alextrela Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Αν δεν κανω λαθος κιτρινο, κοκκινο, ασπρο, μαυρο θα υπαρχουν σε ολες τις αγορες, το cyan ειναι μονο για Αμερικανικη αγορα στην οποια δεν θα κυκλοφορησει το γκρι που ειναι για τις υπολοιπες χωρες. Ισως για αυτο δεν υπαρχουν πολλα unboxing απο γκρι ακομη. Ακριβως ετσι ειναι με τα χρωματα-πολυ πιθανο οπως ειπε και το παιδι απο πανω να ερθει το cyan μεσα στο 13 αλλα ποτε βεβαια? Αν ειναι να ερθει τον Γεναρη(αρχες) σιγουρα,μπορω να περιμενω γιατι μου αρεσει πολυ, αν Μαρτιο-Απριλιο καληνυχτα τοτε. Αν το παρω θα το παρω αυτο το μηνα αλλιως μετα θα μου φυγει το ενδιαφερων πλεον οσο και αν μου αρεσει. 2,5 μηνες ειμαι σε αναμονη για πρωτη φορα σε συσκευη που θελω να παρω. Παραπανω δεν,και μαλλον θα χτυπησω το λευκο μεσα στην εβδομαδα και τελος. Εκτος αν κανω την εκπληξη και παρω το κιτρινο:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Αν είναι το ίδιο μαγικά όμορφο όπως το Ν9 μου, τότε το μαύρο είναι (και πάλι) μονόδρομος. Αυτό που με απασχολεί έντονα είναι οι διαστάσεις του μιας και με χαλάνε οι "παντόφλες" τύπου s3. Για άλλους οι πολλές ίντσες είναι πλεονέκτημα αλλά όχι και για μένα. Το Ν9 είναι το ιδανικό ή άντε και λίγο μεγαλύτερο. Δυστυχώς αλλά αυτα τα μεγέθη αποτελούν παρελθόν για τα κορυφαία μοντέλα. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Αν είναι το ίδιο μαγικά όμορφο όπως το Ν9 μου, τότε το μαύρο είναι (και πάλι) μονόδρομος. Αυτό που με απασχολεί έντονα είναι οι διαστάσεις του μιας και με χαλάνε οι "παντόφλες" τύπου s3. Για άλλους οι πολλές ίντσες είναι πλεονέκτημα αλλά όχι και για μένα. Το Ν9 είναι το ιδανικό ή άντε και λίγο μεγαλύτερο. Δυστυχώς αλλά αυτα τα μεγέθη αποτελούν παρελθόν για τα κορυφαία μοντέλα. Επειδη ειχα το Ν9 και μετα απο αυτο το Οne X ενα θα σου πω. Δεν ξαναγυρνας πισω σε οτιδηποτε λιγοτερο απο 4.3 ιντσες. Αν δεις το video πιο πανω με το λευκο και κοκκινο ειναι σε διαστασεις ιδιο με το S3 που το εχω τωρα αλλα με τη διαφορα οτι θα το αισθανθεις για τα καλα στο χερι οταν το κρατας,αλλα ξεχειλιζει απο ομορφια και ποιοτητα.:) Ακομα και στο μαυρο που δεν γουσταρω καθολου σαν χρωμα στο 920 του ταιριαζει εξισου πολυ καλα. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Το άσπρο δεν είναι ΜΑΤ. Άλλη φάση το ματ, άλλη αίσθηση στο χέρι. Το λέω επειδή είναι πολύ ΣΥΜΠΑΓΕΣ το κινητό (φοβερή αίσθηση, μετά το Ν8 και το 701 να πιάσω ένα ΣΥΜΠΑΓΕΣ τηλέφωνο στα χέρια μου). Όμορφο και το άσπρο. Γενικά, είναι πολύ όμορφο κινητό. Το 820 είναι πιο όμορφο αλλά χάνει σε οθόνη και δυνατότητες υλικού. Εντυπωσιακή η οθόνη του 820 αλλά του 920 είναι πραγματικά κάτι ΝΕΟ. Θα πάω ξανά στο κατάστημα το συντομότερο να βγάλω κάποιες φωτογραφίες. Έχω πολύ δουλειά τον τελευταίο καιρό. Ναι, δεν ειναι ματ, αλλα βλεποντας το xperia mini της αδελφης μου που επισης ειναι γυαλιστερο λευκο, δεν με χαλαει καθολου, ειναι πολυ ομορφο. Ποιο κατα τη γνωμη σου θα κανει δυσκολοτερα γρατζουνιες? το ματ ή το γυαλιστερο? Ξερω οτι το χρωμα δεν θα φευγει σε καμια περιπτωση, ομως οι χαρακιες θα μενουν (και ενας μανιακος σαν εμενα, δεν θα το ανεχτει αυτο:p ). Λογικα το ματ θα ειναι ανθεκτικοτερο ε? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Επικοινωνησα σημερα με το Nokia Care Αλεξανδρουπολης και τα νεα δεν ειναι πολυ ενθαρρυντικα. Συμφωνα με ανεπισημες πληροφοριες το κινητο ανεμενεται να κυκλοφορησει στη χωρα μας τον Ιανουαριο και μαλιστα κοντα στα 700 ευρω. Ελπιζω ο τυπος να μην ξερει τι του γινεται, γιατι και η ημερομηνια και η τιμη ειναι για γελια. ελα τωρα πες την αληθεια.. πλακα κανεις ετσι ?! Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Αν είναι το ίδιο μαγικά όμορφο όπως το Ν9 μου, τότε το μαύρο είναι (και πάλι) μονόδρομος. Αυτό που με απασχολεί έντονα είναι οι διαστάσεις του μιας και με χαλάνε οι "παντόφλες" τύπου s3. Για άλλους οι πολλές ίντσες είναι πλεονέκτημα αλλά όχι και για μένα. Το Ν9 είναι το ιδανικό ή άντε και λίγο μεγαλύτερο. Δυστυχώς αλλά αυτα τα μεγέθη αποτελούν παρελθόν για τα κορυφαία μοντέλα. Να ήταν παντόφλα σαν το s3 θα ήταν εντάξει,αυτό όμως ειναι υπέρ-παντόφλα,και πιο χοντρό και αρκετά πιο βαρύ:p Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Διαθεσιμο απο τη MS η preview εκδοση του Skype για τα WP8 http://www.wpcentral.com/skype-preview-windows-phone-8-now-available-hands-video Σε απαντηση-email απο amazon de με ενημερωσαν οτι η συσκευες που διαθετει ειναι full unlocked,για να μου φυγει και η παραμικρη αμφιβολια πλεον:) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Διαθεσιμο απο τη MS η preview εκδοση του Skype για τα WP8 http://www.wpcentral.com/skype-preview-windows-phone-8-now-available-hands-video Σε απαντηση-email απο amazon de με ενημερωσαν οτι η συσκευες που διαθετει ειναι full unlocked,για να μου φυγει και η παραμικρη αμφιβολια πλεον:) Ευχάριστα νέα αυτά. Ελλάδα με τι έξοδα μεταφοράς φέρνουν; Εδώ μερικά bugs του 920. Το καλό είναι ότι για αυτό με την σκόνη δεν παραπονέθηκε κανείς στα σχόλια από κάτω. Οπότε πιθανόν να εντοπίστηκε σε λίγες συσκευές από τις πρώτες παρτίδες. Τα υπόλοιπα λογικά θα διορθωθούν με κάποιο update. http://www.wpcentral.com/forums-surface-tablet-run-over-windows-phone-8-bugs-and-growth-indications Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Να ήταν παντόφλα σαν το s3 θα ήταν εντάξει,αυτό όμως ειναι υπέρ-παντόφλα,και πιο χοντρό και αρκετά πιο βαρύ:p Το βάρος δεν ήταν ποτέ βάρος για μένα. Μόνο οι διαστάσεις με ενοχλούν. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Γιατί ρε παιδιά δεν υπάρχει κάνα 6μηνο και στα προηγούμενα lumia? Άλλο είναι αυτό;Δε γνωριζω φιλε μου γι αυτο ρωταω.Λειτουργει ικανοποιητικα δηλαδη,το εχεις δοκιμασει εσυ? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Μια χαρά λειτουργεί ακόμα και στο 800 που δεν έχει γυροσκοπιο Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ευχάριστα νέα αυτά. Ελλάδα με τι έξοδα μεταφοράς φέρνουν; l] Τελικά το παρήγγειλα 597 ευρώ μαζί με τα μεταφορικα βγαίνει 627 (το λευκό) Τόσο μου κοστισε και το GS3 τέλη Μαΐου που το παρήγγειλα. Αναμονή τώρα :p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Τελικά το παρήγγειλα 597 ευρώ μαζί με τα μεταφορικα βγαίνει 627 (το λευκό) Τόσο μου κοστισε και το GS3 τέλη Μαΐου που το παρήγγειλα. Αναμονή τώρα :p Άντε και στα δικά μας :p Πόσο θα κάνουν να στο φέρουν; Βασικά μιας και θα το πάρεις σε glossy χρώμα, να μας πεις εντυπώσεις όταν με το καλό το παραλάβεις. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Τελικά το παρήγγειλα 597 ευρώ μαζί με τα μεταφορικα βγαίνει 627 (το λευκό) Τόσο μου κοστισε και το GS3 τέλη Μαΐου που το παρήγγειλα. Αναμονή τώρα :p Α, γρήγορο μπιστόλι! Άντε, με το καλό να το πάρεις και να μας κάνεις το πρώτο review :) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Τελικά το παρήγγειλα 597 ευρώ μαζί με τα μεταφορικα βγαίνει 627 (το λευκό) Τόσο μου κοστισε και το GS3 τέλη Μαΐου που το παρήγγειλα. Αναμονή τώρα :p Μεγειά. Πάλι τελευταίος θα το πάρω. Δε με θέλει! :lol: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-920-drop-tested-so-you-dont-have Να κι ένα drop test. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Από τη στιγμή που θα μου αποσταλεί 3-5 εργάσιμες ημέρες θα παραλάβω. Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο πάντως από το ίδιο το Amazon de παρά μόνο τρίτους πωλητές πολύ ακριβότερα. Υπομονή τώρα ελπίζω μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας λογικα. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Επαιξα με το τηλέφωνο σε κατάστημα της At&t για πάνω από μια ώρα στη Νέα Υόρκη. Το τηλέφωνο ήταν σε μάυρο χρώμα και μπορώ να πω ότι έδειχνε πολύ όμορφο. Στα 450$ που το έδιναν ως συσκευή με την πλάκα για ασύρματη φόρτιση θα το έπαιρνα αν δεν ήταν κλειδωμένο μόνο και μόνο για δοκιμή. Το τηλέφωνο είναι ΒΑΡΥ και στο χέρι είναι πιο τετραγωνισμένο από το 8Χ. Όσοι περιμένετε να δείτε κάποια ιδιαίτερη διαφορά στην οθόνη θα απογοητευτείτε... Το μόνο θετικό είναι το touch με ότι αντικείμενο θέλεις και τίποτα παραπάνω... Είχαν δίπλα δίπλα 8Χ και 920 και πραγματικά αν οι συσκευές δεν έγραφαν brand θα πρόσεχες πολύ περισσότερο το htc. Την κάμερα δεν τη δοκίμασα καθόλου μιας και δε με αφορά. Sorry αν απογοητεύω μερικούς αλλά προσωπικά ΔΕΝ θα το αγόραζα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση σε μια τιμή πάνω από τα 400 ευρώ. Η τιμή του είναι για όσο το τιμολογεί η At&t και ούτε για ευρώ παραπάνω... Όταν θα έρθουν οι 2 συεκευές Ελλάδα και τις πιάσετε στα χέρια σας ίσως γίνω περισσότερο κατανοητός. Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Επαιξα με το τηλέφωνο σε κατάστημα της At&t για πάνω από μια ώρα στη Νέα Υόρκη. Το τηλέφωνο ήταν σε μάυρο χρώμα και μπορώ να πω ότι έδειχνε πολύ όμορφο. Στα 450$ που το έδιναν ως συσκευή με την πλάκα για ασύρματη φόρτιση θα το έπαιρνα αν δεν ήταν κλειδωμένο μόνο και μόνο για δοκιμή. Το τηλέφωνο είναι ΒΑΡΥ και στο χέρι είναι πιο τετραγωνισμένο από το 8Χ. Όσοι περιμένετε να δείτε κάποια ιδιαίτερη διαφορά στην οθόνη θα απογοητευτείτε... Το μόνο θετικό είναι το touch με ότι αντικείμενο θέλεις και τίποτα παραπάνω... Είχαν δίπλα δίπλα 8Χ και 920 και πραγματικά αν οι συσκευές δεν έγραφαν brand θα πρόσεχες πολύ περισσότερο το htc. Την κάμερα δεν τη δοκίμασα καθόλου μιας και δε με αφορά. Sorry αν απογοητεύω μερικούς αλλά προσωπικά ΔΕΝ θα το αγόραζα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση σε μια τιμή πάνω από τα 400 ευρώ. Η τιμή του είναι για όσο το τιμολογεί η At&t και ούτε για ευρώ παραπάνω... Όταν θα έρθουν οι 2 συεκευές Ελλάδα και τις πιάσετε στα χέρια σας ίσως γίνω περισσότερο κατανοητός. Αφού έχεις πιάσει και τα 2, η γνώμη σου είναι σεβαστή. (έτσι και αλλιώς θα ήταν). Απλά να πω ότι οι διαφορές με το 8Χ δεν είναι μόνο η οθόνη, αλλά και η κάμερα, και το nokia drive (και οι άλλες αποκλειστικές εφαρμογές της νόκια) και η διπλάσια εσωτερική μνήμη. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Αφού έχεις πιάσει και τα 2, η γνώμη σου είναι σεβαστή. (έτσι και αλλιώς θα ήταν). Απλά να πω ότι οι διαφορές με το 8Χ δεν είναι μόνο η οθόνη, αλλά και η κάμερα, και το nokia drive (και οι άλλες αποκλειστικές εφαρμογές της νόκια) και η διπλάσια εσωτερική μνήμη. Επειδη ειμαι ιδιαιτερα αυστηρος σαν χαρακτηρας για να μην παρεξηγηθω αναφερω τα εξης : 1. Δεν γραφω οτι θα αγοραζα το 8Χ . Λεω οτι θα το προσεχε καποιος περισσοτερο ως συσκευη αν δεν εγραφαν brand. 2. Γραφω οτι στα 450$ θα το αγοραζα για δοκιμη μιας και δινουν και το αξεσουαρ για ασυρματη φορτιση. 3. Γραφω οτι δεν αξιζει πανω απο 400 ευρω για να δαπανησει καποιος. 4. Δεν γραφω οτι το 8Χ ειναι καλυτερο σε χαρακτηριστικα. 5. Δεν γραφω οτι θα αγοραζα το 8Χ στα 549$ που κοστιζε. Στα 600 και 700 που ακουω λεω οτι ειναι πεταμα χρηματων και τιποτα παραπανω. Βεβαια ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του και ειμαι σιγουρος οτι οσοι το αγορασουν θα το ευχαριστηθουν. Οσοι δεν βιαζονται θα τους προτεινα να περιμενουν να πιασουν στα χερια τους και τις 2 συσκευες πριν αποφασισουν! Edited November 12, 2012 by Lord British Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 το εχει απο αυριο σε stock το clove. εχει αγορασει κανενας απο εκει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 το εχει απο αυριο σε stock το clove. εχει αγορασει κανενας απο εκει? Το εχει απο αυριο αλλα 650 ευρω χωρις να βαλεις τα μεταφορικα,ενω στο amazon de 597(627 με μεταφορικα) και θα το εχει τις επομενες ημερες in stock Περιμενε το handtec.uk ισως το εχει πιο φθηνα αν θες απο Αγγλια. Απο το δευτερο εχω ψωνισει το clove δεν ετυχε:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 περιμενω μηπως και το φερει το amazon uk που εχει δωρεαν μεταφορικα και τα στελνει και γρηγορα. το amazon de κανει 2+ βδομαδες να τα φερει και πληρωνεις και μεταφορικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 τα τηλέφωνα που τα αγοράζεται απο το εξωτερικό έχουν κάποια διαφορά? Για παράδειγμα εγγύηση, γλώσσα κλπ. Είχα κάποτε ένα πρόβλημα με το Ν95 και δεν μου το κάλυπταν με εγγύηση ελλάδα. Ήταν παραεισαγωγής και η άλφα κοπυ στήριζε αδιάφορα.... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 περιμενω μηπως και το φερει το amazon uk που εχει δωρεαν μεταφορικα και τα στελνει και γρηγορα. το amazon de κανει 2+ βδομαδες να τα φερει και πληρωνεις και μεταφορικα! Σωστα μπορεις να περιμενεις το αγγλικο amazon που δεν εχει μεταφορικα-εμενα μου ειναι αδιαφορο- Και στο amazon de εφοσον ειναι in stock σε 3-5 εργασιμες ημερες ειναι σπιτι σου-απλως δεν ειναι τωρα αμεσα διαθεσιμο- τα τηλέφωνα που τα αγοράζεται απο το εξωτερικό έχουν κάποια διαφορά? Για παράδειγμα εγγύηση, γλώσσα κλπ. Είχα κάποτε ένα πρόβλημα με το Ν95 και δεν μου το κάλυπταν με εγγύηση ελλάδα. Ήταν παραεισαγωγής και η άλφα κοπυ στήριζε αδιάφορα.... Το Ν9 το ειχα παρει απο ebay(Αγγλια)-ενα εξαμηνο το ειχα-δεν ειχα κανενα προβλημα,μετα το εδωσα Γλωσσα τα WP οπως και Αndroid τα εχουν ολα απο τη στιγμη που προοριζονται για την Ευρωπαικη αγορα. Εγγυηση εχεις κανονικα 2 χρονια-δεν ειναι παραεισαγωγης αλλα εξωτερικου καθαρα συσκευη και εχεις πανευρωπαικη εγγυηση. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts