monster1971 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 ευχαριστω φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Καλησπέρα και καλη χρονιά...μια ερώτηση έχω να κάνω...βασικά σκέφτομαι να κάνω το άλμα και να δώσω το galaxy nexus και να πάρω το 820....απλα δεν ξέρω τι γντ με την υποστήριξη απο την ms.....αν σκεφτούμε οτι έχει κυκλοφορήσει εδώ και 1.5 περίπου χρονο,δεν ξέρω ποσά updates θα πάρει ακόμα....και σαν συσκευή με ενδιαφέρει να έχει κάρτα μνήμης,γιαυτό και δεν βλεπω το 920,925 ....ειμουν αναμεσα σε αυτό και το 625 αλλά σαν hardware αυτό είναι καλύτερο,..... Πραγματικα δεν έχω ακόμα καταλήξει σε ποιο lumia θα ηταν η κατάλληλη επιλογή....το μονο που λίγο με ενοχλεί είναι η μικρή οθόνη....θα ήθελα μια μεγαλύτερη.....πραγματικα μπέρδεμα.....γιαυτό θα ήθελα μια βοήθεια επειδή δεν εχω και την κατάλληλη εμπειρία σε windows phones.... Edited January 5, 2014 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα και καλη χρονιά...μια ερώτηση έχω να κάνω...βασικά σκέφτομαι να κάνω το άλμα και να δώσω το galaxy nexus και να πάρω το 820....απλα δεν ξέρω τι γντ με την υποστήριξη απο την ms.....αν σκεφτούμε οτι έχει κυκλοφορήσει εδώ και 1.5 περίπου χρονο,δεν ξέρω ποσά updates θα πάρει ακόμα....και σαν συσκευή με ενδιαφέρει να έχει κάρτα μνήμης,γιαυτό και δεν βλεπω το 920,925 ....ειμουν αναμεσα σε αυτό και το 625 αλλά σαν hardware αυτό είναι καλύτερο,..... Πραγματικα δεν έχω ακόμα καταλήξει σε ποιο lumia θα ηταν η κατάλληλη επιλογή....το μονο που λίγο με ενοχλεί είναι η μικρή οθόνη....θα ήθελα μια μεγαλύτερη.....πραγματικα μπέρδεμα.....γιαυτό θα ήθελα μια βοήθεια επειδή δεν εχω και την κατάλληλη εμπειρία σε windows phones.... Απο αναβαθμίσεις καλά τα πάει, μάλιστα αυτό μήνα περιμένουμε να πάρει και τη GDR3. Είναι πολύ πιθανόν να πάρει και τα wp8.1.Αλλά εγώ στη θέση σου δε ξέρω αν θα άντεχα να πάω απο την HD οθόνη σε μια πολύ καλή οθόνη μεν αλλά με ανάλυση 800χ480 που έχει το 820.Εγώ θα σου πρότεινα το 925 που θεωρώ οτι είναι το ομορφότερο wp.Αν θυμάμαι καλά και τα 2 μοντέλα που προανέφερες(920/925) έχουν εσωτερική μνήμη 32GB οπότε δε θα έπρεπε να σε πειράζει που δεν έχουν υποδοχή για κάρτα microSD. Αυτή είναι η γνώμη μου,απο κει και πέρα η τελική απόφαση είναι δική σου! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Απο αναβαθμίσεις καλά τα πάει, μάλιστα αυτό μήνα περιμένουμε να πάρει και τη GDR3. Είναι πολύ πιθανόν να πάρει και τα wp8.1.Αλλά εγώ στη θέση σου δε ξέρω αν θα άντεχα να πάω απο την HD οθόνη σε μια πολύ καλή οθόνη μεν αλλά με ανάλυση 800χ480 που έχει το 820.Εγώ θα σου πρότεινα το 925 που θεωρώ οτι είναι το ομορφότερο wp.Αν θυμάμαι καλά και τα 2 μοντέλα που προανέφερες(920/925) έχουν εσωτερική μνήμη 32GB οπότε δε θα έπρεπε να σε πειράζει που δεν έχουν υποδοχή για κάρτα microSD. Αυτή είναι η γνώμη μου,απο κει και πέρα η τελική απόφαση είναι δική σου! ;) Το 925 είναι 16gb έκτος από την έκδοση της vodafone που βγαίνει σε 32gb αλλά μόνο σε μαύρο χρώμα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα και καλη χρονιά...μια ερώτηση έχω να κάνω...βασικά σκέφτομαι να κάνω το άλμα και να δώσω το galaxy nexus και να πάρω το 820....απλα δεν ξέρω τι γντ με την υποστήριξη απο την ms.....αν σκεφτούμε οτι έχει κυκλοφορήσει εδώ και 1.5 περίπου χρονο,δεν ξέρω ποσά updates θα πάρει ακόμα....και σαν συσκευή με ενδιαφέρει να έχει κάρτα μνήμης,γιαυτό και δεν βλεπω το 920,925 ....ειμουν αναμεσα σε αυτό και το 625 αλλά σαν hardware αυτό είναι καλύτερο,..... Πραγματικα δεν έχω ακόμα καταλήξει σε ποιο lumia θα ηταν η κατάλληλη επιλογή....το μονο που λίγο με ενοχλεί είναι η μικρή οθόνη....θα ήθελα μια μεγαλύτερη.....πραγματικα μπέρδεμα.....γιαυτό θα ήθελα μια βοήθεια επειδή δεν εχω και την κατάλληλη εμπειρία σε windows phones.... Το GNexus έχει οθονάρα... Καλύτερα διάλεξε το 920 ή το 925. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Το 820 έχει πολύ όμορφη οθόνη, μη κοιτάτε τα specs,το μαύρο της amoled μαζί με το UI της ms αναδεικνύουν το ένα το άλλο!! Μεγάλο ατού της το ότι φαίνεται και μέρα άνετα ακόμα και εξω σε ηλιοφάνεια σε αντίθεση με την amoled του galaxy nexus(τα είχα και τα 2). Μόνο μείον ίσως το μέγεθος(4.3). Αυτά για τις οθόνες, εκεί που θα χάσει ο φίλος θα είναι στην ελευθερία που έχει μάθει ελέω pure android αλλά απ την άλλη θα κερδίσει σε κάμερα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Το 820 έχει πολύ όμορφη οθόνη, μη κοιτάτε τα specs,το μαύρο της amoled μαζί με το UI της ms αναδεικνύουν το ένα το άλλο!! Μεγάλο ατού της το ότι φαίνεται και μέρα άνετα ακόμα και εξω σε ηλιοφάνεια σε αντίθεση με την amoled του galaxy nexus(τα είχα και τα 2). Μόνο μείον ίσως το μέγεθος(4.3). Αυτά για τις οθόνες, εκεί που θα χάσει ο φίλος θα είναι στην ελευθερία που έχει μάθει ελέω pure android αλλά απ την άλλη θα κερδίσει σε κάμερα! Συμφωνώ απόλυτα.Επισης να προσθέσω,επειδή είχα κι εγώ galaxy nexus,ότι θα κερδίσει ένα ποιοτικότερο και ποιο δυνατο ηχείο και επίσης ένα πιο δυνατο WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Η οθόνη του 820 εχει πολύ καλύτερη απόδοση από όσο αφήνουν τα specs της να εννοηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις....ενα ακομα αρνητικο για το 820 ειναι η οθονη....απο τα 4,65' το σκεφτομαι να παω στα 4,3' αλλα απο την αλλη το GN εχει ενα πολυ αδυναμο wi-fi που το καταλαβαινω καθε φορα που υπαρχει διαθεσημο δυκτιο :) απο την αλλη το GN το γουσταρω πολυ,εχει ακομα πολυ μελλον χαρη στις custom roms που κυκλοφορουν,αλλα η καμερα του μετρια ως χαλια..... ακομα ενας λογος που σκεφτομαι να το αλλαξω με το 820 η καποιο αλλο lumia ειναι οτι ψιλοβαρεθηκα λιγο το android,και μια αλλαγη λειτουργικου ειναι οτι πρεπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δες το 920... δεν θα το μετανιώσεις λεπτό. Τα 8gb του 820, παρ'ολο την υποδοχή για SD ειναι λίγα και πέρα απο αυτα κερδίζεις αρκετα σε μπαταρία, κάμερα, οθονη σίγουρη επιλογή το 920 :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Είχα το 920 και έχω πλέον το 820. Τα 8 gb δεν είναι πρόβλημα. Βαζεις μια 32αρα έχεις και τα 7-27 του SkyDrive οποτε... Το βάρος είναι μικρή τροχοπέδη για το 920 αλλα το OIS ίσως είναι ικανό αντίβαρο :) Το 925 τα έχει όλα αλλα είναι και ακριβότερο. Βάλτα όλα κάτω και κρίνε. ΥΓ. Η πρόγνωση κειμένου είναι ότι καλύτερο! Ταχύτατη (όπως και όλο το λειτουργικό) αλλα το καλύτερο, καταλαβαίνει τι θες να γραψεις. Π.Χ. πήγα να γραψω (και ακριβότερο) και καταλαθος έγραψα (καιβακριβοτερο), λοιπόν πατώντας το space το αλλαξε μόνο του και εβαλε και τόνο. :D Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ΥΓ. Η πρόγνωση κειμένου είναι ότι καλύτερο! Ταχύτατη (όπως και όλο το λειτουργικό) αλλα το καλύτερο, καταλαβαίνει τι θες να γραψεις. Π.Χ. πήγα να γραψω (και ακριβότερο) και καταλαθος έγραψα (καιβακριβοτερο), λοιπόν πατώντας το space το αλλαξε μόνο του και εβαλε και τόνο. :D Καλή η πρόγνωση των WP8, αλλά σαν το swype δεν υπάρχει. Άντε να δούμε αν ποτέ έρθει και σε εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Συμφωνώ απόλυτα.Επισης να προσθέσω,επειδή είχα κι εγώ galaxy nexus,ότι θα κερδίσει ένα ποιοτικότερο και ποιο δυνατο ηχείο και επίσης ένα πιο δυνατο WiFi. Σωστά! Η οθόνη του 820 εχει πολύ καλύτερη απόδοση από όσο αφήνουν τα specs της να εννοηθεί. Ακριβώς! :) Καλή η πρόγνωση των WP8, αλλά σαν το swype δεν υπάρχει. Άντε να δούμε αν ποτέ έρθει και σε εμάς. Αν έχεις μάθει να το δουλεύεις όλα τα άλλα είναι αναχρονισμός δυστυχώς όσο και καλή πρόβλεψη κειμένου να έχουν. Και κάτι σημαντικό, εκτός από ταχύτητη η μέθοδος των swipes keyboards είναι και πολύ πιο άνετη, ειδικά εγώ σε νότε 3 ακόμα και με το μαμά Samsung keyboard με swipe on που ποστάρω τώρα μέσω tapatalk το κάνω πολύ πιο άνετα και ξεκούραστα ακόμα και από... κανονικό keyboard pc! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Σωστά! Ακριβώς! :) Αν έχεις μάθει να το δουλεύεις όλα τα άλλα είναι αναχρονισμός δυστυχώς όσο και καλή πρόβλεψη κειμένου να έχουν. Και κάτι σημαντικό, εκτός από ταχύτητη η μέθοδος των swipes keyboards είναι και πολύ πιο άνετη, ειδικά εγώ σε νότε 3 ακόμα και με το μαμά Samsung keyboard με swipe on που ποστάρω τώρα μέσω tapatalk το κάνω πολύ πιο άνετα και ξεκούραστα ακόμα και από... κανονικό keyboard pc! To έγραψες με wp χρησιμοποιώντας tapatalk? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 To έγραψες με wp χρησιμοποιώντας tapatalk? Όχι Κώστα, το γράφω. Με note 3 k swipe on στο μαμά keyboard. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Όχι Κώστα, το γράφω. Με note 3 k swipe on στο μαμά keyboard. βλέπω μεγάλα κενά και νόμιζα πως φταίει το tapatalk των wp.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Απο 4g τι λέει???αν θυμάμαι καλά το 820-920-925 υποστηρίζουν 4g.....και το 625 υποστηριζει άλλα το έχω αποκλείσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Απο 4g τι λέει???αν θυμάμαι καλά το 820-920-925 υποστηρίζουν 4g.....και το 625 υποστηριζει άλλα το έχω αποκλείσει.... Γνωμη μου,4G γενικα ειναι αρκετα νωρις ακομα εκτος αν μενεις σε προνομιουχες περιοχες σηματος. Αλλα...αλλα 4G με τη μπαταρια του 820 αστο καλυτερα!!!:wacko:;) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Αλλα...αλλα 4G με τη μπαταρια του 820 αστο καλυτερα!!!:wacko:;) σχεδόν σωστό. Αν έχεις το 4g ανοιχτο και είσαι εν κινήσει συνέχεια σύντομα τελειώνει η μπαταρία. Αν βρισκεσαι όμως σε μέρος που έχει 4g (και δεν ψάχνει το κινητό συνεχώς κεραία) τότε είσαι οκ. Έτσι δεν είναι σε όλες τις συσκευές? Και στο 920 που είχα παλιά το ίδιο θέμα είχα και θεωρώ ότι έτσι είναι παντού. Σωστά? βλέπω μεγάλα κενά και νόμιζα πως φταίει το tapatalk των wp.... μόλις βρηκα λύση. απαιτει λίγη παραπάνω ώρα αλλα δυσκολο δεν είναι. όταν γραφεις μέσω tapatalk και πατήσεις να αλλαξει παράγραφος αντι να σε πάει στην ακριβως απο κάτω γραμμη, αφηνει μια κενή και γραφει στην παρακατω. Την ώρα που το γραφεις δε φαίνεται αλλα μετά στον browser ή ακομα και στο tapatalk αυτο φαίνεται. μόλις ολοκληρώσεις το τι θες να γραψεις το ποσταρεις και μετά κανείς edit. Εκεί φαίνονται οι extra γραμμες και τις σβήνεις ανετα! :D Edited January 6, 2014 by alexandros82 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beyond Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση,προσπαθώ να βρω αν γίνεται στο GPS να βάλω αριθμό οδού αλλά δεν βρίσκω καμία επιλογή, γνωρίζει κανείς αν είναι εφικτό; ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση,προσπαθώ να βρω αν γίνεται στο GPS να βάλω αριθμό οδού αλλά δεν βρίσκω καμία επιλογή, γνωρίζει κανείς αν είναι εφικτό; ευχαριστώ πολύ. δηλαδή; βάζεις στο maps στην αναζήτηση οδό και αριθμό και δεν στο βρίσκει στο χάρτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εχω μια ερωτηση γτ μαλλον κατι δεν παει καλα με το κινητο μου...οταν μπαινω internet (κυριως) που κ που βλεπω κατι μαυρες λεπτες γραμμες (2-3) στην οθονη οταν scrollaro προς τα κατω η πανω...ειναι φυσιολογικο αυτο??? :( Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση,προσπαθώ να βρω αν γίνεται στο GPS να βάλω αριθμό οδού αλλά δεν βρίσκω καμία επιλογή, γνωρίζει κανείς αν είναι εφικτό; ευχαριστώ πολύ. Δεν υπάρχει κάποια ξεχωριστή θέση για τον αριθμο. Απλά τον γράφεις μαζί με την διεύθυνση. πχ: Κατερίνη Κολοκοτρώνη 4 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Mihalis_ Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση,προσπαθώ να βρω αν γίνεται στο GPS να βάλω αριθμό οδού αλλά δεν βρίσκω καμία επιλογή, γνωρίζει κανείς αν είναι εφικτό; ευχαριστώ πολύ. Δεν υπάρχει κάποια ξεχωριστή θέση για τον αριθμο. Απλά τον γράφεις μαζί με την διεύθυνση. πχ: Κατερίνη Κολοκοτρώνη 4 Ναι έτσι είναι γράφεις τον αριθμό μαζί με την διεύθυνση απλώς όταν στην βρει στο χάρτη πρέπει να την κλικάρεις για να σου δώσει οδηγίες προς τα εκεί. Εχω μια ερωτηση γτ μαλλον κατι δεν παει καλα με το κινητο μου...οταν μπαινω internet (κυριως) που κ που βλεπω κατι μαυρες λεπτες γραμμες (2-3) στην οθονη οταν scrollaro προς τα κατω η πανω...ειναι φυσιολογικο αυτο??? Δεν πρέπει να είναι λογικό εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αν είναι ανέβασε κάποια φωτογραφία με τις μαύρες γραμμές, να δούμε πως ακριβώς είναι. Παράθεση Toshiba TS605 -> Sony Ericsson W580 -> Sony Ericsson W995 -> Nokia Lumia 820 -> Xiaomi Redmi 4X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Δεν πρέπει να είναι λογικό εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αν είναι ανέβασε κάποια φωτογραφία με τις μαύρες γραμμές, να δούμε πως ακριβώς είναι. Το προβλημα ειναι οτι το κανει οποτε θελει και κραταει το πολυ 1sec οποτε ειναι και αδυνατο να το φωτογραφησω...απλα το λε μηπως και καποιος αλλος εχει παρατηρησει το ιδιο φαινομενο! Ειμαι και νεος στα smartphones και δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ολο αυτο... Θα το ψαξω και στο net αλλιως θα το παω σε ενα nokia care να το δουν ελπιζοντας οτι θα το κανει εκεινη την στιγμη Edited January 7, 2014 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts