Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι εταιρια εχεις?εγω με vodafone CU στο 2g δεν λειτουργει,δεν εχει σημα,.

Δε γίνεται με την επιλογή 2g να μην έχεις σήμα. Κάποιο πρόβλημα έχει η κάρτα sim σου.

παιδιά μια ερώτηση. ενω εχω απενεργοποιήσει τα data απο τις ρυθμίσεις και έχω επιλέξει και 2g γιατί συνεχίζει να μου βγάζει το E διπλά στο σήμα κινητής;

Το Edge ( E ) είναι το 2g. Απλά, στα WP8, είτε έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα η όχι, εμφανίζεται πάντα η ένδειξη του δικτύου.

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

159 euro στο σκρουτζ/ μουλτιραμα σε λευκο χρωμα.

αξιζει λέτε ή να περιμενουμε ως τα χριστουγεννα για ακομα καλυτερη τιμη?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Θα το προλάβεις μέχρι τα Χριστούγεννα; :p Μια χαρά αξίζει. Και το λευκό χρώμα είναι πολύ σπάνιο. Σε λευκό το πήρα και επειδή ψάχνω να αγοράσω και διαφορετικό χρώμα καπάκι, δε βλέπω να υπάρχει κάπου ( το λευκό πάντα )... Στο skroutz όλα αυτά.

Huawei Nova 5T

Πάντως όταν έβλεπα το κλασσικό κόκκινο στους Κοτσώβολους (σαν τις λαϊκές που λένε και στην διαφήμιση), να πω την αμαρτία μου δεν με είχε ξετρελάνει οπτικά. Όταν όμως μου ήρθε το ασπράκι είδα άλλο κινητό μπροστά μου. Πανέμορφο...
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Πάντως όταν έβλεπα το κλασσικό κόκκινο στους Κοτσώβολους (σαν τις λαϊκές που λένε και στην διαφήμιση), να πω την αμαρτία μου δεν με είχε ξετρελάνει οπτικά. Όταν όμως μου ήρθε το ασπράκι είδα άλλο κινητό μπροστά μου. Πανέμορφο...

Είναι και μονοκόμματη η κατασκευή και δίνει πολλά +... :O

Huawei Nova 5T

ενδιαφέρομαι για το κινητό παιδιά αλλά προβληματίζομαι λίγο με το gps του , αν θελει data - internet , η αν είναι σαν το android που έχεις π.χ το ndrive και απλά ανοίγεις το gps στο μενού και δουλεύει offline . ευχαριστω
[sIGPIC][/sIGPIC]

ενδιαφέρομαι για το κινητό παιδιά αλλά προβληματίζομαι λίγο με το gps του , αν θελει data - internet , η αν είναι σαν το android που έχεις π.χ το ndrive και απλά ανοίγεις το gps στο μενού και δουλεύει offline . ευχαριστω

offline είναι και εδώ. Και για οποια-ες χώρες θέλεις. Και με φωνητική καθοδήγηση.

Lumia 1020 προς πώληση. Link

offline είναι και εδώ. Και για οποια-ες χώρες θέλεις. Και με φωνητική καθοδήγηση.

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση

να ξερεις παντως οτι απο ακριβεια δεν πολυ σκιζουν κιολας.Το don't panic που εχω στο NeoV ειναι καλυτερο.

να ξερεις παντως οτι απο ακριβεια δεν πολυ σκιζουν κιολας.Το don't panic που εχω στο NeoV ειναι καλυτερο.

είναι πολύ γρήγορα όμως, επίσης σ'εμενα έχουν καλή ακριβεια. Αν αναλογιστούμε ότι χρησιμοποιώ το GPS κάθε μέρα 2-3 ώρες με πολλές και συνεχείς νέες διαδρομες και σπάνια μπερδευονται τότε μάλλον ο δέκτης gps στο δικο σου 820 θα έχει θέμα.

Lumia 1020 προς πώληση. Link

Μια απορία αυτό που έχει το πλαίσιο 399e και αυτό που έχει ο γεμάτος στα 200ε, έχουν καμία διαφορά? Γιατί τέτοια διαφορα!? Edited by the_shaman

Παρατηρώ ότι έχει πέσει πολύ αγχος τώρα τελευταία.Παιδια χαλαρώστε.

Όσοι προέρχεστε απο android θα σας πρότεινα τα εξής.

Καταρχήν ψαχτε τις ρυθμίσεις του κινητού λεπτομερώς.

Ψαχτητε με το store και πειραματιστείτε με διάφορες εφαρμογές.Καποια πράγματα μπορεί να σας λείψουν σε σχέση με το αντροιντ αλλα και πάλι όλα είναι σχετικά.

Το κινητό έχει τσιμπημένη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με Samsung όμως πολύ δυνατό σήμα και τελειο WiFi.

Χαρητε ένα lag free λειτουργικό επιπέδου ios με τιμή χωμα.Απολαυστε τέλειο browsing και αριστη πλοήγηση με το here drive.

Κατά την γνωμη μου εφαρμογές του στυλ sysapp pusher κτλ είναι περιτες.Οι αναβαθμησεις έρχονται μονες τους.

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη.

Πάντα φιλικά.

Που το είδες αυτό; Δεν το βρίσκω.

καλημέρα παιδιά.πρώτη μου επαφή με wp κινητό και έχω μια απορία

χθες ήθελα να το βάλω κλειστό το κινητό για φόρτιση

και όταν το έβαζα το καλώδιο αυτό άνοιγε.με κλειστό το κίν δεν γίνετε ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα παιδιά.πρώτη μου επαφή με wp κινητό και έχω μια απορία

χθες ήθελα να το βάλω κλειστό το κινητό για φόρτιση

και όταν το έβαζα το καλώδιο αυτό άνοιγε.με κλειστό το κίν δεν γίνετε ?

Όχι. Μπορείς να το βάζεις σε flight mode.

Όχι. Μπορείς να το βάζεις σε flight mode.

τουλάχιστον είναι μια λύση και αυτή . σε ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ παράξενο... Αν δεν στρώσει μόνο του πας για hard reset ή flashαρισμα με NSU...

Ευχαριστο πολυ για την βοηθεια.Τελικα απλα του εβγαλα την μπαταρια και την ξαναβαλα και ολα κομπλε.

Ευχαριστο πολυ για την βοηθεια.Τελικα απλα του εβγαλα την μπαταρια και την ξαναβαλα και ολα κομπλε.

Φίλε μου παρουσιάζει και μένα το ίδιο πρόβλημα δε ξέρω τι παίζει,το κλείνω ένα δεκάλεπτο και επανέρχεται...

Έχω το κινητό 2 μέρες..το παρέλαβα μαζί με τα ακουστικά Monster που ήταν δώρο από τον Γερμανό..Πολύ ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση χωρίς lagαρισματα που ειχα μπουχτισει απο το Android.Του περασα και το Amber Update μέσω της ενημέρωσης στις Ρυθμίσεις και όλα Τέλεια...Η ανάλυση ακόμα και αν είναι μικρή για τόσο μεγάλη οθόνη οχι απλώς δεν φαίνεται αλλά μπορεί καποιος να νομίσει οτι είναι στα 250+ ppi..Τα άξιζε τα λευτά του! :happy: