tavliban Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 έχει έρθει σε κανέναν η cyan σε unbranded 820? εγώ όλο check update πατάω μάταια όμως... :P Παράθεση LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 έχει έρθει σε κανέναν η cyan σε unbranded 820? εγώ όλο check update πατάω μάταια όμως... :P Μπες στο site της Νοκια και δες. Να ξέρεις όμως τι χώρας unbranded έχεις. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darioj Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μόλις ξεκίνησε για unbranded gr, κατεβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavliban Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 CV GB έχω...οπότε περιμένω ακόμα..πάντως ο φίλος παραπάνω υποθέτω πρέπει να έχει CV GR και στο site της ΝΟΚΙΑ λέει ότι ακόμα τα δοκιμάζουν και για UK και για GR... τέσπα ας κάνω λίγη υπομονή ακόμα...:) Παράθεση LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Σε ελληνικό CV της γυναίκα μου, το πρωί έλεγξα και έχει έρθει η αναβάθμιση. Οπότε, στα ελληνικά είναι σήμερα η μέρα τους! Στο δικό μου δανέζικο CV αναμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darioj Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μια χαρά η 8.1, το μόνο θέμα ότι εγκατέστησε αυτόματα όλες τις εφαρμογές που είχα και πριν. Δεν είδα επιλογή για να μπορώ να τις εγκαταστήσω μετα. Οπότε αναγκαστικά έκανα μαζική μεταφορά στην sd αλλα βρέθηκα με την αλφάβητο αγγλικά / ελληνικά στις εφαρμογές... Το νέο φεησμπουκ ιντεγκρεσιον ειναι λιγο ανούσιο όπως μου φάνηκε. CW Gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Όσοι με Γαλλικά Country Variant ξεσηκωθείτε! Το κινητό βγάζει ακόμη μήνυμα ότι είναι ενημερωμένο αλλά το Recovery Tool έχει το update!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 παιδια, προσπαθησα να εγκαταστησω το NSU σε windows 8.1 και μου εγραψε οτι δεν ειναι συμβατο με το OS μου. ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? και ακομα καλυτερα, ξερει κανεις καμια αξιοπιστη πηγη να το κατεβασω και να διαλεξω OS? απο ενα ξεκαρφωτο site το κατεβασα... θελω να το επαναφερω σε 8 και να το κανω θπδατε σε cyan για να το στειλω για σερβις. PS: Εχω 2 νοκια 820 οποτε δε θα μεινω χωρις κινητο :) στο αλλο που λειτουργει κανονικα δε θα βαλω cyan μιας και γουσταρω την preview for developers! Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Γιατι να το κατεβάσεις από ξεκάρφωτο site όταν υπάρχει στο site της Nokia η τελευταία επίσημη έκδοση; Δωρεάν και νόμιμο πρόγραμμα είναι. Για αυτό το τελευταίο ότι θα αφήσεις κινητό με preview λειτουργικό χωρίς ενημερωμένους drivers και δεν θα περάσεις τη cyan, τι να πω; ασχολίαστο!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) παιδια, προσπαθησα να εγκαταστησω το NSU σε windows 8.1 και μου εγραψε οτι δεν ειναι συμβατο με το OS μου. ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? και ακομα καλυτερα, ξερει κανεις καμια αξιοπιστη πηγη να το κατεβασω και να διαλεξω OS? απο ενα ξεκαρφωτο site το κατεβασα... θελω να το επαναφερω σε 8 και να το κανω θπδατε σε cyan για να το στειλω για σερβις. PS: Εχω 2 νοκια 820 οποτε δε θα μεινω χωρις κινητο :) στο αλλο που λειτουργει κανονικα δε θα βαλω cyan μιας και γουσταρω την preview for developers! Μόλις χτες βράδυ εγκατέστησα το Nokia software updater σε Windows 8.1 (με την τελευταία αναβάθμιση) 64 bit, όπως και τη σουίτα της Nokia. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.Και ακόμα παλιότερα πριν πολλούς μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα που ξανά τα είχα εγκαταστήσει σε άλλο Windows 8 υπολογιστή. Χωρίς προβλήματα συμβατότητας. ΥΓ: Μπορείς να κατεβάσεις το Nokia software recovery tool για να επαναφέρεις το κινητό στην εργοστασιακή rom http://download.fds-ncom.nokia.com/supportFiles/phones/files/recovery/NokiaSoftwareRecoveryToolInstaller.exe Edited August 23, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrsap Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλημέρα,σημερα το πρωί συνδεθηκα στο wifi,πάτησα ελεγχο για ενημερώσεις μου λέει υπάρχει 1 -γραφει κατάσταση ενημέρωσης ληψη ενημερώσεων 0% και εχει μεινει εκεί,δεν καταβάζει τίποτα γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Για αυτό το τελευταίο ότι θα αφήσεις κινητό με preview λειτουργικό χωρίς ενημερωμένους drivers και δεν θα περάσεις τη cyan, τι να πω; ασχολίαστο!! ναι, δεν εχεις αδικο, αλλα οταν τον οκτωβρη-νοεμβρη -δεν-ξερω-γω-ποτε- ερθει η επομενη εκδοση, θα πρεπει να ξαναμπω σε PD για να την εγκαταστησω πρωτος? edit: ρε παιδια... παω να εγκαταστησω το (νεο) λογισμικο που μου λεει το software recovery tool, κατεβαζει περιπου 150 mb απο το 1,5 gb και ενω μου λεει οτι απομενουν περιπου 18 λεπτα ξαφνικα ενω λεει 150,3 (περιπου) mb μου τα μετατρεπει σε bites μου λεει 1485609000,00 b of 1.53 gb και μου το παει απο περιπου 10% στο 100% και δεν προχοραει... εκει που λεει περιπου 18 λεπτα οτι απομενουν μου βγαζει τελιτσες. ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Edited August 24, 2014 by alexandros82 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 ναι, δεν εχεις αδικο, αλλα οταν τον οκτωβρη-νοεμβρη -δεν-ξερω-γω-ποτε- ερθει η επομενη εκδοση, θα πρεπει να ξαναμπω σε PD για να την εγκαταστησω πρωτος? edit: ρε παιδια... παω να εγκαταστησω το (νεο) λογισμικο που μου λεει το software recovery tool, κατεβαζει περιπου 150 mb απο το 1,5 gb και ενω μου λεει οτι απομενουν περιπου 18 λεπτα ξαφνικα ενω λεει 150,3 (περιπου) mb μου τα μετατρεπει σε bites μου λεει 1485609000,00 b of 1.53 gb και μου το παει απο περιπου 10% στο 100% και δεν προχοραει... εκει που λεει περιπου 18 λεπτα οτι απομενουν μου βγαζει τελιτσες. ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Αν σου πω ότι προσπαθώ και εγώ να λειτουργήσω το nokia sw recovery tool και μου βγάζει ότι απέτυχε η σύνδεση με το διακομιστή;... Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Αν σου πω ότι προσπαθώ και εγώ να λειτουργήσω το nokia sw recovery tool και μου βγάζει ότι απέτυχε η σύνδεση με το διακομιστή;... Αυτό μου συμβαίνει με το recovery tool. Με το Nokia software updater for retail, μόλις ξεκινήσω με κάνω το update και πριν καν ξεκινήσει το download μου βγάζει μήνυμα ότι internal error... Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Υπομονή... Μάλλον έχουν κάποιο θέμα με το server. EDIT: Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Edited August 24, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εμείς με την PD,την cyan θα την πάρουμε επίσημα ή το downgrade είναι μονόδρομος;αν μείνουμε στην PD το μεγάλο update του Νοεμβρίου θα το πάρουμε πιο μπροστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εμείς με το 820 μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι η Microsoft σιγά σιγά παρατάει το κινητό μας. Έβαλα το cyan update σε branded και unbranded ελληνική έκδοση και παρατήρησα ότι λείπουν κάποια από τα στοιχεία που το cyan update έφερε σε άλλες συσκευές, ακόμα και φτηνότερα μοντέλα Lumia απλώς μεταγενέστερα. Πχ στις ρυθμίσεις Προφίλ χρώματος cyan update, υπάρχουν οι γνώριμες παλιές και μόνον. Δεν έχει πχ http://i0.wp.com/www.nokiapoweruser.com/wp-content/uploads/2014/05/brightness-slider.jpg Το ίδιο παράπονο έχουν βέβαια και χρήστες άλλων μοντέλων Lumia, δεν είμαστε μόνοι... Και άλλες ρυθμίσεις που λείπουν... Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Σωστό.Και γω σε Γαλλικό έψαχνα αυτή τη ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Εμείς με το 820 μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι η Microsoft σιγά σιγά παρατάει το κινητό μας. Έβαλα το cyan update σε branded και unbranded ελληνική έκδοση και παρατήρησα ότι λείπουν κάποια από τα στοιχεία που το cyan update έφερε σε άλλες συσκευές, ακόμα και φτηνότερα μοντέλα Lumia απλώς μεταγενέστερα. Πχ στις ρυθμίσεις Προφίλ χρώματος cyan update, υπάρχουν οι γνώριμες παλιές και μόνον. Δεν έχει πχ http://i0.wp.com/www.nokiapoweruser.com/wp-content/uploads/2014/05/brightness-slider.jpg Το ίδιο παράπονο έχουν βέβαια και χρήστες άλλων μοντέλων Lumia, δεν είμαστε μόνοι... Και άλλες ρυθμίσεις που λείπουν... Ούτε στο lumia 525 υπάρχει αυτή η ρύθμιση που θεωρητικά είναι πιο πρόσφατη συσκευή από το 820... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Από την μια την "πονάω" την συσκευή (έφαγα ολόκληρο τον Πειραιά και το Κερατσίνι για να βρω ένα μοντέλο τότε με την προσφορά) από την άλλη η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι την αλλαγή για 3 λόγους: Οθόνη,Κάμερα και Μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλημέρα παιδιά, ειμαι dp, είναι καλύτερα να μείνω εδώ, ή να περάσω την cyan; δηλαδή αν αξίζει να μπω σε αυτήν τη διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλημέρα παιδιά, ειμαι dp, είναι καλύτερα να μείνω εδώ, ή να περάσω την cyan; δηλαδή αν αξίζει να μπω σε αυτήν τη διαδικασία... πέρνα την cyan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Από την μια την "πονάω" την συσκευή (έφαγα ολόκληρο τον Πειραιά και το Κερατσίνι για να βρω ένα μοντέλο τότε με την προσφορά) από την άλλη η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι την αλλαγή για 3 λόγους: Οθόνη,Κάμερα και Μπαταρία... Οθόνη, αν θεωρείς τις 4,3 λίγες τότε οκ, αλλιώς που θα βρεις τόσο φωτεινή amoled? Camera, προσωπικά κάνω μια χαρά τη δουλειά μου, οκ θα'θελα αντί για 8, 20 ή 41 mp αλλά ως τότε θα ζήσω και με τα 8. ;) Μπαταρία, με την αγορά 1-2 extra μπαταριών από το e-bay καθάρισες. Εγώ έχω τρεις και με βαριά χρήση κάθε μέρα (GPS πολλές ώρες) άντε να βάλω δεύτερη. Σε γενικές γραμμές όμως η μπαταρία κρατάει. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Πέρασα την cyan αλλα χάθηκαν οι live folders, μεγάλη ξενερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Πέρασα την cyan αλλα χάθηκαν οι live folders, μεγάλη ξενερα... Μας καλομαθαινει η ms είναι η αλήθεια. Περνα τώρα ξανά την dp και κάνε το upgrade σε 8.1 ώστε να τους ξαναεχεις. Αυτή τη φορά με cyan όμως! Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts