Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βγηκε και για εμας που το πηραμε απο expansys.

"There finally seems to be a UK image available, RM-821_CV_GB_VAR_261096, under build 1004. The product code matches my factory unlocked UK 920 (059R75).""

τι κανουμε τωρα? το περναμε? γιατι λεει οτι χανεται η εγγυηση?

και απ οτι φαινεται το firmware που εχουμε τωρα εχει κλειδωμενο το 4G στις επιλογες. γι αυτο δεν δουλευει της cosmote.

ενω στο international unlocked το γερμανικο image το εχει ενεργοποιημένο.

Τα images στο navifirm ειναι ακριβώς τα ίδια με αυτα που θα μου περνούσαν αμα το πήγαινα σε ενα νοκια store? Αυτες τωρα για παραδειγμα που βγαινουν για το Portico ειναι οι τελικες? Η beta?

Λοιπόν λέω να το περάσω σήμερα το μεσημέρι ...
Γιώργος

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για κανε την αρχη και πες μας.. το αγγλικο θα περασεις η το γερμανικο?

το γερμανικο εχει 4G αλλα δεν ξερω τι γινεται με την εγγυηση..

Όσοι έχετε ανησυχία σχετικά με την εγγύηση υπομονή σε κάνα μήνα περίπου θα την πάρουμε και επίσημα την αναβάθμιση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

για κανε την αρχη και πες μας.. το αγγλικο θα περασεις η το γερμανικο?

το γερμανικο εχει 4G αλλα δεν ξερω τι γινεται με την εγγυηση..

το αγγλικό εβαλα τωρα το σετάρω..

Γιώργος

Όσοι έχετε ανησυχία σχετικά με την εγγύηση υπομονή σε κάνα μήνα περίπου θα την πάρουμε και επίσημα την αναβάθμιση.

το θέμα ειναι πως και επισημα να την πάρουμε πάλι δεν εχει ενεργοποιημένο το 4G!

το θέμα ειναι πως και επισημα να την πάρουμε πάλι δεν εχει ενεργοποιημένο το 4G!

Γιατι ρε παιδια δε θα το εχει ενεργοποιημενο;

Η συσκευη υποτιθεται οτι υποστηριζει LTE.

Ασχετα αν στην Ελλαδα τωρα ξεκινησε να υπαρχει (λεμε τωρα).

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

δεν νομίζω να μην υποστηρίζει, στο 820 που εχω και εχω περασει την εκδοση portico για κοσμοτε δουλεύει κανονικα το 4g, δεν το εχουν κλειδώσει

Γεια σας παιδιά,

Στις 15/1 τελειώνει το συμβόλαιο με την cosmote.

Υπάρχει περίπτωση μέχρι τότε ή πάνω κάτω τότε να έρθει και επίσημα στην Ελλάδα;

Ευχαριστώ

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

στις ρυθμισεις δικτυου εχει επιλογη για ταχυτερη συνδεση στο ιντερνετ. Εκει η αγγλικη ρομ εχει τις επιλογες μονο για 2G και 3G. Αντιθέτως η γερμανική ρομ εχει και την επιλογη για το 4G. Η συσκευη το υποστηριζει αλλα ενεργοποιείται μονο αν δεν υπαρχει στις επιλογες της ρομ.

στο 820 εχεις την ρομ για cosmote γι αυτο εχει το 4G.

Στην αγγλια όμως 4G εχει μονο η ΕΕ και γι αυτο υπάρχει αποκλειστική ρομ γι αυτή με ενεργοποιημένο το 4G

Edited by Eki_013

Γεια σας παιδιά,

Ευχαριστώ

Λογικά εκείνη την περίοδο θα έρθει Ελλάδα,τώρα για παροχο θα σε γελάσω.

στις ρυθμισεις δικτυου εχει επιλογη για ταχυτερη συνδεση στο ιντερνετ. Εκει η αγγλικη ρομ εχει τις επιλογες μονο για 2G και 3G. Αντιθέτως η γερμανική ρομ εχει και την επιλογη για το 4G. Η συσκευη το υποστηριζει αλλα ενεργοποιείται μονο αν δεν υπαρχει στις επιλογες της ρομ.

στο 820 εχεις την ρομ για cosmote γι αυτο εχει το 4G.

Στην αγγλια όμως 4G εχει μονο η ΕΕ και γι αυτο υπάρχει αποκλειστική ρομ γι αυτή με ενεργοποιημένο το 4G

Δηλαδή εμείς που έχουμε αγγλική συσκευή θα πρέπει να βάλουμε γερμανική rom για να έχουμε 4g(θεωρητικά διότι στην πράξη είμαστε σε βρεφικό στάδιο)?

Ξεχνά τα αυτά γιά να χακαρεις στα WP8.

MS rules.

Έτσι κι αλλιώς αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια οι υπόλοιπες εφαρμογές και δωρεάν είναι και πολύ καλές.

Πάντως μία εβδομάδα τώρα χωρίς χρήση Bt η αυτονομία είναι σε νορμάλ πλαίσια,βολευτικα προσωρινά με σκέτο hands free.

Τώρα γιά όλους όσους θέλουν να μεταβούν απο άλλες πλατφόρμες και εγώ απο android προέρχομαι στα 8ρια μετά απο μια-δύο εβδομάδες θα τα μάθουν τα περισσότερα.

Ούτε πυρηνική φυσική είναι ούτε μετακομίζουμε στην Αυστραλία γιά να ζήσουμε εκεί.

Δεν υπάρχει λύση δηλαδη?

Αλλες ερωτησεις τωρα. Ποια έκδοση έχετε? Εγώ την 276 v03. Πως καταλαβενεται ότι κλείνει η σύνδεση όταν σβήνει η οθόνη? Εγώ πατάω ενοιμερωση και σβήνω την οθόνη. Η ενημέρωση γίνετε κανονικά...

Υπάρχει περίπτωση να δουμε Τ9? Το μόνο που μου λείπει.

Τους χάρτες δεν τους δοκιμασσα ακόμη. Έχουν διαφορα με το Symbian και το Ν8?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ουφφφφφφ...πολυ προβληματισμος ρε παιδια....

Εχω το Ν8 απο την ημερα που βγηκε και ειμαι χρηστης Nokia απο 1994 (2110)

Περιμενα πως και πως να ερθει η στιγμη θα βγει επιτελους η συσκευη που θα αντικαταστησει το πολυαγαπημενο μου Ν8!

Και ηρθε πιστευω, με την ελευση του 920!!!

Γραφονται τοοοσα πολλα ομως εδω...Αρνητικα και (θετικα βεβαια...)

Απ'τη μια εισαι αποφασισμενος να το τσιμπησεις και απ΄την αλλη λες μηπως να περιμενεις, update καινουργιες παρτιδες κλπ με ολα αυτα που γραφονται...

Τελος παντων, ειναι καθαρα υποκειμενικο για τον καθενα τι θα κανει τελικα!

Αυτο που θελω να προτεινω στους admins εδω, ειναι μηπως ειναι καλο να δημιουργηθεί ενα ξεχωριστο threat, για ατομα σαν κι εμενα, που ειμαστε χροοονια χρηστες symbian και η μεταβιβαση μας στα windows phones θα μας ειναι απιστευτα δυσκολη!

Tips, tricks και γενικα συμβουλες και προτασεις απο ατομα που τα ξερουν πλεον τα windows και θα μας διευκολυνουν απιστευτα...

Κι εγώ χρήστης symbian ήμουνα και ήρθα από Ν8. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η μετάβαση, το αντίθετο μάλιστα. Είναι τόσο γρήγορο, απλό και φρέσκο το λειτουργικό που αμέσως σε κερδίζει. Δεν μου έχει κολλήσει ή λαγκάρει ούτε μισή φορά μια βδομάδα τώρα που το έχω. Βέβαια υπάρχουν κάποιες μικρο ελλείψεις αλλά είναι λεπτομέρειες

Γεια σας παιδιά,

Ευχαριστώ

Για αρχές του χρόνου ακούγεται. Τώρα θα δούμε πότε θα βγεί.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Δηλαδή εμείς που έχουμε αγγλική συσκευή θα πρέπει να βάλουμε γερμανική rom για να έχουμε 4g(θεωρητικά διότι στην πράξη είμαστε σε βρεφικό στάδιο)?

Αμα ισχυει κατι τετοιο, θα μιλαμε για την απολυτη ξεφτυλα.

Την ίδια έκδοση έχουμε σαν αγγλική συσκευή.

Το WiFi απλώς όταν το έχεις ενεργοποιημένο,σβήσε την οθόνη περίμενε κάνα μισό λεπτό,άνοιξε την οθόνη και θα διαπιστώσεις ότι φορτώνει απο την αρχή το WiFi.

Όσον αφορά τους χάρτες εμένα μου θυμίζουν Ν9 διοτι σύμπιαν δεν είχα παρά πάνω απο 3 χρονιά.

Όπως μου τα έχεις πει και άλλες φορές,τα WP8 είναι λειτουργικό που είναι στις αρχές ανάπτυξης του,αρα χρειάζεται υπομονή κυρίως σε εφαρμογές,πέρα απο τα bugs που θα φύγουν με τις αναβαθμίσεις.

@megatrOn:Ελπίζω να μην ισχύει διοτι και εγώ θα ξενερώσω,και να φανταστείς ότι αρχικά είχα κάνει παραγγελία απο γερμανικό αμαζον,αλλα επειδή θα παραλάμβανα αυτές τις ημέρες το ακύρωσα και πήρα απο expansys,είχα κάνει την παραγγελία απο 12 Νοεμβρίου.

Τι τα ήθελα απο expansys τάχα να το πάρω πιο νωρίς και ορίστε τώρα τα αποτελέσματα.

Edited by alextrela

Αυτο με το wi-fi να κλεινει οταν κλειδωνει το κινητο ρε παιδια το εχει και το iphone5 και μαλιστα κ με την προσφατη αναβαθμιση.Τι σκαλωμα εχουν φαει οι εταιριες κ το εχουν βαλει αυτο δεν καταλαβαινω.Αμα γουσταρω θα το κλεισω μονος μου.:ninja:
Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

μια ακομη ερώτηση.

Αν το συνδέσετε το mini jack σε ακουστικά, έχει ήχο δυνατό ή ακούγεται όσο αν το έχεις στο αυτί χωρίς mini jack;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Λογικά εκείνη την περίοδο θα έρθει Ελλάδα,τώρα για παροχο θα σε γελάσω.

Δυστυχως ναι. Εκτος αμα βγαλει 4G και αλλος πάροχος στην Αγγλία. Παντως ούτε στο portico το ενεργοποιησαν στην Αγγλικη rom απ οτι εγραψαν στο WPCENTRAL. Και το κουτακι λέει 4G ready. Το θέμα είναι πως θα μάθουμε αν ακυρώνετε η εγγύηση αμα περάσουμε άλλη rom. Φοβαμαι μην το κρατάει οταν κανει το activate. Σκεφτομαι να παω σε ενα nokia store και να τους πω να μου την περασουν αυτοί.

Να πω την αληθεια, δεν καταλαβαίνω τι σας ενοχλεί με το wi-fi που κλείνει. Για να σβήσει η οθόνη σημαίνει πως δεν το χρησιμοποιείται οπότε καλύτερα που κλείνει......

Η μπαταρία μια χαρά σήμερα. Με χαλαρή χρήση (λίγα τηλέφωνα, κανα 2ωρο νετ, κάποιες φωτο κλπ) έφτασε αυτη την στιγμή στο 63% (το βραδυ το φόρτισα).

Υ.Γ. Πως αλλάζουμε ρομ και τι κερδίζουμε?

Να πω την αληθεια, δεν καταλαβαίνω τι σας ενοχλεί με το wi-fi που κλείνει. Για να σβήσει η οθόνη σημαίνει πως δεν το χρησιμοποιείται οπότε καλύτερα που κλείνει......

Σοβαρα; Και αν ερθει καποιο email ή καποιο μηνυμα viber-whatsapp στο ασχετο, πώς θα ενημερωθω; :rolleyes:

Αστεια πραγματα.

Η μπαταρία μια χαρά σήμερα. Με χαλαρή χρήση (λίγα τηλέφωνα, κανα 2ωρο νετ, κάποιες φωτο κλπ) έφτασε αυτη την στιγμή στο 63% (το βραδυ το φόρτισα).

Υ.Γ. Πως αλλάζουμε ρομ και τι κερδίζουμε?

Εγώ τώρα 3-4 μέρες μου βγάζει ένα 10ωρο, αλλά το έχω ξεσκίσει.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

ξερουμε πως κανουμε restore μια εφαρμογη που εχουμε πληρωσει;;;

δηλαδη την εγκατεστησα , την πληρωσα , την απεγκατεστησα και τωρα θελω να την ξαναβαλω..

τη βρισκω στο store αλλα θελει παλι να πληρωσω.....!!!

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Σοβαρα; Και αν ερθει καποιο email ή καποιο μηνυμα viber-whatsapp στο ασχετο, πώς θα ενημερωθω; :rolleyes:

Αστεια πραγματα.

κι αν σου πω πως δεν το σκέφτηκα καν? Έχεις απόλυτο δίκιο.

Μιας και το ανέφερες, μου ερχόταν τα inbox στα μηνύματα (σαν sms) αλλα δεν με ειδοποίησε για τα 2 τελευταία....

Αστεια πραγματα.

πηρες 700ευρω κινητο και δεν εχεις ενα απλο ντατα πλαν για τετοια πραγματα? :wacko:

πηρες 700ευρω κινητο και δεν εχεις ενα απλο ντατα πλαν για τετοια πραγματα? :wacko:

Είμαι στο σπίτι μου αραχτός και συμβαίνει κατι από τα εξής:

1) Εχω φάει όλο το free ιντερνετ από το data plan

2) Έχω βάλει το κινητό σε λειτουργία αεροπλάνου γιατί δε θέλω να με παίρνουν τηλέφωνο

3) Στο σπίτι μου έχω χάλια σήμα.

Και θέλω να έχω push email, facebook,viber κτλ.

Αν κλειδώσει η οθόνη και κλείσει το wifi χάνω επαφή.

Είμαι στο σπίτι μου αραχτός και συμβαίνει κατι από τα εξής:

1) Εχω φάει όλο το free ιντερνετ από το data plan

2) Έχω βάλει το κινητό σε λειτουργία αεροπλάνου γιατί δε θέλω να με παίρνουν τηλέφωνο

3) Στο σπίτι μου έχω χάλια σήμα.

Και θέλω να έχω push email, facebook,viber κτλ.

Αν κλειδώσει η οθόνη και κλείσει το wifi χάνω επαφή.

Να το κάνω πιο απλό....Δεχεσαι μια βιντεοκληση απο το Skype, ενω το wifi έχει απενεργοποιηθει....να σου πώ εγω μετα που θα πάει το data plan σου...και χωρίς counter στα W8...:down:

The sky moves on sideways

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...