Eki_013 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 το εχει δοκιμασει καποιος αμα δουλευει με το lte της cosmote? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 4η ημερα που το δουλευω... 1)βρηκα ρυθμο με τη μπαταρια...εχασε με νορμαλ χρηση το 45% απο το πρωι , οποτε θα αποφυγει τη φορτιση αποψε 2)χαιρεσαι να το χρησιμοποιεις...λογω οθονης,λογω interface,λογω κατασκευης 3)εκει που ειχα το αισθημα του "φοβου" για το πως θα ειμαι χωρις ios , τωρα εχω αγχος για να ανακαλυψω τι πραγματικα μπορει να κανει σα συσκευη 4)περιμενω πως και πως το update της MS που θα διορθωνει σιγουρα το θεμα με το wifi και , ελπιζω , διαφορα θεματακια με camera κτλ κτλ..ηδη το προβλημα με το wifi εχει λυθει τοσο στο HTC 8S οσο και στο 920Τ (το κινεζικο 920) γενικα πολυ ευχαριστημενος παρα το οτι ημουν στην αρχη επιφυλακτικος....αλλα καθε αλλαγη ειναι στην αρχη δυσκολη , σωστα ; :) Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Είδα ότι το κινητο είναι διαθέσιμο στο mediamarkt Γερμανίας . Επειδή απο Γερμανικά δεν σκαμπαζω,παρότι χρησιμοποίησα translator ,ξέρετε αν το τηλ εκει θα είναι unbranded και sim free,unlocked? πιστεύω είναι συμφέρουσα αγορα αν εχεις αφμ για ενδοκοινοτικες συναλλαγές. Αφαιρεις το 19% (ΦΠΑ Γερμανίας) αν κοπεί τιμολόγιο εκει. Θα εκτιμούσα πληροφορίες απο κάποιον που ξέρει.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Είδα ότι το κινητο είναι διαθέσιμο στο mediamarkt Γερμανίας . Επειδή απο Γερμανικά δεν σκαμπαζω,παρότι χρησιμοποίησα translator ,ξέρετε αν το τηλ εκει θα είναι unbranded και sim free,unlocked? πιστεύω είναι συμφέρουσα αγορα αν εχεις αφμ για ενδοκοινοτικες συναλλαγές. Αφαιρεις το 19% (ΦΠΑ Γερμανίας) αν κοπεί τιμολόγιο εκει. Θα εκτιμούσα πληροφορίες απο κάποιον που ξέρει.:) θες να μου δωσεις link γιατι δν το βρισκω διαθεσιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 4η ημερα που το δουλευω... 1)βρηκα ρυθμο με τη μπαταρια...εχασε με νορμαλ χρηση το 45% απο το πρωι , οποτε θα αποφυγει τη φορτιση αποψε 2)χαιρεσαι να το χρησιμοποιεις...λογω οθονης,λογω interface,λογω κατασκευης 3)εκει που ειχα το αισθημα του "φοβου" για το πως θα ειμαι χωρις ios , τωρα εχω αγχος για να ανακαλυψω τι πραγματικα μπορει να κανει σα συσκευη 4)περιμενω πως και πως το update της MS που θα διορθωνει σιγουρα το θεμα με το wifi και , ελπιζω , διαφορα θεματακια με camera κτλ κτλ..ηδη το προβλημα με το wifi εχει λυθει τοσο στο HTC 8S οσο και στο 920Τ (το κινεζικο 920) γενικα πολυ ευχαριστημενος παρα το οτι ημουν στην αρχη επιφυλακτικος....αλλα καθε αλλαγη ειναι στην αρχη δυσκολη , σωστα ; :) Η έλλειψη εφαρμογών δεν σου ξενίζει? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Είδα ότι το κινητο είναι διαθέσιμο στο mediamarkt Γερμανίας . Επειδή απο Γερμανικά δεν σκαμπαζω,παρότι χρησιμοποίησα translator ,ξέρετε αν το τηλ εκει θα είναι unbranded και sim free,unlocked? πιστεύω είναι συμφέρουσα αγορα αν εχεις αφμ για ενδοκοινοτικες συναλλαγές. Αφαιρεις το 19% (ΦΠΑ Γερμανίας) αν κοπεί τιμολόγιο εκει. Θα εκτιμούσα πληροφορίες απο κάποιον που ξέρει.:) Να ξερετε (μεταξυ μας) οτι το ιδιο ισχυει και στο clove.co.uk. Εγω απο'κει πηρα το htc 8x εχει ενα πεδιο που βαζεις το εταιρικο ΑΦΜ και τσουπ, παει το ΦΠΑ. Και ειναι και γρηγοροι μαλιστα. Και τωρα που θα το πουλησω επειδη με εχει εξοργησει :mad: και θα παρω κι εγω το 920 απο'κει θα το παρω :D - προς το παρον δεν εχει διαθεσιμα βεβαια εξαντληθηκαν σε 1 μερα κι οι 2 παρτιδες που εφεραν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Η έλλειψη εφαρμογών δεν σου ξενίζει? Είναι αυτό που είπε ο Chameleon. Ευχαριστιέσαι να το χρησιμοποιείς. Προσωπικά, ό,τι εφαρμογές χρησιμοποιούσα τις έχω. Και μάλιστα περισσότερες. Κλείνω tickets, ψάχνω τιμές, ενημερώνομαι. Γενικά πολύ ωραία η ομαδοποίηση του social. Είναι πολύ γρήγορο το λειτουργικό σύστημα. Έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δικτύωση. Είναι το μόνο κινητό 4G που δε χάνει κλήσεις και κάνει σωστές μεταβάσεις μεταξύ δικτύων. Και μια έλλειψη που θεωρώ ότι έχει είναι οι αναφορές sms. Μήπως δε τις βρίσκω; Που είναι οι αναφορές; ΟΕΟ; Έχει αναφορές στα MMS btw :lol: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 θες να μου δωσεις link γιατι δν το βρισκω διαθεσιμο http://www.mediamarkt.de/mcs/product/NOKIA-Lumia-920-gelb,48353,365283,526833.html Αν ξέρεις Γερμανικά, για πες μας εάν είναι διαθέσιμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Η έλλειψη εφαρμογών δεν σου ξενίζει? η MS ειχε κανει ενα λαθος με τα 7, ειχε τρομερα κλειστο κλειστο το λειτουργικο και οι 3rd party εφαρμογες δεν μπορουσαν να φτιαχτουν οπως ηθελαν οι προγραματιστες (γιαυτο και δεν τις εφτιαχναν), τωρα ακουσα πως θα δωσει στους προγραμματιστες περισσοτερο ανοιγμα, οποτε ολοι θα ασχολιθουν και σιγα σιγα ολες οι εφαρμογες θα τρεχουν και στα 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) http://www.mediamarkt.de/mcs/product/NOKIA-Lumia-920-gelb,48353,365283,526833.html Αν ξέρεις Γερμανικά, για πες μας εάν είναι διαθέσιμο. "Sofort lieferbar" γραφει... Αμεσα διαθεσιμο Αρα το εχουν! Edited December 8, 2012 by eNeRGy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Η έλλειψη εφαρμογών δεν σου ξενίζει? Η μονη εφαρμογη που μου λειπει ειναι το Hipstamatic (τι instagram και αηδιες),,,,ειχα αγορασει ολα in-app... για ολες τις αλλες εφαρμογες (πλην των ιατρικων) εχω βρει αντικαταστατες....πχ αντι για tapatalk εχω βαλει το board express pro αντι για Navigon , εχει το Nokia Drive... ok..στο ios ειχα 50 εφαρμογες..ποσες ομως χρησιμοποιουσα σε καθημερινη ή εβδομαδιαια βαση;;;λιγες.... αναφορα παραδοσης εχει...οπως εισαι στα sms , ρυθμισεις (τις 3 τελιτσες κατω δεξια) και θα το βρεις στο μενου...:) Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 "Sofort lieferbar" γραφει... Αμεσα διαθεσιμο Αρα το εχουν! Η τιμη που γράφει είναι μόνο αν το παραγγελίες μέσω Internet απο ότι κατάλαβα. Αν καποιος παει εκει θα είναι ακριβότερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Πείτε μου τον πιο εύκολο τρόπο μεταφοράς επαφών και ίσως ημερολογίου από Nokia e7 σε lumia 920 γιατί το πήρε φίλος και πρέπει να τον βοηθήσουμε ;) Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Πείτε μου τον πιο εύκολο τρόπο μεταφοράς επαφών και ίσως ημερολογίου από Nokia e7 σε lumia 920 γιατί το πήρε φίλος και πρέπει να τον βοηθήσουμε ;) ενεργοποιησε και στα 2 το bluetooth και τα στελνεις πανευκολα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 αναφορα παραδοσης εχει...οπως εισαι στα sms , ρυθμισεις (τις 3 τελιτσες κατω δεξια) και θα το βρεις στο μενου...:) Δεν έχω τέτοια ρύθμιση. Μόνο για MMS. :( Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Δεν έχω τέτοια ρύθμιση. Μόνο για MMS. :( δεν στο εχει εδω; settings/applications/messaging/sms delivery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Να ξερετε (μεταξυ μας) οτι το ιδιο ισχυει και στο clove.co.uk. Εγω απο'κει πηρα το htc 8x εχει ενα πεδιο που βαζεις το εταιρικο ΑΦΜ και τσουπ, παει το ΦΠΑ. Και ειναι και γρηγοροι μαλιστα. Και τωρα που θα το πουλησω επειδη με εχει εξοργησει :mad: και θα παρω κι εγω το 920 απο'κει θα το παρω :D - προς το παρον δεν εχει διαθεσιμα βεβαια εξαντληθηκαν σε 1 μερα κι οι 2 παρτιδες που εφεραν.. ξέρεις ότι τώρα που θα το πουλήσεις θα πρέπει κανονικά να κόψεις και τιμολόγιο? Πληρώνοντας βέβαια το ανάλογο φπα... Τι σε χάλασε και πας στο θεϊκό 920? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Παιδια διαθεσιμο απο σημερα στο expansys και σε λευκο και μαυρο απο 100+ κομματια και στο ενα και στο αλλο χρωμα. http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-920-white-239579/ http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-920-black-236810/ Οσοι μπορουν με επαγγελματικο αφμ ακομα καλυτερα. Επισης διαθεσιμο θα ειναι το επομενο διαστημα αναβαθμισμενη εκδοση του Whatsapp για WP8 http://mynokiablog.com/2012/12/07/whatsapp-wp8-soon/ OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 δεν στο εχει εδω; settings/applications/messaging/sms delivery όχι! Μάλλον είναι θέμα παρόχου, δε ξέρω τι να πω...! http://www.amazon.com/review/R1FE4IUGX80R53/ref=cm_cr_dp_title?ie=UTF8&ASIN=B00A2V7BA4&nodeID=2335752011&store=wireless review-vs iPhone 5. Το whatsapp έφυγε από το μάρκετ. Περιμένουμε νέα έκδοση και σύντομα :) Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 φαρμακείο το expansys. 70E πάνω από τα άλλα σουηδικά καταστήματα το έχουνε. Γιατί τόση διαφορά; :wacko: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο (αν και ειμαι Android-fan & Co-Current/Programmer). Ο λογος; Η απογοητευτικη αυτονομια του Xperia P. *Επιπλέον θα ήθελα να γραψω μερικα πράγματα για την συγκεκριμένη συσκευή βάση του "μικρου" research που εκανα: 1. - Τα windows mobile 8 δεν αποτελουν και οτι καλυτερο απο αποψη software βαση ενός Review που διαβασα για το HTC. Οπως πολυ ορθα αναφερεται δυστυχως τα MW8 εχουν απιστευτο δρομο ακομα για να συναντησουν το chart-flow του Android or iOS. Παρ'όλα αυτα δεν μπορω να αγνοήσω το γεγονος οτι εχει αρχισει να γινεται κουραστικη η απαιτηση των νεοτερων κινητων λογω της βαρυτητας του Android OS. Μνήμη 1GB απαιτείται το ελαχιστο για ομαλη λειτουργεία και γενικοτερα όλα τα φαντακτερα live backgrounds/objects/widgets αποτελουν ενα payback δυνατοτητων και προφανως καταναλωσης ενεργειας/μπαταριας. Αυτο φαινεται να μην υπαρχει (σε τετοιο βαθμο) με τα WB8 ωστοσο δεν μπορω να εκφερω αντικειμενικη γνώμη γιατι δεν εχω υπαρξει χρηστης των Windows - Mobile 7 - 7.5 - 7.8 - 8.0 μεχρι στιγμης. 2. - Το πολυσυζητημενο sensitivity της οθονης με το οποιο μπορουμε να χρησημοποιησουμε το κινητο ενω φοραμε γαντια ειναι κατι πολυ γενικο, καθως εξαρταται απο πολλους παραγοντες i.e. τυπος υφασματος, υλικου e.t.c. (αναφερεται και καπου στο επισημο Νοkia Lumia 920). 3. - Επισης το wirelles shell/surface charging επιφυλασει μια καθυστερηση (συγκριτικα με το micro-usb cable charging). Χαρακτηριστικο παραδειγμα αναφερει οτι στο ιδιο διαστημα χρονου το cable-charging πραγματοποιησε φορτιση 100% ενώ το surface charging 75%. Φυσικα και αποτελει μια απιστευτη καινοτομια και ευκολια, αλλα πιστευω οτι αξιζε να σημειωθει, εφοσον οι τιμες του surface charging/shell "αξιζουν" μια ιδιαίτερη προσοχη. 4. - Το customize στα sounds/alarms/tones ειναι ακομα περιορισμένο. 5. - Σχετικα με την sd-Card απ' οτι διαβασα μπορει να χρησημοποιηθει για την αποθηκευση νεων βιντεο-εικονων. - Η ερωτηση μου (επειδη δεν ειδα καπου κατι αναλυτικο) ειναι το τι γινεται με την αυτονομια, δηλαδη αν το κινητο μπορει να προσφερει μια μερα αυτονομιας με "εντονη" χρηση. Πιστευω οτι ειναι και ενα ερωτημα στο οποιο περιμενουν απαντηση και άλλοι χρήστες του συγκεκριμενου forum. Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας και τις επερχομενες απαντησεις. * Το προσωπικο Review, σχετικα με την συγκεκριμενη συσκευη αποτελει επισημανσεις απο διαφορετικες πηγες και μπορει να μην ειναι 100% ακριβεις (δεν ειμαι και κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης). Σας παρακαλω αν οποιαδηποτε πληροφορια στο παραπανω μηνυμα δεν ειναι σωστη/εγκυρη να επισημανθει και να διορθωθει, για την αποφυγη οποιασ-δηποτε παρανοησης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο (αν και ειμαι Android-fan & Co-Current/Programmer). Ο λογος; Η απογοητευτικη αυτονομια του Xperia P. *Επιπλέον θα ήθελα να γραψω μερικα πράγματα για την συγκεκριμένη συσκευή βάση του "μικρου" research που εκανα: 1. - Τα windows mobile 8 δεν αποτελουν και οτι καλυτερο απο αποψη software βαση ενός Review που διαβασα για το HTC. Οπως πολυ ορθα αναφερεται δυστυχως τα MW8 εχουν απιστευτο δρομο ακομα για να συναντησουν το chart-flow του Android or iOS. Παρ'όλα αυτα δεν μπορω να αγνοήσω το γεγονος οτι εχει αρχισει να γινεται κουραστικη η απαιτηση των νεοτερων κινητων λογω της βαρυτητας του Android OS. Μνήμη 1GB απαιτείται το ελαχιστο για ομαλη λειτουργεία και γενικοτερα όλα τα φαντακτερα live backgrounds/objects/widgets αποτελουν ενα payback δυνατοτητων και προφανως καταναλωσης ενεργειας/μπαταριας. Αυτο φαινεται να μην υπαρχει (σε τετοιο βαθμο) με τα WB8 ωστοσο δεν μπορω να εκφερω αντικειμενικη γνώμη γιατι δεν εχω υπαρξει χρηστης των Windows - Mobile 7 - 7.5 - 7.8 - 8.0 μεχρι στιγμης. 2. - Το πολυσυζητημενο sensitivity της οθονης με το οποιο μπορουμε να χρησημοποιησουμε το κινητο ενω φοραμε γαντια ειναι κατι πολυ γενικο, καθως εξαρταται απο πολλους παραγοντες i.e. τυπος υφασματος, υλικου e.t.c. (αναφερεται και καπου στο επισημο Νοkia Lumia 920). 3. - Επισης το wirelles shell/surface charging επιφυλασει μια καθυστερηση (συγκριτικα με το micro-usb cable charging). Χαρακτηριστικο παραδειγμα αναφερει οτι στο ιδιο διαστημα χρονου το cable-charging πραγματοποιησε φορτιση 100% ενώ το surface charging 75%. Φυσικα και αποτελει μια απιστευτη καινοτομια και ευκολια, αλλα πιστευω οτι αξιζε να σημειωθει, εφοσον οι τιμες του surface charging/shell "αξιζουν" μια ιδιαίτερη προσοχη. 4. - Το customize στα sounds/alarms/tones ειναι ακομα περιορισμένο. 5. - Σχετικα με την sd-Card απ' οτι διαβασα μπορει να χρησημοποιηθει για την αποθηκευση νεων βιντεο-εικονων. - Η ερωτηση μου (επειδη δεν ειδα καπου κατι αναλυτικο) ειναι το τι γινεται με την αυτονομια, δηλαδη αν το κινητο μπορει να προσφερει μια μερα αυτονομιας με "εντονη" χρηση. Πιστευω οτι ειναι και ενα ερωτημα στο οποιο περιμενουν απαντηση και άλλοι χρήστες του συγκεκριμενου forum. Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας και τις επερχομενες απαντησεις. * Το προσωπικο Review, σχετικα με την συγκεκριμενη συσκευη αποτελει επισημανσεις απο διαφορετικες πηγες και μπορει να μην ειναι 100% ακριβεις (δεν ειμαι και κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης). Σας παρακαλω αν οποιαδηποτε πληροφορια στο παραπανω μηνυμα δεν ειναι σωστη/εγκυρη να επισημανθει και να διορθωθει, για την αποφυγη οποιασ-δηποτε παρανοησης. Θα σου απαντησουν βεβαια οι κατοχοι κυριως, απλα η γνωμη που εχω σχηματισει ειναι οτι σαν αυτονομια δεν διαφερει απο ενα android τυπου s3ας πουμε. Πανω κατω τη μερα θα στη βγαζει, αλλα αν θελεις, το πεθαινεις σε 6 ωρες. Διαφορα στην αυτονομια θα δεις μονο με: 1) note2 2) motorola razr maxx (κυριως με αυτο). Ολα τα αλλα, στο ιδιο καζανι βραζουν... MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Πολύ βαριά χρήση άνετα μια ημέρα με LTE network!!! Παίζω αρκετά μαζί του και έχω 4 e-mail, IM, facebook, twitter, skype, cloud, viber, weather ανοικτά. Από εκεί και πέρα... Σήμερα πήρα άλλες 9 αναβαθμίσεις. Το Windows Phone 8 φαίνεται να εξελίσσεται γρήγορα. Έχει γίνει φοβερά ελκυστικό για προγραμματισμό και η ΝΟΚΙΑ συνεχώς εξελίσσει τις εφαρμογές της και μπράβο της. Θα σου πω απλά κάποια προτερήματα που έχω παρατηρήσει σε σχέση με άλλες πλατφόρμες: α) Φοβερή συνδεσιμότητα β) Φοβερούς χάρτες και εφαρμογές - ΝΟΚΙΑ πάντα γ) Απίστευτο browser. δ) Πολύ καλή απόκριση σε όλα τα επίπεδα. Εύχρηστο. Ο όποιος περιορισμός παραμετροποίησης αφορά τη διεπαφή με το χρήστη. Έχει πολύ καλή λειτουργικότητα. Το cloud είναι πολύ βολικό. Τέλος να πω ότι σε σχέση με android/ios o browser καταναλώνει ελάχιστα δεδομένα. Οι ειδοποιήσεις δουλεύουν άψογα. Διαφορά υπάρχει μόνο στα μάρκετ και στο πλήθος των εφαρμογών. Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 η μπαταρια με τη χρηση/φορτιση στρωνει... πχ την πρωτη ημερα την αδειασα σε 8-10 ωρες και σημερα το εβαλα στην πριζα μετα απο 36 ωρες περιπου...μου εβγαλε 1,5 ημερα με ομιλια,internet,gps κτλ.. φυσικα εχω κλεισει τις υπηρεσιες "τοποθεσιας" και το nfc.... προβλεψη;;θα καλυψει αρκετες τρυπες η MS με το update που θα βγαλει συντομα.... P.S.:το sensitivity δε με απασχολει καν...την "ευαισθησια αφης" την εχω στο Normal.. Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 η μπαταρια με τη χρηση/φορτιση στρωνει... πχ την πρωτη ημερα την αδειασα σε 8-10 ωρες και σημερα το εβαλα στην πριζα μετα απο 36 ωρες περιπου...μου εβγαλε 1,5 ημερα με ομιλια,internet,gps κτλ.. φυσικα εχω κλεισει τις υπηρεσιες "τοποθεσιας" και το nfc.... προβλεψη;;θα καλυψει αρκετες τρυπες η MS με το update που θα βγαλει συντομα.... P.S.:το sensitivity δε με απασχολει καν...την "ευαισθησια αφης" την εχω στο Normal.. Δε σου ήρθαν σήμερα οι αναβαθμίσεις; Μου αναβάθμισε τα modules για δίκτυο. Υπηρεσίες τοποθεσίας τις έχω ανοικτές. Δε μπορώ να λειτουργήσω χωρίς αυτές. Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts