slash7 Δημοσιεύτηκε September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2012 Υποθεση Ο Harvey Specter, ένας απο τους κορυφαίους δικηγόρους στην Νέα Υόρκη θα προσλάβει για βοηθό του τον Mike Ross έναν νεαρό με εκπληκτικό μυαλό που όμως δεν έχει κάμια σχέση με την δικηγορία.Έτσι θα πείσουν τους πάντες οτι ο Mike είναι δικηγόρος που αποφοίτησε απο το Harvard. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ0ODY1Nzg0MF5BMl5BanBnXkFtZTcwODA4NDA4Nw@@._V1._SY317_CR15,0,214,317_.jpg Imdb 8.9 Εχει ηδη 2 σεζον. Πραγματικα παρα πολυ καλη σιερα.. Ετσι ξεκιναω αυτο το θεμα για να τα πουμε για το Suits. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Να τα πούμε να τα πούμε!! Τρελό summer finale :happy: Αγαπημένη σειρά, αυτή και το White Collar! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnew Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Πολύ ευχάριστη σειρά πάντως. Δε κουράζει καθόλου σε σχέση με αντίστοιχες ''δραματικές'' σειρές. Μάλλον έχει να κάνει και με τα χιουμοριστικά στοιχεία και με την ποιότητα των ηθοποιών! Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. September 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Πολυ ωραιο φιναλε οντως. Δεν περιμενα να δειξει θα γινοταν με την ΚΜ στο τελος αλλα παλι καλα γιατι δεν θα μπορουσα να περιμενω και γι αυτο εως τον Ιανουαριο. Ο Λουης παιδες ειναι εκπληκτικος. Οι φατσες που παιρνει και οι ατακες του ειδικα στους αρχαριους δικηγορους ειναι απιστευτες. Συμφωνω, δεν κουραζει καθολου με αντιστοιχες του ειδους. Ιανουαριο δεν βγαινει η τριτη;:confused: Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 And its on!!!! Δεν το ειχα παρει χαμπαρι μαγκες αλλα το 11ο επεισοδιο της 2ης σεζον παιχτηκε στις 17-1-13 και το 12ο στις 24-1-13. Μολις το πηρα χαμπαρι και ηδη κατεβαινουν!!! episode 11 promo Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 And its on!!!! Δεν το ειχα παρει χαμπαρι μαγκες αλλα το 11ο επεισοδιο της 2ης σεζον παιχτηκε στις 17-1-13 και το 12ο στις 24-1-13. Μολις το πηρα χαμπαρι και ηδη κατεβαινουν!!! episode 11 promo Πως σου φάνηκαν τα νέα επεισόδια; Εμένα οκ αλλά περιμένω περισσότερα. Οι ατάκες-διάλογοι φοβεροί. Μαζί με το person of interest είναι οι αγαπημένες μου σειρές σε αυτό το κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Φιλε μου δεν τα εχω δει ακομα. Πριν απο λιγο κατεβηκαν αλλα θα τα δω με την "γυναικα" σημερα το βραδυ αλλιως με "σκοτωσε" αφου ειναι ισως η πλεον αγαπημενη της σειρα. :lol::p Θα επιστρεψω ομως με τα reviews μου. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Αν δεν ήσουν εσύ slash7 ούτε που θα το θυμόμουν! Αγαπάμε suits! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Να σαι καλα φιλε Paris. :p;) Λοιπον τα ειδα χθες το βραδυ. Μου αρεσαν αρκετα μπορω να πω. Οι διαλογοι ηταν πανω κατω οπως τους θυμομουν, συγκινηθηκα κιολας στο 12ο με το ολο σκηνικο με τον Λουις, γελασα κιολας με τον Χαρολντ δηλαδη γενιακ και τα δυο επεισοδια μου αρεσαν αρκετα. Πιστευω οτι το "αιτημα" του Χαρβι στην Πηρσον ηταν αναμενομενο οπως αναμενομενη ηταν και η απαντηση που πηρε ο Χαρβει. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το τελευταιο επεισοδιο παρα πολυ καλο και απ οτι ειδα στο τελος που σου δινει ενα preview για το επομενο το περιμενω σαν τρελος. Πρεπει να γινει πολεμος. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Μου την εχουν προτεινει κ εμενα τη σειρα και με τα καλα σχολια που βλεπω εδω μεσα , μολις τελειωσει η εξεταστικη τη βαζω να κατεβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Καταπληκτική σειρά, όπως οι περισσότερες του USA Network. Μαζί με το White Collar το αγαπημένο μου δίδυμο εδώ και 2 χρόνια! :happy: Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους! You've just been closed by Harvey Specter..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Φίλε taketrance πραγματικά αξίζει. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!! Τα 2 πρώτα μετά την επανέναρξη έτσι κ έτσι ήταν. Το 13 ήταν πολύ ωραίο! Βγήκε και το 14 σήμερα ε μην ξεχνιόμαστε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ετσι μπραβο παριζιανε φιλε μου! Το κατεβαζω και θα επιστρεψω με σχολια! Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Ξεκινησε ο πολεμος!!!!!:D:D:cool: Ανυπομονω για τα 2 τελευταια της 2ης σεζον, φαινεται οτι θα ειναι τουμπανα και ανυπομονω να δω πως θα την βγαλει αυτη τη φορα ο harvey.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Αγαπάμε Ντόνα όμως!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Πολύ όμως..! :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Την λατρευουμε την Ντονα! Το τελευταιο επεισοδιο φαινεται οτι θα ειναι κολαση!!!:rolleyes: Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Η σειρα εκλεισε οπως το περιμενα. Και αντε τωρα να περιμενουμε μεχρι το καλοκαιρι για την 3η.:( Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Η σειρά έκλεισε δυνατά την 2η σαιζόν..! Ποιος περιμένει το καλοκαίρι τώρα.... :( Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Νομίζω όλοι κάπως έτσι το περιμέναμε το τελευταίο επεισόδιο, καθόλου κακό δεν ήταν φυσικά, κάθε άλλο, πολύ ωραίο. Παιδιά το καλοκαίρι είναι κοντά μη μασάτε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Εγώ παίδες τη σειρά την ξεκίνησα εντελώς από σπόντα, όταν κάπου διάβασα για το βασικό σεναριακό με την eidetic (ελληνικότατη λέξη) memory του πρωταγωνιστή. Μιλάμε... ΚΟΛΛΗΣΑ !!! Τα βλέπω δύο δύο τα επεισόδια και ειλικρινά ευχόμουν να το έπαιρνα χαμπάρι... πιο αργότερα (κάπως όπως έκανα με το justified, εδώ και δύο βδομάδες), ώστε να έχω μία γερή δόση μετά το τέλος και του πιο πρόσφατου επεισοδίου. Τουλάχιστον έχω έναν ολόκληρο κύκλο (το 2ο) να δω και να διασκεδάσω !!!!!!! Πολύ σπιντάτη και εξυπνότατη σειρά, καθένας απ' το καστ σπέρνει στην κυριολεξία με το ρόλο του !!!! Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Πολύ καλή σειρά όντως, νομίζω η καλύτερη στο είδος της που παίζεται αυτή την περίοδο. Καλή η Ντόνα, αλλά αδυναμία δικιά μου είναι η Ρειτσελ! Ερωτεύτηκα... :lol: http://www.imdb.com/name/nm1620783/?ref_=tt_cl_t4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Suits Season 3 Promo Teaser Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Suits Season 3 Promo Teaser Δεν μπορώ να περιμένω, 2 μήνες ακόμα..! :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts