OculatusAbis Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Μιας και το Galaxy S2 δεν έχει λαμπάκι για ειδοποιήσεις, υπάρχει περίπτωση να προτείνεις κανένα kernel που να υποστιρίζει bln? Στον μαμά kernel δεν μπορούμε με τίποτα να το ενεργοποιήσουμε ε? Δοκίμασες το No LED? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δοκίμασες το No LED? Σε σχέση με το BLN δεν θα τρώει πιο πολύ μπαταρία ρε γμτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Σε σχέση με το BLN δεν θα τρώει πιο πολύ μπαταρία ρε γμτ?Νομίζω πως ο προεγκατεστημένος kernel δεν υποστηρίζει τη λειτουργία BLN... Επίσης το τηλέφωνό μας έχει οθόνη AMOLED, πράγμα που σημαίνει πως το No LED φωτίζει μόνο τα pixels του εικονιδίου της ειδοποίησης και όχι όλη την οθόνη (άρα θα έτρωγε περισσότερη μπαταρία αν το είχες εγκαταστήσει σε κινητό με lcd οθόνη). Edited September 29, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Με το θεμα της υπερθερμανσης τι γινεται; Ειδα οτι υπαρχει ξεχωριστο θεμα αλλα εκει μιλουσαν περσι πριν βγει η ics. Χτες δοκιμαζα το Eternity Wariors 2 και ανεβασε τοση θερμοκρασια που δεν μπορουσα να ακουμπαω την οθονη για παραπανω απο λιγα δευτερολεπτα με το δαχτυλο, οποτε κ σταματησα την εφαρμογη μηπως κανω καμια ζημια......... Σε thread του xda λεγαν οτι φταιει το modem......Τι παιζει τελικα; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kami84gr Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μάλλον έχω περάσει πολύ καιρό στο xda-devs με αποτέλεσμα να χάσω αυτή την εξαιρετική από όσο φαίνεται rom! Μέχρι τώρα νόμιζα ότι η μόνη Ελληνική rom ήταν η omega series την οποία και έχω τιμήσει αρκετά κατά διαστήματα. Αναγκάστηκα να την αφήσω καθώς πέρασε σε aokp + cm βάση για τις εκδόσεις 4.0.4 οπότε και δεν με εξυπηρετεί (λατρεύω την σταθερότητα των stock-based roms!) Όπως και να έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή τη rom ...κατεβάζω τώρα για δοκιμή. και επίσης respect για το donation option! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μπηκα κι εγω παιδια στη μεγαλη παρεα της pulse!Εδω θα ηθελα να δωσω τα συγχαρητηρια μου στο StratosGr για την φοβερη δουλεια του και ακομη ενα τεραστιο μπραβο για το προτροπη να κανουμε δωρεα στο χαμογελο του παιδιου αντι σε καποιο προσωπικο λογαριασμο :up: Σχεδον μια μερα με τη ρομ μαζι μ'ενα θεμα και καποια μοντς και το κινητο πεταει!Τεσταρω βεβαια και τη καταναλωση της μπαταριας οπου σε βαθος χρονου θα εχω πιο ασφαλη συμπερασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μάλλον έχω περάσει πολύ καιρό στο xda-devs με αποτέλεσμα να χάσω αυτή την εξαιρετική από όσο φαίνεται rom! Μέχρι τώρα νόμιζα ότι η μόνη Ελληνική rom ήταν η omega series την οποία και έχω τιμήσει αρκετά κατά διαστήματα. Αναγκάστηκα να την αφήσω καθώς πέρασε σε aokp + cm βάση για τις εκδόσεις 4.0.4 οπότε και δεν με εξυπηρετεί (λατρεύω την σταθερότητα των stock-based roms!) Όπως και να έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή τη rom ...κατεβάζω τώρα για δοκιμή. και επίσης respect για το donation option! Δε με τρελαίνει η ιδέα του XDA (εκτός της παροχής γνώσεων). Εκεί έχει καταντήσει XDA downloaders αντί για developers.... Kαι το 99% των "developers" είναι έμποροι, με όλη τη σημασία της λέξεως και το συγκεκριμένο concept, δε με ενδιαφέρει. Το δικό μου concept είναι να φτιάξω τη ρομ του κινητού ΜΟΥ και να το δώσω και σε όποιον τον ενδιαφέρει. Παρεπιπτόντως επειδή εκανες αναφορά στην ωμέγα, διάβασα ότι ο Γιάννης θα βγάλει και Samsung based 4.0.4. Οπότε αν είσαι φαν της ωμέγα, έχε το νου σου ;) Επίσης υπάρχει και η ρομ του nikpapakos, αν σε ενδιαφέρει. Μπηκα κι εγω παιδια στη μεγαλη παρεα της pulse!Εδω θα ηθελα να δωσω τα συγχαρητηρια μου στο StratosGr για την φοβερη δουλεια του και ακομη ενα τεραστιο μπραβο για το προτροπη να κανουμε δωρεα στο χαμογελο του παιδιου αντι σε καποιο προσωπικο λογαριασμο :up: Σχεδον μια μερα με τη ρομ μαζι μ'ενα θεμα και καποια μοντς και το κινητο πεταει!Τεσταρω βεβαια και τη καταναλωση της μπαταριας οπου σε βαθος χρονου θα εχω πιο ασφαλη συμπερασματα. Ευχαριστώ παλικάρια :) Μη μείνουμε όμως μόνο στην ιδέα, αλλά να κάνουμε και κανένα donation ε; :D *Στα τελευταία επεισόδια στο Σύνταγμα, οι γνωστοί αγωνιστές του δρόμου, έδωσαν άλλη μια γροθιά στο κατεστημένο, για να πάει μπροστά ο τόπος, καίγοντας το περίπτερο του χαμόγελου του παιδιού, που υπήρχε για τη συγκέντρωση δωρεών. Το χαμόγελο του παιδιού έχει ανάγκη τη βοήθεια μας, όσο ποτέ. Διαβάστε για τις δραστηριότητες του, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση και θα δείτε ότι αξίζει τον κόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kami84gr Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 @StratosGR Συμφωνώ σε αυτό που λες για το developing στο xda πλέον , αλλά παραμένει τεράστια πηγή γνώσεων σε έναν αρκετά undocumented τομέα όπως το mobile hacking. Στη rom τώρα. Τη βρίσκω πραγματικά εξαιρετική! φαίνεται ότι είναι rom που έχει δουλευτεί για να τη χρησιμοποιεί και ο ίδιος ο dev της. Πολύ smooth , με χαμηλό memory footprint και για την ώρα δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα. 2 πραγματάκια μόνο... Το mod για τα mms δεν εγκαθήσταται... γράφει "an error occured (status 0) installation aborted" Το θέμα του jelly bean "σπάει" το digital clock widget εμφανίζοντας 2 άσπρες γραμμές σαν όρια γύρω από την ώρα με τους αριθμούς να φαίνονται αστοίχιστοι... (δεν δοκίμασα αν επιμένει το προβλημα χωρίς το mod για το διάφανο-μπλε ρολόι που εγκατέστησα πριν από το θέμα.) και 2 ερωτήσεις: Μπορώ να επαναφέρω το original bootanimation της samsung ή τουλάχιστον να κλείσω τον ήχο στο δικό σου γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν ταιριάζουν αισθητικά/ακουστικά το ένα με το άλλο. Μπορώ να αφαιρέσω/παγώσω με root uninstaller μερικές ακόμα εφαρμογες (πχ samsung apps) όπως κάνω και στις vanilla stock roms ή θα σπάσω τις όποιες under the hood ρυθμίσεις έχεις κάνει στη rom? ΥΓ. Thanks για τα tips για τις άλλες 2 rom ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 @StratosGR Συμφωνώ σε αυτό που λες για το developing στο xda πλέον , αλλά παραμένει τεράστια πηγή γνώσεων σε έναν αρκετά undocumented τομέα όπως το mobile hacking. Στη rom τώρα. Τη βρίσκω πραγματικά εξαιρετική! φαίνεται ότι είναι rom που έχει δουλευτεί για να τη χρησιμοποιεί και ο ίδιος ο dev της. Πολύ smooth , με χαμηλό memory footprint και για την ώρα δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα. 2 πραγματάκια μόνο... Το mod για τα mms δεν εγκαθήσταται... γράφει "an error occured (status 0) installation aborted" Το θέμα του jelly bean "σπάει" το digital clock widget εμφανίζοντας 2 άσπρες γραμμές σαν όρια γύρω από την ώρα με τους αριθμούς να φαίνονται αστοίχιστοι... (δεν δοκίμασα αν επιμένει το προβλημα χωρίς το mod για το διάφανο-μπλε ρολόι που εγκατέστησα πριν από το θέμα.) και 2 ερωτήσεις: Μπορώ να επαναφέρω το original bootanimation της samsung ή τουλάχιστον να κλείσω τον ήχο στο δικό σου γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν ταιριάζουν αισθητικά/ακουστικά το ένα με το άλλο. Μπορώ να αφαιρέσω/παγώσω με root uninstaller μερικές ακόμα εφαρμογες (πχ samsung apps) όπως κάνω και στις vanilla stock roms ή θα σπάσω τις όποιες under the hood ρυθμίσεις έχεις κάνει στη rom? ΥΓ. Thanks για τα tips για τις άλλες 2 rom ;) Το πρόβλημα είναι του θέματος.Αν θες ανέφερε το στο δημιουργό του. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις από πάνω, ένα από τα 2 clock widgets που έχω εγώ στην πρώτη σελίδα. Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το mms και από το mirror link και πες μου. Σβήσε το bootanimation.zip από το φάκελο system/media και θα επανέλθει το Samsung. Ότι θα έσβηνες από τη stock, μπορείς να σβήσεις και εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kami84gr Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Το πρόβλημα είναι του θέματος.Αν θες ανέφερε το στο δημιουργό του. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις από πάνω, ένα από τα 2 clock widgets που έχω εγώ στην πρώτη σελίδα. Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το mms και από το mirror link και πες μου. Σβήσε το bootanimation.zip από το φάκελο system/media και θα επανέλθει το Samsung. Ότι θα έσβηνες από τη stock, μπορείς να σβήσεις και εδώ :) Ναι το φαντάστηκα οτι είναι του θέματος απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω. Το ίδιο το αποτέλεσμα και με τα 2 clocks που έχεις... (μάλλον θα το αναφέρω στο thread του theme αφού ψάξω λίγο πρώτα αν έχει ξανααναφερθει) Το ξανακατέβασα το mms ...δυστυχώς πάλι error. Να δοκιμάσω μήπως να το περάσω πριν το φλασάρισμα του update 2.1 της rom ή δεν εχει σχεση; --edit-- το έκανα... επιμένει το πρόβλημα YΓ. Η rom σου είναι εξαιρετική αλλά το support σου είναι απλά από άλλο πλανήτη! μακράν οι ταχύτερες και συχνότερες απαντήσεις από developer! :respect: Edited September 29, 2012 by kami84gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Ευχαριστώ παλικάρια :) Μη μείνουμε όμως μόνο στην ιδέα, αλλά να κάνουμε και κανένα donation ε; :D Mην ανησυχεις ολα τα καναμε!:) Δε πιστευω να ειναι για καποιον "σπαταλη" δυομιση ευρω για ενα ουσιαστικο σκοπο,τη στιγμη που ολοι εξακολουθουμε και ξοδευουμε τοσα λεφτα σε κινητα και παρελκομενα παρα τις δυσκολιες. Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το mms και από το mirror link και πες μου. Κι εμενα το ιδιο μου εγραψε το mms mod αλλα επειδη το εβαλα απλα για να υπαρχει δεν εδωσα σημασια. Edited September 29, 2012 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Mην ανησυχεις ολα τα καναμε!:) Δε πιστευω να ειναι για καποιον "σπαταλη" δυομιση ευρω για ενα ουσιαστικο σκοπο,τη στιγμη που ολοι εξακολουθουμε και ξοδευουμε τοσα λεφτα σε κινητα και παρελκομενα παρα τις δυσκολιες. Κι εμενα το ιδιο μου εγραψε το mms mod αλλα επειδη το εβαλα απλα για να υπαρχει δεν εδωσα σημασια. Δοκίμασε να βάλεις το mms.apk μέσα από το zip, στο φάκελο system/apps Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με το script εγκατάστασης. Θα το διορθώσω και θα το ξανανεβάσω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kami84gr Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Δοκίμασε να βάλεις το mms.apk μέσα από το zip, στο φάκελο system/apps Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με το script εγκατάστασης. Θα το διορθώσω και θα το ξανανεβάσω :) θα το δοκιμάσω σε λιγάκι γιατί με τις πολλές δοκιμές άδειασα την μπαταρία κάτω του 50% και δεν νιώθω πολύ άνετα να πειραματίζομαι με χαμηλή μπαταρία... :) Επίσης μια απορία....μπορούμε να τα φλασάρουμε όλα μαζί rom, update, mods (με αυτή τη σειρά φυσικά) στο ίδιο session του cwm ή καλό είναι να κάνουμε reboot μετά απο το καθένα; Edited September 29, 2012 by kami84gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Δοκίμασε να βάλεις το mms.apk μέσα από το zip, στο φάκελο system/apps Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με το script εγκατάστασης. Θα το διορθώσω και θα το ξανανεβάσω :) Δε με απασχολει και τοσο βασικα αφου οι καιροι που εστελνα εκθεσεις ολοκληρες με sms εχουν περασει,ειπα απλα να το βαλω για να υπαρχει.:p Ευχαριστω πολυ παντως!(Πραγματικα εισαι αστραπη στις απαντησεις σου!!!:up: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Στο mirror link (4shared) ήδη το ανέβασα διορθωμένο. Δοκιμάστε το και πείτε μου :) Edited September 29, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kami84gr Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Στο mirror link (4shared) ήδη το ανέβασα διορθωμένο. Δοκιμάστε το και πείτε μου :) Αρ γιου σιριους;;; :p Πότε πρόλαβες; Οκ... λίγο να φορτίσει και το δοκιμάζω αμέσως :) Πολλά ευχαριστώ! --Edit-- Αψογος!!! Κάνει εγκατάσταση κανονικά....πολλά ευχαριστώ! Edited September 29, 2012 by kami84gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Γιατί ενώ δεν χρησιμοποιώ το viber έχω τόσο πολύ κατανάλωση ενέργειας από αυτό ; Επισυνάπτω την φωτογραφία. @ Edit:Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το Tapatalk 2. Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Θα προσπαθήσω από το p. c. Edited September 29, 2012 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Με το θεμα της υπερθερμανσης τι γινεται; Ειδα οτι υπαρχει ξεχωριστο θεμα αλλα εκει μιλουσαν περσι πριν βγει η ics. Χτες δοκιμαζα το Eternity Wariors 2 και ανεβασε τοση θερμοκρασια που δεν μπορουσα να ακουμπαω την οθονη για παραπανω απο λιγα δευτερολεπτα με το δαχτυλο, οποτε κ σταματησα την εφαρμογη μηπως κανω καμια ζημια......... Σε thread του xda λεγαν οτι φταιει το modem......Τι παιζει τελικα; Ελπίζω να μη παίζεις, την ώρα που συγχρόνως το έχεις στο φορτιστή... Καλησπέρα παιδιά. Γιατί ενώ δεν χρησιμοποιώ το viber έχω τόσο πολύ κατανάλωση ενέργειας από αυτό ; Επισυνάπτω την φωτογραφία. Αν δεν έτρεχε στο background, πως θα δεχόσουν κλήσεις; Κι αφού δε το χρησιμοποιείς, για ποιο λόγο το έχεις; Βγάλτο. Edited September 29, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Αν δεν έτρεχε στο background, πως θα δεχόσουν κλήσεις; Κι αφού δε το χρησιμοποιείς, για ποιο λόγο το έχεις; Βγάλτο.Στράτο εννοώ να μην έχω κάνει κλήσεις από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ε η απάντηση τότε είναι στην πρώτη πρόταση. Κι αν έχεις την τελευταία έκδοση με το bug του αισθητήρα, ακόμα χειρότερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλημερα,οριστε και η φωτογραφια Στρατο για του λογου το αληθες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Ελπίζω να μη παίζεις, την ώρα που συγχρόνως το έχεις στο φορτιστή... Οχι οχι χωρις να το εχω στον φορτιστη με wifi κ gps off. Βασικα δεν τρελαινομαι πολυ με τα παιχνιδια απλα ειπα να το δοκιμασω να δω πως παει σε απαιτητικο παιχνιδι κ αρχισε να τσουρουφλαει.... Edited September 30, 2012 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Καλημερα,οριστε και η φωτογραφια Στρατο για του λογου το αληθες...... Μα δε σου είπα ότι δε σε πιστεύω! Σου είπα ότι είναι αναμενόμενο,γιατί τρέχει στο background, για να είναι σε αναμονή όταν σε πάρουν και επίσης έχει ένα bug με τον sensor στην τελευταία έκδοση (που ανάβει συνέχεια) και καταναλώνει μπαταρία. Οχι οχι χωρις να το εχω στον φορτιστη με wifi κ gps off. Βασικα δεν τρελαινομαι πολυ με τα παιχνιδια απλα ειπα να το δοκιμασω να δω πως παει σε απαιτητικο παιχνιδι κ αρχισε να τσουρουφλαει.... Εγώ να σου πω που το είχα δοκιμάσει, ζεσταινόταν, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Έχεις αλλάξει kernel; Edited September 30, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Εγώ να σου πω που το είχα δοκιμάσει, ζεσταινόταν, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Έχεις αλλάξει kernel; Οχι δεν εχω αλλαξει τιποτα. Το κιν απο stock 4.0.3 του περασα την CM9 η οποια δεν μου αρεσε κ μετα την δικια σου. Προτεινεις να βαλω SiyahKernel v4.1.5? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Οχι δεν εχω αλλαξει τιποτα. Το κιν απο stock 4.0.3 του περασα την CM9 η οποια δεν μου αρεσε κ μετα την δικια σου. Προτεινεις να βαλω SiyahKernel v4.1.5? Εγώ δε προτείνω κανέναν.Αυτός που έχει η ρομ είναι ο μαμά.Οι υπερθερμάνσεις είναι πάντως λόγω kernel. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ζεσταίνεται τόσο πολύ σε σένα. Αν νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει, μπορείς να δοκιμάσεις όποιον θες. Edited September 30, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts