Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν κλείνεις τον ie κλείνεις πρώτα τις καρτέλες? Έχει αναφερθεί πως ίσως καταναλώνει ενέργεια. Το κυριότερο νομίζω είναι να πας στις ρυθμίσεις (swipe δεξιά) και να αποκλείσεις να τρέχουν στο παρασκήνιο αυτές που δεν χρειάζεσαι.

όχι δεν κλείνω τις καρτέλες, και γενικά δεν κλείνω καμια εφαρμογή (δε νομίζω και ότι γίνεται αλλωστε) αν και μου φαίνεται λίγο κουφο αυτο με τον ie

στις εφαρμογές στο παρασκήνιο στις 6-7 που μου έχει να διαχειριστώ έχω αφήσει μόνο τις 2 όπως είπα προηγουμενως

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όλα καλά και ωραία με το Lumia αν εξαιρέσεις 1-2 σοβαρότατες ελλείψεις του λειτουργικου αλλα με την μπαταρία υπάρχει θέμα και δυστυχως απο ότι έχω δει δεν είναι θέμα της συσκευής μου αλλα είναι θέμα του λειτουργικόυ γενικοτερα...

το βαζω σε λειτουργία πτήσης προ ολίγου και μετά απο 3 ώρες το ξαναβάζω σε λειτουργία

σε αυτες τις 3 ώρες λοιπόν πήγε απο 55% σε 35%, 20% σε 3 ώρες σε λειτουργία πτήσης ρε τσακάλια της Microsoft???

το κάνω ένα reboot μπας και έχει κολησει κάτι μου πέφτει ακομα 2% λέω εντάξει καταλαβα

και στο παρασκήνιο λειτουργεί μόνο accuweather, whatsapp

κατι ειχες ξεχασεις φιλε μου επειδη το βαζω καθε βραδυ σε λειτουργια πτησης πανω απο 5% δεν εχει χασει

κατι ειχες ξεχασεις φιλε μου επειδη το βαζω καθε βραδυ σε λειτουργια πτησης πανω απο 5% δεν εχει χασει

τι μπορεί να έχω ξεχάσει ανοιχτο? Αφου σε flight mode απενεργοποιούνται ολα

τι μπορεί να έχω ξεχάσει ανοιχτο? Αφου σε flight mode απενεργοποιούνται ολα

Εχεις κανει upadte σε GDR2+Amber?? Εχεις κλειστο το tap+send?

Λογικα σε flight mode ολη την νυχτα δεν πρεπει να χανει πανω απο 5%. Αν συνεχιζει να χανει κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Ουτε εφαρμογη μπορει να φταιει. Κατι αλλο συμβαινει με το τηλεφωνο σου.Αν δεν φτιαξει με αυτα που σου ειπα τοτε εισαι μαλλον για service....

Εχεις κανει upadte σε GDR2+Amber?? Εχεις κλειστο το tap+send?

Λογικα σε flight mode ολη την νυχτα δεν πρεπει να χανει πανω απο 5%. Αν συνεχιζει να χανει κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Ουτε εφαρμογη μπορει να φταιει. Κατι αλλο συμβαινει με το τηλεφωνο σου.Αν δεν φτιαξει με αυτα που σου ειπα τοτε εισαι μαλλον για service....

σε amber ειμαι

επαναφορά είναι η ύστατη επιλογή γιατι δεν έχω καμία όρεξη να ξαναστεινω το κινητό, το έχω κάνει ένα εκατομμύριο φορές στο galaxy και το έχω σιχαθεί...

όσον αφορά το service ζητώ που καηκαμε

το αφηνω έτσι προς το παρών και βλεπω πως θα παει

πάντως κάθε μέρα εδώ και 20 μέρες που το έχω το βαζω σε flight mode σήμερα μόνο παρατήρησα κάτι τέτοιο...

Μια απο τα ιδια χθες και σε μενα. Το αφησα με 33% γυρω στις 01:00 και το πρωι στις 08:00 το βρηκα κλειστο. Και κατ' εξαιρεση ειχα απενεργοποιησει και τα δεδομενα που συνηθως τα εχω ανοιχτα. Δεν υπαρχει και εφαρμογη που να μπορει να δει τι τρωει την μπαταρια ωστε να παρουμε τα αναλογα μετρα. Και εσυ με GDR3 εισαι ετσι ? Λες να φταιει αυτο ?

Σε πρωτη φαση απενεργοποιω εντελως το glance screen για να δω αν θα αλλαξει κατι. Το tap to wake το εχω συνηθισει και δεν παιζει να το κλεισω και αυτο :)

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Ψήνομαι να το αγοράσω αλλά διαβάζω κάτι τέτοια και με κάνει να το σκέφτομαι.

Μια απο τα ιδια χθες και σε μενα. Το αφησα με 33% γυρω στις 01:00 και το πρωι στις 08:00 το βρηκα κλειστο. Και κατ' εξαιρεση ειχα απενεργοποιησει και τα δεδομενα που συνηθως τα εχω ανοιχτα. Δεν υπαρχει και εφαρμογη που να μπορει να δει τι τρωει την μπαταρια ωστε να παρουμε τα αναλογα μετρα. Και εσυ με GDR3 εισαι ετσι ? Λες να φταιει αυτο ?

Σε πρωτη φαση απενεργοποιω εντελως το glance screen για να δω αν θα αλλαξει κατι. Το tap to wake το εχω συνηθισει και δεν παιζει να το κλεισω και αυτο :)

Battery drain hits again......

12 η ώρα το βραδυ είχε 58%

8.30 το πρωί είχε αδειάσει τελείως και είχε σβήσει

Μπράβο Microsoft!

Ρε παιδια αν ειστε και οι δυο με GDR3 τοτε μαλλον φταιει αυτο. Εμενα με GDR2 δεν εχει κανενα θεμα εδω και μηνες. Το ιδιο και για τους περισσοτερους

Ρε παιδια αν ειστε και οι δυο με GDR3 τοτε μαλλον φταιει αυτο. Εμενα με GDR2 δεν εχει κανενα θεμα εδω και μηνες. Το ιδιο και για τους περισσοτερους

Αυτό. Για να μην έχει βγει η GDR3 για το 820, πάει να πει 1. ότι έχει κάποια θέματα ακόμα ή/και 2. την καθυστερούν Microsoft ή/και οι πάροχοι. Βλέποντας τα posts σας, είμαστε στο 1. :)

Huawei Nova 5T

Αυτό. Για να μην έχει βγει η GDR3 για το 820, πάει να πει 1. ότι έχει κάποια θέματα ακόμα ή/και 2. την καθυστερούν Microsoft ή/και οι πάροχοι. Βλέποντας τα posts σας, είμαστε στο 1. :)

Παιδια η GDR3 απισημα για το 820 θα βγει με τον νεο χρονο. Οτιδηποτε σε beta μορφη ειναι ρισκο και μαλλον εχει θεματα. Βαλτε GDR2 για να ειστε οκ. Εξαλλου δεν εχει και κατι φοβερο η GDR3 για να βιαζεστε

Τη GDR3 δεν την αφησα ούτε μια μέρα γιατι σαν beta που είναι είχα διαφορα θεματακια που δεν υπήρχαν.Ειμαι κανονικά με GDR2 εδώ και μέρες και δεν έχω αλλάξει κάτι ούτε στις ρυθμίσεις ούτε σε εφαρμογές.Τελικα πιστεύω ότι είναι κάποιο "glitch" του λογισμικού και η MS πρέπει να το κοιταξει.

Και εγώ με gdr2 μου κάνει κόλπα...

επίσης μια φορά το έβαλα να φορτίσει, μου δείχνει ότι φόρτισε, το βγάζω απο την μπριζα και είχε 85%

το ξαναβάζω στο καπάκι να φορτίσει μου δείχνει ότι φόρτισε μετά απο λίγο το βγάζω απο την πρίζα και μου λέει 78%!!! Δηλαδη κάθε φορά που το φόρτιζα αντι να γεμιζει, άδειαζε :lol:

μετά το ξεφορτισα πλήρως κλείνει απο μπαταρία, προσπαθώ να το ξανά ανοιξω, ανοιγει και έλεγε 33%

με τα πολλα και τα λίγα το ξεφορτιζω πλήρως το κινητό, το αφηνω να φορτίσει παλι και προς το παρών φαίνεται να δουλευει σωστά, εξαιρώντας το χθεσινό battery drain σε flight mode

199 ευρώ στην Vodafone. Τιμή πιο χαμηλή και από skroutzoμάγαζα. Για λίγες μέρες. Όσοι θέλετε αυτό το κινητό τώρα είναι η ευκαιρία σας με αυτή την τιμή.

Το τσεκαρα σημερα οτι ισχυει αυτο σε Vodafone κ αυριο παω να το κλεισω σε λευκο! :D

Θα μου βγει 6,5 ευρω παραπανω με αγορα μεσω καρτας κ 6 δοσεις

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Εγώ τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι έχει βελτιωθεί η διαρκεια της μπαταρίας μου.Υποψιαζομαι ότι την "ζημια " την έκανε το what's app ή το insider pro τα οποια πριν λίγες μέρες ελαβαν ένα update.

Πάντως κανα δυο φορές μου έχει κάνει το εξής κουλό.Το έχω όλη νυχτα στην πρίζα και το πρωί δεν δείχνει 100% αλλα περίπου 97% και εξακολουθεί να φορτίζει.Οταν κάνω ένα ρεσταρτ στρώνει.

Ψήνομαι να το αγοράσω αλλά διαβάζω κάτι τέτοια και με κάνει να το σκέφτομαι.

Φιλε το τηλεφωνο απλα ειναι υπεροχο,το εχω 9 μηνες και δεν εχω κανενα θεμα.Τα κανει ολα απροβληματιστα....

Φιλε το τηλεφωνο απλα ειναι υπεροχο,το εχω 9 μηνες και δεν εχω κανενα θεμα.Τα κανει ολα απροβληματιστα....

Θα πάω να το δω από κοντά γιατί τα 160γρ μου φαίνονται πολλά.

Αν δεν σε ενδιαφερει η ασυρματη φορτιση βρισκεις σχετικα φτηνα πισω καπακι αρκετα πιο ελαφρυ. Εγω το μαμισιο μαυρο (με ασυρματη) δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου και ειμαι με ενα κιτρινο (χωρις ασυρματη).

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

η αλήθεια είναι ότι είναι βαρυ και θα σου φανει απο την αρχή

μετά όμως το συνηθίζεις γρηγορα, μη σου πω ότι θα σου αρεσει κιόλας γιατι αποπνέει μια στιβαροτητα

+1 Αυτό. Παίζει να είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό που έχω αγοράσει.

Αν είχες Samsung, θα σου φανεί βαρύ, αλλά μόνο στην αρχή. Πάντα τα Nokia ήταν πιο βαριά. Αλλά, όπως λέει και ο supspect21:

η αλήθεια είναι ότι είναι βαρυ και θα σου φανει απο την αρχή

μετά όμως το συνηθίζεις γρηγορα, μη σου πω ότι θα σου αρεσει κιόλας γιατι αποπνέει μια στιβαροτητα

Huawei Nova 5T

+1 Αυτό. Παίζει να είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό που έχω αγοράσει.

Αν είχες Samsung, θα σου φανεί βαρύ, αλλά μόνο στην αρχή. Πάντα τα Nokia ήταν πιο βαριά. Αλλά, όπως λέει και ο supspect21:

Το Nokia 5800 έχω. Φαντάζομαι αυτό που δίνει η vodafone είναι branded ε;

Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο, το εχω βρει εδω http://www.birdphone.gr/gr/prdid/a6d7c9c98ca44daebe5c10de88e3c746/productinfo.aspx αλλα με προβληματίζει οτι ειναι T-Mobile τη διαφορές εχει με το unbranded;;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Την ίδια απορία έχω και εγώ, αν είναι branded και ,αν ναι, τι καλούδια έχει πάνω από την Vodafone.

Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο, το εχω βρει εδω http://www.birdphone.gr/gr/prdid/a6d7c9c98ca44daebe5c10de88e3c746/productinfo.aspx αλλα με προβληματίζει οτι ειναι T-Mobile τη διαφορές εχει με το unbranded;;

Φίλε μου, γιατί να πληρώσεις 225 και όχι 199 και να το πάρεις από Vodafone. Προσωπικά εαν ήταν πιο φθηνό στο birdphone θα συμφωνούσα αλλά τώρα πιστεύω δεν σε συμφέρει.

Παιδια ευχαριστω για την ενημέρωση:) δεν το ειχα δει οτι το εχει η Voda με 199...ευχαριστώ και παλι.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Ίσως. Αλλά, αν σε αγχώνουν ότι θα έχει εφαρμογές της Vodafone, μπορείς να τις κάνεις uninstall πολύ εύκολα. WP8. :D Το μόνο που δε θα μπορεί να φύγει είναι το σήμα της Vodafone στην εκκίνηση του τηλέφωνο. Όλα αυτά αν είναι όντως branded οι συσκευές που δίνει.

Huawei Nova 5T