Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX - 22/9/12

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, η δυνατότητα που υπήρχε στις 2.3 ρομ νομίζω να συνδέεις bluetooth ποντίκι στο κινητό έχει χαθεί πλέον? Γιατί δεν είχα ποτέ 2.3 στο S2 και δεν το έχω κατεφέρει στην 4.0 ποτέ.

• Απαντήσεις 660
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, η δυνατότητα που υπήρχε στις 2.3 ρομ νομίζω να συνδέεις bluetooth ποντίκι στο κινητό έχει χαθεί πλέον? Γιατί δεν είχα ποτέ 2.3 στο S2 και δεν το έχω κατεφέρει στην 4.0 ποτέ.

Με πιάνεις αδιάβαστο, γιατί δε το είχα δοκιμάσει στην 4.

Στην 2.3.6 το δούλευα κανονικά.Μήπως έχεις αλλάξει kernel;

Tι ακριβώς είναι το πρόβλημα σου;

Με πιάνεις αδιάβαστο, γιατί δε το είχα δοκιμάσει στην 4.

Στην 2.3.6 το δούλευα κανονικά.Μήπως έχεις αλλάξει kernel;

Tι ακριβώς είναι το πρόβλημα σου;

Έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. Γιατί το προσπαθούσα και δεν μπορούσα να συνδέσω το ποντίκι και ήθελα να μάθω αν έχει αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα στο ICS.

Όχι δεν έχω αλλάξει κερνελ, Pulse 2.1 original έχω.

Τέλος πάντων, θα το ψάξω λίγο ακόμα και βλέπουμε!

Έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. Γιατί το προσπαθούσα και δεν μπορούσα να συνδέσω το ποντίκι και ήθελα να μάθω αν έχει αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα στο ICS.

Όχι δεν έχω αλλάξει κερνελ, Pulse 2.1 original έχω.

Τέλος πάντων, θα το ψάξω λίγο ακόμα και βλέπουμε!

Όταν λες δε μπορούσες να το συνδέσεις, εννοείς δε το έβλεπε;

Όταν λες δε μπορούσες να το συνδέσεις, εννοείς δε το έβλεπε;

Όχι το έβλεπε αλλά δεν συνδεόταν. Είναι ένα bluetooth mouse της microsoft, σε υπολογιστή δουλεύει κανονικά. Τώρα δεν το έχω μαζί μου να το δοκιμάσω να δω τι λέει ακριβώς. Θα το δω το απόγευμα και θα σου πω.

Έχω δοκιμάσει πολλές ρομ αλλά με τη συγκεκριμένη έχω πάρα πολύ μεγάλη αυτονομία (ίσως για πρώτη φορά) και πολύ καλή λειτουργία χωρίς κάποιο πρόβλημα.Πολύ καλή ρομ!;)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Όπως το έχω ξαναπεί η rom είναι καταπληκτική. Πρόσφατα μου εμφάνισε ένα θεματάκι που δεν σχετίζεται με τη βάση της αλλά με το lildroid mod. Όταν ανοίγω το led flash light σβήνει, μετά από λίγο κολλάει το notification drawer και παίρνω system ui fc ... μετά όλα επανέρχονται κανονικά αλλά θελω να δω γιατί συμβαίνει αυτό.

@Stratos μπορώ να με κάποιο τρόπο να πάρω κάποιο output όπως στο linux πχ. dmesg grep something ?

Όπως το έχω ξαναπεί η rom είναι καταπληκτική. Πρόσφατα μου εμφάνισε ένα θεματάκι που δεν σχετίζεται με τη βάση της αλλά με το lildroid mod. Όταν ανοίγω το led flash light σβήνει, μετά από λίγο κολλάει το notification drawer και παίρνω system ui fc ... μετά όλα επανέρχονται κανονικά αλλά θελω να δω γιατί συμβαίνει αυτό.

@Stratos μπορώ να με κάποιο τρόπο να πάρω κάποιο output όπως στο linux πχ. dmesg grep something ?

Περίεργο.Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το φακό.

Δοκίμασε να το επανεγκαταστήσεις από πάνω.

Αν κατάλαβα καλά, θες να διαβάσεις logs μήπως βρεις τι συμβαίνει.

Αν ναι... logcat :)

Περίεργο.Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το φακό.

Δοκίμασε να το επανεγκαταστήσεις από πάνω.

Αν κατάλαβα καλά, θες να διαβάσεις logs μήπως βρεις τι συμβαίνει.

Αν ναι... logcat :)

Ok... πριν αρχίσω να ψάχνω τα log files το επανεγκατέστηκα και έσβησα cache και dalvik για σιγουριά. Έξαφανίστηκε το πρόβλημα thanks. Δεν είμαι fan των επαναεγκαταστάσεων και είναι πάντα το τελευταίο που μου περνάει από το μυαλό.

Το logcat υποθέτω το δίνω απο terminal emulator στο κινητό σωστά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω output από το κινητό στο terminal του υπολογιστή μου; υποθέτω η ενεργοποιηση του usb debugging είναι το πρώτο βήμα.

Είμαι λίγο off-topic το ξέρω αλλά θέλω να αρχίσω να εξερευνώ το πόσο "linux" είναι η android συσκευή μου :O

Ok... πριν αρχίσω να ψάχνω τα log files το επανεγκατέστηκα και έσβησα cache και dalvik για σιγουριά. Έξαφανίστηκε το πρόβλημα thanks. Δεν είμαι fan των επαναεγκαταστάσεων και είναι πάντα το τελευταίο που μου περνάει από το μυαλό.

Το logcat υποθέτω το δίνω απο terminal emulator στο κινητό σωστά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω output από το κινητό στο terminal του υπολογιστή μου; υποθέτω η ενεργοποιηση του usb debugging είναι το πρώτο βήμα.

Είμαι λίγο off-topic το ξέρω αλλά θέλω να αρχίσω να εξερευνώ το πόσο "linux" είναι η android συσκευή μου :O

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1726238

Στράτο καλημέρα. Υπάρχει λύση να στέλνουμε SMS με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες με την προεγκατεστημένη εφαρμογή; Μόνο η ρύθμιση σε GSM Alphabet το υποστηρίζει αλλά στον αποδέκτη το SMS φαίνεται με ερωτηματικά. Με τρίτες εφαρμογές δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά ήθελα να χρησιμοποιήσω την προεγκατεστημένη γιατί μόνο αυτή υποστηρίζεται από το NoLed στις ειδοποιήσεις εισερχόμενων SMS...

Στράτο καλημέρα. Υπάρχει λύση να στέλνουμε SMS με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες με την προεγκατεστημένη εφαρμογή; Μόνο η ρύθμιση σε GSM Alphabet το υποστηρίζει αλλά στον αποδέκτη το SMS φαίνεται με ερωτηματικά. Με τρίτες εφαρμογές δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά ήθελα να χρησιμοποιήσω την προεγκατεστημένη γιατί μόνο αυτή υποστηρίζεται από το NoLed στις ειδοποιήσεις εισερχόμενων SMS...

Μια χαρά δουλεύει το NoLed με το handcent πχ. Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις.

Μηνύματα στέλνω σπάνια, αλλά δε μου έχει παραπονεθεί κανείς για ερωτηματικά.

Εξάλλου είναι πρότυπα αυτά και δεν αλλάζουν από μένα :cool:

Σου απάντησε στο άλλο ο GnF.

Δοκίμασα το No Led με το Go SMS και δεν λειτουργούσαν οι ειδοποιήσεις. Έβαλα το Handcent και είναι οκ. Απενεργοποίησα το προεγκατεστημένο Messaging με το Titanium Backup και δεν υπάρχει πρόβλημα.

*Στράτο ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Όπως πάντα ταχύτατος στο "after sales" :lol:

Προσπαθώ να πάρω nandroid backup μέσα από recovery αλλά η διαδικασία αργεί πολύ και τελικά το αρχείο που προκύπτει είναι μόλις 8.5ΜΒ. Τι μπορεί να συμβαίνει; :worry:

ClockworkMod Recovery version: 6.0.1.2

Προσπαθώ να πάρω nandroid backup μέσα από recovery αλλά η διαδικασία αργεί πολύ και τελικά το αρχείο που προκύπτει είναι μόλις 8.5ΜΒ. Τι μπορεί να συμβαίνει; :worry:

ClockworkMod Recovery version: 6.0.1.2

H διαδικασία έτσι κι αλλιώς αργεί.

Το κάνεις στην εσωτερική κάρτα; στην εξωτερική; έχεις χώρο;

H διαδικασία έτσι κι αλλιώς αργεί.

Το κάνεις στην εσωτερική κάρτα; στην εξωτερική; έχεις χώρο;

24GB στην εξωτερική και κάπου 9GB στην εσωτερική. Δοκίμασα να κάνω backup και στις δύο θέσεις αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Αργεί πολύ και δεν αποθηκεύει όλο το αρχείο σε λογικό μέγεθος (πχ 750ΜΒ). Τα 8-9ΜΒ είναι περίεργα λίγα...

*λέω να αλλάξω έκδοση recovery μήπως έχω το σωστό αποτέλεσμα. Ποιά μπορώ να βάλω και που θα τη βρω; Καλύτερα χωρίς αφή.

24GB στην εξωτερική και κάπου 9GB στην εσωτερική. Δοκίμασα να κάνω backup και στις δύο θέσεις αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Αργεί πολύ και δεν αποθηκεύει όλο το αρχείο σε λογικό μέγεθος (πχ 750ΜΒ). Τα 8-9ΜΒ είναι περίεργα λίγα...

*λέω να αλλάξω έκδοση recovery μήπως έχω το σωστό αποτέλεσμα. Ποιά μπορώ να βάλω και που θα τη βρω; Καλύτερα χωρίς αφή.

Δοκίμασε αυτό μέσω Odin

http://www.mediafire.com/file/v29d6pdr1k1xln8/PhilZ-cwm6-XWLPX-NEE-2.7.tar.md5

Είναι o kernel που έχει μέσα η ρομ, αλλά με 6.0.1.4 touch

Στο nandroid δε δημιουργείται μόνο ένα αρχείο

Ψάξε να βρεις το φάκελο clockworkmod και δες το μέγεθος του.

Edited by StratosGR

Δοκίμασε αυτό μέσω Odin

http://www.mediafire.com/file/v29d6pdr1k1xln8/PhilZ-cwm6-XWLPX-NEE-2.7.tar.md5

Είναι o kernel που έχει μέσα η ρομ, αλλά με 6.0.1.4 touch

Στο nandroid δε δημιουργείται μόνο ένα αρχείο

Ψάξε να βρεις το φάκελο clockworkmod και δες το μέγεθος του.

Τίποτα, ακριβώς τα ίδια και πάλι 8.5ΜΒ μέγεθος του backup :( Σε μη αφής recovery το backup γινόταν μια χαρά, έβλεπα τα αρχεία που αποθηκεύονταν να περνάνε από την οθόνη σε δέκατα του δευτερολέπτου και τώρα όσα αποθηκεύει κάνουν κάπου 20-30" το καθένα...

Λέω να βάλω το τελευταίο από εδώ. Λογικά θα ξανακάνει root έτσι; Λέω να βάλω αυτή την έκδοση μήπως γίνει κάτι. Είναι συμβατή με τη XWLPX?

*μήπως το πρόβλημα στο backup έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση στη ROM? Πάντως όταν έκανα backup την Pulse 1.7 πριν περάσω την 2.1 όλα έγιναν κανονικά...

Τίποτα, ακριβώς τα ίδια και πάλι 8.5ΜΒ μέγεθος του backup :( Σε μη αφής recovery το backup γινόταν μια χαρά, έβλεπα τα αρχεία που αποθηκεύονταν να περνάνε από την οθόνη σε δέκατα του δευτερολέπτου και τώρα όσα αποθηκεύει κάνουν κάπου 20-30" το καθένα...

Λέω να βάλω το τελευταίο από εδώ. Λογικά θα ξανακάνει root έτσι; Λέω να βάλω αυτή την έκδοση μήπως γίνει κάτι. Είναι συμβατή με τη XWLPX?

*μήπως το πρόβλημα στο backup έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση στη ROM? Πάντως όταν έκανα backup την Pulse 1.7 πριν περάσω την 2.1 όλα έγιναν κανονικά...

http://download.chainfire.eu/213/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_NEE_LPX-v5.6-CWM5.zip

Βάλτο απλά με Odin και τίποτα άλλο.

http://download.chainfire.eu/213/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_NEE_LPX-v5.6-CWM5.zip

Βάλτο απλά με Odin και τίποτα άλλο.

Αυτό ήταν τελικά! Τα αρχεία αποθηκεύονταν σφαίρα και το backup τώρα έχει μέγεθος 800ΜΒ Ευχαριστώ πολύ :D

*υπάρχει δυνατότητα να έχουμε μέσα από το μενού ή στο πλήκτρο on/off δυνατότητα επανεκκίνησης σε recovery?

μπορει καποιος να ξανα ανεβασει το ics lock screen γιατι το χουν σβησει? ευχαριστω
DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

μπορει καποιος να ξανα ανεβασει το ics lock screen γιατι το χουν σβησει? ευχαριστω

Θα το κοιτάξω μόλις γυρίσω από το γήπεδο :)

Αυτό ήταν τελικά! Τα αρχεία αποθηκεύονταν σφαίρα και το backup τώρα έχει μέγεθος 800ΜΒ Ευχαριστώ πολύ :D

*υπάρχει δυνατότητα να έχουμε μέσα από το μενού ή στο πλήκτρο on/off δυνατότητα επανεκκίνησης σε recovery?

Διάλεξε reboot από τη notification bar

Aνανεώθηκε το link στο θέμα :)

Στράτε καλημέρα. Έχω εγκαταστήσει ένα θέμα πάνω στη ROM (από εδώ), το οποίο έχει αλλάξει τη μορφή του dial pad. Θέλω να κρατήσω όλες τις αλλαγές του θέματος αλλά να επιστρέψω στο dial pad όπως ήταν εμφανησιακά στην stock μορφή του (όπως ήταν στη ROM σου). Γίνεται κάτι τέτοιο; Τράβηξα από το zip της ROM την εφαρμογή phone.apk αλλά δεν προχώρησε η εγκατάσταση. Προφανώς χρειάζεται και κάτι από framework. Μπορεί να γίνει κάτι;

Και κάτι ακόμα. Στη ROM σου, εκεί που φαίνονται τα εικονίδια του LeeDroid mod, ο φακός έχει ένα λάθος. Όταν είναι σβηστός, το εικονίδιο είναι αναμένο και η κάτω παύλα σβηστή αλλά όταν ανοίξεις τον φακό, το εικονίδιο σβήνει και ανάβει η παύλα. Με απλά λόγια, η παύλα κάτω από το εικονίδιο ανάβει-σβήνει σωστά αλλά το εικονίδιο του φακού ανάβει ανάποδα. Λειτουργικά δεν έχει πρόβλημα αλλά εμφανησιακά είναι λάθος. Διορθώνεται αυτό;

Edited by OculatusAbis