Eki_013 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Στην αρχή δε μου έκανε validate το τηλέφωνο με SMS. Μετά μόλις έκανε, όποτε του ήρθε, δε λειτουργούσε σωστά. Αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων. Τη δεύτερη φορά δεν είχα προβλήματα. Έχει bugs η εφαρμογή. Η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλή όπως σε όλες τις εφαρμογές τους. Γενικά πολύ ικανοποιημένος από απόδοση... ναι λογικο να εχει bugs γιατι αυτή ειναι η ίδια εφαρμογή που υπάρχει για τα 7.5. Θέλω να πιστεύω πως θα βγει αμεσα updated εκδοση γραμμένη για WP8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τώρα αν σας πω ότι δε μου δουλεύει ο high sensivity sensor της οθόνης (γάντια κτλ καπούτ) θα με πείτε: α) Γαντέμη β) Αρχι Γκαντέμη γ) Γκαντέμαρο :cry: Ακόμα δε το πήρα το πάω για flash το κινητό. Αν δε διορθωθεί DOA. Τι DOA δηλαδή, κανένα μήνα θα περιμένω σύμφωνα με τις εκτιμώμενες ημερομηνίες εδώ.:cry: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τώρα αν σας πω ότι δε μου δουλεύει ο high sensivity sensor της οθόνης (γάντια κτλ καπούτ) θα με πείτε: α) Γαντέμη β) Αρχι Γκαντέμη γ) Γκαντέμαρο :cry: Ακόμα δε το πήρα το πάω για flash το κινητό. Αν δε διορθωθεί DOA. Τι DOA δηλαδή, κανένα μήνα θα περιμένω σύμφωνα με τις εκτιμώμενες ημερομηνίες εδώ.:cry: Νομίζω ότι αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις. Το έψαξες; Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Νομίζω ότι αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις. Το έψαξες; Ναι, έχει ρύθμιση. Είναι ενεργοποιημένη αλλά δε κάνει διαφορά... :( Η απάντηση της ΝΟΚΙΑ Σουηδίας: "Hi Michail, In regards to the super sensitive screen, we've noticed that some types of leather gloves works poorly with the SSC. However, if it does not work at all, then we recommend you to talk to your retailer and send it for reparation. //Nokia Sverige" Ωστόσο θα μου στείλουν πληροφορίες για κατάστημα κοντινό ώστε να γίνει έλεγχος ή ακόμη και επιδιόρθωση... Συγνώμη για το διπλό ποστ αλλά θα ήθελα αν γίνεται οι κάτοχοι 920 να επικοινωνήσουν μαζί μου για να φθάσουμε σε ένα πόρισμα για την super sensitive display. Γιατί δε μπορώ να βγάλω άκρη αν είναι φυσιολογική συμπεριφορά ή όχι.:wacko: Ευχαριστώ πολύ! Edited November 29, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ψιλομπλεξιμο μου ακούγονται όλα αυτά με την υπερευαισθητη οθόνη του 920, άντε βγάλε άκρη αν και εφόσον και ποτε ανάλογα με το υφασμα που φτιάχνονται τα διάφορα είδη γαντιών. Αν πάντως δεις ότι και μετά που το δούνε εχει ανάλογα θέματα ζητα αντικατάσταση συσκευής,σφραγισμένο καινουργιο εννοείται OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 γτ δεν πας σε ενα καταστημα που το εχει ανοιχτο εκει που εισαι να το χρησιμοποιησεις με τα ιδια γαντια να δεις την συμπεριφορα ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 για πειτε μου και εμενα παιδια τι λεει το τηλεφωνο γιατι εχω αρχισει να το χαλβαδιαζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 για πειτε μου και εμενα παιδια τι λεει το τηλεφωνο γιατι εχω αρχισει να το χαλβαδιαζω. Είναι πολύ καλό τηλέφωνο. Με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του φυσικά. Εξαρτάται σε τι δίνεις βάρος... Το WP8 είναι καινούριο λογισμικό, με bugs αλλά με λιγότερες ιδιοτροπίες σε σχέση με άλλα λειτουργικά συστήματα. Επιπλέον είναι εύχρηστο και γρήγορο. γτ δεν πας σε ενα καταστημα που το εχει ανοιχτο εκει που εισαι να το χρησιμοποιησεις με τα ιδια γαντια να δεις την συμπεριφορα ?? Ψιλομπλεξιμο μου ακούγονται όλα αυτά με την υπερευαισθητη οθόνη του 920, άντε βγάλε άκρη αν και εφόσον και ποτε ανάλογα με το υφασμα που φτιάχνονται τα διάφορα είδη γαντιών. Αν πάντως δεις ότι και μετά που το δούνε εχει ανάλογα θέματα ζητα αντικατάσταση συσκευής,σφραγισμένο καινουργιο εννοείται Αφού έφαγα όλη τη μέρα μαζί του και μίλησα και με άλλους χρήστες (panaros ευχαριστώ πολύ) συνειδητοποίησα ότι η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική. Μίλησα και τηλεφωνικώς με ΝΟΚΙΑ Sweden και μου επιβεβαίωσαν τα ακόλουθα: 1) Η οθόνη δεν είναι resistive και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ (μη αγώγιμο υλικό δεν υπάρχει περίπτωση να την ενεργοποιήσει) 2) Το SSS - super sensivity sensor ενεργοποιείται για περισσότερα υλικά με μικρή αγωγιμότητα όπως το νύχι, κάποια είδη μετάλλων. Επιπλέον απαιτεί λιγότερη επιφάνεια αγωγής σε σχέση με capacitive (μπορεί να χρησιμοποιηθεί πενάκι λεπτό) 3) Για να ενεργοποιηθεί με γάντια, πρέπει τα γάντια να μην έχουν πλαστικό (δηλαδή ξεχάστε τύπου σκι κτλ) αλλά δερμάτινα ή μάλλινα. Σε γενικές γραμμές είναι πιο ευαίσθητη από άλλα τηλέφωνα - μακράν πιο ευαίσθητη για την ακρίβεια - αλλά μην περιμένετε θαύματα (συμπεριφορά resistive). Πάμε τώρα σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος. Το WP8 έχει bug. Τυχαίο restart δε μου έτυχε. Αλλά κάτι χειρότερο. Εκεί που έπαιζα με ΙΕ ξαφνικά πατάω κλείσιμο και μαυρίζει η οθόνη. Αμάν λέω... Πατάω κλείδωμα ξεκλείδωμα τίποτα. Το συνέδεσα στον υπολογιστή και το κινητό ήταν ανοιχτό. Μετέφερα κάτι αρχεία που είχα ανάγκη και κάνω flashing again...!!! Πέτυχε το flashing χωρίς να δείξει ότι το κινητό είναι νεκρό. Πράγμα που σημαίνει ότι μιλάμε για καθαρό και χοντρό bug. Σε κατανάλωση δε μπορώ να κρίνω γιατί η οθόνη του εδώ και 2 μέρες είναι όλη τη μέρα ανοικτή. Σήμα άψογο, ακουστική άψογη επίσης. Μου αρέσει ο συγχρονισμός που κάνει στα αρχεία. Αν διορθώσουν αυτό το με το wifi θα είναι ολοκληρωμένο από θέμα συνδεσιμότητας. Αξίζει γενικά αλλά να ξέρετε ότι θα περάσετε από ένα στάδιο "μεταμόρφωσης" του κινητού. Οι κάτοχοι του Ν8 με καταλαβαίνουν :) Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Πολυ ενδιαφεροντα αυτα που ανεφερες σε σχεση με την οθονη και το ειδος των γαντιων που μπορουμε να χρησιμοποιουμε για τις κρυες ημερες του χειμωνα:) Θα εχει φαση να το δουλευω και με αυτον τον τροπο επιπλεον:p Αυτο με το wifi θα το διορθωσουν με το Apollo plus μεσα στο πρωτο τριμηνο του 13 λογικα. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καμία ερώτηση δεν έχετε; Μπαταρία πάμε καλά και με 4η γενιά :) Αγόρασα και μια εφαρμογή για speedtest. Θα ανεβάσω πράγματα. Amazing modem! Επιπλέον, οι εφαρμογές όλες λειτουργούν καλά (το whatsapp δουλεύει καλά μετά το registration της συσκευής+reset). Την έχω καταβρεί! Τέλος βρήκα field test monitor : ##3282# και συντόμευση για screenshot (windows key+camera key). Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Η κάμερα τελικά είναι τόσο καλή όσο λένε σε νυχτερινές λήψεις; Μια σύγκριση με Ν8 σε φωτογραφίες με κανονικές συνθήκες λήψης, καλύτερες ή χειρότερες; Κι επίσης αν έχει πληροφορίες θέσης για το που λήφθηκε η φωτογραφία Edited December 1, 2012 by Johnious13 Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Καμία ερώτηση δεν έχετε; Μπαταρία πάμε καλά και με 4η γενιά :) Αγόρασα και μια εφαρμογή για speedtest. Θα ανεβάσω πράγματα. Amazing modem! Επιπλέον, οι εφαρμογές όλες λειτουργούν καλά (το whatsapp δουλεύει καλά μετά το registration της συσκευής+reset). Την έχω καταβρεί! Τέλος βρήκα field test monitor : ##3282# και συντόμευση για screenshot (windows key+camera key). Με bluetooth τι γινεται το εχεις δοκιμασει η' και εσυ δεν χρησιμοποιεις handsfree και θα το διαπιστωσω οταν και εγω παραλαβω ελπιζω οχι αρνητικα:cry::p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Η κάμερα τελικά είναι τόσο καλή όσο λένε σε νυχτερινές λήψεις; Μια σύγκριση με Ν8 σε φωτογραφίες με κανονικές συνθήκες λήψης, καλύτερες ή χειρότερες; Κι επίσης αν έχει πληροφορίες θέσης για το που λήφθηκε η φωτογραφία Ναι είναι φοβερό σε νυχτερινές λήψεις το κινητό. Επιπλέον έχει πληροφορίες για την περιοχή λήψης της φωτογραφίας. Τέλος, συγχρονίζει αυτόματα με skydrive και τσουπ, η φωτογραφία στον υπολογιστή. Με bluetooth τι γινεται το εχεις δοκιμασει η' και εσυ δεν χρησιμοποιεις handsfree και θα το διαπιστωσω οταν και εγω παραλαβω ελπιζω οχι αρνητικα:cry::p Με δύο ΒΤ που δοκίμασα Motorola συνεργάζεται άψογα! :) Στερεοφωνικά δεν έχω να δοκιμάσω, δυστυχώς. Επιπλέον το ΒΤ του έχει φοβερή εμβέλεια. Σε κάποια φάση ξεχάστηκα και έφυγα 10 μέτρα μακρυά και λειτουργούσε... :lol: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Πόσο σου βγάζει η μπαταρία και με τι χρήση; Mass storage; Η αποστολή-λήψη mms απαιτεί σύνδεση? Αποστολή αρχείων μέσω bt? Αν θυμαμαι είχες symbian. Ποιες οι τρανταχτες διαφορές που σε εντυπωσίασαν ή σε χάλασαν; Γράψε εντοιπωσεις και στο θέμα "μετα το Symbian τι;" Οι απόψεις όσων ήταν και τα δυο λειτουργικά βοηθάει πολυ και δεν είναι πλέον υποθετική όπως η δική μας.... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 http://www.symbiantweet.com/nokia-lumia-920-vs-htc-8x-deadmau5-concert-video-recording Εξαιρετική ποιότητα εγγραφής ήχου και μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνιστή του στην πλατφόρμα. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Πόσο σου βγάζει η μπαταρία και με τι χρήση; Mass storage; Η αποστολή-λήψη mms απαιτεί σύνδεση? Αποστολή αρχείων μέσω bt? Αν θυμαμαι είχες symbian. Ποιες οι τρανταχτες διαφορές που σε εντυπωσίασαν ή σε χάλασαν; Γράψε εντοιπωσεις και στο θέμα "μετα το Symbian τι;" Οι απόψεις όσων ήταν και τα δυο λειτουργικά βοηθάει πολυ και δεν είναι πλέον υποθετική όπως η δική μας.... Η μπαταρία βγάζει μια φουλ ημέρα με όλες τις υπηρεσίες ανοικτές. Push e-mail, whatsapp, viber, facebook, twitter, skype και κάποιες εφαρμογές για δρομολόγια που εντάξει, δε πολυ ενδιαφέρουν εδώ στην Ελλάδα. Χρήση browsing, calls, skype and mobileVOIP (voip discount), IM and camera!!! :) GPS δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ ακόμη. Γενικά από μπαταρία άσχημο δε το λες. Δεν έχω δοκιμάσει MMS, χρησιμοποιώ e-mail. To bluetooth λειτουργεί άψογα. Επίσης το NFC τέλειο. Το ΒΤ έχει πολύ μεγάλη εμβέλεια όπως σας είπα... Τώρα από το Symbian η μετάβαση δε θα είναι η καλύτερη δυνατή, αν και η ΝΟΚΙΑ φρόντισε να είναι ομαλή (MAPS, Sync με παλιά κινητά). Πέφτεις λίγο από τα σύννεφα όταν συνειδητοποιείς ότι η παραμετροποιήση που είχε το Symbian δεν υπάρχει στο WP. Θα μου λείψει πολύ είναι η αλήθεια :( Έχει γίνει καλή δουλειά πάντως, όσο καλή γίνεται σε ένα κλειστό λειτουργικό σύστημα. Έχει Visual Multitasking όπως το Symbian 3, (δεν έχεις απευθείας κλείσιμο εφαρμογών βέβαια), μπαταρία χειρότερη από ΣΥΜΠΙΑΝ, καλύτερο browsing από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Ρυθμίσεις σε κάμερα λιγότερες από Symbian. Επιπλέον, έχεις ευκολίες *cloud που δεν είχες στο Symbian. Πιο αξιόπιστες υπηρεσίες push από ΣΥΜΠΙΑΝ. Μην ξεχάσω ότι πλέον έχεις mass storage. Έτσι κι αλλιώς ό,τι και να μου πούνε θεωρώ ότι μετά το ΣΥΜΠΙΑΝ είναι το χάος. Μακράν το πιο optimized OS για mobile devices. Όμως η Microsoft έχει άλλη δυναμική στους developers...! Έτσι οι εφαρμογές του Windows Phone είναι πιο όμορφες, πιο καλά σχεδιασμένες. Τέλος να πω ότι το Windows PHone είναι πιο smooth. Δεν έπαιζε ποτέ για εμένα ρόλο, απλά το αναφέρω :) Θέλετε να ανεβάσω φωτογραφίες; Screenshots από κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε πολύ; Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Στο Sky Drive οι φωτογραφίες ανεβαίνουν σε χαμηλή ανάλυση έτσι? Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Στο Sky Drive οι φωτογραφίες ανεβαίνουν σε χαμηλή ανάλυση έτσι? Ναι, σε χαμηλή ανάλυση. Λογικά για εξοικονόμηση δεδομένων. Πάντως με το mass storage είναι πολύ εύκολο να πάρεις γρήγορα ένα backup :) Edited September 24, 2013 by impreza_sti Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Στο Sky Drive οι φωτογραφίες ανεβαίνουν σε χαμηλή ανάλυση έτσι? Δεν νομιζω Κωστα. Ετσι γινεται στα αλλα wp? :worry: Edit: τωρα ειδα την απαντηση. Εχει επιλογη να ανεβαινουν μονο μεσω wifi? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Δεν νομιζω Κωστα. Ετσι γινεται στα αλλα wp? :worry: Edit: τωρα ειδα την απαντηση. Εχει επιλογη να ανεβαινουν μονο μεσω wifi? Ώπα, έχει και επιλογή για υψηλή ανάλυση μέσω wifi :p http://imageshack.us/photo/my-images/31/wpss201212010001.png/ Γράψτε λάθος. Ρε παιδιά, έχει άπειρες ρυθμίσεις. Έχω χαθεί σε αυτά τα θέματα. Μόνο UI δε μπορείς να πειράξεις πολύ :lol: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ώπα, έχει και επιλογή για υψηλή ανάλυση μέσω wifi :p http://imageshack.us/photo/my-images/31/wpss201212010001.png/ Γράψτε λάθος. Ρε παιδιά, έχει άπειρες ρυθμίσεις. Έχω χαθεί σε αυτά τα θέματα. Μόνο UI δε μπορείς να πειράξεις πολύ :lol: Που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση? Στο μενού της συσκευής η της εφαρμογής sky drive για στο 800 δεν μπορώ να την βρω. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση? Στο μενού της συσκευής η της εφαρμογής sky drive για στο 800 δεν μπορώ να την βρω. Λοιπόν πας Settings->backup->photos. Φωτογραφία από το μπαλκόνι μου στη Σουηδία. Χιονίζει :p Μιλάμε για απόλυτο σκοτάδι. http://img11.imageshack.us/img11/9843/wp20121201013.jpg Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ποιο άλλο κινητό έχεις; Μπορείς να βγάλεις το ίδιο θέμα και με τις δυο συσκευές για να συγκρίνουμε; Βγάλε και το 920 γιατι σε μαύρο που με τρελαίνει δεν έχω βρει και πολλές. Υ. Γ. Όσο εμείς ποσταρουμε, εσυ συνέχισε να βγάζεις. Μην χάνουμε χρόνο......:) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ποιο άλλο κινητό έχεις; Μπορείς να βγάλεις το ίδιο θέμα και με τις δυο συσκευές; Βγάλε και το 920 γιατι σε μαύρο που με τρελαίνει δεν έχω βρει και πολλές. Υ. Γ. Όσο εμείς πόστα έχουμε, εσυ συνέχισε να βγάζεις. Μην χάνουμε χρόνο......:) Λείπουν οι συγκάτοικοι με iphone, gs3. Αλλά μιλάμε για τρελή διαφορά. Μην περιμένεις να δεις κάτι πέρα από τρελή διαφορά... Έχω το ΝΟΚΙΑ 701 μαζί μου. Και Sony Ericsson Play :( Δεν έχουν πολύ καλές κάμερες. Ωστόσο αν επιμένεις μπορώ να κάνω τη δοκιμή. Αύριο φωτογραφίες από το ίδιο το κινητό:) Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Φωτογραφία από το μπαλκόνι μου στη Σουηδία. Χιονίζει :p Μιλάμε για απόλυτο σκοτάδι. http://img11.imageshack.us/img11/9843/wp20121201013.jpg Σε ισογειο μενεις? να προσεχεις τους κλεφτες :lol::p Σκιζει η καμερα!!! MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts