Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

cosmote εχω και παιζει μια χαρα

μπαταρια: Το βγαζω απο το φορτιστ απο τις 8:45 και με συνεχεια wifi, μαιλ, και 1 ωρα endomodo που παω για τρεξιμο και το 11 το βραδυ ειναι στο 15-20%. τωρα τι να σου πω. για μενα μια χαρα.

Ζεστη: ολα αυτά που ειπα παραπανω και δεν εχω κατι παραπανω απο τα παλια κινητα.

Edited by impreza_sti
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα δεν την έβγαζε μέσα από το κινητό αλλά μόλις το σύνδεσα με το Nokia pc suite την βρήκε και την έκανε αμέσως :lol:

Ίσως να είναι και ιδέα μου αλλά το νοιώθω λίγο πιο ζεστό στο χέρι μετά την αναβάθμιση.

Πλέον είναι όλα εδώ. Data sense, Fm radio, double tap to wake.

Αν βγει και μια καλή εφαρμογή για fb και φτιάξουν και τα push notifications είμαστε σε καλό δρόμο.

Δυστυχώς η εφαρμογή για το youtube έφαγε πάλι ban απο τη google :mad:

Τέλος κάπου διάβασα ότι η σύντομη ματιά μπορεί να ενεργοποιείται με το πέρασμα του χεριού πάνω από την οθόνη. Ισχύει αυτό????

Γιατί στις ρυθμίσεις έχει μόνο On, Off και χρονικό όριο...

κοιτα δεν θελω να σε επηρεάσω αλλα:

3g. τι εννοεις; cosmote εχω και παιζει μια χαρα

μπαταρια: Το βγαζω απο το φορτιστ απο τις 8:45 και με συνεχεια wifi, μαιλ, και 1 ωρα endomodo που παω για τρεξιμο και το 11 το βραδυ ειναι στο 15-20%. τωρα τι να σου πω. για μενα μια χαρα.

Ζεστη: ολα αυτά που σου ειπα παραπανω και δεν εχω κατι παραπανω απο τα παλια κινητα.

λοιπον. Διαβαζω οτι αν πχ εισαι με μια μπαρα σημα 3g τοτε εχει ελαττωμα το τσιπ του 3g του κινητου και καταναλωνει παρα πολυ γρηγορα την μπαταρια. Επισης διαβαζω οτι αν εχεις wifi ανοιχτο ή παιξεις καποιο παιχνιδι ανεβαζει αρκετα τη θερμοκρασια στο πισω κομματι του και επισης μπορει να κανει τυχαια επανεκινηση. Δε φοβαμαι να δοκιμασω αλλο λειτουργικο . Θα ηθελα ομως την ποιοτητα της νοκια και οχι μια συσκευη να προσευχομαι να τυχω σε καλο κομματι. Δεν αντιμετωπιζεις τα παραπανω προβληματα δηλαδη?

Μηπως να περιμενω κανενα διμηνο να παει στα 300 ευρω το 925? Ηδη πηγε 469.

Εμένα δεν την έβγαζε μέσα από το κινητό αλλά μόλις το σύνδεσα με το Nokia pc suite την βρήκε και την έκανε αμέσως :lol:

Ίσως να είναι και ιδέα μου αλλά το νοιώθω λίγο πιο ζεστό στο χέρι μετά την αναβάθμιση.

Αν βγει και μια καλή εφαρμογή για fb και φτιάξουν και τα push notifications είμαστε σε καλό δρόμο.

Τέλος κάπου διάβασα ότι η σύντομη ματιά μπορεί να ενεργοποιείται με το πέρασμα του χεριού πάνω από την οθόνη. Ισχύει αυτό????

Με το Nokia pc suite στα έσβησε όλα στο κινητό??

spacer.png

Πρέπει να κάνεις update στο display & touch μάλλον. link

Μετά απο δυο ώρες ενασχόλησης μετά την αναβάθμιση ένα έχω να πώ. Αυτό δεν είναι το κινητό που. Το δικό μου δεν ήταν τόσο καλό.

Θα σου έρθει αναβάθμιση της εφαρμογής 'οθόνη+πάτημα' και θα έχεις την λειτουργία. Νομίζω όμως ότι είναι αρκετά ενεργοβόρα γιατί έχει standby την μπροστινή κάμερα.:)

Καλησπερα σας εκανα εχθες ελεγχο για ενημερωσεις και μου εβγαλε μια αναβαθμιση (λογικα την amber) δεν την εκανα ακομα γιατι δεν βρηκα χρονο.

Θα ηθελα να ρωτησω αρχικα αν κανω το update μετα μπορω να κανω επαναφορα στην προηγουμενη εκδοση??

1232.5957.1308.0004 αυτην ειναι η εκδοση που εχω τωρα και οσο παρακολουθω το θεμα του 920 καταλαβενω οτι ειναι η portico αυτην σωστα??

Κανε την αναβαθμιση και πιστεψε με δεν θα εχεις κανενα λογο να πας πισω

Μετά απο δυο ώρες ενασχόλησης μετά την αναβάθμιση ένα έχω να πώ. Αυτό δεν είναι το κινητό που. Το δικό μου δεν ήταν τόσο καλό.

Τυχερε ...εγω ακομη να την παρω ..ειναι Γερμανικο και περιμενω

τωρα χρησιμοποιω ενα galaxy nexus. Ειχα το lg nexus και το galaxy note 2 αλλα δεν βολεψαν το καθενα για διαφορετικους λογους.

Και μιας και το κινητο της δευτερης καρτας ειναι αρχαιο ( nokia e71 ) λεω να παρω ενα με καλυτερη καμερα. Το θεμα ειναι οτι παντου και το τονιζω παντου, διαβαζω για τα προβληματα που ανεφερα και δεν ξερω αν θελω να μπω σε διαδικασια να ψαχνω ωρες τι φταιει καθε φορα. Απο eshop σκεφτομαι να κανω την αγορα

Κατα την προσωπικη μου αποψη το τηλ ειναι για καρα-πρωτο ..οχι για δευτερο

αυτα που διαβαζεις ειναι υπερβολες ... με την αναβαθμιση που γινεται τωρα γινεται ακομη καλυτερο

Σε καποιες συσκευες ζεστενεται λιγο (το πολυ μαλλον το λενε οσοι ειναι απο απλα τηλ)

Μπαταρια ειναι οπως ολων των μοντερνων σμαρτ ...

Και οι φωτογραφιες που βγαζει ..απλα δεν υπαρχουν (σε νυχτερινα κανει πλακα σε οτι τηλ κυκλοφορει) και απο οτι λενε τα παιδια που την βαλανε μετα την αναβαθμιση γινονται ακομη καλυτερες

Edited by colossus_r

Ισχύει φίλε! Έτσι το έχω για να μην είναι συνέχεια αναμένο το ρολοί και καταναλώνει μπαταρία! Κοίτα μην έχει κάποια αναβάθμιση στο market για το οθόνη+πάτημα. Γρήγορη ματία θα σου το βγάλει στο μενού. Θα έχει "απενργοποιημένη, γρήγορη ματιά, με χρονικό όριο, πάντα ενεργοποιημένη".

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Κι εγω ανηκω στους κατοχους με απροβληματιστη συσκευη. Και νομιζω οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν κανενα θεμα. Ελαττωματικα devices βεβαια, υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν απο ολες τις εταιρειες και ολων των ειδων!

Τωρα, οταν εχεις π.χ. 1 μονο γραμμη 3G σημα το τηλ. ψαχνει να το "γυρισει" ανα πασα στιγμη (γιατι 1 = καμμια σε οποιαδηποτε στιγμη) στο 2G για να μεινεις συνεχεια σε καλυψη για κλησεις. Και σε αυτη την περιπτωση ειναι λογικοτατο να καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια. Και το iPhone 5 που εχω, ακριβως την ιδια συμπεριφορα εχει.

Εγω παντως, χρηστης iPhone 4 χρονια και παρα πολυ δυσκολα θα γυρισω πισω...

λοιπον. Διαβαζω οτι αν πχ εισαι με μια μπαρα σημα 3g τοτε εχει ελαττωμα το τσιπ του 3g του κινητου και καταναλωνει παρα πολυ γρηγορα την μπαταρια. Επισης διαβαζω οτι αν εχεις wifi ανοιχτο ή παιξεις καποιο παιχνιδι ανεβαζει αρκετα τη θερμοκρασια στο πισω κομματι του και επισης μπορει να κανει τυχαια επανεκινηση. Δε φοβαμαι να δοκιμασω αλλο λειτουργικο . Θα ηθελα ομως την ποιοτητα της νοκια και οχι μια συσκευη να προσευχομαι να τυχω σε καλο κομματι. Δεν αντιμετωπιζεις τα παραπανω προβληματα δηλαδη?

Μηπως να περιμενω κανενα διμηνο να παει στα 300 ευρω το 925? Ηδη πηγε 469.

Δες εδώ και εδώ που έχουν και άλλοι το ίδιο προβλήμα

Ευχαριστώ φίλε, δεν έχω το πρόβλημα εγώ, απλά ρωτούσα αν κάποιος από τους συμφορουμιστές έχει το ίδιο πρόβλημα στην Ελλάδα, αλλά από ότι βλέπω οχι.

Τυχερε ...εγω ακομη να την παρω ..ειναι Γερμανικο και περιμενω

Και το δικό μου γερμανικό είναι αλλά την αναβάθμιση την έκανα μέσω του Nokia updater for retail

Σχετικά με την θερμοκρασία η δική μου εμπειρία έχει ως εξής. Σε συνεχόμενη λειτουργία περίπου 5 - 6 ωρών με internet και προβολή ταινίας 2 1/2 ωρών δεν μπορώ να πω ότι ζεστάθηκε ιδιαίτερα. Είχε μια ελαφριά θερμότητα αλλά σταθερή. Και το xperia go που έχει η γυναίκα μου το ίδιο ζεσταίνεται για να μην πω περισσότερο.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by impreza_sti

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω το ρολογακι στην οθονηνκλειδωματος που το βρίσκω;;

Επίσης ένας φίλος έκανε αναβάθμιση μέσω nokia software updater και έκανε εγκατάσταση firmware me to λογότυπο της Vodafone για να βάλει καθαρό λογισμικό μόνο σε κατάστημα nokia care το κάνει;;; Σας ευχαριστω

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω το ρολογακι στην οθονηνκλειδωματος που το βρίσκω;;

Οθόνη+πάτημα και μετά γρήγορη ματιά!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Και το δικό μου γερμανικό είναι αλλά την αναβάθμιση την έκανα μέσω του Nokia updater for retail

Με κανονικο φλασσαρισμα εννοεις .... Βαριεμαι να ξαναβαλω τα παντα !!!

Λέω και γω να προχωρήσω με αυτό τον τρόπο στην αναβάθμιση, μου αναγνώρισε το κινητό, βρήκε το update και τώρα το κατεβάζει. Είχες κάποιο θέμα κατα την εγκατάσταση ή όλα πήγαν ρολόι;

Nickolas

Λέω και γω να προχωρήσω με αυτό τον τρόπο στην αναβάθμιση, μου αναγνώρισε το κινητό, βρήκε το update και τώρα το κατεβάζει. Είχες κάποιο θέμα κατα την εγκατάσταση ή όλα πήγαν ρολόι;

Η αριθμιση του Amber στο Nokia updater for retail ποια ειναι??

Poco X3 nfc 6/128

Με κανονικο φλασσαρισμα εννοεις .... Βαριεμαι να ξαναβαλω τα παντα !!!

Η μέθοδος αυτή μέσω software διαγράφει τα πάντα. Αν δεν βαριέσαι κάνε την αναβάθμιση με το updater. Θα έχεις και ένα λόγο να το εξερευνήσεις πάλι γιατί γίνεται περίπου σαν να έχεις καινούριο τηλέφωνο.

παιδες σκεφτομουν να αγορασω το κινητο για δευτερο τωρα που επεσε αλλα διαβαζω παντου για προβλημα στο 3g , την μπαταρια και οτι ανεβαζει θερμοκρασια και δε με βλεπω να το προχωραω..

Εμένα το δικό μου τουλάχιστο δε μου εμφανίζει κανένα απ τα παραπάνω προβλήματα. Η θερμοκρασία φισιολογική, η ίδια με ότι smartphone είχα μέχρι σήμερα... Εδώ χθες είχα μία ωρα και την κάμερα σε λειτουργία και ίσα που ζεστάθηκε... Και εγώ είχα κάποιες αμφιβολίες με τόσο (ΑΔΙΚΟ για μένα) κράξιμο, αλλά τα πιο πολλά είναι υπερβολές, και τελικά όσο το μαθαίνεις το κινητό αυτό και ασχολείσαι μαζί του τόσο το ερωτεύεσαι...

Κανένα πρόβλημα. Βέβαια ξανακάνεις εγκατάσταση από την αρχή τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει.

Τέλεια, ευχαριστώ πολύ. Όπου να ναι τελειώνει και το download και θα το εγκαταστήσω και γω :)

Nickolas

Ρε παιδια τι κουφα γινονται?Συνδεθηκα με το Nokia_Software_Updater_for_Retail και μου βγαζει σαν πιο προσφατη εκδοση λογισμικου για εγκατασταση αυτη που εχω την 1232.5962.1314.0005 και με προτρεπει για εγκατασταση!Αυτη δεν ειναι η Amber ετσι?Αφου αυτην εχω και δεν εχω ουτε ραδιοφωνο ουτε τιποτα!!:wacko::confused::blink: Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms
Poco X3 nfc 6/128

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...