Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX - 22/9/12

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δε προτείνωι κανέναν.Αυτός που έχει η ρομ είναι ο μαμά.Οι υπερθερμάνσεις είναι πάντως λόγω kernel.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ζεσταίνεται τόσο πολύ σε σένα.

Αν νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει, μπορείς να δοκιμάσεις όποιον θες.

οκ ετσι οπως το ειπες καταλαβα λαθος οτι πρεπει να τον αλλαξω. κ εγω τον μαμα προτιμω. θα το αφησω ετσι μεχρι να βγει η jb :)

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

• Απαντήσεις 660
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διορθώθηκε το πρόβλημα με το zip αρχείο του sms-mms mod και στους 2 servers.

Καλησπέρα Στράτο,

έχω εγκατεστημένη την Pulse 1.5, χρειάζεται να κάνω wipe και factory reset για να περάσω την 2.1? Ευχαριστώ

Ναι, αφού η 2.1 είναι άλλο λειτουργικό και όχι αναβάθμιση.

Στράτο μπορείς να δώσεις κανα λινκ για την φωτο που υπάρχει στο lockscreen (αυτή με τον έλικα του dna την πράσινη).

Ευχαριστώ πολύ.

Στράτο μπορείς να δώσεις κανα λινκ για την φωτο που υπάρχει στο lockscreen (αυτή με τον έλικα του dna την πράσινη).

Ευχαριστώ πολύ.

https://www.dropbox.com/s/l2oukzpp141h40i/dna.jpg

Πολυ καλη η rom μεχρι στιγμης, κριμα που μας φευγεις για το S3...

Να ρωτησω μονο 2 πραγματα

Υπαρχει τροπος να δειχνει την μπαταρια με εικονα και ποσοστο μαζι, ή πρεπει να προσθεσω κατι?

Link για το camerahack που βγαζει φωτο κατω απο 15% υπαρχει καπου? γιατι στην αρχικη δεν το βλεπω και χαθηκα στα αλλα post.

Edited by MTS

Υπαρχει τροπος να δειχνει την μπαταρια με εικονα και ποσοστο μαζι, ή πρεπει να προσθεσω κατι?

Link για το camerahack που βγαζει φωτο κατω απο 15% υπαρχει καπου? γιατι στην αρχικη δεν το βλεπω και χαθηκα στα αλλα post.

Υπάρχει τρόπος, αλλά δε το έκανα, γιατί προυποθέτει να αλλαχθούν αρχεία, που μετά ενδεχομένως να δημιουργείτο ασυμβατότητα με mods τρίτων.

Και αφού πλέον εμφανίζεται στην μπάρα το ποσοστό, το βρήκα περιττό.

Το link δεν εμφανιζόταν όντως.Τώρα διορθώθηκε.

Να συμφωνήσω απόλυτα ότι η rom είναι πραγματικά η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Απλά απροβλημάτιστη σε εμένα και απίστευτα γρήγορη και με πολύ καλή διαχείριση μνήμης και πολύ μικρή αρχική κατανάλωση. Και βασικό, χωρίς πολλά φρου φρού και αρώματα.

Μπράβο ρε μαν όχι μόνο για την ρομ αλλά και για άλλες προσωπικές επιλογές σου, τις οποίες μόλις γυρίσω Ελλάδα θα τις τιμήσω, που μας θυμίζουν ότι υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν με καθαρή ανιδιοτέλεια πράξεις.

Υπάρχει τρόπος, αλλά δε το έκανα, γιατί προυποθέτει να αλλαχθούν αρχεία, που μετά ενδεχομένως να δημιουργείτο ασυμβατότητα με mods τρίτων.

Και αφού πλέον εμφανίζεται στην μπάρα το ποσοστό, το βρήκα περιττό.

Το link δεν εμφανιζόταν όντως.Τώρα διορθώθηκε.

Το μονο πραγμα που ειναι πιο γρηγορο απο τη rom ειναι οι απαντησεις σου :up:

Να ανυσηχησω που δε μου εμφανιζεται το ποσοστο ουτε στην μπαρα ή το βαζω με καποιο τροπο που δεν εκανα?

Να ανυσηχησω που δε μου εμφανιζεται το ποσοστο ουτε στην μπαρα ή το βαζω με καποιο τροπο που δεν εκανα?

Στις ρυθμίσεις-οθόνη έχει επιλογή να σου εμφανίζεται το ποσοστό στη μπάρα.

Κατέβασε και βάλε από το market το πρόγραμμα battery indicator

Κατέβασε και βάλε από το market το πρόγραμμα battery indicator

Ευχαριστω για το tip, ξερω οτι υπαρχουν προγραμματακια, απλα δεν ειχα βρει αν υπαρχει κατι ετοιμο, οποτε με καλυψε ο Στρατος.

Θα του ρίξω μια ματιά και θα απαντήσω σε λίγο αλλά αν σου θολώνει και έχει θέμα εστίασης μάλλον έτυχες στο προβληματικό module (SCEF02). Για να το δεις αυτό μπορείς μόνο σε stock rom με τον κωδικό *#34971539# και δυστυχώς δεν μπορεί να στο διορθώσει καμία rom.. Επίσης η cam στη Cm είναι βασισμένη σε source code της samsung οπότε θεωρητικά δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά, προσωπικά πιστεύω όμως οι stock είναι μισό κλικ πιο καλές. (σε περίπτωση που έχεις όντως το προβληματικό module διορθώνεται "κάπως" μόνο με εφαρμογές όπως Camera Pro και LGcamera με συγκεκριμένες ρυθμίσεις).

Φίλε Sofos5, επειδή εγώ έχω το προβληματικό firmware υπάρχει μήπως τρόπος να μου προς ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ

Φίλε Sofos5, επειδή εγώ έχω το προβληματικό firmware υπάρχει μήπως τρόπος να μου προς ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ

Το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι θα σου στείλω pm :-)

Στράτο σκέφτεσαι μήπως στην επόμενη έκδοση της rom σου να ενσωματώσεις κάποια από αυτά mods ή προτιμάς να αφήσεις καθαρή τη βάση?

Στράτο σκέφτεσαι μήπως στην επόμενη έκδοση της rom σου να ενσωματώσεις κάποια από αυτά mods ή προτιμάς να αφήσεις καθαρή τη βάση?

Μια χαρά είναι έτσι.

Κατεβάζεις τη βάση και την παραμετροποιείς όπως θες εσύ και όχι όπως θέλω εγώ :)

Εκτός βέβαια αν είναι κάτι απαραίτητο για τη λειτουργία της ρομ, που από αυτά τα mods δεν είναι κανένα απαραίτητο :)

Μια χαρά είναι έτσι.

Κατεβάζεις τη βάση και την παραμετροποιείς όπως θες εσύ και όχι όπως θέλω εγώ :)

Εκτός βέβαια αν είναι κάτι απαραίτητο για τη λειτουργία της ρομ, που από αυτά τα mods δεν είναι κανένα απαραίτητο :)

Οκ thanks, απλά ήθελα να ξέρω την οπτική σου γωνία ;)

Μέχρι την 4.0.3 χρησιμοποιούσα ένα πρόγραμμα που έκανε enable το static navigation του gps που είχε απενεργοποιήσει η samsung.

Βοήθαγε τρελά ειδικά αν ήσουν πεζός αλλά και με το αυτοκίνητο έβλεπες ταχύτατες αλλαγές.

Το πρόγραμμα άλλαζε τον GPS driver. Πλέων όμως δεν δουλεύει. Γνωρίζεις τίποτα επι του θέματος?

Ευχαριστώ

Μέχρι την 4.0.3 χρησιμοποιούσα ένα πρόγραμμα που έκανε enable το static navigation του gps που είχε απενεργοποιήσει η samsung.

Βοήθαγε τρελά ειδικά αν ήσουν πεζός αλλά και με το αυτοκίνητο έβλεπες ταχύτατες αλλαγές.

Το πρόγραμμα άλλαζε τον GPS driver. Πλέων όμως δεν δουλεύει. Γνωρίζεις τίποτα επι του θέματος?

Ευχαριστώ

Δώσε link για το πρόγραμμα που λες

Δώσε link για το πρόγραμμα που λες

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatdroid.android.gpscontrols2ad&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mYXRkcm9pZC5hbmRyb2lkLmdwc2NvbnRyb2xzMmFkIl0.

και πραγματικά οι διαφορά που έκανε στο gps ήταν απίστευτα μεγάλη και δεν έχει καμία σχέση με τα γνωστά tweak. Απλά χωρίς αυτό το gps σε πεζοπορία ήταν άχρηστο. Ίσως στην 4.0.4 να υπάρχει ήδη απο την samsung.

Edited by GnF

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatdroid.android.gpscontrols2ad&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mYXRkcm9pZC5hbmRyb2lkLmdwc2NvbnRyb2xzMmFkIl0.

και πραγματικά οι διαφορά που έκανε στο gps ήταν απίστευτα μεγάλη και δεν έχει καμία σχέση με τα γνωστά tweak. Απλά χωρίς αυτό το gps σε πεζοπορία ήταν άχρηστο. Ίσως στην 4.0.4 να υπάρχει ήδη απο την samsung.

Ούτε στο S3 παίζει με 4.0.4

Θα πρέπει να το αναβαθμίσει ο δημιουργός του, o οποίος είναι Έλληνας!

Στείλτου email. sfatouros@gmail.com

Ούτε στο S3 παίζει με 4.0.4

Θα πρέπει να το αναβαθμίσει ο δημιουργός του, o οποίος είναι Έλληνας!

Στείλτου email. sfatouros@gmail.com

Έστειλα πριν κανα 2 μέρες αλλά δεν νομίζω ότι ασχολείται πλέων το παλικάρι μιας και διαβάζω απο αρκετούς ότι δεν απαντάει πλέων. Μακάρι όμως να απαντήσει

Στράτο λέει να βάλω το s voice από το siii στο sii ή είναι βλακεία.;

Δε μου γέμισε και πολύ το μάτι.

Και γενικώς δε χρησιμοποιώ voice commands.