andreas443 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 παιδες καλως σας βρηκα! Εχω εδω και λιγη ωρα ενα 920 κοκκινο ελβετικο unbranded.. το θεμα ειναι οτι μου λεει οτι το nokia drive δεν μπορω να το εγκαταστησω γιατι δεν ειναι διαθεσιμο για την περιοχη μου λεει... Καλο θα είναι να φλασαρεις το κινητό με μια ελληνική rom και ανάλογα και με το χρώμα που έχεις από την άλλη βγήκε σήμερα update για το HERE Drive+ και HERE Transit και τα έχουν αφαιρέσει από το κατάστημα άρα περιμένουμε να μπούν για να κάνουμε αναβάθμιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Μου εβγαλε αναβαθμιση! Μολις φορτισει η μπαταρια θα την κανω... με την ρομ που εχω παντως εχω 4g @andreas443 σε λιγο θα εχεις pm.. Edited July 10, 2013 by mobrol phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Την γερμανικη η' ισπανικη unbanded firmware να βαλεις στο χρωμα που αντιστοιχη στο κινητο σου. Δεν θυμαμαι κωδικους κλπ,αλλα ευκολα βρισκονται Ευχαριστω φιλε Alex. Του φλασαρα χθες το βραδυ 4-5 διφορετικα firmwares και τα δοκιμαζα. Και οντως το γερμανικο κ το ισπανικο ηταν αυτα που οπως μου φανηκε ειχαν την καλυτερη αποδοση σε σχεση με το προηγουμενο firmware που ειχα. Παντως τωρα διπλα απο τις μπαρες του σηματος μου γραφει σκετο L και οχι LTE. Αφησα το ισπανικο κ ολα δουλευουν ρολοι! Η πλακα ειναι οτι χθες πηγα και στο δευτερο nokia care που υπαρχει εδω στα Γιαννενα και λεω στον υπαλληλο οτι εχω θεμα με το 4g κ θελω να του φλασαρω αλλη εκδοση firmware και αφου το πηρε αυτος κοιταξε για κανενα update OTA -μηπως υπαρχει που να διορθωνει το θεμα (λες και εγω αν μου εβγαζε ειδοποιηση για update δεν θα την εκανα) μου λεει οτι δεν γινεται να του βαλω αλλο firmware γιατι ειναι κλειδωμενο! Εγω παντως χθες το βραδυ το φλασαρα με 4-5 διαφορετικα firmwares χωρις κανενα προβλημα! Τι να πω, μαλλον θα βαριουνται να εξυπηρετησουν τους πελατες τους, δεν εξηγειται αλλιως! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 το προβλημα με το Νokia drive συνεχιζει.. εσβησα την εφαρμογη Νοκια Οδηγηση, αλλαξα την περιοχη σε αμερικη αλλα και παλι δεν μου το βγαζει στο store! καμια βοηθεια?? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 το προβλημα με το Νokia drive συνεχιζει.. εσβησα την εφαρμογη Νοκια Οδηγηση, αλλαξα την περιοχη σε αμερικη αλλα και παλι δεν μου το βγαζει στο store! καμια βοηθεια?? Κατεβασε το LUMIA pusher, τσεκαρετα ολα ενα ενα αυτα που εχει εκει και κανε update σε οσα εχουν και κανε swipe δεξια μετα και καπου θα σου λεει here drive beta. Για δοκιμασε μηπως ετσι θα σου το βγαλει. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Κατεβασε το LUMIA pusher, τσεκαρετα ολα ενα ενα αυτα που εχει εκει και κανε update σε οσα εχουν και κανε swipe δεξια μετα και καπου θα σου λεει here drive beta. Για δοκιμασε μηπως ετσι θα σου το βγαλει. το Lumia pusher δεν υπάρχει πια στο κατάστημα δυστυχώς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Κατεβασε το LUMIA pusher, τσεκαρετα ολα ενα ενα αυτα που εχει εκει και κανε update σε οσα εχουν και κανε swipe δεξια μετα και καπου θα σου λεει here drive beta. Για δοκιμασε μηπως ετσι θα σου το βγαλει. δεν υπαρχει αυτη η εφαρμογη.. παντως ουτε το transit βλεπω στο μαρκετ εσεις τα βλεπετε στο μαρκετ?? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 το Lumia pusher δεν υπάρχει πια στο κατάστημα δυστυχώς Υπαρχει αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν το εμφανιζει στην αναζητηση. Το εκανα εγκατασταση χθες μετα το φλασαρισμα! Το εκανα αναζητηση στο google κ με εβγαλε στη σελιδα του wpcentral. Σκαναρα το qr code κ ετοιμο, με εβγαλε στο store. Εκτος αν το βγαλανε σημερα! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 πως κλεινει?? Για τα αλλα που ρωταω ξερεις κατι? Για το 4 το σήμα της κινητης πχ E,G H,H+φαίνονται πάντα στο κινητο δίπλα από την ώρα πάνω δεξια ανεξάρτητα αν έχεις ενεργοποιημένη το δίκτυο κινητής η όχι. Απλώς θα εγκαταστάσεις ένα live title mobile date και ανάλογα θα το ενεργόποιεις ή απενεργοποιεις και θα ξέρεις να κατεβαζεις δεδομένα η όχι. Όταν το έχεις απ ενεργοποιήσει τα δεδομένα δεν σημαίνει ότι κατεβαζεις κατι ακόμα και όταν βλέπεις το γράμμα αντίστοιχα και άρα δεν ανησυχείς. Έτσι λειτουργούν στα WP. Τα αλλα ας απαντήσει κάποιος ήδη κάτοχος της συσκευής.:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Υπαρχει αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν το εμφανιζει στην αναζητηση. Το εκανα εγκατασταση χθες μετα το φλασαρισμα! Το εκανα αναζητηση στο google κ με εβγαλε στη σελιδα του wpcentral. Σκαναρα το qr code κ ετοιμο, με εβγαλε στο store. Εκτος αν το βγαλανε σημερα! παντως στο windowsphone.com λεει οτι ειναι no longer published phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Υπαρχει αλλα για καποιο περιεργο λογο δεν το εμφανιζει στην αναζητηση. Το εκανα εγκατασταση χθες μετα το φλασαρισμα! Το εκανα αναζητηση στο google κ με εβγαλε στη σελιδα του wpcentral. Σκαναρα το qr code κ ετοιμο, με εβγαλε στο store. Εκτος αν το βγαλανε σημερα! Σωστός είχες δίκιο οποιος θέλει βάζω το barcode να το κατεβάσει http://cdn.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large/public/field/image/2013/04/qrlumiapusher.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 το εκανα αυτο με το pusher βρικα το here drive αλλα και παλι μου λεει οτι δεν ειτε το κινητο μου πρεπει να αναβαθμιστει ειτε οτι δεν προοριζεται για την χωρα μου και τον παροχο μου.. το κινητο ειναι ελβετικο και unbranded phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 το εκανα αυτο με το pusher βρικα το here drive αλλα και παλι μου λεει οτι δεν ειτε το κινητο μου πρεπει να αναβαθμιστει ειτε οτι δεν προοριζεται για την χωρα μου και τον παροχο μου.. το κινητο ειναι ελβετικο και unbranded Για όσους έχουν πρόβλημα παιδια με τα νεα Drive κλπ "It seems Nokia pulled the app due to installation issues, and they are already working on it. Expect it in Windows Phone Store soon" http://wmpoweruser.com/updated-nokia-here-location-apps-now-available-for-download/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Για όσους έχουν πρόβλημα παιδια με τα νεα Drive κλπ "It seems Nokia pulled the app due to installation issues, and they are already working on it. Expect it in Windows Phone Store soon" http://wmpoweruser.com/updated-nokia-here-location-apps-now-available-for-download/ εμενα μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για εμενα! ανακεφαλαιωση στον οperator mου βγαζει 000-CH και μετα RM-821_eu_euro2_249.. εχει κανεις ιδεα τι ειναι το κινητο?? παντως ειναι σιγουρα ελβετικο.. υπαρχει καπου το firmware της cosmote να το φλασαρω? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 καλησπέρα παιδιά. ήθελα να ρωτήσω επειδή σκεπτομαι κάποια στιγμή να πάω από αντροιντ σε w8, κάτοχος επίσης του ν8 και για λίγο καιρό τού 808,τα Lucia έχουν τίποτε από τις ευκολιες των παλαιών συμπιαν? δηλαδή USB on the go, βίντεο κλήση κτλ? ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καλημερα, σημερα εβαλα και την καρτα sim οποτε αρχιζω τις κλησεις. Εχω παρατηρησει τα παρακατω σχετικα μετο τηλεφωνο μας: 1. Το tile του chronos calendar δεν αλλαζει μερα μονο του οταν αλλαζει η ημερα. Το παταω, ανοιγω την εφαρμογη και μετα αλλαζει. Αυτο διορθωνεται? 2. Ενα κουφο, ενω οταν δεχομαι κλησεις απο επαφη με φωτο την εμφανιζει οταν χτυπαει το τηλ., οταν καλω εγω δεν εμφανιζει τιποτα. Διορθωνεται αυτο? 3. Το rapdialer που δοκιμασα δενεμφανιζει τις αναπαντητες. Υπαρχει λυση? 4. Πως καταλαβαινω οτι δεν ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ μεσω κινητης τηλεφωνιας? Ειτε ειναι ειτε οχι διπλα στο σημα εχει ενα Ε. 5. Κατα καιρους διπλα στην ενδειξη της μπαταριαςαναβει ενα εικονιδιο κυκλος με τελεια στην μεση. Τι σημαινει αυτο? 6. Δεν υπαρχει κανα tile για να βαζουμε το τηλ στο αθορυβο? Αυτο με την μειωση της εντασης ειναι πολυ κουραστικο, απο το 20 να το πας στο 0, αλλα και παλι μενει η δονηση. Δεν μπορει να παει στο αθορυβο? Ευχαριστω εκ των προτερων και σορυ για το πριξιμο.... Για το 1 δεν χρησιμοποιώ το chronos calendar οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω! 2. Εμένα δεν μου φαίνεται κουφό! Χτυπάει το τηλέφωνο και βλέποντας την φωτογραφία καταλαβαίνεις πιο γρήγορα ποιος σε καλεί! Όταν καλείς εσύ σου λέει "δεν ξέρεις ποιον παιρνεις τηλέφωνο και περιμένεις να δείς φωτογραφία ποιος είναι από τις επαφες σου?" . Αστειεύομαι βέβαια αλλά πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που γίνεται αυτό και δεν γνωρίζω αν διορθώνεται! 3. Το rapdialer δεν το χρησιμοποιώ ούτε και αυτό για να σε βοηθήσω! 4. Το Ε που είναι δίπλα από τις μπάρες του σήματος αναφέρεται στην ταχύτητα του δικτύου και δεν έχει να κάνει αν έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα ή όχι! Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Connection Tiles και έγω βάλει ένα tile για να ανοιγοκλείνω τα data οπότε με ένα tap στο tile βλέπω αν είναι ενεργοποιημένα ή όχι. 5. Ο κύκλος με την τελεία στη μέση σημαίνει πως έχεις ενεργή την τοποθεσία και κάποια εφαρμογή χρησιμοποιεί εκείνη τη στιγμή δεδομένα τοποθεσίας. Για να το κλείσεις πας ρυθμίσεις και μετά τοποθεσία. 6. Όταν πατήσεις μια φορά κάποιο πλήκτρο που είτε αυξάνει είτε μείωνει την ένταση του ήχου σου βγάζει ένα κουδούνι στην πάνω δεξια γωνία. Αν το πατήσεις αυτό στο βάζει απευθείας αθόρυβο για να μην πατάς 20 φορές το κουμπί για να μειώσεις την ένταση. Την δόνηση μπορείς να την βγάλεις από τις ρυθμίσεις. Για tile που να κάνει αυτή τη δουλειά δεν ξέρω κάτι! Ελπίζω να σε βοήθησα! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου Να δω τα αλλα πως θα απαντηθουν... Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου Να δω τα αλλα πως θα απαντηθουν... 1. Σε μένα αλλάζει. Νομίζω πως ισως να αντιμετώπισα το ίδιο όταν το πρωτοεβαλα. Δεν θυμάμαι καν. Τώρα ειναι ok 3. Δυστυχως βλέπεις μόνο τις εξερχόμενες. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ωφειλω να ευχαριστησω και επισημα μεσω του θεματος τον niotheros για την απιστευτη βοηθεια που μου εδωσε στην πρωτη μου επαφη με φλασαρισμα wp8 την πρωτη μερα κατοχης μου wp8!! Σου ειπα αμα κατεβεις Αθηνα κερναω καφε! phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ωφειλω να ευχαριστησω και επισημα μεσω του θεματος τον niotheros για την απιστευτη βοηθεια που μου εδωσε στην πρωτη μου επαφη με φλασαρισμα wp8 την πρωτη μερα κατοχης μου wp8!! Σου ειπα αμα κατεβεις Αθηνα κερναω καφε! Τι φλασαρατε??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Φλασαραμε το ισπανικό firmware.. Το δικο μου είχε μέσα ελβετικό και μου έλεγε ότι το here drive δεν είναι διαθεσιμο για την συσκευή μου επειδή προορίζεται για αλλο παροχο κτλπ.. βεβαια τώρα που άλλαξα λογισμικό, πάλι τα ίδια μου λέει.. Δεν ξέρω τι παίζει.. Τι να πω.. phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλημερα παιδια.Κανενα νεο για την πολυποθητη αναβαθμιση ποτε περιπου θα δοθει εχουμε? Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλημερα παιδια.Κανενα νεο για την πολυποθητη αναβαθμιση ποτε περιπου θα δοθει εχουμε? Εως τελη Αυγουστου λογικα OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 κανείς να με κατατοπισει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 κανείς να με κατατοπισει? Usb on the go δεν έχουν όχι και ούτε video κλίση μέσο δικτύου αλλα μπορείς μέσο skype να κανεις κανονικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts