asamoa1 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Το έχω σε λευκό το 920 και μπορώ να πω ότι δε χορταίνω να το κοιτάω..η αντιθεση του μαύρου πάνελ με το λευκό δένει τέλεια, βγαζει μια χλειδατη εικόνα και άκρως ποιοτική. Τώρα για δαχτυλιές κλπ, όλα τα κινητά λερώνονται αρα δεν είναι εξαίρεση και αυτο, της κοπέλας μου επσε ήδη μια φορά κάτω με την πάνω δεξιά γωνία απο ύψος 30-40cm και δεν έκανε το παραμικρό, στο δικο μου χωρίς κάποιο σοβαρό λόγω,μπες βγες στην αδεια μου τσεπη, έχει κάνει ήδη μια ανεπαίσθητη γρατσουνιτα στην gorillA glass 2 η οποια δεν είναι ορατή πουθενά, πρέπει να το ψάξεις αρκετα για να την δεις κάτω απο έντονο φως. Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες!! Γενικα ο μονος λογος που σκεφτομαι το ασπρο ειναι επειδη ξερω οτι τα υλικα του 920 ειναι πολυ ποιοτικα(π.χ φιλος με arc s ασπρο το καπακι απο πισω γεματο γδαρσιμνατα) αν ηταν για αλλη συσκευη δεν θα το συζητουσαμε καν!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Πρόκειτε να παραγγείλω το 920 πιθανόν την άλλη βδομάδα και κολλάω με το χρωμα δν ξέρω πιο να πάρω.... Όλα τα κινητά που είχα ήταν σε μαύρο χρώμα αλλα είπα να αλλάξω και να πάρω άσπρο, αν κάποιος έχει το ασπρο ας μας πει την γνώμη του για την glossy επιφάνεια!! Υ.Γ foreverfreak μιας κ είσαι και εσύ από Λάρισα ξερεις μήπως σε ποιο κατάστημα έχουν σαν δείγμα το λευκό?? Η αληθεια ειναι πως δε μπορω να σου απαντησω με απολυτη σιγουρια. Στο public υπαρχει μονο σε κιτρινο, ενω στα υπολοιπα μαγαζια του κεντρου δε νομιζω να υπαρχει σα δειγμα η συγκεκριμενη συσκευη. Η μονη περιπτωση να το βρεις σε λευκο ειναι στο plaisio, αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που σου λεω, μιας και δεν εχω περασει απο εκει τον τελευταιο καιρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Η αληθεια ειναι πως δε μπορω να σου απαντησω με απολυτη σιγουρια. Στο public υπαρχει μονο σε κιτρινο, ενω στα υπολοιπα μαγαζια του κεντρου δε νομιζω να υπαρχει σα δειγμα η συγκεκριμενη συσκευη. Η μονη περιπτωση να το βρεις σε λευκο ειναι στο plaisio, αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που σου λεω, μιας και δεν εχω περασει απο εκει τον τελευταιο καιρο. το public στο κέντρο το έχει ασπρο και το πλαίσιο στην αγια παρασκευή Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Αρχίσαμε τα περίεργα!!!! Το βγάζω από την φόρτιση στις 7:00 σήμερα το πρωί και αυτή τη στιγμή είναι στο 36% και έχω κάνει μόνο 2 σύντομα τηλεφωνήματα! Παρατήρησα πάντως το βράδυ που σύνδεσα τον φορτιστή η συσκευή μετά από λίγο ζεστάθηκε υπερβολικά χωρίς καθόλου χρήση, κάτι που δεν μου το είχε ξανακάνει! κανε μια επανεκκινηση.. και εμενα το εκανε και εστρωσε (προφανως κατι κολλησε στο παρασκηνιο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 κανε μια επανεκκινηση.. και εμενα το εκανε και εστρωσε (προφανως κατι κολλησε στο παρασκηνιο) Έτσι φαίνεται! Με το που το έκανα επανεκκίνηση έχασε άλλα 10% αμέσως! Το έβαλα να φορτίζει από την USB3 θύρα στον υπολογιστή και ούτε ζεστάθηκε ούτε τίποτα και όλα βαίνουν καλώς για την ώρα! Πιστεύω ή κόλλησε κάποια διεργασία στο προσκήνιο ή το usb του φορτιστή δεν έκανε καλή επαφή και για αυτό ζεστάθηκε όση ώρα ήταν στη φόρτιση και στην τελική δεν φόρτισε πλήρως και για αυτό άδειασε αμέσως! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 το public στο κέντρο το έχει ασπρο και το πλαίσιο στην αγια παρασκευή για Λάρισα μιλάει.....:) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλησπέρα παιδιά!!!Εγ[ω αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα το τελευταίο 3μερο!!Όταν το έχω στο 3g η επικοινωνία διακόπτεται πολύ συχνά!Στο 2g όσο το έχω δοκιμάσει όλα βαίνουν καλώς!Έχει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα ή λέτε να ευθύνεται ο πάροχος αποκλειστικά!! Να σημειώσω ότι στο σπίτι μου έχω 3g φουλ!!Και αυτό γίνεται το τελευταίο 3μερο μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Μήπως ειναι θέμα παροχου? Υπάρχουν άλλες συσκευές να το συγκρίνεις? Κι εγώ πάντα στο 3g το έχω και δεν έχω πρόβλημα (κι ας βρίσκομαι σε περιοχές με κακό 3g) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Μήπως ειναι θέμα παροχου? Υπάρχουν άλλες συσκευές να το συγκρίνεις? Κι εγώ πάντα στο 3g το έχω και δεν έχω πρόβλημα (κι ας βρίσκομαι σε περιοχές με κακό 3g) Δυστυχώς δεν έχω προς το παρόν άλλη συσκευή να το συγκρίνω!!Και εγώ ευελπιστώ να είναι θέμα παρόχου!!Το σήμα δεν δείχνει στο κινητό να κόβεται!!Απλά σταματάω να ακούω τον συνομιλητή και αυτός εμένα ενώ η κλήση συνεχίζεται δεν κόβεται!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Μήπως είναι θέμα του άλλου? Συμβαίνει με πολλούς που μιλάς ή με έναν? Το λέω γιατι έχω το ίδιο με κάποιον συγκεκριμενο με 4s και αποδείχτηκε πως φταίει η συσκευή του... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δεν το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο!!Το έχω παρατηρήσει με κάνα 2 φίλους αλλά δεν έδωσα τόσο σημασία να δω αν το κάνει παντού! Θα το τσεκάρω και αυτό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Βγήκε το GDR2 στο Nokia Care Suite... για unbranded ελληνικες 3047.0000.1326.2001 για VAR EU GR CV BLACK Edited August 5, 2013 by NIKOSXRI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Ήμουν το σ/κ για μπάνιο σε 2-3 παραλίες και έβγαλα πλήθος φωτογραφιών μαζί με μια φίλη μου με S3. Στο 920 μου, φαινόταν απίστευτες με ζωντανά χρώματα (όπως όλοι εντυπωσιασμένοι μου έλεγαν). Όταν τις πέρασα όμως στο pc, διαπίστωσα ότι σε κανονικό μέγεθος οι φωτο φαινόταν σαν να έχουν ελαφρώς κάποιο εφέ στιλ καρτουν..Κάπως δηλ. χανόταν η λεπτομέρια και φαινόταν σαν ψεύτικη! Αντίθετα του S3 είχαν καλύτερη λεπτομέρια (μια πολύ μικρή θολούρα) αλλά τα χρωματα πιο άτονα! Το βράδυ το 920 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..!! Ειδικά αν πειράξεις τις ρυθμίσεις (αρκεί να ξέρεις τι κάνεις) μπορείς να βγάλεις χωρίς φλας μια άκρως φωτεινή φωτό σε αρκετά σκοτεινό περιβάλλον. Ελπίζω το update να κάνει "δουλειά" στις φωτό τη μέρα (βασικά στο πολύ εντονο φως! μόνο τότε υπάρχει μικρό θεμα..) γιατί είναι κρίμα για μια τετοια κάμερα να μην υποστηρίζεται στο έπακρο από το λειτουργικό. :) Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Ήμουν το σ/κ για μπάνιο σε 2-3 παραλίες και έβγαλα πλήθος φωτογραφιών μαζί με μια φίλη μου με S3. Στο 920 μου, φαινόταν απίστευτες με ζωντανά χρώματα (όπως όλοι εντυπωσιασμένοι μου έλεγαν). Όταν τις πέρασα όμως στο pc, διαπίστωσα ότι σε κανονικό μέγεθος οι φωτο φαινόταν σαν να έχουν ελαφρώς κάποιο εφέ στιλ καρτουν..Κάπως δηλ. χανόταν η λεπτομέρια και φαινόταν σαν ψεύτικη! Αντίθετα του S3 είχαν καλύτερη λεπτομέρια (μια πολύ μικρή θολούρα) αλλά τα χρωματα πιο άτονα! Το βράδυ το 920 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..!! Ειδικά αν πειράξεις τις ρυθμίσεις (αρκεί να ξέρεις τι κάνεις) μπορείς να βγάλεις χωρίς φλας μια άκρως φωτεινή φωτό σε αρκετά σκοτεινό περιβάλλον. Ελπίζω το update να κάνει "δουλειά" στις φωτό τη μέρα (βασικά στο πολύ εντονο φως! μόνο τότε υπάρχει μικρό θεμα..) γιατί είναι κρίμα για μια τετοια κάμερα να μην υποστηρίζεται στο έπακρο από το λειτουργικό. :) Δεν ανεβαζεις στο θεμα με τις φωτογραφιες απο το Lumia καμια φωτο που τραβηξες να δουμε και εμεις το αποτελεσμα? Μιας και εγω περιμενω τα αποτελεσματα του Update ωστε να κανω την αλλαγξ απο το S3 μου στο 920. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Δεν ανεβαζεις στο θεμα με τις φωτογραφιες απο το Lumia καμια φωτο που τραβηξες να δουμε και εμεις το αποτελεσμα? Μιας και εγω περιμενω τα αποτελεσματα του Update ωστε να κανω την αλλαγξ απο το S3 μου στο 920. Θα ανεβάσω μόλις μπορέσω εδώ από μια (μια απ το 920 και μια απ το S3). Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Βγήκε το GDR2 στο Nokia Care Suite... για unbranded ελληνικες 3047.0000.1326.2001 για VAR EU GR CV BLACK έχει 4g αυτο; Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 έχει 4g αυτο; Δεν το φλάσαρα ακόμη, αλλά αυτή που έχω τώρα (1308) δεν έχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Δεν το φλάσαρα ακόμη, αλλά αυτή που έχω τώρα (1308) δεν έχει. Ούτε για το κίτρινο 920 είχε η συγκεκριμένη 1308, 4g διαθέσιμο. Αν έχεις σκοπό να το φλασάρεις ενημέρωσε αν έχει το μαύρο 4g γιατί τότε λογικά θα έχει και για τα υπόλοιπα! Στο care suite βγήκε η GDR2 για το γαλλικό, το γερμανικό και το ισπανικό που έχω φλασάρει, αλλά OTA που τσέκαρα δεν είναι ακόμη κάτι διαθέσιμο! Edited August 5, 2013 by niotheros Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια καλησπερα παιζει κανενα αλλο προγραματακι εκτος του powershot που να ειναι free και να κανει την δουλεια του powershot ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια καλησπερα παιζει κανενα αλλο προγραματακι εκτος του powershot που να ειναι free και να κανει την δουλεια του powershot ; Το ProShot έχω αγοράσει και πραγματικά τα αξίζει τα λεφτά του! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια καλησπερα παιζει κανενα αλλο προγραματακι εκτος του powershot που να ειναι free και να κανει την δουλεια του powershot ; το camera360 έχει manual focus αν σε ενδιαφερει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Βγήκε το GDR2 στο Nokia Care Suite... για unbranded ελληνικες 3047.0000.1326.2001 για VAR EU GR CV BLACK κατεβαζω τωρα το γερμανικο και φλασαρω σε λιγο. ελπιζω να εχει το data sense Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Έτοιμο φλασαρισμένο με την GDR2 με το ισπανικό firmware! Tap to unlock τσεκαρισμένο, λειτουργεί άριστα! Το ρολόι όταν είναι κλειδωμένο -σύντομη ματιά όπως το ονομάζει- και αυτό τα ίδια! Έχει και επιλογή για να το ρυθμίζεις να σβήνει 15 λεπτά μετά το κλείδωμα της οθόνης για εξοικονόμηση ενέργειας. Τσεκάρω ράδιο και data sense και ενημερώνω! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 κι εγω ετοιμος με το γερμανικο φλασαρισμενο. εχει το data sense και ολα τα αλλα.ξεκλειδωμε με διπλο και ρολοι στη οθονη. και πρωτη παρατηρηση οταν τραβας φωτο πλεον δεν θωλιαζει μολις την τραβαει !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Έτοιμο φλασαρισμένο με την GDR2 με το ισπανικό firmware! Tap to unlock τσεκαρισμένο, λειτουργεί άριστα! Το ρολόι όταν είναι κλειδωμένο -σύντομη ματιά όπως το ονομάζει- και αυτό τα ίδια! Έχει και επιλογή για να το ρυθμίζεις να σβήνει 15 λεπτά μετά το κλείδωμα της οθόνης για εξοικονόμηση ενέργειας. Τσεκάρω ράδιο και data sense και ενημερώνω! Δες αν εχουν βελτιωσει τις φωτο την ημερα σε παρακαλω,εχει καθολου διαφορά? Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts