Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

giannisk82 δεν νομιζω αλλα δεν με ενδιαφερει και ολας.. τελος παντων θα δω τι θα κανω

Από περιέργεια από που το άκουσες ότι θα είναι διαθέσιμο από Δευτέρα;

Edited by impreza_sti
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Από τη στιγμή που θα μου αποσταλεί 3-5 εργάσιμες ημέρες θα παραλάβω.

Δεν είναι άμεσα διαθέσιμο πάντως από το ίδιο το Amazon de παρά μόνο τρίτους πωλητές πολύ ακριβότερα.

Υπομονή τώρα ελπίζω μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας λογικα.

Καλορίζικο :).

Εγώ βολευτηκα πολύ με το μικρούλι Lumia 800. Αν το επίπεδο της ποιότητας κατασκευής παραμένει το ίδιο, είναι top μεταξύ των κορυφαίων smartphones της αγοράς.

Τα lumia αλλα και γενικα τα wp mobiles εχουν το ακριβέστερο touch που εχω συναντήσει ως τώρα. Στην 3.7" οθόνη του 800 κανω επιλογή σελίδας στο φόρουμ χωρίς zoom.

Πιστεύω οτι το 920 ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα wp8 εκτός από την κάμερα τους χάρτες και τους εφαρμογές για την προσοχή στην λεπτομέρεια.

Το θεωρώ πολύ καλή αγορά. Αν δεν με είχε βολέψει τόσο πολύ στην δουλειά μου το Note 2, αυτό θα αγόραζα. Είμαι πλέον με δύο πολύ καλές συσκευές εντελώς official.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

το expansys σαν καταστημα ειναι οκ? με εγγυηση εχει κανενα θέμα?

Εγγύηση έτσι και αλλιώς αν σου πάθει τίποτα το πας σε nokia care. Γενικά όλα καλύπτονται από πανευρωπαϊκή (εντός Ε.Ε) εγγύηση 2 ετών

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Καλησπέρα και από εμένα.

Το έχω ήδη στα χέρια μου σε χρώμα λευκό και αναλυτικό review θα κάνω αύριο τέτοια ώρα μιας και τώρα είμαι κομμάτια για να ασχοληθώ περισσότερο.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

το expansys σαν καταστημα ειναι οκ? με εγγυηση εχει κανενα θέμα?

Σου δινει τη δυνατοτητα σε περιπτωση ελλατωματικης συσκευης μεσα σε 14 ημερες ειτε να ζητησεις αντικατασταση με καινουργια συσκευη ειτε επιστροφη χρηματων.

Παρα πολλοι απο εδω στο forum ψωνιζουν απο εκει και ειναι αξιοπιστο καταστημα.

Καλορίζικο :).

Εγώ βολευτηκα πολύ με το μικρούλι Lumia 800. Αν το επίπεδο της ποιότητας κατασκευής παραμένει το ίδιο, είναι top μεταξύ των κορυφαίων smartphones της αγοράς.

Τα lumia αλλα και γενικα τα wp mobiles εχουν το ακριβέστερο touch που εχω συναντήσει ως τώρα. Στην 3.7" οθόνη του 800 κανω επιλογή σελίδας στο φόρουμ χωρίς zoom.

Πιστεύω οτι το 920 ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα wp8 εκτός από την κάμερα τους χάρτες και τους εφαρμογές για την προσοχή στην λεπτομέρεια.

Το θεωρώ πολύ καλή αγορά. Αν δεν με είχε βολέψει τόσο πολύ στην δουλειά μου το Note 2, αυτό θα αγόραζα. Είμαι πλέον με δύο πολύ καλές συσκευές εντελώς official.

Ευχαριστω Κωστα,πιστευω θα με καλυψει απολυτα η συσκευη σε αυτα που θελω,και βεβαια ευχομαι να ειναι ολα νορμαλ με την συσκευη που θα παραλαβω να μην μου τυχει κανενα κουσουρι κατασκευαστικο(εχω το φοβo απο το hox/xperia s).

Υπομονη τωρα μιας και θα ειναι η πρωτη μου επαφη με WP συσκευη:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σου δινει τη δυνατοτητα σε περιπτωση ελλατωματικης συσκευης μεσα σε 14 ημερες ειτε να ζητησεις αντικατασταση με καινουργια συσκευη ειτε επιστροφη χρηματων.

Παρα πολλοι απο εδω στο forum ψωνιζουν απο εκει και ειναι αξιοπιστο καταστημα.

Ευχαριστω Κωστα,πιστευω θα με καλυψει απολυτα η συσκευη σε αυτα που θελω,και βεβαια ευχομαι να ειναι ολα νορμαλ με την συσκευη που θα παραλαβω να μην μου τυχει κανενα κουσουρι κατασκευαστικο(εχω το φοβo απο το hox/xperia s).

Υπομονη τωρα μιας και θα ειναι η πρωτη μου επαφη με WP συσκευη:p

Εμένα μ αρέσει το λειτουργικό. Απλά ξεχνάς την παραμετροποιηση.

Για τα υπόλοιπα θα φροντισουν οι developers αν τους ελθει η ορεξη.

Οι περισσοτερες εφαρμογες ειναι σαν να έκαναν αγγαρεία αυτοι που τις έφτιαξαν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πιστευω στη πορεια θα βελτιωθει περισσοτερο η σταθμη ποιοτητας των εφαρμογων στα WP μιας και βλεπω υπαρχει θετικη αυρα για τις νεες συσκευες που κυκλοφορουν.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

οι ποιοτητα των εφαρμογων ειναι υψηλη

πολλες ειναι ανωτερες απο ανδροιντ και πιο ομορφες

πρεπει να ξερεις τι να ψαξεις. τσεκαρε την εφαρμιγη appflow

απο που το πηρες φιλε? μαγαζι, site δωσε info plz :P

Απο το Expansys το αγόρασα

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Απο το Expansys το αγόρασα

Καλορίζικο!!!:D Πες μας τις εντυπώσεις σου για την glossy επιφάνεια και γενικότερα φυσικά για την συσκευή και το λειτουργικό.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Ρε παιδιά... Καταρχήν, καλησπέρα σας..

Κάποιος έδωσε εδώ το σαιτ της Νokia Free Charger και όταν πας να μπεις, σου πετάει ένα μηνυμα που λέει:

""WE LOVE AN EAGER BEAVER

But, sorry. We 're not quite ready for you yet

Come back on 16.11.2012 to redeem your free wireless charger""

Πιθανολογώ, πως αναγνωρίζοντας την Ελληνική IP μου (Ένα σενάριο κάνω εγώ ο άσχετος), μήπως εννοεί οτι απο τις 16 θα υπάρχει και στην Ελλάδα, οπότε έλα ξανά ρε μάγκα στις 16 του μηνα, να τσιμπήσεις και συ ένα ασύρματο φορτιστή;;;

Και το λέω γιατί 16 ειναι Παρασκευή και κάποιος φίλος πιο πάνω, λέει οτι του είπαν πως απο Δευτέρα το κινητό θα ειναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά!!!

Η ******** μου ειναι οτι εγώ θα το πάρω με επιδότηση και φοβάμαι πολύ μη τυχόν και τη χάσω.. Γιατί άντε και τους πήρα ένα iPhone 5... Πόσο ευκολο ειναι να το πουλήσω 650 ευρώ (λέμε τώρα!!) που θα κάνει το Lumia για να πάρω το cash στο χέρι και να πάω να το πάρω..;;

Οποτε, έχω μια κρυφή ελπίδα οτι απο βδομάδα θα... κυκλοφορεί ανάμεσά μας! :ninja::ninja:

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Μακαρι να βγειτε αληθινοι και να ερθει απο δευτερα εχω φυγει ηδη να το παρω μιας και δεν μ αρεσει να ψωνιζω απο εξω και να φευγουν τα λεφτα μας εξω. Καλυτερα κατι παραπανω απο εδω παρα λιγοτερα αλλα απο εξω.
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Από περιέργεια από που το άκουσες ότι θα είναι διαθέσιμο από Δευτέρα;

εχουμε ενα μαγαζι εδω στην Φλωρινα με κινητα κ τον ρωτησα ποτε θα ερθει.. μου ειπε απο Δευτερα θα το εχουμε διαθεσιμο.. μαλλον απο εξωτερικο θα φερνουν

Γιώργος

Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!!

ηρθε το τρελλο :p:p:p

ποιοτητα υλικων ΑΨΟΓΗ!

οθονη πολυ φωτεινη, γωνιες θεασης αψογες, χρωματα πιο ζωντανα απο το 8Χ που εχω διπλα.

Το grip βεβαια δεν εχει καμια σχεση με αυτο του 8Χ, καθως νοιωθεις οτι κρατας ενα 'αρκετα γεροδεμενο' κινητο

σε αντιθεση με το slim line 8x.

περισσοτερα σε λιγο...:)

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

εχουμε ενα μαγαζι εδω στην Φλωρινα με κινητα κ τον ρωτησα ποτε θα ερθει.. μου ειπε απο Δευτερα θα το εχουμε διαθεσιμο.. μαλλον απο εξωτερικο θα φερνουν

Προφανώς ναι. Σιγά σιγά θα αρχίσουν και τα σκρουτσομάγαζα λογικά. Ελπίζω να κρατήσουν λογικές τιμές.

Ή έχεις μεγάλο χέρι ή δεν φαίνεται τόσο μεγάλο όσο νόμιζα. Σε κάτι φωτογραφίες στο ιντερνετ είδα ότι σε διαστάσεις φτάνει το S3.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα .Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση

Ή έχεις μεγάλο χέρι ή δεν φαίνεται τόσο μεγάλο όσο νόμιζα. Σε κάτι φωτογραφίες στο ιντερνετ είδα ότι σε διαστάσεις φτάνει το S3.

εχω και μεγαλο χερι αλλα ειναι και αυτο μεγαλο... και το καταλαβαινεις και απο το βαρος αλλα και απο το παχος της συσκευης.

να και μια με το 8Χ.

εχω και μεγαλο χερι αλλα ειναι και αυτο μεγαλο... και το καταλαβαινεις και απο το βαρος αλλα και απο το παχος της συσκευης.

να και μια με το 8Χ.

Δεν έχω δει κάπου έξω το 8Χ αν και το έψαξα. Στο ύψος είναι ίδια. Το nokia είναι πιο φαρδύ από ότι φαίνεται. Όσο για το βάρος δεν με απασχολεί και καθόλου. Πιστεύω ότι με 1 χέρι θα μπορείς να κάνεις τις βασικές λειτουργίες. Αναμένω αναλυτικό review!

Λέτε να μας έρθει τελικά και το κυανό Ευρώπη;

http://mynokiablog.com/2012/11/15/cyan-nokia-lumia-920-heading-to-europe/

A man's dreams are an index to his greatness...

http://www.themobilefanatics.com/nokia-lumia-920-colors-why-i-traded-in-my-white-to-get-the-black/

μεγάλες φωτογραφίες του 920 σε μαυρο και ασπρο. αν ψάξετε στο siteτου εχει πολλες φωτογραφίες με το κινητό διπλα σε πολλά αλλά(nokia 808, htc x8). το πήρε σε ασπρο αλλα τελικα το άλλαξε για το μαυρο. εχει μεγαλες φωτογραφιες που φαινονται λεπτομέρειες στο κινητο.

http://allaboutwindowsphone.com/reviews/item/16129_Nokia_Lumia_920_review.php

ενα review απο τον ιδιο. εχει και ενα βιντεακι πως δουλευει το skype.

Edited by p8denu

ποιοτητα υλικων ΑΨΟΓΗ!

οθονη πολυ φωτεινη, γωνιες θεασης αψογες, χρωματα πιο ζωντανα απο το 8Χ που εχω διπλα.

Το grip βεβαια δεν εχει καμια σχεση με αυτο του 8Χ, καθως νοιωθεις οτι κρατας ενα 'αρκετα γεροδεμενο' κινητο

σε αντιθεση με το slim line 8x.

περισσοτερα σε λιγο...:)

Ποιο απο τα δύο σου αρέσει πιο πολύ;;; :)

το "περισσότερα σε λίγο" πόση ώρα είναι για να ξαναμπω μετά;; :p

Ποιο απο τα δύο σου αρέσει πιο πολύ;;; :)

το "περισσότερα σε λίγο" πόση ώρα είναι για να ξαναμπω μετά;; :p

δε θελω να το κανω vs το θεμα. οπως ειπα και πιο πανω πιο βολικο ειναι το 8Χ.

Τωρα το LUMIA: αψογη οθονη, πολυ καλη ποιοτητα συνομιλιας (ειδικα το αλλο μερος σε ακουει λες και μιλας απο dect),

πολυ καλη υποστηριξη απο τη ΝΟΚΙΑ με software που λειπει απο τις αλλες συσκευες wp8 (ειναι και το μεγαλυτερο πλεονεκτημα για μενα-ειδικα η πλοηγηση).

το λειτουργικο τωρα πιστευω οτι εχει πολλα να δωσει αλλα σε καμια περιπτωση δε θα φτασει σε customιες το android, και καλα θα κανει νομιζω γιατι εχει, και πρεπει να διατηρησει το uniform & elegant look του σε αντιθεση με τα κινεζοεικονιδια (framework, system ui) και 'ατσαλη' πλοηγηση στα μενου αλλων android συσκευων...

Μοναδικη ενσταση - και το λεω ξανα- ειναι ο ΟΓΚΟΣ του. ειναι και ΠΑΧΥ και ΒΑΡΥ και ΦΑΡΔΥ.

Νομιζω περισσοτερο απο οτι απαιτει η συγχρονη εποχή. Αλλά αυτό ή το συνηθίζεις η το αποτάσσεσαι :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...