Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 2.1 - ICS 4.0.4 XWLPX - 22/9/12

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στράτε καλημέρα. Έχω εγκαταστήσει ένα θέμα πάνω στη ROM (από εδώ), το οποίο έχει αλλάξει τη μορφή του dial pad. Θέλω να κρατήσω όλες τις αλλαγές του θέματος αλλά να επιστρέψω στο dial pad όπως ήταν εμφανησιακά στην stock μορφή του (όπως ήταν στη ROM σου). Γίνεται κάτι τέτοιο; Τράβηξα από το zip της ROM την εφαρμογή phone.apk αλλά δεν προχώρησε η εγκατάσταση. Προφανώς χρειάζεται και κάτι από framework. Μπορεί να γίνει κάτι;

Όταν λες δεν προχώρησε η εγκατάσταση? Με τον κλασικό τρόπο εγκατάστασης είναι λογικό να μην δουλέψει μιας και είναι εφαρμογή συ συστήματος.

Με έναν explorer όπως rootexplorer μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις c/p στη θέση system/app/ αντί καθιστώντας το προηγούμενο Phone.apk δίνοντας του τα σωστά permissions (σύμφωνα με τα υπόλοιπα αρχεία σε αυτό το φάκελο rw-r-r- αν θυμάμαι καλα), reboot και λογικά πρέπει να δουλέψει.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν κάνεις τίποτε από τα παραπάνω χωρίς να έχεις πάρει cwm backup!

• Απαντήσεις 660
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στράτε καλημέρα. Έχω εγκαταστήσει ένα θέμα πάνω στη ROM (από εδώ), το οποίο έχει αλλάξει τη μορφή του dial pad. Θέλω να κρατήσω όλες τις αλλαγές του θέματος αλλά να επιστρέψω στο dial pad όπως ήταν εμφανησιακά στην stock μορφή του (όπως ήταν στη ROM σου). Γίνεται κάτι τέτοιο; Τράβηξα από το zip της ROM την εφαρμογή phone.apk αλλά δεν προχώρησε η εγκατάσταση. Προφανώς χρειάζεται και κάτι από framework. Μπορεί να γίνει κάτι;

Και κάτι ακόμα. Στη ROM σου, εκεί που φαίνονται τα εικονίδια του LeeDroid mod, ο φακός έχει ένα λάθος. Όταν είναι σβηστός, το εικονίδιο είναι αναμένο και η κάτω παύλα σβηστή αλλά όταν ανοίξεις τον φακό, το εικονίδιο σβήνει και ανάβει η παύλα. Με απλά λόγια, η παύλα κάτω από το εικονίδιο ανάβει-σβήνει σωστά αλλά το εικονίδιο του φακού ανάβει ανάποδα. Λειτουργικά δεν έχει πρόβλημα αλλά εμφανησιακά είναι λάθος. Διορθώνεται αυτό;

Ποιά έκδοση του lidroid χρησιμοποιείς; Και το "πρόβλημα" αυτό υπήρχε πριν βάλεις το θέμα; Γιατί εικονίδια τα αντικαθιστά το θέμα.

Αν σου συμβαίνει αυτό, τα παράπονά σου σε αυτόν που το έφτιαξε :D

Ποιο phone.apk χρησιμοποιείς; Το original ή από κάποιο mod;

Ποιά έκδοση του lidroid χρησιμοποιείς; Και το "πρόβλημα" αυτό υπήρχε πριν βάλεις το θέμα; Γιατί εικονίδια τα αντικαθιστά το θέμα.

Η έδοση του Leedroid mod είναι αυτή που δίνεις στο 1ο ποστ

Το πρόβλημα υπάρχει από την αρχή, πριν βάλω το θέμα (μετά το θέμα, τα εικονίδια είναι όπως πρέπει)

Το phone.apk το πήρα από την ROM σου (Pulse 2.0) θα κάνω όμως αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Sofos_5 και βλέπουμε

Η έδοση του Leedroid mod είναι αυτή που δίνεις στο 1ο ποστ

Το πρόβλημα υπάρχει από την αρχή, πριν βάλω το θέμα (μετά το θέμα, τα εικονίδια είναι όπως πρέπει)

Το phone.apk το πήρα από την ROM σου (Pulse 2.0) θα κάνω όμως αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Sofos_5 και βλέπουμε

Μα αυτό σου λέω.Είναι 2 mods.Ένα με 6 και ένα με 5 εικονίδια.Ποιο από τα 2;

Αν πάντως σε ενδιαφέρει κάποιο mod (disable increasing ring ή noise reduction) με την εγκατάσταση του θα γίνει αυτό που θες, αφού θα αντικατασταθεί το phone.apk.

Η έδοση του Leedroid mod είναι αυτή που δίνεις στο 1ο ποστ με τα 6 toggles (χρειάζεται να βάλω και το άλλο Leedroid patch?)

Λοιπόν έβαλα το νέο phone.apk, έφτιαξα τα permissions αλλά και πάλι τίποτα. Το keypad παραμένει όπως το άλλαξε το θέμα που έβαλα. Επίσης δοκίμασα στο τέλος από όλα να εγκαταστήσω πάλι το non increasing ring + noise reduction off αλλά και πάλι δεν άλλαξε μορφή το keypad...

Η σειρά με την οποία περνάω τα διάφορα patches είναι:

1. Pulse 2.0 ROM

2. LeeDroid mod 6 toggles

3. Pulse 2.1 update

4. Mods (camera hack, non increasing ring + noise reduction off)

5. Theme

Edited by OculatusAbis

Άλλαξε και την εφαρμογή Contacts.apk, ξέχασα ότι πάνε μαζί αυτές ;-)

Η έδοση του Leedroid mod είναι αυτή που δίνεις στο 1ο ποστ με τα 6 toggles (χρειάζεται να βάλω και το άλλο Leedroid patch?)

Λοιπόν έβαλα το νέο phone.apk, έφτιαξα τα permissions αλλά και πάλι τίποτα. Το keypad παραμένει όπως το άλλαξε το θέμα που έβαλα. Επίσης δοκίμασα στο τέλος από όλα να εγκαταστήσω πάλι το non increasing ring + noise reduction off αλλά και πάλι δεν άλλαξε μορφή το keypad...

Η σειρά με την οποία περνάω τα διάφορα patches είναι:

1. Pulse 2.0 ROM

2. LeeDroid mod 6 toggles

3. Pulse 2.1 update

4. Mods (camera hack, non increasing ring + noise reduction off)

5. Theme

Ξαναπέρνα λοιπόν το non increasing ring+noise reduction από πάνω

Παιδιά όλα οκ. Αντικατέστησα τα contacts.apk & phone.apk με εκείνα της αρχικής ROM και έγινε η αλλαγή του dial pad!

Ευχαριστώ τον Sofos_5 και τον Στράτο :D

*το ίδιο έκανα και με τα calendar & calculator γιατί δεν μου άρεσαν τα νέα εικονίδια :rolleyes:

Edited by OculatusAbis

Παιδιά όλα οκ. Αντικατέστησα τα contacts.apk & phone.apk με εκείνα της αρχικής ROM και έγινε η αλλαγή του dial pad!

Ευχαριστώ τον Sofos_5 και τον Στράτο :D

*το ίδιο έκανα και με τα calendar & calculator γιατί δεν μου άρεσαν τα νέα εικονίδια :rolleyes:

Άνοιξε το zip του θέματος.Πήγαινε στο φάκελο vrtheme/system/app και διέγραψε το φάκελο που έχει το ίδιο όνομα με το apk που δε θες να εγκαθίσταται.

Από εδώ και πέρα όποτε εγκαθιστάς το θέμα, δε θα μπαίνουν τα εικονίδια που δε θες :cool:

Προστέθηκε στο αρχικό θέμα κάποια πρόταση σχετικά με το fast dormancy :)

Προστέθηκε στο αρχικό θέμα κάποια πρόταση σχετικά με το fast dormancy :)

Γιατί, τι άλλαξε η cosmote;

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Επειδη θα περασω την rom σε ενα φιλο, πως κανουμε και ενα clean στην internal sd;

Απλα να κανω delete τα αρχεια πριν την περασω;

Επειδη θα περασω την rom σε ενα φιλο, πως κανουμε και ενα clean στην internal sd;

Απλα να κανω delete τα αρχεια πριν την περασω;

Κάντην φορμάτ μέσα από το τηλέφωνο

Στρατο καλημερα φοραω την pulse 2.1 απο τοτε που την εβγαλες δεν εχω αλαξει κερνελ η μοντεμ και εχω ελαχιστες εφαρμογες περαν αυτων που ειχε η ρομ ,τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με το wi fi δηλ αφου αφησω το κινητο για καποια ωρα χωρις να το χρησιμοποιω αλλα με ανοιχτο το wifi και το ανοιξω εχει χασει το σημα και πρεπει να το ανοιγοκλεισω απο την μπαρα ειδοποιησεων για να λειτουργησει ξανα ,καποιες φορες δεν συνδεεται ουτε απο εκει και πρεπει να μπω στο μενου να κανω να μην γινει απομνημονευση απο τις ρυθμισεις και μετα να ξαναβαλω το wifi μου με τους κωδικους κλπ . εχεις καμια ιδεα να βαλω αλλον κερνελ και αν ναι πιον προτεινεις?

ευχαριστω:)

να σου πω οτι εχω κανει 2 factory reset και γενικα κατα καιρους ολα τα wipes

Στρατο καλημερα φοραω την pulse 2.1 απο τοτε που την εβγαλες δεν εχω αλαξει κερνελ η μοντεμ και εχω ελαχιστες εφαρμογες περαν αυτων που ειχε η ρομ ,τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με το wi fi δηλ αφου αφησω το κινητο για καποια ωρα χωρις να το χρησιμοποιω αλλα με ανοιχτο το wifi και το ανοιξω εχει χασει το σημα και πρεπει να το ανοιγοκλεισω απο την μπαρα ειδοποιησεων για να λειτουργησει ξανα ,καποιες φορες δεν συνδεεται ουτε απο εκει και πρεπει να μπω στο μενου να κανω να μην γινει απομνημονευση απο τις ρυθμισεις και μετα να ξαναβαλω το wifi μου με τους κωδικους κλπ . εχεις καμια ιδεα να βαλω αλλον κερνελ και αν ναι πιον προτεινεις?

ευχαριστω:)

να σου πω οτι εχω κανει 2 factory reset και γενικα κατα καιρους ολα τα wipes

Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι θέμα του ρούτερ σου.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι θέμα του ρούτερ σου.

κατ αρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση να σου πω την αληθεια το ιδιο σκεφτηκα κι εγω υπαρχει τροπος να το εξακριβωσω?

κατ αρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση να σου πω την αληθεια το ιδιο σκεφτηκα κι εγω υπαρχει τροπος να το εξακριβωσω?

Δύσκολο.Γιατί δεν είναι απαραίτητο να το κάνει και σε όλες τις wi-fi συσκευές.

Ψάξε μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση του firmware του router.

Δύσκολο.Γιατί δεν είναι απαραίτητο να το κάνει και σε όλες τις wi-fi συσκευές.

Ψάξε μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση του firmware του router.

γενικα εχω παρατηρησει οτι και στο λαπτοπ και στο κινητο παρολο που βρισκονται στο ιδιο δωματιο με το ρουτερ το σημα ειναι πολυ αδυωατο εχω 2 η 3 γραμμες

Κάντην φορμάτ μέσα από το τηλέφωνο

Να την κανω format αφου περασω την pulse ή πριν;

Παιζει ρολο;

γενικα εχω παρατηρησει οτι και στο λαπτοπ και στο κινητο παρολο που βρισκονται στο ιδιο δωματιο με το ρουτερ το σημα ειναι πολυ αδυωατο εχω 2 η 3 γραμμες

Δεν είναι θέμα σήματος.Αυτό είναι άλλο πρόβλημα δυστυχώς.Πάλι του router.

Να την κανω format αφου περασω την pulse ή πριν;

Παιζει ρολο;

Κάνε factory reset.Μόλις ξεκινήσει το τηλέφωνο, κάνε και φορμάτ και μετά πέρνα τη ρομ.

Τελειωσα με την rom, εβαλα και το θεμα που προτεινεις, μια χαρα.

Πολυ γρήγορη, μπραβο σου.

Ενα κουφο τωρα που συμβαινει.

Διαλεξα κατατην εγκατασταση την αγγλικη γλωσσα και το τηλεφωνο πηγαινε σφαιρα.

Ειχε φορτωθει σαν widget το ψηφιακο ρολοι, το οποιο οι μπαρες πανω και κατω δεν ηταν στην σωστη θεση.

Γυριζω το τηλεφωνο στην ελληνικη γλωσσα ακι αρχιζει το κολλημα. καθε λιγο και λιγακι μου εβγαζε μηνυμα οτι το ψηφιακο ρολοι σταματησε να λειτουργει.

Κανω ξανα τα wipe, τιποτα.

Ειχε φαει κολλημα με το ρολοι. Οταν το γυρνουσα στα αγγλικα, κανενα προβλημα. μαλιστα μου το ειχε βγαλει 3 φορες γιατι προσπαθουσα να το ξαναβαλω με την ελληνικη γλωσσα αλλα δεν το επαιρνε.

τελικα το απεγκατεστησα με το titanium και ολα οκ.

Τωρα γιατι συνεβει αυτο;

Δεν ειχα βαλει καποιο ρολοι απο αυτα που προτεινεις. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο να το περασω;

Τελειωσα με την rom, εβαλα και το θεμα που προτεινεις, μια χαρα.

Πολυ γρήγορη, μπραβο σου.

Ενα κουφο τωρα που συμβαινει.

Διαλεξα κατατην εγκατασταση την αγγλικη γλωσσα και το τηλεφωνο πηγαινε σφαιρα.

Ειχε φορτωθει σαν widget το ψηφιακο ρολοι, το οποιο οι μπαρες πανω και κατω δεν ηταν στην σωστη θεση.

Γυριζω το τηλεφωνο στην ελληνικη γλωσσα ακι αρχιζει το κολλημα. καθε λιγο και λιγακι μου εβγαζε μηνυμα οτι το ψηφιακο ρολοι σταματησε να λειτουργει.

Κανω ξανα τα wipe, τιποτα.

Ειχε φαει κολλημα με το ρολοι. Οταν το γυρνουσα στα αγγλικα, κανενα προβλημα. μαλιστα μου το ειχε βγαλει 3 φορες γιατι προσπαθουσα να το ξαναβαλω με την ελληνικη γλωσσα αλλα δεν το επαιρνε.

τελικα το απεγκατεστησα με το titanium και ολα οκ.

Τωρα γιατι συνεβει αυτο;

Δεν ειχα βαλει καποιο ρολοι απο αυτα που προτεινεις. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο να το περασω;

Όλα τα ρολόγια (γιατί είναι και αρκετά) είναι τα μαμά της Samsung.

Μόνο το Accuweather widget έχω πειράξει, που του έβαλα διάφανα εικονίδια.

Για ποιο απ' όλα τα ρολόγια λες;

Αυτο που εχει η rom. Δεν εβαλα κανενα αλλο ρολοι. Μονο ψηφιακο ρολοι το ονομαζει.

Ειναι αυτο που φαινεται στην πρωτη φωτογραφια στο 1ο post, μονο που ηταν διαφανο και τα γραμματα ηταν μπλε.

Μηπως εφταιγε το θεμα που περασα;

Αν θυμαμαι καλα το περασα οταν ηταν στα αγγλικα το τηλεφωνο

Αυτο μου εκανε ολη την δουλεια και κολλαγε τοσο πολυ το τηλεφωνο που δεν μπορουσα να κανω τιποτα

Edited by sothoms

Αυτο που εχει η rom. Δεν εβαλα κανενα αλλο ρολοι. Μονο ψηφιακο ρολοι το ονομαζει.

Ειναι αυτο που φαινεται στην πρωτη φωτογραφια στο 1ο post, μονο που ηταν διαφανο και τα γραμματα ηταν μπλε.

Μηπως εφταιγε το θεμα που περασα;

Αν θυμαμαι καλα το περασα οταν ηταν στα αγγλικα το τηλεφωνο

Αυτο μου εκανε ολη την δουλεια και κολλαγε τοσο πολυ το τηλεφωνο που δεν μπορουσα να κανω τιποτα

Όπα δικό μου λάθος.Θα σου πω σε λίγο.

*επειδή δε μπορώ να το ελέγξω αυτή τη στιγμή, έχω την εντύπωση ότι το θέμα που έβαλες άλλαξε το ρολόι.

Δοκίμασε να βάλεις ένα από αυτά που έχω εγώ και πες μου.

Edited by StratosGR