highpriest Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Φίλοι μου χρειάζομαι τα φώτα σας. Σήμερα που έψαχνα τις φωτογραφίες (αποθηκεύονται στην micro sd), παρατήρησα ότι την μια φωτό, μου την δείχνει στο άλμπουμ της κάμερας τριπλή (σαν να έχω φωτογραφίςει τρεις φορές την ίδια πόζα). Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος πιθανή λύση ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καληνύχτα. Μήπως την έβγαλες μέσω κάποιας εφαρμογής της κάμερας, σε διαδοχικές γρήγορες συνεχόμενες λήψεις; Κάπου είδα ψάχνοντας τις ρυθμίσεις οτι παίζει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentayros5 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 δεν υπαρχει δονηση στον ηχο κλησης και στο ξυπνυτιρι???ειναι βλαβη ? Παράθεση NOKIA 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για τις τραβηγμένος φωτό με την αντίστοιχη εφαρμογή το φανταζόμουν, αλλά όλες είναι τριπλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 δεν υπαρχει δονηση στον ηχο κλησης και στο ξυπνυτιρι???ειναι βλαβη ? έχει. Ρυθμισεις->ήχοι κλήσης->δόνηση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λοιπον δυο προβληματακια που διαπιστωσα: 1ον.Οταν περνας το οριο των 45 εφαρμογων τοτε η συσκευη τις χωριζει αλφαβητικα εμφανιζοντας το γνωστο πλεον "αλφαβηταρι".Ακομα ομως και οταν σβησεις καποιες ωστε να πεσει το οριο των 45 για να φυγει το αλφαβηταρι αυτο παραμενει εκει.Εχω 38 εφαρμογες αυτη τη στιγμη.Στο παρελθον το ειχα εξαφανισει.Τωρα ομως αρνειται πεισματικα να φυγει! :lol: 2ον.Οταν ανοιξω ενα βιντεακι απο αυτα που εχω τραβηξει με τη συσκευη τοτε ο προσανατολισμος της οθονης παθαινει κoκομπλοκο.Kλειδωνει σε portrait και για να επανελθει ωστε να μπορει να γυρναει και σε landscape η οθονη ξανα χρειαζεται reboot η συσκευη! Προς το παρον δεν θα κανω τιποτα.Θα πεpιμενω μηπως λυθουν τα θεματακια με το update της Βlack. Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Για εμας στο 920 ξεκίνησε η αναβάθμιση σε black, δεν το κοιτάτε και εσείς παιδιά? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 GDR3 + black!!!!!!!! έλα να ξεκινάνε τα downloads!!!! ευχαριστώ steliosk Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 εγω με ελληνικο της βοντα αλλα περασμενη την ελληνικη ρομ δεν μου βγαζει ενημερωση..ειμαι σε preview.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Και γω απο Vodafone, χωρίς να το χω πειράξει,μου έχει έρθει ενημέρωση,αλλα λέω να περιμένω λίγο πριν την κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μήπως όσοι έχουμε preview πρέπει να κάνουμε κάτι για να έρθει; Εγώ το 520 έχω, αλλά βλέπω ότι γίνεται θέμα σε όλα τα lumia με την preview. Για πείτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Και εγώ ελληνικό Vodafone... Μου τη βρισκει, την κατεβάζει, κάνει prepare to install αλλα μετά βγαζει αυτο το πρόβλημα: http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpupdate/update-was-downloaded-but-could-not-be-opened/1d93ffb1-0419-4fbf-a62a-e4167c8f25d5 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 εγω εχω βαλει σαν ρομ την ελληνικη ομως για να εχω το datasense..δεν ξερω αν παιζει καποιο λογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 εγω εχω βαλει σαν ρομ την ελληνικη ομως για να εχω το datasense..δεν ξερω αν παιζει καποιο λογο.. δεν στην βρίσκει ούτε αν δοκιμάσεις από το PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Και σε μένα αγγλικο unbranded έχει έρθει η ενημέρωση αλλα δεν μπορώ να την περάσω γιατι ειμαι μέσα (ελληνικά στράτα :p) δεν κρατιεμαιιιιι :D πάντως η διανομή της black εγινε γρηγορα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Σε όσους τη βγαζει ota και δεν εγκαθίσταται λόγω του error. Ας δοκιμασουν μέσω PC και να μας πουν. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 δεν στην βρίσκει ούτε αν δοκιμάσεις από το PC; πως κανω αναβαθμιση μεσω pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Στη Γαλλία για το 820 απο coming soon που είχαν την black στη λίστα,τo άλλαξαν σε waiting for approval.. Τι #*@#*@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 πως κανω αναβαθμιση μεσω pc? μέσω nokia software updater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 το εβαλα την βρηκε την κατεβαζω τωρα..θα χαθουν τα παντα απο το τηλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς με γαλλικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 το εβαλα την βρηκε την κατεβαζω τωρα..θα χαθουν τα παντα απο το τηλ?? ναι δυστυχώς.κανε back up απο τις ρυθμίσεις. Περιμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 οκ να καθαρισει και λιγο..εκανα συνχρονισμο το καταλογο μονο..τα αλλα παλι απο την αρχη..η nokia camera θα ειναι διαθεσιμη για εμας??αλλα εβαλε της βοντα χωρις data sense.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Και εμενα παει μεχρι το 94% στην προετοιμασια εγκαταστασης και βγαζει σφαλμα.Παντως κοιταξα τωρα στο site της nokia και σε οτι εχει να κανει με αυτα της vodafone η κατασταση ειναι ακομη στο "coming soon" Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μου έβγαλε και μένα οτι "Μια ενημέρωση είναι έτοιμη για λήψη"(συσκευή vodafone),αλλά με όλα αυτά που διαβάζω εδώ διστάζω να τη κάνω προς το παρόν. Την έκανε κάποιος με επιτυχία;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Στο ιταλικό unbranded 820 μου, που το είχα developer unlocked η black κατέβηκε και εγκαταστάθηκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα! Επειδή όμως προσπαθώ να κατεβάσω το storyteller και δεν με αφήνει μήπως ξέρει κάποιος τι να δοκιμάσω; Άλλαξα χώρα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts