SakisPlayer Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Τhanks. :) Και λέω ευχαριστώ διοτι δεν ειναι θέμα αυτοκινήτου αλλα δικό μου. Διοτι δυστηχώς δεν το βγάζει τόσο όμορφο εξ'αρχής. Υ.Γ. Σύντομα, θα το βελτιώσω κι'άλλο, δίχως να περάσω τα απαγορευμένα όρια του κίτς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 etsi akrivos file mu..to prosopiko gousto paizei pantote protarxiko rolo!!!!!...ante ante na to dume k akoma kalitero;-)!!! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 εγω ξερω οτι εχει ωραια ηχειακια μπροστα....!!!πανελακι και παμε με peerless! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω μέσα στις επόμενες εβδομάδες το νέο Renault Megane (Facelift) 1.4, αλλά ακόμα ψάχνομαι, μήπως δεν είναι και πολύ αξιόπιστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 μεταξυ μας : μια π α π α ρ ι α ειναι ...... (να το ξερεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Τι σε κάνει να το λες αυτό; Εγώ στο μόνο που κολλάω είναι στην αξιοπιστία. Αλλιώς και το design μέσα έξω είναι ωραιότατο (κατ' εμέ, τουλάχιστον) και ο κινητήρας είναι αρκετός για τη δουλειά που τον θέλω, και άνετο και ποιοτικό είναι και στιβαρό στο δρόμο. Αλλά φοβάμαι, διότι είναι και πρώτο μου αυτοκίνητο και θέλω να πάρω κάτι που να με ευχαριστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 para5 mhn fobasai tis megales etairies se 8ema aksiopistias,gnwmh mou an kai iapwnas na to pareis afou sou aresei.oso na'nai kainourgio amaksi 8a pareis alla an sthn poreia sou bgalei kana problhmataki to mono pou exeis na kaneis einai na to dekteis giati ayta symbainoun kai stis kalyteres etairies. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Εδω και 4 μερες οδηγαω πλεον το ΔΙΚΟ μου Opel Astra Cabrio - Bertone Edition :love: Πριν απο το Opel (και το οδηγαω ακομα καποιες φορες) το Audi A4 (των γονιων μου) Πριν απο το Audi (και δεν μπορει να το οδηγησει κανεις γιατι "πεθανε" αλλα υπαρχει η περιπτωση να το φτιαξουμε και να το κρατησουμε και αυτο) ενα MAZDA 323F (και αυτο των γονιων μου) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 para5 mhn fobasai tis megales etairies se 8ema aksiopistias,gnwmh mou an kai iapwnas na to pareis afou sou aresei.oso na'nai kainourgio amaksi 8a pareis alla an sthn poreia sou bgalei kana problhmataki to mono pou exeis na kaneis einai na to dekteis giati ayta symbainoun kai stis kalyteres etairies. Όχι, το λέω αυτό, διότι εδώ που βρίσκομαι κιόλας, μου είναι λίγο δύσκολο να βρω πάνω από δύο (το πολύ λέω) εξουσιοδοτημένα συνεργεία, χώρια που δεν θέλω να τρέχω τρεις και λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 para5 ενα πραγμα μονο θα σου πω.... πανε στο http://www.greekrenaultclub.gr και πανε εκει που λεει προβληματα για το megane II..... και στην τελικη το εν λογω δεν ειναι και κατι το ουοαυ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Κι έρχεται κι εκείνο το Fiat Stilo....στο δρόμο είναι εδώ και δύο μήνες....Που θα πάει; Δεν θα φτάσει; το Skywindow αν δεν απατομαι θα φταιει ε?:lol: Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 para5 afou exoun etsi ta pragmata ekei pou meneis na deis poia etairia exei ta perissotera synergeia kai na pareis ena montelo ths :stupid: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 para5 afou exoun etsi ta pragmata ekei pou meneis na deis poia etairia exei ta perissotera synergeia kai na pareis ena montelo ths :stupid: Καλή ιδέα, και δεν καταλαβαίνω πού πάει το emoticon. Εξηγείστε μου μην παρεξηγηθώ... @popolaros: Ευχαριστώ για τη σελίδα, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσα και νομίζω ότι αφού αρέσει σε μένα, που στην τελική εγώ θα το οδηγώ και θα ζω μαζί του, όλα τα άλλα σχόλια περί εμφάνισης, ποιότητας, κλπ. περιττεύουν! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 para5 swstos gia ta sxolia,an esena sou aresei emas mas periseyei apla sta sxolia mas mporoume na eimaste ligo pio eygenikoi ka8ws skopos tou chat and fun einai pera apo thn plaka na moirazomaste metaksy mas kapoies plhrofories. oso gia to emotion paei perissotero se mena gia thn idea pou eriksa kai ligotero se sena giati apo thn stigmh pou sou aresei toso poli ena montelo to agorazeis,den skeftesai ta mikroproblhmata pou 8a sou bgalei (ayta einai mesa sto paixnidi). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Δεν κατάλαβες, έγραψα ότι τα σχόλια περί εμφάνισης, κλπ. περιττεύουν, απλά διότι η πληροφορία για την οποία ρώτησα αφορούσε την αξιοπιστία του αυτοκινήτου και σε καμία περίπτωση δεν το είπα με σκοπό είτε να θίξω είτε να μιλήσω άσχημα σε κανέναν:!: Συγνώμη αν πέρασα αυτή την εντύπωση... Ούτως ή άλλως, ο λόγος που ρώτησα ήταν διότι ένα αυτοκίνητο δεν το παίρνεις μόνο γιατί σου αρέσει, ή γιατί έχει καλές επιδόσεις, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει ρόλο και η αξιοπιστία, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Εαν σου αρέσει πάρε το! Δεν υπάρχει κακό αυτοκίνητο σήμερα ώστε να σου πει κάποιος ευθέως μην το πάρεις. Τα Renault πάντως έχουν πανάκριβα σέρβις και δεν έχουν τη φήμη του αξιόπιστου (χωρίς να είναι κάτι δραματικό βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 swstos o nickolas84 ,na sou pw ena paradeigma,otan eipa na parw amaksi eixa na dialeksw anamesa se 2 montela,to honda civic vti kai to fiat punto gt,to deytero to eixe enas filos mou to eixa odhghsei kai se genikes grammes htan pio grhgoro kai fthno apo to civic,ela omws pou h kardia mou elege na parw to civicaki,den hksera ti na apofasisw mexri pou skefthka to ekshs,an parw to punto 8a exw gkazi kai beltiwnetai pio eykola kai f8hna apo to civic alla ka8e fora pou 8a blepw ena civic 8a liwnw enw an parw to civic oso toumpano kai na einai ena punto pou 8a dw den 8a mou kanei ais8hsh.telika phra to civic (kai argotera to turbisa :devil: ) me liga logia kane ayto pou leei h kardia sou kai mhn skeftesai tpt allo. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Το δικό μου Megane (1.6, Νοέμβριος 2004) πάντως δεν έχει βγάλει ούτε 1 πρόβλημα. Δέν έχω πολλά χιλιόμετρα, 23.000 σε 14 μήνες, και το οδηγώ πίνοντάς του το αίμα :). Σέρβις δεν έχω κάνει, λάδια άλλαξα στις 15000 με πλήρως συνθετικά, πλήρωσα 42 euro. Άλλοι θα πουν ότι είμαι απλά τυχερός, άλλοι θα πουν οτι κάθε αυτοκίμητο μπορεί να βγάλει πολλά προβλήματα. Τη γνώμη του εκφράζει ο καθένας, αλλα πιο κόσμια, φίλε popolaros. Θα μπορούσα να πω και γω ******ά το δικό σου αυτοκίνητο και να ξεκινήσουμε άσκοπα το flaming. Παιδιά είμαστε; Αυτά. Όπως είπε και ο liapos7, follow your heart. Εγώ θα προσθέσω κάνε του και ένα test drive. Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 πες...... αμα θελεις το λεω και μονος μου :) :) :) (μου ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ) εγω απλα ειπα αυτο που εξελαβα απο το εν λογω αυτοκινητο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Para5 πηγαινε αγορασε το αμαξακι σου και ασε ολο τον κοσμο να λεει... ;) Εσυ θα το οδηγας... Ασε τους υπολοιπους να στραβοκοιτανε :happy: Εγω πηρα πριν λιγες μερες αυτοκινητο που η παραγωγη του εχει σταματησει πλεον και τον Μαρτιο θα βγει το επομενο μοντελο του με (προφανως) καλυτερες τεχνολογικες "ευκολιες" και πιο "μοντερνα" πραγματα ! Αυτο ομως που μετρησε σε 'μενα ειναι οτι απο τη στιγμη που το πηρα στα χερια μου, τα υπολοιπα αυτοκινητα εσβησαν απο το οπτικο μου πεδιο !!! Τωρα για 'μενα υπαρχει μονο το αυτοκινητο μου, δεν ζηλευω και ουτε "ζαχαρωνω" κανενα αλλο :) Ειναι αυτο που λεει ο liapos: <<an parw to punto 8a exw gkazi kai beltiwnetai pio eykola kai f8hna apo to civic alla ka8e fora pou 8a blepw ena civic 8a liwnw>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές, ένθεν και ένθεν, εκείθεν και εντεύθεν. Time will tell για το αν θα είμαι τυχερός ή όχι. Συμφωνώ απόλυτα για το ότι μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες εταιρείες: η μητέρα μου είχε ένα Volkswagen Golf 3θυρο προηγούμενης γενιάς, το οποίο είχε μία ιδιαιτερότητα: Τρεις φορές, έσπασε ο γρύλος του ηλεκτρικού παραθύρου από την πλευρά του οδηγού και το κρύσταλλο χάθηκε μέσα στην πόρτα! Απλά δεν μπορώ να αντιληφθώ το εξής: αν αυτά τα προβλήματα εμφανίζονται στις αρχές της εμπορικής πορείας ενός μοντέλου, τότε αυτά δεν διορθώνονται από το εργοστάσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 αν αυτά τα προβλήματα εμφανίζονται στις αρχές της εμπορικής πορείας ενός μοντέλου, τότε αυτά δεν διορθώνονται από το εργοστάσιο; Το σιγουρο ειναι οτι στα φτιαχνουν και μαλιστα μεσα στην εγγυηση. Δηλαδη δεν πληρωνεις τιποτα... Το μονο ειναι η ταλαιπωρια του πηγαινε-ελα απο την αντιπροσωπεια και τα εξουσιοδωτημενα... Νομιζω καποιος μεσα στο Forum ειχε αγορασει ενα Megane Coupe-Cabrio (CC) και καποια στιγμη του ραγισε η οροφη ! Η Renault του την αλλαξε φυσικα χωρις να πληρωσει ευρουλακι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 sadiagraxa na ypo8esw oti phres ena apo ta liga type R pou exoun meinei? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 sadiagraxa na ypo8esw oti phres ena apo ta liga type R pou exoun meinei? Πρεπει να μπερδευτηκες με το Post μου και ισως φταιω εγω γι'αυτο :O Sorry :) Τα λογια που ειπες και που εκανα παραθεση στο προηγουμενο post μου δεν ηταν συγκεκριμενα για το Civic αλλα για το οτι ενοιωσα κι εγω αυτο ακριβως το συναισθημα οταν εψαχνα αλλα αυτοκινητα που "και καλα" προσφερανε κατι παραπανω απο το αυτοκινητο που πραγματικα ηθελα να αγορασω... Συγκεκριμενα εχω αγορασει το Opel Astra Cabrio - Bertone Leather Edition 1600 κ.εκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 sadiagraxa kat'arxhn den einai aytos logos na zhtas sygnwmh kai eidhka gia ena la8os pou ekana egw.etsi opws to eipes nomiza oti phres ena apo ta liga civic type r pou exoun meinei.kai se ayta stamathse h paragwgh tous kai an den kanw la8os ton martio 8a bgei to kainourgio type r :up: den eixa dei to proigoumeno post pou eipes to montelo pou exeis ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts