giannis24 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καταπληκτικό!!!καλή μας τύχη :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shylook25 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidias Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους. Πρώτο μου post στο forum, ελπίζω να είναι και γουρλίδικο. My app: https://play.google.com/store/apps/details?id=fidias.ioannides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 καταπληκτικη προσφορα και παλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλησπερα και καλη μας επιτυχια!! Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Δικό μου είναι αυτο. Με γειά μου βρε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους. LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Τελεια! Καλη επιτυχια σε ολους! ;) Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 νέα σεζόν νέοι διαγωνισμοι χαρά για εμας! καλό φθινόπωρο σε ολους μας και καλη επιτυχια σε ολα ,οχι μονο στις myphone κληρωσεις!!! :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrinio78 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Ένα μεγάλο bravo στην LG!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλη μας επιτυχια.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelo Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλή τύχη σε όλους :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hudson Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλό μήνα,καλό φθινόπωρο,καλή σεζον με υγεία να έχουμε.Κινητάκι μου σε περιμένω μπας και σε κερδίσω και:) να θυμάσαι ότι θα έρθεις σε καλά χέρια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athan Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 μακάρι να είμαι τυχερός :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους. Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 αυτό το θέλω πραγματικά πάρα πολυ:ninja::ninja::ninja: halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 τουμπανο το κινητο.καλη επιτυχια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλη επιτυχια λοιπον! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλό Χειμώνα με περισσότερη τύχη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλη μας/μου τυχη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλη επιτυχια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Ωραία:thumbup: http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rata Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts