Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι εγω εβαλα pro cam και τα αλλα με τον παραπανω τροπο...

η pro cam αρκετα καλη και ευκολη..επιτελους εφυγε η χολερα της microsoft και εχουμε νορμαλ εφαρμογη καμερας.

για τα παιδια που ρωτουν προσωπικη μου αποψη για τις ημερησιες φωτος ειναι οτι η διαφορα ειναι μεγαλη προς το καλυτερο εννοειτε !!!!

Ευχαριστω Γιωργο..Για να δουμε ποτε θα ερθει και για εμας OTA.....

Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απεκτησα και εγω το 920 σημερα, δυνατο τηλεφωνο. με χαλασε που δεν υπαρχει το Ζune πλεον βεβαια αλλα θα το συνηθισω.

ερωτηση, ενω εχω κλειστα τα data στην status bar παλι μου εμφανιζει Η η Ε. το κανει και σε εσας; μηπως ξεχασα εγω να κλεισω κατι;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Απεκτησα και εγω το 920 σημερα, δυνατο τηλεφωνο. με χαλασε που δεν υπαρχει το Ζune πλεον βεβαια αλλα θα το συνηθισω.

ερωτηση, ενω εχω κλειστα τα data στην status bar παλι μου εμφανιζει Η η Ε. το κανει και σε εσας; μηπως ξεχασα εγω να κλεισω κατι;

Και σε μένα το δείχνει φίλε μου μην ανησυχεις. Αλλά για να ηρεμήσεις. Δοκίμασε να μπεις στο νετ με κλειστό το wifi και θα δεις οτι δεν μπαινει

Και σε μένα το δείχνει φίλε μου μην ανησυχεις. Αλλά για να ηρεμήσεις. Δοκίμασε να μπεις στο νετ με κλειστό το wifi και θα δεις οτι δεν μπαινει

ναι το δοκιμασα, δεν παιζει θεμα απλα το θεωρω λιγο σπαστικο μιας και ειμαι λιγακι περιεργος :D

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Oταν παρηγγειλες το cyan απο birdphone το ειχε κανονικα και στο site?γιατι τωρα δεν εχει κατι.Ξερει κανεις αν φερουν και αλλα κομματια γενικα τα μαγαζια στην Ελλαδα?

ένα είχε και το πήρα εγώ. Είχε ένδειξη διαθέσιμο. Λογικά θα ξαναφέρουν γιατί όταν είχα αποφασίσει να αγοράσω κινητό το βρήκα σε κυανό και την επομένη είχε εξαφανιστεί

Επισης με προηγουμενες playlists απο zune τι παιζει; καταφερατε κανα import ;

ειδα κανα δυο guides για import μεσα media player αλλα αν κανω sync με WMP μετα δεν μπορω να περασω φωτο/etc απο το

Windows Phone App.

Όσοι έχετε gdr2 όλοι προλάβατε την πρώτη μέρα να το κατεβάσετε; η υπάρχει τελικά και αλλος τρόπος;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Όσοι έχετε gdr2 όλοι προλάβατε την πρώτη μέρα να το κατεβάσετε; η υπάρχει τελικά και αλλος τρόπος;

Δεν υπαρχει αλλος τροπος και εχει ηδη κατεβει απο τους servers της Nokia..Οποτε περιμενουμε την ΟΤΑ ολοι εμεις οι κοινοι θνητοι....:lol:

Poco X3 nfc 6/128

Οκ πάντως πιο πολύ μ ένοιαζε για τις εφαρμογές γιατί το facebook beta που μου είχες προτείνει παλιά δεν μπορώ να το βρώ στο μάρκετ.

Σου είχα δώσει λινκ. Αν ψάξεις στο θέμα με τις εφαρμογές νομίζω πως θα το βρεις. Αρκετα πίσω όμως. Δεν θυμάμαι καλα

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα

Εχω ενα πρόβλημα το οποιο διαβασα εδω μεσα οτι με τον καιρο θα στρωσει αλλα τελικα εχω το κινητο σχεδον 1 μηνα και τίποτα ακόμα.

Δεν εμφανιζει αυτοματα τις ενημερωσεις για τις εφαρμογες που εχει το κινητο. Δεν ξερω τι να κανω. Εχω ψαξει παντου αλλα ακρη δεν βγαζω. Εκανα μια φορα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, δουλεψε για λιγο αλλα μετα απο μερες τιποτα.

Επισης δεν ενημερωνονται τα live tiles αυτόματα. Ενημερωνονται μόνο οταν ενεργοποιησω το wifi και οχι ολα. Δλδ πρεπει να εχω συνεχεια ενεργοποιημενο το wifi για να δουλευουν? Καποιος αλλος εχει τετοια θεματα? Αν καποιος ειχε και το ελυσε ας μου παρακαλω τι να κανω. Και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

δεν το δοκιμάζω περισσότερο. Θα παω να βγάλω καινούρια κάρτα. Τώρα προσπαθώ να συνδεθώ με το ασύρματο router αλλά μου βγάζει μήνυμα οτι δεν ελήφθη απόκριση απο το δίκτυο. Εκατό χιλιάδες κινητά έχουν συνδεθεί σε αυτό το δίκτυο. Το DHCP στο router είναι ενεργοποιημένο γιατί δεν βλέπω να έχει χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Απαντάω στο δικό μου POST προς ενημέρωση. Το πρόβλημα τελικά λύθηκε με ενεργοποίηση της επιλογής ra0 στο DHCP.

To router που έχω είναι του connx ΖΤΕ ZXV10 W300B. και να πω οτι δεν το έβλεπα!!! ΤΕΣΠΑ.

Καλησπέρα

Εχω ενα πρόβλημα το οποιο διαβασα εδω μεσα οτι με τον καιρο θα στρωσει αλλα τελικα εχω το κινητο σχεδον 1 μηνα και τίποτα ακόμα.

Δεν εμφανιζει αυτοματα τις ενημερωσεις για τις εφαρμογες που εχει το κινητο. Δεν ξερω τι να κανω. Εχω ψαξει παντου αλλα ακρη δεν βγαζω. Εκανα μια φορα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, δουλεψε για λιγο αλλα μετα απο μερες τιποτα.

Επισης δεν ενημερωνονται τα live tiles αυτόματα. Ενημερωνονται μόνο οταν ενεργοποιησω το wifi και οχι ολα. Δλδ πρεπει να εχω συνεχεια ενεργοποιημενο το wifi για να δουλευουν? Καποιος αλλος εχει τετοια θεματα? Αν καποιος ειχε και το ελυσε ας μου παρακαλω τι να κανω. Και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.

στις εφαρμογές αργή να κάνει έλεγχο.. Δεν,ξέρω πως δουλεύει αλλα το 90% τον live tiles κάνουν update κάθε 30 λεπτά και φυσικά να τα έχεις ενεργά στις εφαρμογές στο παρασκήνιο που είναι στις ρυθμίσεις..

το weave κάνει πιο συχνά αναβάθμιση. Το tile δοκίμασε αυτο..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

στις εφαρμογές αργή να κάνει έλεγχο.. Δεν,ξέρω πως δουλεύει αλλα το 90% τον live tiles κάνουν update κάθε 30 λεπτά και φυσικά να τα έχεις ενεργά στις εφαρμογές στο παρασκήνιο που είναι στις ρυθμίσεις..

το weave κάνει πιο συχνά αναβάθμιση. Το tile δοκίμασε αυτο..

Ευχαριστώ για την απάντηση

Σε σένα κανουν αυτόματα χωρίς να έχεις ενεργοποιημενο το wifi?

Ευχαριστώ για την απάντηση

Σε σένα κανουν αυτόματα χωρίς να έχεις ενεργοποιημενο το wifi?

Πως να κάνουν τα tiles ενημέρωση χωρίς wifi, αφού τραβάνε δεδομένα από το ίντερνετ; εκτος αν εννοείς κάτι άλλο

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Πως να κάνουν τα tiles ενημέρωση χωρίς wifi, αφού τραβάνε δεδομένα από το ίντερνετ; εκτος αν εννοείς κάτι άλλο

Εννοω ασχετα με την συνδεση στο ιντερνετ. Δεν είναι απαραίτητο για το tile να συνδεθεί στο ίντερνετ για να ενημερωθεί. Π.χ. το chronos calendar.

Εννοω ασχετα με την συνδεση στο ιντερνετ. Δεν είναι απαραίτητο για το tile να συνδεθεί στο ίντερνετ για να ενημερωθεί. Π.χ. το chronos calendar.

Για να ανανεωθεί το calendar λογικά θα πρέπει να συνδεθεί στο ίντερνετ, αφού απο εκεί τραβάει στην ουσία τα δεδομένα

Δεν ξέρω βέβαια αν με τον συγχρονισμό τα αποθηκέυει τοπικά.

Edited by Johnious13

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Για να ανανεωθεί το calendar λογικά θα πρέπει να συνδεθεί στο ίντερνετ, αφού απο εκεί τραβάει στην ουσία τα δεδομένα

Δεν ξέρω βέβαια αν με τον συγχρονισμό τα αποθηκέυει τοπικά.

Οχι το πρόβλημα δεν είναι αυτό.

Ειναι οτι αλλάζει η ημέρα και το tile δειχνει ακομα την προηγούμενη.

Και συνεχθζω για την καμερα.

λοιπον

amber + pro cam = αλλη καμερα !!!!!!!!!!!!!

θα με θυμηθητε οταν το βαλετε.απλα δεν υοαρχει.καθαρες φωτο ωραιο ζουμ πριν και μετα το τραβηγμα !!!

Σου είχα δώσει λινκ. Αν ψάξεις στο θέμα με τις εφαρμογές νομίζω πως θα το βρεις. Αρκετα πίσω όμως. Δεν θυμάμαι καλα

Μου το είχες στείλει και με qr code και ευτυχώς τον έχω κρατήσει!:) Απλά είναι λίγο περίεργο που στο μαρκετ δε μου την εμφανίζει..

Είναι αλήθεια ότι κάποια tiles (που δεν χρειάζονται ιντερνετ) και δουλεύουν στο παρασκήνιο, δεν ανανεώνονται κάθε μισή ώρα, αλλά όποτε τους καπνίσει ή ακόμη και καθόλου (μέχρι να ανοίξεις την εφαρμογή). Π.χ. σε μια εφαρμογή μπαταρίας εχω προσέξει ότι ανανεώνεται απο μόνο του κάποιες φορές αλλά σαν να μαντεύει το % μπαταρίας γιατί κάποιες φορές δείχνει λιγότερο % από το αληθινό. Απ την άλλη έχω εφαρμογή που ακόμη και κλειστή στο παρασκήνιο το tile της δουλεύει άψογα!! Θεωρώ (χωρίς να ξέρω) ότι είναι "θέμα" της κάθε εφαρμογής!

λοιπον

θα με θυμηθητε οταν το βαλετε.απλα δεν υοαρχει.καθαρες φωτο ωραιο ζουμ πριν και μετα το τραβηγμα !!!

ΝΑΙ!! Περιμένουμε πως και πως! Ευτυχώς διακοπές θα πάω μέσα Αυγούστου οπότε λογικά θα το έχω..! :D

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

λοιπον

στο βιντεο είδες καμιά διαφορά!???

λοιπον

Σωστός ο φίλος! Επίσης να προσθέσω ότι το pro cam σου δίνει τη δυνατότητα να περιστρέψεις την φωτογραφία με τα δυο δάχτυλα (όπως κάνεις pinch to zoom ένα πράμα), να την κόψεις εκεί, να την ξαναζουμάρεις και τα σχετικά, όπως είδαμε στις λειτουργίες του 1020!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Οκ λοιπον με την καμερα αλλα το procam νομιζω δεν το δινει πακετο με την αναβαθμιση για το 920...Πως γινεται το κατεβαζουμε μετα απο το store αφου αναβαθμιστουμε;
Poco X3 nfc 6/128

Οκ λοιπον με την καμερα αλλα το procam νομιζω δεν το δινει πακετο με την αναβαθμιση για το 920...Πως γινεται το κατεβαζουμε μετα απο το store αφου αναβαθμιστουμε;

Κοίταξε το πόστ του φίλου Μιχάλη με αριθμο #3839 στη σελιδα 256!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μετά απο μια ημέρα συμβίωσης με το κυανό 920 το οποίο είναι το πρώτο smartphone που κατέχω, παραθέτω τις εντυπώσεις μου.

Σαν κατασκευή είναι παρα πολύ καλή με καλή αίσθηση στο χέρι. Το "βάρος" του συνηθίζεται εύκολα και τελικά δεν είναι τόσο ογκώδη όσο το περίμενα. Το μόνο που με χάλασε για την ωρα είναι ότι δεν έχει χειροκίνητες ρυθμίσεις για το Wi Fi το οποίο δεν το θεωρώ ιδιαίτερο πρόβλημα. Η μπαταρία έχει καλή διάρκεια αρκεί να είναι κλειστό το Wi Fi και απο το 10% του φορτίου της φορτίζει πλήρως σε σχεδόν μια ώρα. Γενικότερα στην λειτουργία του δεν έχει κολλήματα. Δοκίμασα παιχνίδια video ιστοσελίδες χωρίς κανένα πρόβλημα. Για την κάμερα δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από όσα ειπώθηκαν και στο forum. Για πρώτο smartphone είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό.

Και μια ερώτηση. Ξέρετε αν υπάρχουν φωνητικές εντολές στα ελληνικά; Τώρα έχει τα γερμανικά εγκατεστημένα και λίγο που το δοκίμασα με τα φτωχά γερμανικά μου, κατάλαβε σωστά όλες τις προτάσεις. Επίσης όταν γράφω μήνυμα ενώ στα αγγλικά εμφανίζονται προτεινόμενες λέξεις στα ελληνικά δεν μου εμφανίζει. Ξέρει κανείς πως κατεβάζω λεξικό για ελληνικά;

Μετά απο μια ημέρα συμβίωσης με το κυανό 920 το οποίο είναι το πρώτο smartphone που κατέχω, παραθέτω τις εντυπώσεις μου.

Σαν κατασκευή είναι παρα πολύ καλή με καλή αίσθηση στο χέρι. Το "βάρος" του συνηθίζεται εύκολα και τελικά δεν είναι τόσο ογκώδη όσο το περίμενα. Το μόνο που με χάλασε για την ωρα είναι ότι δεν έχει χειροκίνητες ρυθμίσεις για το Wi Fi το οποίο δεν το θεωρώ ιδιαίτερο πρόβλημα. Η μπαταρία έχει καλή διάρκεια αρκεί να είναι κλειστό το Wi Fi και απο το 10% του φορτίου της φορτίζει πλήρως σε σχεδόν μια ώρα. Γενικότερα στην λειτουργία του δεν έχει κολλήματα. Δοκίμασα παιχνίδια video ιστοσελίδες χωρίς κανένα πρόβλημα. Για την κάμερα δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από όσα ειπώθηκαν και στο forum. Για πρώτο smartphone είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό.

Και μια ερώτηση. Ξέρετε αν υπάρχουν φωνητικές εντολές στα ελληνικά; Τώρα έχει τα γερμανικά εγκατεστημένα και λίγο που το δοκίμασα με τα φτωχά γερμανικά μου, κατάλαβε σωστά όλες τις προτάσεις. Επίσης όταν γράφω μήνυμα ενώ στα αγγλικά εμφανίζονται προτεινόμενες λέξεις στα ελληνικά δεν μου εμφανίζει. Ξέρει κανείς πως κατεβάζω λεξικό για ελληνικά;

Για το πληκτρολόγιο θα πας ρυθμίσεις-πληκτρολογιο και όποια γλώσσα δεν θέλεις την κρατας πατημένη και σου εμφανίζει επιλογές για να την σβήσεις. Άμα πατησεις το + μπορείς να προσθέσεις γλώσσες. Τι εννοείς χειροκίνητες ρυθμίσεις για το wifi; Άμα συνδεθείς σε ένα δίκτυο και κρατήσεις πατημένο το όνομα του δικτύου μπορείς να μπεις στις επιλογές του αν αυτό εννοείς! Φωνητικές εντολές στα ελληνικά δεν υπάρχουν, αγγλικές έχω εγώ αλλά δεν αναγνωρίζει τα ονόματα από της επαφές μου για να τις καλεί απευθείας!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...