Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν δεν κάνω λάθος το pro cam θα μπορούσες να το κατεβάσεις όταν θα έχεις τα updates..μάλλον λάθος έκανα.αυτό θα κάνει την διαφορά στην κάμερα σίγουρα

Θα το δώσουνε κάποια στιγμή και το Pro cam στα lumia που έχουν καμερα pureview αλλά όχι ακόμα γιατί καλά καλά δεν κυκλοφόρησε το 1020 πέρα από την Αμερική!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το Nokia Pro Cam όχι ακόμα! Το Nokia Smart Cam που έχει το 925 πήραμε!

Οδηγό δεν έχω βρεί κάπου για να σου πω αυτός είναι! Πρέπει να κατεβάσεις το Nokia Care Suite και να το ψάξεις λιγο στο ίντερνετ για το πως να το ξεκλειδώσεις! Με λίγο googlaρισμα μπορείς να το βρείς πως μπορείς να το φλασάρεις!

Μου λες σε παρακαλώ το product code της ισπανικης που έβαλες?

Τι χρώμα έχεις?
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

το product code που έβαλα είναι για κίτρινο!

059R7J5 δεν θα κάνει στο δικό σου!

Στην ενότητα Φωτογραφίες, πάω στα αλμπουμ. Εκεί μου βγάζει έναν φάκελο Videos των όποιο κάνω διαγραφή αλλα ξαναεπανερχεται. Επίσης όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή αυτός φάκελος δεν φαίνεται. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να τον σβήσω;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες backup εφαρμογών πως κάνουμε? Μέσα απο την επιλογή στις ρυθμίσεις? Και αν κάνουμε απο εκεί επαναφέρονται τα saves μας κτλπ? Το έχει δοκιμασει κανείς?

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Παιδες backup εφαρμογών πως κάνουμε? Μέσα απο την επιλογή στις ρυθμίσεις? Και αν κάνουμε απο εκεί επαναφέρονται τα saves μας κτλπ? Το έχει δοκιμασει κανείς?

Back up για εφαρμογές δεν έχει ξεχωριστό. Είναι ενσωματωμένο στο κλασσικό. Όταν κάνεις επαναφορά ξανακατεβάζει τις εφαρμογές από το store. Δυστυχώς saves παιχνιδιών και ρυθμίσεων εφαρμογών δεν κρατάει και γι αυτό δνε μπαίνω στη διαδικασία να φλασάρω τώρα...

Γενικά η λειτουργία του back up είναι ελλειπής ακόμα, λίγα πράγματα κρατάει...

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Καλημέρα παιδιά. Την αναβάθμιση την έχει βγάλει διαθέσιμη και στο Nokia Software Updater. Αν την κάνω από εκεί, υπάρχει πιθανότητα να μη σβηστούν τα πάντα; Όταν θα έρθει μέσω ΟΤΑ ξέρετε αν κι εκεί θα διαγρφουν όλα;

το product code που έβαλα είναι για κίτρινο!

059R7J5 δεν θα κάνει στο δικό σου!

αυτό το product code λεει ότι εχει την παλια εκδοση... αλλα λεει πριν το κατεβασεις αλλα ισχυουν μετα?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλημέρα παιδιά. Την αναβάθμιση την έχει βγάλει διαθέσιμη και στο Nokia Software Updater. Αν την κάνω από εκεί, υπάρχει πιθανότητα να μη σβηστούν τα πάντα; Όταν θα έρθει μέσω ΟΤΑ ξέρετε αν κι εκεί θα διαγρφουν όλα;

Δεν ξέρω αν με το Nokia Software Updater σβήνονται! Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Με το Nokia Care Suite που φλάσαρα το δικό μου πάντως χάνεται ότι δεν κρατήσεις back up!

Με το ισπανικό firmware που φλάσαρα χθες δεν μου έτρεχε και Nokia Smart Cam. Μάλλον δεν θα είχε κάτσει καλά κατα την εγκατάσταση.

Το ξαναφλάσαρα με γερμανικό firmware και τώρα δεν έχει κανένα θέμα!

Καλημέρα

Πως μπορω να δω την ημερομηνία της φωτο απο τον τιτλο? Πως μπορώ να δω τον τιτλο? Δεν μπορω να το βρω.

Καλημέρα, εδω έχουμε καμία απάντηση?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

αυτό το product code λεει ότι εχει την παλια εκδοση... αλλα λεει πριν το κατεβασεις αλλα ισχυουν μετα?

Η Nokia απέσυρε το καινούργιο firmware.Οποιος πρόλαβε κατέβασε

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το Glance Screen και το Data sense?

Για το 2ο απ ότι κατάλαβα είναι μετρητής των mb που χρησιμοποιούμε, σωστά;

Kαι κάτι ακόμα. Επειδή διάβασα περί διαγραφής δεδομένων κλπ, αν το update γίνει κλασσικά μέσω κινητού (o.t.a.) δεν τίθεται τέτοιο θέμα έτσι; Απλά δεν είναι ακόμη διαθεσιμο και θα πρέπει να κάνουμε λίγες μέρες ακόμη υπομονή..;

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το Glance Screen και το Data sense?

Για το 2ο απ ότι κατάλαβα είναι μετρητής των mb που χρησιμοποιούμε, σωστά;

Το Glance screen είναι το ρολόι που εμφανίζεται όταν είναι κλειστή η οθόνη, γρήγορη ματιά το ονομάζει στις ρυθμίσεις στα ελληνικά. 'Αμα έχεις την συσκευή στην τσέπη απενεργοποιείται γιατι το καταλαβαίνει από τον αισθητήρα που έχει δίπλα από την μπροστά κάμερα για εξοικονόμηση ενέργειας. Μπορείς να το ρυθμίσεις να απενεργοποιείται 15 λεπτά αφού κλειδώσεις την οθόνη ή ακόμα μπορείς να το ρυθμίσεις το βράδυ να φαίνεται όπω φαινόταν το sleeping screen στο symbian που είχε ένα κοκκινωπό χρώμα για να μην σε ενοχλεί στον ύπνο το φως του. Το data sense σου μετράει τα mb που χρησιμοποιείς και μπορείς να ρυθμίσεις ένα όριο δεδομένων που έχεις πχ 1500mb και πότε να μηδενίζει. Ακόμα μπορείς να ρυθμίσεις να περιορίζει τα δεδομένα του παρασκηνίου όσο πλησιάζεις στο όριο που έχεις θέσει και να χρησιμοποιεί μόνο wifi τότε (σε περίπτωση που έχεις πάντα ανοιχτά τα δεδομένα για ενημερώσεις από το facebook για παράδειγμα ή κλήσεις και μηνύματα από viber και whatsapp. Αρκετά χρήσιμο πιστεύω!

Το Glance screen είναι το ρολόι που εμφανίζεται όταν είναι κλειστή η οθόνη, γρήγορη ματιά το ονομάζει στις ρυθμίσεις στα ελληνικά. 'Αμα έχεις την συσκευή στην τσέπη απενεργοποιείται γιατι το καταλαβαίνει από τον αισθητήρα που έχει δίπλα από την μπροστά κάμερα για εξοικονόμηση ενέργειας. Μπορείς να το ρυθμίσεις να απενεργοποιείται 15 λεπτά αφού κλειδώσεις την οθόνη ή ακόμα μπορείς να το ρυθμίσεις το βράδυ να φαίνεται όπω φαινόταν το sleeping screen στο symbian που είχε ένα κοκκινωπό χρώμα για να μην σε ενοχλεί στον ύπνο το φως του. Το data sense σου μετράει τα mb που χρησιμοποιείς και μπορείς να ρυθμίσεις ένα όριο δεδομένων που έχεις πχ 1500mb και πότε να μηδενίζει. Ακόμα μπορείς να ρυθμίσεις να περιορίζει τα δεδομένα του παρασκηνίου όσο πλησιάζεις στο όριο που έχεις θέσει και να χρησιμοποιεί μόνο wifi τότε (σε περίπτωση που έχεις πάντα ανοιχτά τα δεδομένα για ενημερώσεις από το facebook για παράδειγμα ή κλήσεις και μηνύματα από viber και whatsapp. Αρκετά χρήσιμο πιστεύω!

Φίλε μου εξαιρετικά κατατοπιστικός!

Να σαι καλά!

Τα νέα είναι υπέροχα..Ελπίζω να μην αργήσουμε να το πάρουμε ota και επίσης στο ρολόι από κατω να εμφανίζει σύμβολα για αναπάντητες/μηνύματα/κλπ.. :)

(αν και σε σχετικά βιντεάκια που έχω δει δεν τα εμφανίζει)

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Φίλε μου εξαιρετικά κατατοπιστικός!

Να σαι καλά!

Τα νέα είναι υπέροχα..Ελπίζω να μην αργήσουμε να το πάρουμε ota και επίσης στο ρολόι από κατω να εμφανίζει σύμβολα για αναπάντητες/μηνύματα/κλπ.. :)

Δυστυχώς δεν εμφανίζει μηνύματα και κλήσεις! Εμφανίζει το σήμα της δόνηση όταν είναι αθόρυβο και σε δόνηση και το σήμα ότι φορτίζει η μπαταρία.

Και μερικά screenshots:

http://imageshack.us/a/img547/8740/ju78.th.png

http://imageshack.us/a/img203/2550/18sv.th.png

http://imageshack.us/a/img41/8926/8rs7.th.png

http://imageshack.us/a/img580/9628/a4d8.th.png

Edited by niotheros

Πως μπορω να δω την ημερομηνία της φωτο απο τον τιτλο? Πως μπορώ να δω τον τιτλο? Δεν μπορω να το βρω.

Μόνο αν το συνδέσεις σε υπολογιστή. Εκτός αν υπάρχει καμιά εφαρμογή στο store που δεν την γνωρίζω.

Έχετε διαπιστώσει καμιά διαφορά στην μπαταρία και σε υπερθερμανση; Καμιά βελτίωση στις ημερήσιες φωτογραφίες;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

όσον αφορά τις ημερομηνίες των φωτογραφιών.

Υπάρχει εφαρμογη στο store που σου δειχνει το exif της φωτογραφίας και την ημερομηνια εννοειται και είναι και δωρεάν. Λέγεται image map

Μόνο αν το συνδέσεις σε υπολογιστή. Εκτός αν υπάρχει καμιά εφαρμογή στο store που δεν την γνωρίζω.

Έχετε διαπιστώσει καμιά διαφορά στην μπαταρία και σε υπερθερμανση; Καμιά βελτίωση στις ημερήσιες φωτογραφίες;

Σε εξωτερικό χώρο δεν δοκίμασα ακόμα την φωτογραφική αλλά σε εσωτερικό μου φαίνονται πιο ζωντανές οι φωτογραφίες και με καλύτερη ευκρίνεια! Βέβαια δεν ασχολήθηκα πολύ με το πρόγραμμα για φωτογραφίες που είχε αλλά με το nokia smart cam το οποίο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Είχα σε κάποια φάση 4g ανοιχτό και τοποθεσία και ήταν ζεστό από πίσω! Όχι σε υπερβολικό βαθμό αλλά το καταλάβαινες!

Καλησπέρα, μόλις σήμερα αγόρασα κι εγώ το 920 σε λευκό. Η συσκευή είναι απίστευτα όμορφη και είμαι ενθουσιασμένος μέχρι στιγμής. Περίμενα βαρύ κινητό απ όλα όσα έχω διαβάσει, αλλά προσωπικά πάντα μου φάνηκε φυσιολογικότατο...

το πήρα από πολύ γνωστό σκρουτζομάγαζο. στο κουτί γράφει CV CH και μέσα. που σημαίνει country variant τι? ποια χώρα είναι το CH? ξέρει κανείς?

Καλησπέρα, μόλις σήμερα αγόρασα κι εγώ το 920 σε λευκό. Η συσκευή είναι απίστευτα όμορφη και είμαι ενθουσιασμένος μέχρι στιγμής. Περίμενα βαρύ κινητό απ όλα όσα έχω διαβάσει, αλλά προσωπικά πάντα μου φάνηκε φυσιολογικότατο...

το πήρα από πολύ γνωστό σκρουτζομάγαζο. στο κουτί γράφει CV CH και μέσα. που σημαίνει country variant τι? ποια χώρα είναι το CH? ξέρει κανείς?

τσεχικό πρέπει να είναι

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ευχαριστώ :) μόλις το βρήκα, CH από Ελβετία είναι unlocked κιολας. Το θέμα είναι να μην έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση επειδή είναι από Ελβετία.

Σε εξωτερικό χώρο δεν δοκίμασα ακόμα την φωτογραφική αλλά σε εσωτερικό μου φαίνονται πιο ζωντανές οι φωτογραφίες και με καλύτερη ευκρίνεια! Βέβαια δεν ασχολήθηκα πολύ με το πρόγραμμα για φωτογραφίες που είχε αλλά με το nokia smart cam το οποίο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Είχα σε κάποια φάση 4g ανοιχτό και τοποθεσία και ήταν ζεστό από πίσω! Όχι σε υπερβολικό βαθμό αλλά το καταλάβαινες!

Το Nokia smart cam ειναι εφαρμογη φωτογραφιων που ερχεται με το update??

Poco X3 nfc 6/128

Το Nokia smart cam ειναι εφαρμογη φωτογραφιων που ερχεται με το update??

Πρεπει να εχεις αναβαθμιστει σε amber για να μπορει να λειτουργει αλλα εμενα μου εγκατασταθηκε με το φλασαρισμα!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...