Jump to content

ZTE Grand X In

Voltron
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω να κάνω το κινητό uproot γιατί στην εγκατάσταση εμένα πετάει error (το ανθρωπάκι του Android με θαυμαστικό).

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψάχνω να κάνω το κινητό uproot γιατί στην εγκατάσταση εμένα πετάει error (το ανθρωπάκι του Android με θαυμαστικό).

Ξανα περνα την stock ρομ

Τελικα την βρηκε την αναβαθμιση μου εβγαλε και εμανα το παραπανω

μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο το κανει οταν ειναι σε φορτηστη μολις το εβγαλα απο φορτηστη το περασε κανονικα χωρις προβλημα

ΕΔΙΤ

παρολο που χωρις τον φορτιστη ξεκιναει κανονικα με το το restart κανοντας ελεγχο μου βγαζει ξανα το update

Edited by evoluti0n

Όντως, μόνο με την stock rom περάστηκε η αναβάθμιση...

Ειδε κανεις καμια αλλαγη ? αξιζει να περασω στοκ ρομ να κανω την αναβαθμισει και να ξανα rootaro?

Βασικα υπαρχει ευκολος τροπος να κρατησω backup απο ολες τις εφαρμογες επαφες ρυθμισεις κτλ ?

Καλησπέρα παιδιά! Το είχα rootαρει και εγώ, έκανα επαναφορά, αλλά δεν περνάει η αναβάθμιση. Πρέπει να ξαναπεράσουμε την rom; Υπάρχει;

εδώ θα την βρεις http://firmware.pp.ua/zte-grand-x-in/

Απλά να ξέρεις ότι κατά την εγκατάσταση, θα σου βγάζει "ρώσικα" (δε ξέρω ποια γλώσσα είναι) γράμματα. Μόλις κατέβει θα ανοίξει και θα πάρεις μόνο το αρχείο update.zip

Θα το βάλεις χωρίς να το κάνεις Unzip στην SD. Θα κάνεις επανεκκίνηση το κινητό. Θα κάνεις full wipe και μετά update μέσω SD από την ίδια "μαύρη οθόνη". Αν κάνεις απλά update πάνω στο root, τότε δε θα αλλάξει τίποτα. Με λίγα λόγια θα σβηστούν τα πάντα από το κινητό σου.

εδώ θα την βρεις http://firmware.pp.ua/zte-grand-x-in/

Απλά να ξέρεις ότι κατά την εγκατάσταση, θα σου βγάζει "ρώσικα" (δε ξέρω ποια γλώσσα είναι) γράμματα. Μόλις κατέβει θα ανοίξει και θα πάρεις μόνο το αρχείο update.zip

Θα το βάλεις χωρίς να το κάνεις Unzip στην SD. Θα κάνεις επανεκκίνηση το κινητό. Θα κάνεις full wipe και μετά update μέσω SD από την ίδια "μαύρη οθόνη". Αν κάνεις απλά update πάνω στο root, τότε δε θα αλλάξει τίποτα. Με λίγα λόγια θα σβηστούν τα πάντα από το κινητό σου.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά το link με την ελληνική rom δεν δουλεύει. Μήπως την έχεις;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά το link με την ελληνική rom δεν δουλεύει. Μήπως την έχεις;

φίλε τι σου είπα; Διάβασες; Θα σου βγάλει κάτι σα ρώσικα αλλά το αρχείο που έχει μέσα είναι ελληνικό. Εγώ αυτό έκανα και δουλεύει μια χαρά.

φίλε τι σου είπα; Διάβασες; Θα σου βγάλει κάτι σα ρώσικα αλλά το αρχείο που έχει μέσα είναι ελληνικό. Εγώ αυτό έκανα και δουλεύει μια χαρά.

Ναι. Αυτό που σου είπα είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο. Βγάζει ότι δεν βρέθηκε όταν πατάς download. Σε αυτή τη σελίδα που έδωσες: http://firmware.pp.ua/zte-grand-x-in/

Μήπως έχεις εσύ το update.zip, να το ανεβάσεις;

Ναι. Αυτό που σου είπα είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο. Βγάζει ότι δεν βρέθηκε όταν πατάς download. Σε αυτή τη σελίδα που έδωσες: http://firmware.pp.ua/zte-grand-x-in/

Μήπως έχεις εσύ το update.zip, να το ανεβάσεις;

Το έχω, αλλά πώς γίνεται σε μένα μόλις τώρα να λειτουργεί κανονικά και σε σένα να μην λειτουργεί; Να ελέγξεις τον browzer σου.

τελικα ξερει κανεις τι αλλαγες εφερε η μικρη αναβαθμιση? δεν βρηκα πουθενα τιποτα... τι εταιρια ειναι αυτη..ουτε μια ανακοινωση...

Ενημερώνω εδώ την κοινότητα ότι έστειλα e-mail στην cosmote ρωτώντας για την αναβάθμιση του λειτουργικού του τηλεφώνου και αναμένω απάντηση. Καλό είναι να στείλουμε όλοι ώστε να ιδρώσει λίγο το αυτί τους. Στην σελίδα του κάτω δεξιά έχει φόρμα επικοινωνίας, την συμπληρώνουμε και μετά μόλις πατήσουμε αποστολή μας βγάζει πιθανές λύσεις. Πάμε κάτω κάτω και πατάμε ναι θέλω να στείλω το mail. Edited by ^_NikitaS_^

τελικα ξερει κανεις τι αλλαγες εφερε η μικρη αναβαθμιση? δεν βρηκα πουθενα τιποτα... τι εταιρια ειναι αυτη..ουτε μια ανακοινωση...

Εγω χθες περασα την stock ρομ για να κανω το update παρολα αυτα μου βγαζει το μυνημα " Γινεται αραρχικοποιηση, προσπαθηστε αργοτερα!"

Ενημερώνω εδώ την κοινότητα ότι έστειλα e-mail στην cosmote ρωτώντας για την αναβάθμιση του λειτουργικού του τηλεφώνου και αναμένω απάντηση. Καλό είναι να στείλουμε όλοι ώστε να ιδρώσει λίγο το αυτί τους. Στην σελίδα του κάτω δεξιά έχει φόρμα επικοινωνίας, την συμπληρώνουμε και μετά μόλις πατήσουμε αποστολή μας βγάζει πιθανές λύσεις. Πάμε κάτω κάτω και πατάμε ναι θέλω να στείλω το mail.

Και εδώ η απάντηση από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της cosmote:

"Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά με το θέμα που αναφέρετε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τον κατασκευαστή ,σε περίπτωση που υπάρξει διαθεσιμότητα αναβάθμισης του συγκεκριμένου μοντέλου θα προηγηθεί αντίστοιχη ενημέρωση.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε.

Με εκτίμηση,

Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών"

Άρα παλικάρια/ρισες μόνο πίεση με e-mail στην μαμά εταιρία (προσωπικά μόλις έστειλα στο mobile@zte.com.cn)

Edited by ^_NikitaS_^

Και εδώ η απάντηση από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της cosmote:

"Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά με το θέμα που αναφέρετε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τον κατασκευαστή ,σε περίπτωση που υπάρξει διαθεσιμότητα αναβάθμισης του συγκεκριμένου μοντέλου θα προηγηθεί αντίστοιχη ενημέρωση.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε.

Με εκτίμηση,

Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών"

Άρα παλικάρια/ρισες μόνο πίεση με e-mail στην μαμά εταιρία (προσωπικά μόλις έστειλα στο mobile@zte.com.cn)

Η μαμα ετερια απανταει οτι αν δεν ζητησουν οι provider αναβαθμηση τοτε δεν θα δωσει καποια

Και να η απάντηση της μαμά εταιρίας στο mail που έστειλα. Την βάζω ολόκληρη και στα αγγλικά

"Dear Nikitas,

Thank you for contacting ZTE.

End-users are advised not to upgrade their phone versions until the software is released formally.

Regarding your inquiry, we would recommend that you'd better contact your network operator or dealer to consult.

Because the android updated is based on the demand of your local network operator or dealer,

Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact us!

Best Regards "

Εννοείτε προωθήθηκε κανονικότατα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Κοσμοτέ μπας και αποφασίσουν να κάνουν κάποιο αίτημα για αναβάθμιση.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παίδες! Εδώ και λίγες μέρες έχω παρατηρήσει ότι το κινητό μου καμιά φορά κλείνει από μόνο του!

Υποψιάζομαι ότι είναι από κάποια εφαρμογή και λέω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχει πάθει κανείς το ίδιο πρόβλημα μπας και βγάλω καμιά άκρη?! :)

Καλησπέρα στο φόρουμ,

πρόσφατα αγόρασα έναν adaptor από mini USB σε HDMI.

Επίσης, αγόρασα και ένα καλώδιο από HDMI σε DVI με σκοπό να συνδέσω το GRAND X IN με το μονιτορ του υπολογιστή.

Δυστηχώς δεν έιχα αποτέλεσμα.

Έχει δοκιμάσει κανένας κάτι αντίστοιχο?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παίδες! Εδώ και λίγες μέρες έχω παρατηρήσει ότι το κινητό μου καμιά φορά κλείνει από μόνο του!

Υποψιάζομαι ότι είναι από κάποια εφαρμογή και λέω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχει πάθει κανείς το ίδιο πρόβλημα μπας και βγάλω καμιά άκρη?! :)

Πολλες φορες οταν το βαζω στη τσεπη απο το τζην μετα απο οδηγηση στη μηχανη το βρισκω κλειστω αλλα μονο ετσι εγω πιθανολογο οτι μαλλον πατιετε το on/off κουμπι οπως καθομαι πανω στο ss και κλεινει

Πολλες φορες οταν το βαζω στη τσεπη απο το τζην μετα απο οδηγηση στη μηχανη το βρισκω κλειστω αλλα μονο ετσι εγω πιθανολογο οτι μαλλον πατιετε το on/off κουμπι οπως καθομαι πανω στο ss και κλεινει

Και εγώ αυτό νόμιζα μέχρι που το είδα να κλείνει μπροστά στα μάτια μου! έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και έβαλα δύο μόνο μέχρι στιγμής εφαρμογές να δω αν έφταιγε κάποια εφαρμογή,έβαλα μια για να δείχνει ποσοστό μπαταρίας (η οποία μου λέει ότι η μπαταρία είναι νεκρή παρόλο που δουλεύει), και το avg!

Είχα διαβάσει ότι μπορεί να οφείλεται και στο antivirus γενικά, και χθες 4 ώρες μετά την επαναφορά ξαναέκλεισε! έβγαλα το avg και δεν μου έχει ξανακλείσει μέχρι στιγμής! Αν ξανακλείσει υποψιάζομαι και την μπαταρία ίσως χάλασε!

Και εγώ αυτό νόμιζα μέχρι που το είδα να κλείνει μπροστά στα μάτια μου! έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και έβαλα δύο μόνο μέχρι στιγμής εφαρμογές να δω αν έφταιγε κάποια εφαρμογή,έβαλα μια για να δείχνει ποσοστό μπαταρίας (η οποία μου λέει ότι η μπαταρία είναι νεκρή παρόλο που δουλεύει), και το avg!

Είχα διαβάσει ότι μπορεί να οφείλεται και στο antivirus γενικά, και χθες 4 ώρες μετά την επαναφορά ξαναέκλεισε! έβγαλα το avg και δεν μου έχει ξανακλείσει μέχρι στιγμής! Αν ξανακλείσει υποψιάζομαι και την μπαταρία ίσως χάλασε!

Εγω στπ λεω γιατι εχει τυχη να το βγαλω απο την τσεπη και να μου εχει το μενου που λει τερματισμος κτλ

Παντως γνωμη μου ειναι οτι επρεπε οταν ειναι κλειδωμενο να μην βγαινει το μενου τεμρατισμου

• The title was changed to ZTE Grand X In