ddr2 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μοναδικη ενσταση - και το λεω ξανα- ειναι ο ΟΓΚΟΣ του. ειναι και ΠΑΧΥ και ΒΑΡΥ και ΦΑΡΔΥ. Νομιζω περισσοτερο απο οτι απαιτει η συγχρονη εποχή. Αλλά αυτό ή το συνηθίζεις η το αποτάσσεσαι :lol: Ίδιες αντιδράσεις είχα θυμάμαι όταν πρωτο-αγόρασα το razr. Έτσι και εγώ, με κεφαλαία έγραφα ότι είναι φαρδύ. Μετά από λίγες μέρες όμως το συνήθισα.:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 δε θελω να το κανω vs το θεμα. οπως ειπα και πιο πανω πιο βολικο ειναι το 8Χ. Τωρα το LUMIA: αψογη οθονη, πολυ καλη ποιοτητα συνομιλιας (ειδικα το αλλο μερος σε ακουει λες και μιλας απο dect), πολυ καλη υποστηριξη απο τη ΝΟΚΙΑ με software που λειπει απο τις αλλες συσκευες wp8 (ειναι και το μεγαλυτερο πλεονεκτημα για μενα-ειδικα η πλοηγηση). το λειτουργικο τωρα πιστευω οτι εχει πολλα να δωσει αλλα σε καμια περιπτωση δε θα φτασει σε customιες το android, και καλα θα κανει νομιζω γιατι εχει, και πρεπει να διατηρησει το uniform & elegant look του σε αντιθεση με τα κινεζοεικονιδια (framework, system ui) και 'ατσαλη' πλοηγηση στα μενου αλλων android συσκευων... Μοναδικη ενσταση - και το λεω ξανα- ειναι ο ΟΓΚΟΣ του. ειναι και ΠΑΧΥ και ΒΑΡΥ και ΦΑΡΔΥ. Νομιζω περισσοτερο απο οτι απαιτει η συγχρονη εποχή. Αλλά αυτό ή το συνηθίζεις η το αποτάσσεσαι :lol: Με τις ειδοποιήσεις εφαρμογών στο παρασκήνιο τι έχεις δει...Δουλεύουν ή έρχονται με χρονοκαθυστέρηση? Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Με τις ειδοποιήσεις εφαρμογών στο παρασκήνιο τι έχεις δει...Δουλεύουν ή έρχονται με χρονοκαθυστέρηση? Ευχαριστώ :) στο fb που εχω ηδη εγκαταστησει ερχονται αμεσα. επισης στο fb εχει επιλογη για notifications και στη lockscreen αλλα και ειδικη lockscreeen με fb notifications αλλα και προβολη εικονων απο to fb σαν lockscreen wallpaper. σε hotmail, gmail accounts εχει οπως και τα wp7: as soon as the item arrives every 15mins κ.ο.κ μια χαρα, ολα. Και το ποσοστο της μπαταριας υπαρχει το battery level for wp8 το οποιο σε live tile ενημερωνει για το ποσοστο της μπαταριας καθε 30 mins. δεν ειναι σε real time οπως android η iphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 στο fb που εχω ηδη εγκαταστησει ερχονται αμεσα. σε hotmail, gmail accounts εχει οπως και τα wp7: as soon as the item arrives every 15mins κ.ο.κ μια χαρα, ολα. Και το ποσοστο της μπαταριας υπαρχει το battery level for wp8 το οποιο σε live tile ενημερωνει για το ποσοστο της μπαταριας καθε 30 mins. δεν ειναι σε real time οπως android η iphone. Πάνο, το θέμα είναι το εξής. Μετά το fb, άνοιξε αρκετές άλλες εφαρμογές, ώστε το fb να μην είναι πια στις πρόσφατες. Μετά τσέκαρε αν θα έρχονται άμεσα οι ειδοποιήσεις. Εκεί είναι το πρόβλημα, για τις εφαρμογές που δεν τρέχουν πια στο παρασκήνιο. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ποιος ο λόγος αφού το WP8 δεν έχει περιορισμό πόσες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο όπως τα WP7; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ποιος ο λόγος αφού το WP8 δεν έχει περιορισμό πόσες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο όπως τα WP7; Δεν έχει περιορισμό? :worry: δεν ξέρω. Νόμιζα ότι ήταν μέχρι 8. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μοναδικη ενσταση - και το λεω ξανα- ειναι ο ΟΓΚΟΣ του. ειναι και ΠΑΧΥ και ΒΑΡΥ και ΦΑΡΔΥ. Νομιζω περισσοτερο απο οτι απαιτει η συγχρονη εποχή. Αλλά αυτό ή το συνηθίζεις η το αποτάσσεσαι :lol: Τόσο πολύ??? Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Τόσο πολύ??? δεν υπαρχει σημερα αλλο smartphone να ειναι τοσο παχυ, τοσο βαρυ, και τοσο φαρδυ. οποτε σου φαινεται καπως περιεργα στο χερι (τουλαχιστον μεχρι να το συνηθισεις-αν το συνηθίσεις). Μου θυμιζει alpha-block (για οποιον γνωριζει απο υλικα οικοδομών) :) Το Note 2 ειναι περιπου στα ιδια γραμμαρια αλλα ειναι phablet οχι smartphone. Αυτό που σου μένει είναι πως συνδυαστικα (παχος, φάρδος, βάρος) είναι 'γεματουλικο' σε σχεση με οτιδηποτε άλλο συγχρονο smartphone κυκλοφορει. Οποτε το πιασεις στα χερια σου πες μου τη γνωμη σου:) Edited November 15, 2012 by panaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 δεν υπαρχει σημερα αλλο smartphone να ειναι τοσο παχυ, τοσο βαρυ, και τοσο φαρδυ. οποτε σου φαινεται καπως περιεργα στο χερι (τουλαχιστον μεχρι να το συνηθισεις-αν το συνηθίσεις). Μου θυμιζει alpha-block (για οποιον γνωριζει απο υλικα οικοδομών) :) Το Note 2 ειναι περιπου στα ιδια γραμμαρια αλλα ειναι phablet οχι smartphone. Αυτό που σου μένει είναι πως συνδυαστικα (παχος, φάρδος, βάρος) είναι 'γεματουλικο' σε σχεση με οτιδηποτε άλλο συγχρονο smartphone κυκλοφορει. Οποτε το πιασεις στα χερια σου πες μου τη γνωμη σου:) Έκανα μία γρήγορη σύγκριση των διαστάσεων. Είναι ελαφρώς πιο μαζεμένο από το S3, περίπου ίδιο με το Xperia T και περίπου ίδιο με το 8Χ (αν εξαιρέσεις το πάχος) Στο βάρος ξεφεύγει από όλα. Όταν το πιάσω στα χέρια μου θα πω και εγώ την γνώμη μου. Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Γεια χαρά.. Αν έχεις την καλοσύνη, δοκίμασε το gps, να δεις αν σου εχει δυνατότητα να επιλέγεις διαδρομη πχ συντομότερη, γρηγορότερη ή αποφυγή διοδίων. .. Επίσης, τι γνώμη έχεις για τις φωτο ημερας? Επειδή στο εξωτερικό διαμαρτύρονται λίγο για την ποιότητα. ... Thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 δεν έχει τέτοιες δυνατότητες το Nokia Drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Έκανα μία γρήγορη σύγκριση των διαστάσεων. Είναι ελαφρώς πιο μαζεμένο από το S3, περίπου ίδιο με το Xperia T και περίπου ίδιο με το 8Χ (αν εξαιρέσεις το πάχος) Στο βάρος ξεφεύγει από όλα. Όταν το πιάσω στα χέρια μου θα πω και εγώ την γνώμη μου. προσεξε δεν αναφερομαι στο υψος, στο φαρδος ειναι πιο φαρδυ απο ολα, στο βαρος πιο βαρυ απο ολα και στο παχος ειναι πιο παχυ απο ολα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 προσεξε δεν αναφερομαι στο υψος, στο φαρδος ειναι πιο φαρδυ απο ολα, στο βαρος πιο βαρυ απο ολα και στο παχος ειναι πιο παχυ απο ολα Σε ένα link πιο πάνω αναφέρει ότι έχει το μεγαλύτερο όγκο από όλα. Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 ενα αλλο ενδιαφερον σημειο ειναι η αναλυση της οθονης, το οποιο φαίνεται και με γυμνο ματι βεβαια. εχει 768*1280 pixels εναντι 720*1280 που εχουν και το 8Χ και το ativ S. Ετσι οι γραμματοσειρες φαινονται μεγαλύτερες και πιο στρογγυλεμενες σε σχεση με το 8X τουλαχιστον που εχω διπλα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μέχρι τώρα μόνο ένα πράγμα βρήκα που δεν μ'αρέσει σ'αυτό το κινητό σε σύγκριση με το 800: που δεν μπορώ να χρησιμοποιώ το ιντερνετ του υπολογιστή μου στο κινητό. Το οποίο δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα αλλά όταν είσαι σε roaming... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 δεν έχει τέτοιες δυνατότητες το Nokia Drive To drive 3.0 εχει http://wmpoweruser.com/a-quick-look-at-nokia-drive-on-the-nokia-lumia-920/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Σ'ευχαριστώ δεν την είχα κατεβάσει αυτή την έκδοση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μέχρι τώρα μόνο ένα πράγμα βρήκα που δεν μ'αρέσει σ'αυτό το κινητό σε σύγκριση με το 800: που δεν μπορώ να χρησιμοποιώ το ιντερνετ του υπολογιστή μου στο κινητό. Το οποίο δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα αλλά όταν είσαι σε roaming... Συγγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα αυτό. Δεν μπορείς να μπεις στο wifi; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Έλα ντε. Τι θέλει να πει ο ποιητής??? Μήπως το αντίθετο? Να πάρει ίντερνετ το pc από το κινητό? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Σε περίπτωση που έχω Wi Fi θα το χρησιμοποιήσω βεβαια κατευθείαν από το κινητό. Το θέμα είναι όταν είμαι σε roaming αλλά έχω μόνο ιντερνετ μέσω καλωδίου στο λαπτοπ... (συμβαίνει συχνά σε κάποιες εταιρίες ή σε ξενοδοχεία που το Wi Fi είναι επί πληρωμής) Έλα ντε. Τι θέλει να πει ο ποιητής??? Μήπως το αντίθετο? Να πάρει ίντερνετ το pc από το κινητό? Θέλω να πώ αυτό που είπα - να χρησιμοποιήσω το ιντερνετ από το PC στο κινητό Edited November 15, 2012 by ianekat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) δεν υπαρχει σημερα αλλο smartphone να ειναι τοσο παχυ, τοσο βαρυ, και τοσο φαρδυ. οποτε σου φαινεται καπως περιεργα στο χερι (τουλαχιστον μεχρι να το συνηθισεις-αν το συνηθίσεις). Μου θυμιζει alpha-block (για οποιον γνωριζει απο υλικα οικοδομών) :) Το Note 2 ειναι περιπου στα ιδια γραμμαρια αλλα ειναι phablet οχι smartphone. Αυτό που σου μένει είναι πως συνδυαστικα (παχος, φάρδος, βάρος) είναι 'γεματουλικο' σε σχεση με οτιδηποτε άλλο συγχρονο smartphone κυκλοφορει. Οποτε το πιασεις στα χερια σου πες μου τη γνωμη σου:) Συγνωμη για να καταλαβω μιας και τα εχεις και τα 2 8χ & 920 το παχος βαση στατιστικων ειναι μισο χιλιοστο μεγαλυτερο το 8χ 10.1 mm και 10.7 mm το 920 τοση μεγαλη διαφορα κανει στο πιασιμο αυτη η μηδαμινη διαφορα? Edited November 15, 2012 by morgan21 iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 To συγκεκριμένο δεν με απασχόλησε ποτέ μιας κι όταν βρίσκομαι στο ιντερνετ με το pc, δεν με απασχολεί το ίντερνετ στο κινητό. Από την άλλη, οι ανάγκες ποικίλουν κι εσύ το χρειάζεσαι (ίσως για το watsApp). Θα το δοκιμάσω στο Ν8 να δω αν μπορώ. Με το Nokia Suite δοκίμασες ή δεν υπάρχει Nokia Suite στα wp? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Για μενα στην παρούσα φάσηδεν τίθεται θέμα επιλογής μεταξύ 920 και Χ8. Ίσως αργότερα όταν υποχωρήσει η τιμή του HTC να υπάρχει λόγος . το μέγεθος όσοv αφορά τις διαστάσεις ειναι πρόβλημα κυρίως λόγο του πάχους του που αυξάνει τον όγκο και δυσκολεύει το πιάσιμο. Ομως η ποιότητα κατασκευής και η αντοχή σε αποζημιώνουν. Η κάμερα για μένα είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Εχω την εντύπωση οτι δεν βοηθά το λειτουργικό σ ' αυτόν τον τομέα. Αν κρίνω από το LUMΙΑ 800 που υστερεί στην φωτογραφία έναντι όλων των αντίστοιχων συσκευων με 8 MP κάμερα, με βάζει σε σκέψεις . Υπάρχει έντονο πρόβλημα ευκρινειας και θορύβου. Αν σκεφτούμε ότι η ΝΟΚΙΑ επιλέγει παντα καλούς αισθητήρες, τότε μάλλον το λειτουργικό δεν βοηθά σ' αυτόν τον τομέα. Περιμένω να δω τα συγκριτικά του gsmarena . Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Η κάμερα για μένα είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Εχω την εντύπωση οτι δεν βοηθά το λειτουργικό σ ' αυτόν τον τομέα. . Κώστα, για μένα , η κάμερα είναι ένας από τους λόγους που πάω σε αυτό το τηλ. Οι νυχτερινές, είναι τρομερές, το ΟΙS κάνει θαύματα… Μόνο οι φωτο ημέρας ,φαίνεται να χρειάζονται κάποιο software fix.. Κάποιο από τα παιδιά που το έχει, θα μας επιβεβαιώσει… Επίσης, εσείς οι early adopters τσεκάρετε εδώ να δείτε αν έχετε τέτοια συμπτώματα http://forums.wpcentral.com/lumia-920/202100.htm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 To συγκεκριμένο δεν με απασχόλησε ποτέ μιας κι όταν βρίσκομαι στο ιντερνετ με το pc, δεν με απασχολεί το ίντερνετ στο κινητό. Από την άλλη, οι ανάγκες ποικίλουν κι εσύ το χρειάζεσαι (ίσως για το watsApp). Θα το δοκιμάσω στο Ν8 να δω αν μπορώ. Με το Nokia Suite δοκίμασες ή δεν υπάρχει Nokia Suite στα wp? Δεν έχει σουιτα, φιλε. Γιάυτο το ανέφερα ότι αυτό με πείραξε εμένα. Μια περίπτωση - αυτή τη στιγμή είμαι εξωτερικό σε μια εταιρία για 10 ημέρες. Δεν έχουν wifi για κάποιους λόγους (ασφαλείας και καλά) και μου προσφέρουν μόνο καλώδιο για να κάνω τη δουλειά μου. Από την άλλη όμως το δίκτυό τους χρησιμοπειεί proxy το οποίο μπλοκάρει όλες τις σελίδες εκτώς αυτές που χρειάζονται για τη δουλειά τους εδώ αυτοί που εργάζονται. Δλδ δεν μπορείς να μπείς facebook, youtube κτλ. Με το 800 χρησιμοποιώ το ιντερνετ από τον υπολογιστή και ανοίγω αυτές τις εφαρμογές - facebook, youtube, whatsapp, τα προσωπικά εμαιλ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts