ANGEL_KALM Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) γεια χαρα παιδια...μετα απο ενα ψαξιμο που εκανα πηγα ρυθμισεις-μπαταρια-ενδειξη μπαταριας-συχνοτητα επεξεργαστη....και παρατηρησα οτι ειχε επιλογη 600hz...τι σημαινει αυτο? οτι τοσο καιρο λειτουργει στα 600hz ο επεξεργαστης? το εχει παρατηρησει κανεις? Edited May 13, 2013 by ANGEL_KALM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vl Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 γεια χαρα παιδια...μετα απο ενα ψαξιμο που εκανα πηγα ρυθμισεις-μπαταρια-ενδειξη μπαταριας-συχνοτητα επεξεργαστη....και παρατηρησα οτι ειχε επιλογη 600hz...τι σημαινει αυτο? οτι τοσο καιρο λειτουργει στα 600hz ο επεξεργαστης? το εχει παρατηρησει κανεις? Ναι το έχω παρατηρήσει από τότε που το πήρα! στα 600 λειτουργεί, αν θες παραπάνω το αλλάζεις σύμφωνα με τις επιλογές που έχει! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 υπαρχει διαθεσιμο το κινητο; και σε ποια τιμη; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 γεια χαρα παιδια...μετα απο ενα ψαξιμο που εκανα πηγα ρυθμισεις-μπαταρια-ενδειξη μπαταριας-συχνοτητα επεξεργαστη....και παρατηρησα οτι ειχε επιλογη 600hz...τι σημαινει αυτο? οτι τοσο καιρο λειτουργει στα 600hz ο επεξεργαστης? το εχει παρατηρησει κανεις? Ειναι για να μην τρωει μπαταρια οταν δεν εκτελει κατι ριχνει τη συχνοτητα του επεξεργαστη στα 600 για μικροτερη καταναλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonsgr Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλημέρα στο φόρουμ, Ξέρει κανείς γιατί στο τηλέφωνο μου τα ελληνικά μηνύματα μπορύν να έχουν μέχρι 60 χαρακτήρες ενώ τα μηνύματα με λατινικά γράμματα μέχρι 160? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλημέρα στο φόρουμ, Ξέρει κανείς γιατί στο τηλέφωνο μου τα ελληνικά μηνύματα μπορύν να έχουν μέχρι 60 χαρακτήρες ενώ τα μηνύματα με λατινικά γράμματα μέχρι 160? Ευχαριστώ κατέβασε το handcent sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 σε εμενα και με ελληνικα τα μηνυματα εχουν 160 χαρακτηρες. (το τηλεφωνο ειναι unrooted). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonsgr Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) κατέβασε το handcent sms. Ευχαριστώ για την απάντηση, το κατέβασα και τώρα μου δίνει 70 χαρακτήρες, περίεργο σε εμενα και με ελληνικα τα μηνυματα εχουν 160 χαρακτηρες. (το τηλεφωνο ειναι unrooted). Θα το ψάξω, είναι λιγάκι περίεργο! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 18, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djho0 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε το 24sms με το οποίο στέλνετε μέσω ασύρματου διαδικτύου όσα μηνύματα θέλετε σε διάφορες χώρες, χωρίς να χρειάζεται ο παραλήπτης να έχει την εφαρμογή. Μοναδική προϋπόθεση, να βάλετε πριν το νούμερο τον κωδικό της χώρας, πχ +30 για την Ελλάδα και ότι την 1η φορά που θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κάποιον αριθμό θα πρέπει να τον θυμάστε απ'έξω. Μπορεί να φαίνεται σύνθετο αλλά εμένα που έχω κάρτα και δεν βάζω χρήματα ποτέ, με έχει βολέψει απίστευτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djho0 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ξέρει κάποιος τι είναι το Hyper - Threading;Το βρήκα στις ενδείξεις μπαταρίας, μέσα στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Παιδιά έχει καταντήσει πολύ σπαστικό... Να έχω ανοικτά τα δεδομένα και να μην μπορούν να με πάρουν ή να πάρω εγώ τηλέφωνο.... Το κάνει σε όλους αυτό; Καμιά λύση; Αν διαβάζει η ZTE Ελλάδος το φόρουμ ... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Παιδιά έχει καταντήσει πολύ σπαστικό... Να έχω ανοικτά τα δεδομένα και να μην μπορούν να με πάρουν ή να πάρω εγώ τηλέφωνο.... Το κάνει σε όλους αυτό; Καμιά λύση; Αν διαβάζει η ZTE Ελλάδος το φόρουμ ... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!! Εμένα λειτουργεί μια χαρά. Και μάλιστα πολλές φορές που μιλάω με hards-free είμαι και online με δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Το πρόβλημα έχει αναφερθεί και από άλλους χρήστες ως υπάρχον. Κι εγώ έχει τύχει να μιλάω ταυτόχρονα και να είμαι online, αλλά κάποιες φορές(σχεδόν πάντα) όταν έχω ανοικτά τα δεδομένα, και με καλέσουν, δείχνει κλειστό. Παρεπιπτόντως, τα power states που είναι στις ρυθμίσεις τις μπαταρίας τα έχετε ψάξει; Default έχει το s0ix. Edited May 30, 2013 by noone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Λυπάμαι και μετανιώνω που αγόρασα αυτό το κινητό. Μηδέν υποστήριξη, μηδέν updates. Εμένα αυτό που με χαλάει περισσότερο απ όλα είναι η ανταπόκριση της οθόνης, το led που σα φακός δε λειτουργεί και πάνω απ όλα η κάμερα του που στο αυτόματο είναι σα να κιτρινίζει το λευκό μέρος που βλέπει. Μάλλον θέλει να κινεζοποιήσει όλο το περιβάλλον και να μας κάνει κίτρινους. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε βρίσκω και κάποιον να το πουλήσω να γλιτώσω απ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Άσε φίλε ^_NikitaS_^ παθόντες είμαστε όλοι.... Είναι για αναθέματα αυτή η μπούρδα!!! Κρίμα τον επεξεργαστή του... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΖΤΕ!!! (και νόμιζα ότι η samsung είχε κακή υποστήριξη...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djho0 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ο φακός είναι ικανοποιητικός.Μπορεί να μην είναι τέλειος αλλά είναι καλός.Αρκεί να έχεις όρεξη να ψάχνεις στο google play.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vl Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ο φακός είναι ικανοποιητικός.Μπορεί να μην είναι τέλειος αλλά είναι καλός.Αρκεί να έχεις όρεξη να ψάχνεις στο google play.. βρηκες προγραμμα φακου που λειτουργει κανονικα? αν ναι ποιο ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Eδώ και μέρες δεν μπορώ να κλειδώσω σήμα GPS με τίποτα. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα, αλλαγές στο gps.conf και πολλά άλλα. Φαίνεται ότι τους βλέπει τους δορυφόρους, αλλά δεν κλειδώνει με τίποτα. Καμμιά ιδέα; Ένα hard reset πιθανόν να το έλυνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Eδώ και μέρες δεν μπορώ να κλειδώσω σήμα GPS με τίποτα. Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα, αλλαγές στο gps.conf και πολλά άλλα. Φαίνεται ότι τους βλέπει τους δορυφόρους, αλλά δεν κλειδώνει με τίποτα. Καμμιά ιδέα; Ένα hard reset πιθανόν να το έλυνε; Το παθαίνει και το δικό μου μερικές φορές. Power off & power on λύνει το πρόβλημα. Νομίζω ότι και το να απενεργοποιήσεις και να ξαναενεργοποιήσεις το GPS από το status bar δουλεύει. Εκείνο το 13.5 MB update που βρίσκει το software update δεν μου το εγκαθιστά. Είδα στο xda-developers ότι φταίει το ότι έχω κανει root το κινητό. Υπάρχει καμιά διαδικασία να βγάλω προσωρινά το root για να περάσω το update ή πρέπει να περάσω, αναγκαστικά, τη stock rom? Edited July 11, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Aναγκαστικά restore και stock rom. Αυτά έκανα κι εγώ, παρέα με hard reset και το gps ξανακλείδωσε. Δεν έφτιαχνε με την καμμία αλλιώς. Τις custom rom αυτες τις 2-3 που κυκλοφορουν, τις δοκιμασε κανεις; Edited July 11, 2013 by alekan_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Ξερεις κανεις που μπορω να βρω πισω καπακι απο το Grand X IN?Οχι θηκη το καπακι.Αν εχει κανενας ας μου στειλει πμ Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djho0 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) βρηκες προγραμμα φακου που λειτουργει κανονικα? αν ναι ποιο ειναι?? Strobe Light έχω εγώ και τη δουλειά μου την κάνω μια χαρά.. Όταν είχα πάρει το κινητό, το είχα με σύνδεση και έμπαινε μόνο του στα δεδομένα και με χρέωνε. Μετά αν θυμάμαι καλά έστειλα κάπου day off και απαλλάχτηκα από αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχω το κινητό με κάρτα και θέλω εκ νέου να ενεργοποιήσω τα ΜΒ για να εποφεληθώ της προσφοράς 400 ΜΒ με 5€. Ακολούθησα τις σχετικές οδηγίες και μου ήρθε μήνυμα ότι η αποστολή της ρύθμισης Internet δεν είναι δυνατή και να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote. Τους πήρα λοιπόν τηλέφωνο και αφού τους είπα το μοντέλο του κινητού, μου είπαν ότι θα μου σταλεί μήνυμα με τις ρυθμίσεις για να το αποθηκεύσω στο κινητό μου το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Έτσι αυτή τη στιγμή έχω χρεωθεί 5€ και δεν έχω κίνηση δεδομένων. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; έκανα επανεκκίνηση και όλα καλά Edited July 16, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Οι ρυθμίσεις δεν είναι τπτ.. περασε τις χειροκινητα. Μπες στην ενότητα της cosmote στο myphone και ζήτα βοήθεια στο αντίστοιχο γενικό θέμα. σχεδόν άμεσα θα έχεις την απαντηση σου λογικά. εγώ όποτε χρειάστηκε, έτσι έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Τελικά, ξαναπέρασα τη stock rom και κατέβασα το update, που εγκαταστάθηκε. Τώρα, προσπαθώ να ξανακάνω root το κινητό με το GXI_root_NGT.exe των Ούγγρων (10η σελίδα σε αυτό το θέμα) και δεν τα καταφέρνω. Στο command prompt που έχει ανοίξει μού βγάζει: List of devices attached MedfieldE6410743 device < waiting for device > sending 'boot' (8255 KB)... FAILED (status read failed (Too many links)) rebooting... Και το τηλέφωνο μένει με το led αναμμένο στο κόκκινο και σε μια οθόνη "DROIDBOOT" ..."CMD(download:0080fc00). Έχει καταφέρει κανείς να ξανακάνει το root μετά το update; Τελικά, χρησιμοποίησα μια άλλη μέθοδο των Ούγγρων: http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=261&t=518 1. Κατεβάζουμε το GR-X-Root_supersu.7z και το κάνουμε extract στο PC. 2. Συνδέουμε το κιινητό στο PC με USB debugging ON και Unknown Sources ON. Περιμένουμε να γίνει discover. 3. Τρέχουμε το RunMe.bat και σε λίγο στο κινητό θα εμφανιστεί ένα μήνυμα για να γίνει restore. To αποδεχόμαστε. 4. Μετά από τα reboots, είναι πλέον rooted. Θα υπάρχει το app "SuperSU" στις εφαρμογές σας. Edited July 27, 2013 by lefterhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djho0 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εγώ ποτέ δεν την πάλεψα με το gps. Εσείς ποιο πρόγραμμα έχετε κατεβάσει; Δοκίμασα το navigon που μου έχουν πει ότι είναι το καλύτερο αλλά το κινητάκι δεν μπόρεσε να βρει σήμα ποτέ..Η αλήθεια είναι ότι δε δοκίμασα ποτέ να το κλείσω και να το ξανανοίξω το κινητό μπας και έβρισκε σήμα αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts