popay66 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Στα 129 ευρω στις online προσφορες της vodaphone.Ορματε!:dance: :yahoo: :clap: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?productCategoryIds=7&payMonthly=false Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Στα 129 ευρω στις online προσφορες της vodaphone.Ορματε!:dance: :yahoo: :clap: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?productCategoryIds=7&payMonthly=false Ακύρωσα στο φτερό το HTC 8s, και μόλις το τσίμπησα!!! (πήρα αριθμό παραγγελίας κανονικά, ελπίζω να δούμε φώς!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ακύρωσα στο φτερό το HTC 8s, και μόλις το τσίμπησα!!! (πήρα αριθμό παραγγελίας κανονικά, ελπίζω να δούμε φώς!) Δεν άντεξα και το πήρα και γω. Άλλωστε οι ρωγμές στην οθόνη του Trophy είχαν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα. Πάντως το μαύρο τελείωσε, άρα μιλάμε για πολύ λίγα κομμάτια. Εγώ χτύπησα το ασπράκι, που έτσι και αλλιώς αλλάζει ανα πάσα στιγμή. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Το χτύπησα και εγώ σε μαύρο πριν κανένα 10λεπτο, πήρα κανονικά αριθμό παραγγελίας. Η τιμή είναι καταπληκτική γι' αυτό το κινητό! Τώρα προσπαθώ να ξυπνήσω και τον αδερφό μου για να πάρει και αυτός ένα!!!! Τελευταία ενημέρωση: όσοι προλάβαμε, προλάβαμε! Τώρα φαίνεται εξαντλημένο. Edited November 6, 2013 by despina_83 Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μπορεί οποιος εχει βάλει την GDR3 for Dev να κοιτάξει για να μας πει αν μπορούν να κάνουν πλέον edit email οταν το κάνουν προώθηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Πάει και αυτό, κρίμα δεν έχω προλάβει ακόμα τίποτα :) Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos87 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 καλημερα το παρηγγηλα κ εγω ...θα ηθελα να ρωτησω αν οι εφαρμογες περιοριζονται στην μνημη του τηλεφωνου η μεταφερονται και στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Στα 129 ευρω στις online προσφορες της vodaphone.Ορματε!:dance: :yahoo: :clap: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action?productCategoryIds=7&payMonthly=false Δεν το έχουν πια,Λούης έγινε... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Για το HTC μιλάτε ή για το 820; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το 820. Το πηρα σε λευκο. Ρε παιδια, δε μου βγαζει την amber... Ουτε glance screen δε μπορω να βαλω. Ξερει κανεις πως γινεται (και αν) να περασουμε αλλη ρομ για να εχουμε κανονικα τις ενημερωσεις? Ειναι vodafone branded. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ο πιο εύκολος και αυτοματοποιημένος τρόπος για φλασάρισμα είναι με το Nokia Software Updater (NSU). Κάνε ένα σχετικό search. Επίσης επειδή κανόνισα να μεταβώ σε 925, όποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται για 820 σε πολυ καλή κατάσταση ας μου στείλει ένα pm. Πιο αργά θα βάλω και σχετική αγγελία. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Χανουμε την εγγυηση αν το φλασαρουμε? Οπως με το developer unlock? Και ποια ρομ να προτιμησω? Edited November 6, 2013 by alexandros82 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Χανουμε την εγγυηση αν το φλασαρουμε? Οπως με το developer unlock? Και ποια ρομ να προτιμησω? Υποτίθεται πως χάνεις την εγγύηση αλλα εγω αμφιβάλω. Ακομα και τα Nokia care σου κάνουν την αλλαγή... Δρν νομίζω πως υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές. g1orgos έπιασες το λόττο φίλε. Καλώς να μας έρθεις...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Τελικα ποια ρομ να περασω? Ποιας χωρας? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 130€;;;; :blink: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Μπορει καποιος να μου παραθεσει link για να μπορεσω να βαλω rom αλλης χωρας ωστε να μπορεσω να περασω την amber? Ψαχνω στο google και δε βρισκω... Edit: κοιταζω στο site της νοκια και λεει οτι η gdr2-amber ειναι διαθεσιμη στα 820 vodafone branded της ελλαδας. Οτι η version ειναι η 3049.0000.1333.0008 Αυτη μπηκε με,την OTA update, αλλα δε λεει πουθενα amber και δεν εχει το menu της glance screen. Πως γινεται αυτο? Ενα link please για να απαλλαγω απο τις χαζομαρες της vodafone. Edited November 6, 2013 by alexandros82 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Μπορει καποιος να μου παραθεσει link για να μπορεσω να βαλω rom αλλης χωρας ωστε να μπορεσω να περασω την amber? Ψαχνω στο google και δε βρισκω... Edit: κοιταζω στο site της νοκια και λεει οτι η gdr2-amber ειναι διαθεσιμη στα 820 vodafone branded της ελλαδας. Οτι η version ειναι η 3049.0000.1333.0008 Αυτη μπηκε με,την OTA update, αλλα δε λεει πουθενα amber και δεν εχει το menu της glance screen. Πως γινεται αυτο? Ενα link please για να απαλλαγω απο τις χαζομαρες της vodafone. Ηρεμησε .. εδω ειμαστε :D Το firmware που εχεις τωρα ειναι ειναι το 3049.xxxx.xxxx.xxxx ? Αν ναι εισαι μια χαρα και αυτο που μενει ειναι να να αναβαθμιστουν οι αντιστοιχες εφαρμογες και θα εμφανιστουν τα παντα. Κατεβαζεις το SysAppPusher και το βαζεις να τσεκαρει ποιες εφαρμογες θελουν update ... τις βαζεις να κατεβουν και θα εχεις τα παντα ολα μετα :) g1orgos έπιασες το λόττο φίλε. Καλώς να μας έρθεις...;) Μπροστα σε αυτα που εχουμε χαλασει σε διαφορες τεχνολογικες αηδιες ειναι ψιλικα αλλα οκ απο το τιποτα ;) Edited November 6, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ξαναπέρασα την 3049 μέσω nsu και τώρα μου εμφανίζονται όλα τα μενού και λέει και amber. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθεια! Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 λογικα αυριο το παιρνω και εγω απο τη βονταφον στα 129..να παω κατευθειαν σε νοκια να μου κανουν αναβαθμιση στη τελευταια ή να την κανω ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 το περιμένω και εγώ σημερα/αύριο από vodafone (129 Ευρω). Χρειάζεται να κάνω κάτι πρίν περάσω τις επαφές μου, ώστε να μην κάνω διπλό κόπο, πχ αναβάθμιση ή δεν χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Αναβάθμιση ΟΤΑ χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 καμια καλή θήκη για το πίσω μέρος και κανένα σοβαρό screen protector κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 καμια καλή θήκη για το πίσω μέρος και κανένα σοβαρό screen protector κανεις?Εγώ από θήκη έχω πάρει αυτήν εδώ http://www.skroutz.gr/s/3425885/Puro-Silicone-Case-Black-Lumia-820.html Και από screen protectors αυτά εδώ http://m.ebay.com/itm/181076856928?nav=SEARCH&sbk=1 όπου είναι καλής ποιότητας. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 το περιμένω και εγώ σημερα/αύριο από vodafone (129 Ευρω). Χρειάζεται να κάνω κάτι πρίν περάσω τις επαφές μου, ώστε να μην κάνω διπλό κόπο, πχ αναβάθμιση ή δεν χρειάζεται? Επειδή και εγώ το πρόλαβα χθες, το λες από εμπειρία ή ελπίζεις να τα έχουμε σήμερα/αύριο; Είμαι πολύ επιφυλακτικός και φοβάμαι μήπως στο τέλος δεν το πιάσουμε ποτέ στα χέρια μας. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Επειδή και εγώ το πρόλαβα χθες, το λες από εμπειρία ή ελπίζεις να τα έχουμε σήμερα/αύριο; Είμαι πολύ επιφυλακτικός και φοβάμαι μήπως στο τέλος δεν το πιάσουμε ποτέ στα χέρια μας. η απάντηση τους ήταν: Απ' ότι βλέπουμε ο κωδικός σου έχει καταχωρηθεί επιτυχώς και η παραγγελία σου θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες στην εταιρεία courier για να παραδοθεί στο κατάστημα. Θα επικοινωνήσουν μαζί σου από το κατάστημα μόλις την παραλάβουν. ---- Έχω σοβαρή ελπίδα νομίζω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts