junglist Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Κυρίως, όσον αφορά το γενικότερο σέρβις και την αντιμετώπιση των πελατών/επιβατών και τα πιο άνετα αεροσκάφη. Αυτή είναι η επικρατούσα άποψη στην αγορά την οποία και συμμερίζομαι πλήρως καθώς έχω ταξιδέψει αρκετές φορές και με τις δύο. Αν ήταν θέμα προορισμών θα ήταν καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο η United... Και εγώ έχω πάει και με τις 2. Δεν μπορώ να βάλω κάποια πιο πάνω, αλλά έχω την εντύπωση ότι η easyjet έχει όντως πιο στριμωγμενες θέσεις Επίσης, από όσο ξέρω η Ryanair είναι πιο φτηνή για εσωτερικό (δεν ξέρω αν πετάει εντός Ελλάδας και η easy). Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Και εγώ έχω πάει και με τις 2. Δεν μπορώ να βάλω κάποια πιο πάνω, αλλά έχω την εντύπωση ότι η easyjet έχει όντως πιο στριμωγμενες θέσεις Επίσης, από όσο ξέρω η Ryanair είναι πιο φτηνή για εσωτερικό (δεν ξέρω αν πετάει εντός Ελλάδας και η easy). Το θέμα των προορισμών δεν είναι παράγοντας για το ποιά εταιρεία είναι καλύτερη, απλά για το ποιά εταιρεία βολέυει η όχι στην εκάστοτε περίπτωση. Λ.χ. η Emirates δεν είναι καλή γιατί από Ελλάδα πετάει μόνο για Ντουμπάι; :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Κυρίως, όσον αφορά το γενικότερο σέρβις και την αντιμετώπιση των πελατών/επιβατών και τα πιο άνετα αεροσκάφη. Αυτή είναι η επικρατούσα άποψη στην αγορά την οποία και συμμερίζομαι πλήρως καθώς έχω ταξιδέψει αρκετές φορές και με τις δύο. Αν ήταν θέμα προορισμών θα ήταν καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο η United... Για τα πληρωματα πασο ισως να εχεις δικιο ευτιχως δεν εχω πεσει σε ηλιθια πληρωματα και στις 2.Για το ανετο επειδη ανεβαινω καθημερινα και στα 2 για την ιστορια η θεση του A320 ειναι μολις μια ιντσα πιο πλατια απο του 737-8 το ερμπας κερδιζει επειδη εχει πιο φαρδια ατρακτο.Φυσικα υπαρχουν διαφοροι τυποι καθισματων τουλαχιστον αυτα που εχω δει στα Χανιά ειναι αυτα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) Στο τι ειναι ενα σκαλι πανω ακριβως? Σαν στολος και προορισμοι η ραιαν ειναι σιγουρα ειναι ενα σκαλι ισως και 2 πανω... τιμες χαμηλοτερες η ραιαν και οι 2 ειναι low cost ουτε φαι ουτε νερο. Το κυριοτερο πλεονεκτημα της σε σχεση με τη Ryan ειναι πως πεταει σε κεντρικα αεροδρομια ενω κραταει τις τιμες σε λογικα επιπεδα Γενικα εχει και καλυτερη συμπεριφορα απεναντι στους πελατες της, δεν προσπαθει συνεχεια να βγαλει απο τη μυγα ξιγκι οπως με κατι κουφες χρεωσεις της Ryan για penalty αν χασεις το τυπωμενο boarding pass σου κ.ο.κ. Βεβαια για μεγαλο ταξιδι, >2,5 ωρες καμια απο τις δυο δεν ειναι ανετη... Edited May 10, 2014 by TheBerliner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIARODOS Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ,ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΔΙΝΒΟΥΡΓΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΒΑΛΙΤΣΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑΧΩ ΧΩΡΟ.ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ EASY JET ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΝ ΛΑΙΝ ΑΓΟΡΑ.ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ CHECK IN ΑΝΟΙΓΕΙ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited December 17, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδιά με easyjet που πέταξα μια φορά μου φάνηκε πολύ καλύτερη από Ryanair από άποψη πληρώματος! Κάτι που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση είναι ότι αν κουβαλάς σακίδιο κανονικού μεγέθους πρέπει να μπει μέσα στη βαλίτσα, γιατί δεν δικαιούσαι χειραποσκευή. Γι' αυτό το λόγο αναγκάστηκα να πληρώσω 35 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδιά με easyjet που πέταξα μια φορά μου φάνηκε πολύ καλύτερη από Ryanair από άποψη πληρώματος! Κάτι που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση είναι ότι αν κουβαλάς σακίδιο κανονικού μεγέθους πρέπει να μπει μέσα στη βαλίτσα, γιατί δεν δικαιούσαι χειραποσκευή. Γι' αυτό το λόγο αναγκάστηκα να πληρώσω 35 ευρώ! Δεν έχω ταξιδέψει με Ryanair οπότε δεν μπορώ να κάνω τη σύγκριση. Αλλά κι εγώ έχω καλές εντυπώσεις από το πλήρωμα της easyjet. Όσες φορές έχω ταξιδέψει με easy είχα κανονικά το σακίδιό μου και δεν μου είπαν τίποτα. Είναι σίγουρα κανονικού μεγέθους; Μήπως ξεπερνούσε τις διαστάσεις που δίνουν αυτοί σαν όριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts