπτώσεις είναι τραβηγμένες από τις κωλότριχες και πρέπει να σαι τουλάχιστον γιατρός για να χαμπαριάσεις) αλλά γούσταρες το πως τους "έπαιζε" όλους στα δάχτυλα του ο τρελογιατρός.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts