Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας!

μιλησα για μετα τα Χριστουγεννα και για μαγαζια στο Ιντερνετ...

πχ το S3 πωλειται στα μαγαζια στο δρομο 599,699 αλλα βρισκεται ανετα κατω απο 500...

αυτο πιστευω θα γινει και με το Νοκια ειδικα οταν γινει διαθεσιμο σε ολη την Ευρωπη.

Το οτι θα ειναι μια αξιολογη και πληρη συσκευη το θεωρω αυτονοητο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα σας!

μιλησα για μετα τα Χριστουγεννα και για μαγαζια στο Ιντερνετ...

πχ το S3 πωλειται στα μαγαζια στο δρομο 599,699 αλλα βρισκεται ανετα κατω απο 500...

αυτο πιστευω θα γινει και με το Νοκια ειδικα οταν γινει διαθεσιμο σε ολη την Ευρωπη.

Το οτι θα ειναι μια αξιολογη και πληρη συσκευη το θεωρω αυτονοητο.

Καλα το οτι θα πεσει καποια στιγμη ειναι σιγουρο αλλα δυσκολα κατω απο 500 ευρω πριν τα Χριστουγεννα,αρκετα αργοτερα πιθανοτητα ναι αλλα γενικως η Νοκια στις τιμες των συσκευων της ειναι ζορικη.

Δεν πιστευω καποιος που εχει αποφασισει να το αγορασει να κανει πισω για 50-100 ευρω,εκτος και αν κυνηγαει ευκαιριες απο καποιους που πιθανος να μην τους αρεσει και θελουν να το ξεφορτωθουν.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το θέμα μου δεν είναι η τιμή πώλησης αυτή καθεαυτή, αλλά η μεταπωλητική του αξία!

Αν το κινητό κρατήσει την αρχική του τιμή, ή έστω πέσει το πολύ 100€ μέσα σε ένα χρόνο, αυτό σημαίνει ότι όταν αποφασίσουμε να το αλλάξουμε θα μπορούμε να το πουλήσουμε σε μια καλή τιμή και όχι να το σκοτώσουμε.

Πριν 3 χρόνια πήρα το 3GS, μετά το 4, τώρα έχω το 4s, και ΟΛΑ τα πουλούσα σε αξιοπρεπέστατες τιμές (350-400€) γιατί κρατούσαν την αρχική τους τιμή στα καταστήματα.

Αν το 920 το πάρουμε 600€, σε 2 μήνες το "βρίσκεις" 500€, και σε 6 μήνες το βγάλει η MEDIA MARKT (πχ) 350€, τότε εμείς μετά από ένα χρόνο θα το πουλάμε 250€ το πολύ!

Κινητό θα αγοράσουμε ή οικόπεδο??ΛΟΛ

Καταλαβαίνω την λογική σας οκ, αλλά το κινητό θα το πάρεις γιατί θα καλύψει κάποιες ανάγκες σου.Εγώ π.χ κινητό πάνω από 300ε δεν έχω πάρει.Αλλά αν τελικά η κάμερα του 920 είναι τόσοοοο καλή χαλάλι του..

Κανεις δεν αγοραζει κινητο σαν επενδυση ζωης και ειναι λαθος να λεμε οτι σε ενα χρονο θα πεσει η τιμη του τοσο.....με αυτη τη λογικη ολοι θα τα αγοραζαμε μετα απο εξαμηνο κυκλοφοριας η'θα μεναμε με αυτο που εχουμε.

Το κινητο δεν ειναι σπιτι ουτε καν αυτοκινητο για να λεμε οτι κανουμε επενδυση:wacko:

Και το S3 αρχες Ιουνιου εκανε 600+ευρω και τωρα εχει πεσει κατω απο 500 ευρω και σε 6 μηνες θα πεσει και κατω απο 400 ευρω.

Ολα τα πραγματα που αγοραζουμε και εχουν σχεση με την τεχνολογια χανουν αρκετα γρηγορα την αξια των χρηματων που αγορασαμε,αφου τα πραγματα εξελισονται με καταιγιστικους ρυθμους.

Κανεις δεν αγοραζει κινητο σαν επενδυση ζωης και ειναι λαθος να λεμε οτι σε ενα χρονο θα πεσει η τιμη του τοσο.....με αυτη τη λογικη ολοι θα τα αγοραζαμε μετα απο εξαμηνο κυκλοφοριας η'θα μεναμε με αυτο που εχουμε.

Το κινητο δεν ειναι σπιτι ουτε καν αυτοκινητο για να λεμε οτι κανουμε επενδυση:wacko:

Και το S3 αρχες Ιουνιου εκανε 600+ευρω και τωρα εχει πεσει κατω απο 500 ευρω και σε 6 μηνες θα πεσει και κατω απο 400 ευρω.

Ολα τα πραγματα που αγοραζουμε και εχουν σχεση με την τεχνολογια χανουν αρκετα γρηγορα την αξια των χρηματων που αγορασαμε,αφου τα πραγματα εξελισονται με καταιγιστικους ρυθμους.

Ίσως όλα, εκτός από τα iPhone... Κρατάνε ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια τιμή για έναν ολόκληρο χρόνο, δηλαδή μέχρι την κυκλοφορία του νέου μοντέλου! Γι' αυτό και τα πουλάμε ακριβά. Σίγουρα δεν είναι ούτε οικόπεδο, ούτε σπίτι, ούτε καν αυτοκίνητο, αλλά εμένα δεν με χαλούσε καθόλου όλα αυτά τα χρόνια που αντικαθιστούσα το προηγούμενο μοντέλο iPhone με το καινούργιο ΤΖΑΜΠΑ! (πώληση μεταχειρισμένου + επιδότηση)

Ίσως όλα, εκτός από τα iPhone... Κρατάνε ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια τιμή για έναν ολόκληρο χρόνο, δηλαδή μέχρι την κυκλοφορία του νέου μοντέλου! Γι' αυτό και τα πουλάμε ακριβά. Σίγουρα δεν είναι ούτε οικόπεδο, ούτε σπίτι, ούτε καν αυτοκίνητο, αλλά εμένα δεν με χαλούσε καθόλου όλα αυτά τα χρόνια που αντικαθιστούσα το προηγούμενο μοντέλο iPhone με το καινούργιο ΤΖΑΜΠΑ! (πώληση μεταχειρισμένου + επιδότηση)

Ωραια τοτε για σενα σου ταιριαζει το iphone,μη το σκεφτεσαι καν για το Lumia,στανταρ σε κανα εξαμηνο θα παει 400 ευρω και πιο κατω πιθανοτητα.

Με αυτες τις τιμουλες, ξερετε που θα τα βαλουν ετσι??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Φαρμάκι οι τιμες......ας πάρουμε το κινητό να χαρούμε τα καλούδια του σαν συσκευή και ας αφήσουμε στην άκρη την ασύρματη φορτίση στην ησυχία του.

Έχουμε να πάρουμε και tablet pc........

Μετρημένα τα λεφτά πλέον...

Φαρμάκι οι τιμες......ας πάρουμε το κινητό να χαρούμε τα καλούδια του σαν συσκευή και ας αφήσουμε στην άκρη την ασύρματη φορτίση στην ησυχία του.

Έχουμε να πάρουμε και tablet pc........

Μετρημένα τα λεφτά πλέον...

Ακριβώς οι σκέψεις μου.

Το παρακανει η Nokia, το λατρευουμε το κινητο αλλα μην δωσουμε και **** ρε παιδες:p

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
Φιλικά Γιώργος

Ωραια τοτε για σενα σου ταιριαζει το iphone,μη το σκεφτεσαι καν για το Lumia,στανταρ σε κανα εξαμηνο θα παει 400 ευρω και πιο κατω πιθανοτητα.

Ελπίζω για όλους μας να έχεις άδικο! ;) Θα το πάρω το Lumia 920 γιατί με έχει ενθουσιάσει, και θα πάρω τα ρίσκα μου...

Το παρακανει η Nokia, το λατρευουμε το κινητο αλλα μην δωσουμε και κ@λο ρε παιδες:p

δεν χρειαζεται να παρεις τα επισημα

υπαρχουν επιλογες απο αλλους κατασκευαστες πολυ φτηνοτερες

μαλλον ετσι θα το κανω γιατι δεν με βλεπω να παιρνω αλλο κινητο:p

Απο τη στιγμη που το τσεκαρα "κολλησα" και κανω υπομονη μεχρι αρχες Νοεμβριου για την επιδοτηση. :D

Φιλικά Γιώργος

Υπάρχουν link ??

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Εδω μια μικρή εξήγηση περί pure motion http://www.youtube.com/watch?v=ogqFSN1fC0c

Παλι σε κίτρινο το εχουν..Καλα λεω εγω στο τελος κιτρινο θα το παρουμε ολοι!! :lol:

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Εδω μια μικρή εξήγηση περί pure motion http://www.youtube.com/watch?v=ogqFSN1fC0c

Παλι σε κίτρινο το εχουν..Καλα λεω εγω στο τελος κιτρινο θα το παρουμε ολοι!! :lol:

Μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου :lol:

Απο εκει που ψηνομουν για cyan η κοκκινο τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα το παρω σε κιτρινο :p

Φιλικά Γιώργος

Μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου :lol:

Απο εκει που ψηνομουν για cyan η κοκκινο τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα το παρω σε κιτρινο :p

Πλακα, πλακα, ενω στην αρχη το κιτρινακι μου ειχε αφησει τις χειροτερες εντυπωσεις, τοσες φορες που το εχω δει στα videos, εχει αρχισει και μου φαινεται συμπαθητικο. Σχετικα με το χρωμα, παντως, αν τελικα κυκλοφορησει και στην Ευρωπη (κατι που δυστυχως το βλεπω δυσκολο), θα παω με τα 1000 στο cyan. Σε περιπτωση που δεν ερθει στα μερη μας, τοτε μαλλον θα παω στο ασπρο, αφου ομως ριξω μια ματια και στο κοκκινο-κιτρινο, προτου αποφασισω. Μεγαλο μπερδεμα...

Πλακα, πλακα, ενω στην αρχη το κιτρινακι μου ειχε αφησει τις χειροτερες εντυπωσεις, τοσες φορες που το εχω δει στα videos, εχει αρχισει και μου φαινεται συμπαθητικο. Σχετικα με το χρωμα, παντως, αν τελικα κυκλοφορησει και στην Ευρωπη (κατι που δυστυχως το βλεπω δυσκολο), θα παω με τα 1000 στο cyan. Σε περιπτωση που δεν ερθει στα μερη μας, τοτε μαλλον θα παω στο ασπρο, αφου ομως ριξω μια ματια και στο κοκκινο-κιτρινο, προτου αποφασισω. Μεγαλο μπερδεμα...

Ετσι ακριβως οπως τα λες,για πρωτη φορα προβληματιζομαι για χρωμα συσκευης,αν και εγω θα προτιμουσα επισης το cyan αν κυκλοφορουσε ταυτοχρονα μαζι με τα αλλα δυστυχως δεν θα συμβει.......και ετσι μενουν τα αλλα με εξαιρεση το μαυρο που γενικως δεν γουσταρω τα οποια ειναι εξισου ομορφα(λευκο-γκρι-κιτρινο-κοκκινο)

Ειδωμεν:p

εγώ με το που είδα το κίτρινο μαύρο μου θύμισε lamborghini!!:blink:

Αν τελικά είναι τόσοοο καλή η κάμερα του όσο δείχνει το έχω πάρει στεγνά το κιτρινάκι

Εγω εφυγα για μαυρο :p

Και εγω για εκει με βλεπω. Ή και λευκο, αν δεν γυαλιζει πολυ....

H mediamarkt Γερμανίας εβαλε την τιμη στους καταλογους της και θα το εχει στα καταστηματα απο 1η Νοεμβριου στα 649€.

Τωρα ποσο θα φτασει Ελλαδα με τις 3 μοναδες παραπανω ΦΠΑ ακομη δεν ξερουμε...

Οχι οτι δεν τα αξιζει το κινητο να εχει ιδια τιμη με S3 και i5 αλλα ετσι δεν χτυπας την αγορα ουτε διεκδικεις μεριδιο απο το πουθενα... :worry:

http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/postimages/15741/Screen%20Shot%202012-10-14%20at%2019.32.09.png

ΥΓ. Η προπαραγγελια συνηθως στην mediamarkt ειναι ιδια με την τιμη πωλησης.

Edited by eNeRGy

Μαλλον αυτην την εβδομαδα παιζει να βγει για προ-παραγγελια και σε amazon καπου κοντα 600 ευρω οπως επισης και σε expansys και αλλα ιντερνετικα site τεχνολογιας.

Παντως 649 για Γερμανια ειναι τσιμπιμενη τιμη οταν το S3 ξεκινησε απο 600 ευρω για προ-παραγγελιες στο amazon.de στα τελη Μαιου-πιστευω καπου εκει κοντα και για το 920.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...