gtsia Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το 920 να μυηθώ σιγά σιγά και στον κόσμο των win 8 αλλά έχει ανησυχήσει λιγο απο αυτά που έχω διαβάσει απο έσας τους κατόοχους του για την υπερθέρμανση του.είναι δηλαδή τόσο έντονο το φαινόμενο σε βαθμό που δεν μπορείς να πιάσεις το κινητό ή απλά είναι αρκετά ζεστό?το θέλω σαν δεύτερο κινήτο για πειραματισμούς με τα windows και σερφαρίσμα σε 3g και 4g περι τα 600 mb το μήνα(what's up) και φωτογραφίες. Θα το αντέχω το πρόβλημα αυτό με τέτοια χρήση ή μπα? ευχαριστώ My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 καλως ηρθες για να κανεις post χρησιμοποιησες καποια εφαρμογη ή απο τον internet explorer? Γιατι το ρωτάς αυτο? Απλη απορία μου... Εγώ πχ έχω γράψει το 90% απο το κινητό μου.... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 καλως ηρθες για να κανεις post χρησιμοποιησες καποια εφαρμογη ή απο τον internet explorer? Σ ευχαριστώ :) Κανονικά μέσω explorer έκανα το post. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το 920 να μυηθώ σιγά σιγά και στον κόσμο των win 8 αλλά έχει ανησυχήσει λιγο απο αυτά που έχω διαβάσει απο έσας τους κατόοχους του για την υπερθέρμανση του.είναι δηλαδή τόσο έντονο το φαινόμενο σε βαθμό που δεν μπορείς να πιάσεις το κινητό ή απλά είναι αρκετά ζεστό?το θέλω σαν δεύτερο κινήτο για πειραματισμούς με τα windows και σερφαρίσμα σε 3g και 4g περι τα 600 mb το μήνα(what's up) και φωτογραφίες. Θα το αντέχω το πρόβλημα αυτό με τέτοια χρήση ή μπα? ευχαριστώ Προσωπικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα κι ας σερφάρω αρκετες ωρες μ αυτο (ξέχασα ποτε άνοιξα pc τελευταία φορά). Πάντως δε νομίζω πως υπάρχει σοβαρό θέμα (καλύτερα όμως να μας πουν όσοι το αντιμετώπισαν). Επίσης δεν αποκλείω η δευτερη συσκευη σου να γινει πρώτη.....:) Αρκει να της δωσεις λίγο χρόνο μια και οι συνήθειες ετών θέλουν τον χρόνο τους....;) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καποια εφαρμογη δεν ξερω αλλα για δοκιμασε να πας στις ρυθμισεις να κανεις σκρολ δεξια και να δεις "εφαρμογες που εκτελουνται στο παρασκηνιο". Ισως εχουν μαζευτει πολλες η και καποιες που δε χρειαζεσαι. Για να εχεις μια εικονα γενικως. Έχει γύρω στις 10 αλλά γενικά τις κλείνω από εκεί! Μόνο το Here Drive δεν κλείνει.. Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το 920 να μυηθώ σιγά σιγά και στον κόσμο των win 8 αλλά έχει ανησυχήσει λιγο απο αυτά που έχω διαβάσει απο έσας τους κατόοχους του για την υπερθέρμανση του.είναι δηλαδή τόσο έντονο το φαινόμενο σε βαθμό που δεν μπορείς να πιάσεις το κινητό ή απλά είναι αρκετά ζεστό?το θέλω σαν δεύτερο κινήτο για πειραματισμούς με τα windows και σερφαρίσμα σε 3g και 4g περι τα 600 mb το μήνα(what's up) και φωτογραφίες. Θα το αντέχω το πρόβλημα αυτό με τέτοια χρήση ή μπα? ευχαριστώ Αν γυρίσεις κάποιες σελίδες πίσω που έγινε εκτενής αναφορά, κανείς δεν είχε ιδιαίτερο θέμα. Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι σε συγκριση με το S3 ή S4 (δεν θυμάμαι ακριβώς) δεν έχει καμία σχέση. Στο άλλο τηγανίζεις! :p Γενικά ζεσταίνεται από ελάχιστα έως αρκετά. Φαντάζομαι ότι η ΜS το ξέρει και κάτι θα κάνει με το update..Αν τύχει να "καίγεται" τότε μιλάμε για αστοχία υλικού, αλλά καταλαβαίνεις πόσο μικρές είναι οι πιθανότητες όταν μιλάμε για Νόκια.. :) Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Παιδια απο τη στιγμη που το ανοιξα μου εβγαλε 2,30 περιπου ωρες ασταματητης χρησης...η μπαταρια δεν ηταν τελειως φορτισμενη(καπου στο 75-80%).Ειναι λιγο η ειναι νωρις ακομα?Τωρα το εβαλα να φορτισει..ποσες ωρες να το αφησω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Παιδια απο τη στιγμη που το ανοιξα μου εβγαλε 2,30 περιπου ωρες ασταματητης χρησης...η μπαταρια δεν ηταν τελειως φορτισμενη(καπου στο 75-80%).Ειναι λιγο η ειναι νωρις ακομα?Τωρα το εβαλα να φορτισει..ποσες ωρες να το αφησω? Μετά από 10 πλήρεις φορτήσεις θα βγάλεις καλύτερα συμπεράσματα.. Καλό είναι στην αρχή να του κάνεις πλήρεις κύκλους φορτίσεων κι όταν φτάνει στο 100% βγάζε το..Μόνο κακό στη μπαταρία κάνει ο επιπλέον χρόνος. Αν μείνει κι ένα 3ωρο παραπάνω μια φορά δε χαλασε ο κόσμος! Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Μετά από 10 πλήρεις φορτήσεις θα βγάλεις καλύτερα συμπεράσματα.. Καλό είναι στην αρχή να του κάνεις πλήρεις κύκλους φορτίσεων κι όταν φτάνει στο 100% βγάζε το..Μόνο κακό στη μπαταρία κάνει ο επιπλέον χρόνος. Αν μείνει κι ένα 3ωρο παραπάνω μια φορά δε χαλασε ο κόσμος! Να σαι καλα φιλε..δηλαδη αυτα τα 8ωρα που λενε ακομα στα καταστηματα εχουν περασει πια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Γιατι το ρωτάς αυτο? Απλη απορία μου... Εγώ πχ έχω γράψει το 90% απο το κινητό μου.... Γιατι αν δεις λιγο πιο πισω εχω το tapatalk το οποιο δουλεύει καλα σε αλλα forum ενω στο myphone οχι. Εσυ με ποιο πρόγραμμα δουλευεις? Σ ευχαριστώ :) Κανονικά μέσω explorer έκανα το post. Ευχαριστώ Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Γιατι αν δεις λιγο πιο πισω εχω το tapatalk το οποιο δουλεύει καλα σε αλλα forum ενω στο myphone οχι. Εσυ με ποιο πρόγραμμα δουλευεις? ΙΕ πάντα.... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Παιδια να επανελθω και παλι με καποιες αποριες αν μου επιτρεπετε...οταν φορτισει αυτη η πριζα που ειναι απο πανω απο την μπαταρια δεν φευγει?Και 2ον γιατι δεν φορτιζει κλειστο και ανοιγει οταν το βαζω για φορτιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Παιδια να επανελθω και παλι με καποιες αποριες αν μου επιτρεπετε...οταν φορτισει αυτη η πριζα που ειναι απο πανω απο την μπαταρια δεν φευγει?Και 2ον γιατι δεν φορτιζει κλειστο και ανοιγει οταν το βαζω για φορτιση? 1)Οχι δεν φευγει γιατι ετσι καταλαβαινεις οτι φορτιζει 2)Δεν φορτιζει κλειστο και ανοιγει μολις το βαλεις στην πριζα γιατι ετσι λειτουργουν τα wphones...Καλοριζικο κιολας....Τι χρωματακι το πηρες?? Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 1)Οχι δεν φευγει γιατι ετσι καταλαβαινεις οτι φορτιζει 2)Δεν φορτιζει κλειστο και ανοιγει μολις το βαλεις στην πριζα γιατι ετσι λειτουργουν τα wphones...Καλοριζικο κιολας....Τι χρωματακι το πηρες?? Σ ευχαριστω φιλε μου....σε μαυρο το πηρα αν και κοκκινο το ηθελα,απλα επειδη δεν εχω αγορασει κατι με τοσα χρηματα μεσω ιντερνετ συμβιβαστηκα με το μαυρο απο το birdphone για μεγαλυτερη ασφαλεια.Ειναι Ελβετικο(δεν ξερω αν ειναι καλη χωρα σχετικα με γρηγορα updates κλπ) και σαν αρχαριος μετα απο Android προσπαθω να μαθω...οποια συμβουλη καλοδεχουμενη!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το κινητό σταμάτησε να μου περνάει επαφές στο βασικό μειλ (προσωπικό) μου και τις περνάει (με το έτσι θέλω) στα άλλα 2 που τα έχω απλά για συμπληρωματικούς λόγους (επαγγελματικά ας πουμε) Edited January 5, 2014 by impreza_sti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Σ ευχαριστω φιλε μου....σε μαυρο το πηρα αν και κοκκινο το ηθελα,απλα επειδη δεν εχω αγορασει κατι με τοσα χρηματα μεσω ιντερνετ συμβιβαστηκα με το μαυρο απο το birdphone για μεγαλυτερη ασφαλεια.Ειναι Ελβετικο(δεν ξερω αν ειναι καλη χωρα σχετικα με γρηγορα updates κλπ) και σαν αρχαριος μετα απο Android προσπαθω να μαθω...οποια συμβουλη καλοδεχουμενη!! :) Τιποτα Γιωργο,εδω ειμαστε για οπιαδηποτε βοηθεια..Αυτος ειναι ο σκοπος του forum αλλωστε.Παντως εκανες την καλυτερη επιλογη το μαυρο τα σπαει εγω εχω το ασπρο .Για πες μας αν θες απο υπερθερμανσεις πως παει μιας και καταλαβαινω θα το εχεις συνεχεια στα χερια σου τωρα που ειναι αρχη... Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Τιποτα Γιωργο,εδω ειμαστε για οπιαδηποτε βοηθεια..Αυτος ειναι ο σκοπος του forum αλλωστε.Παντως εκανες την καλυτερη επιλογη το μαυρο τα σπαει εγω εχω το ασπρο .Για πες μας αν θες απο υπερθερμανσεις πως παει μιας και καταλαβαινω θα το εχεις συνεχεια στα χερια σου τωρα που ειναι αρχη... Να ειστε καλα παιδια:) Κοιτα...οταν το ανοιξα ειχε καπου 75-80% μπαταρια.Μου εβγαλε 2,5 ωρες συνεχης χρησης και μετα το εβαλα για φορτιση στο 4%.Μεχρι τοτε ειχε ζεσταθει αλλα οχι σπουδαια πραγματα.Δηλαδη απο το προηγουμενο μου κινητο(Xperia Ray) καμια απολυτως σχεση.Μου αρεσουν αρκετα τα WP και δεν το περιμενα γιατι ειχα ενα φοβο μετα απο android(αν και δεν το ειχα συμπαθησει καθολου).Εκανε καποια updates στην αρχη και τωρα ψαχνω μηπως χρειαζεται καποια σημαντικη εφαρμογη να κατεβασω η οτιδηποτε για την μπαταρια κλπ. :) Kατι ακομα που μολις παρατηρησα...διπλα απο το βελακι επιστροφης στη γωνια φαινεται λιγο φως απο μεσα,δηλαδη σαν να ειναι ξεθωριασμενο σε πολυ μικρο βαθμο.Δεν ξερω αν φαινεται κ σε σας αν και δεν το θεωρω σοβαρο προβλημα. Edit:Λοιπόν το φόρτιζα από τις 4 το μεσημέρι ως τις 9.Απο τις 9 μέχρι τις 10:30 το είχα στον υπολογιστή και περνούσα τραγούδια.απο τις 10.30 ως τώρα σχεδόν 1 ώρα συνεχής χρήσης με τραγούδια μέσω ίντερνετ και παράλληλα πλοήγηση στο ίντερνετ κλπ έφτασε 84% και λέει εκτιμώμενος χρόνος 4 ώρες ακόμα.Το βρίσκετε φυσιολογικό?? Edited July 17, 2013 by George6633 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 βοηθεια!απο,εχθές σας είπα κάνω επαναφορά συστήματος για να το δώσω σε φίλο όπως το αγόρασα να μην υπάρχει τίποτα μέσα!όλο το βραδυ εοχε τα γρανάζια μέχρι και τώρα που γύρισα απο τη δουλεια!και κάνω και σοφτ τώρα και πάλι γρανάζια βγαζει!να τρελαθώ τώρα?τι να κανω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 βοηθεια!απο,εχθές σας είπα κάνω επαναφορά συστήματος για να το δώσω σε φίλο όπως το αγόρασα να μην υπάρχει τίποτα μέσα!όλο το βραδυ εοχε τα γρανάζια μέχρι και τώρα που γύρισα απο τη δουλεια!και κάνω και σοφτ τώρα και πάλι γρανάζια βγαζει!να τρελαθώ τώρα?τι να κανω??? κατ αρχάς ....ψυχραιμία! Το τηλέφωνο δεν έχει τίποτα. Απλα κόλλησε στο hard reset. Νομίζω μια επίσκεψη σε ένα Nokia care θα σε βοηθήσει...επίσης ψάξε στο google,κάπου το είχε πάρει το μάτι μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 κατ αρχάς ....ψυχραιμία! Το τηλέφωνο δεν έχει τίποτα. Απλα κόλλησε στο hard reset. Νομίζω μια επίσκεψη σε ένα Nokia care θα σε βοηθήσει...επίσης ψάξε στο google,κάπου το είχε πάρει το μάτι μου... Τι ακριβως πήρε το μάτι σου?αντιστοιχο προβλημα?έχω πάει ήδη μια φορά στο σέρβις...καλα,ε απίστευτο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Τι ακριβως πήρε το μάτι σου?αντιστοιχο προβλημα?έχω πάει ήδη μια φορά στο σέρβις...καλα,ε απίστευτο.... πρέπει να ξαναπεραστει το firmware http://www.wpcentral.com https://www.google.com/search?=client=ms-nokia-wp&q=nokia+920+stuck+on+hard+reset Edited July 18, 2013 by impreza_sti απαγορεύεται η δημοσιοποίηση συνδέσμων που παραπέμπουν σε copyrighted υλικό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppavlou Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 βοηθεια!απο,εχθές σας είπα κάνω επαναφορά συστήματος για να το δώσω σε φίλο όπως το αγόρασα να μην υπάρχει τίποτα μέσα!όλο το βραδυ εοχε τα γρανάζια μέχρι και τώρα που γύρισα απο τη δουλεια!και κάνω και σοφτ τώρα και πάλι γρανάζια βγαζει!να τρελαθώ τώρα?τι να κανω??? Αφησε το τηλέφωνο εκτός φόρτισης μέχρι να σβήσει και μετά βάλε το να φορτίσει στο ρεύμα (οχι USB). Στη περίπτωση μου δούλεψε. (συμβουλή NOKIA CARE) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Κι εμένα το είχε πάθει αυτο και το πήγα στο Nokia care στην Αλεξάνδρας. Ευγενέστατοι, εξυπηρετικότατοι και ξέρουν τι τους γίνεται. @George6633 ο εκτιμώμενος χρόνος που απομένει στη μπαταρία που λέει πάει αναλογικά. Δηλαδη αν είναι στο 80% και το χρησιμοποιείς έντονα και πας στη μπαταρία σου λέει ότι μένουν πχ 4ωρες. Αν είσαι πάλι στο 80% αλλα δεν το αγγίζεις καν και το ξεκλειδώσεις για να δεις μπαταρία θα λέει ότι απομένουν πχ 15ωρες. Λαμβάνει υπ'οψιν δλδ τη χρήση που κάνεις τη δεδομένη στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Αυτη τη στιγμή το HTC 8X μου παίρνει το καινούργιο update! Άντε να δουμε πότε θα το σπρώξει η Nokia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Αυτη τη στιγμή το HTC 8X μου παίρνει το καινούργιο update! Άντε να δουμε πότε θα το σπρώξει η Nokia... Ωραιος! Περιμενουμε εντυπωσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Απροβλημάτιστο και γρήγορο το update στο 8Χ. Μόνη φανερή διαφορά το FM Radio. Δυστυχώς no data sense. Το περιμένω και στο 920 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts