g2087 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Kαλό φθινόπωρο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellaSP Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Θέλω να κερδίσω! Θέλω να κερδίσω! Θέλω να κερδίσω! Λένε ότι όταν το λες πολλές φορές συμβαίνει..... Για να δούμε!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariandr Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλή μας επιτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε όλους! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Πολύ όμορφο!:) Καλή επιτυχία σε όλους ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgosarvanitis Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Είναι ένα από τα πιο κομψά κινητά και εύχομαι να το κερδίσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHELITO Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Αντε και καλή μας τύχη........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anaplas_Junior Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 μακαρί να το κερδίσω... καλη επιτυχία σε όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Άντε με το καλό!!! Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλη επιτυχια...... theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 καλη τυχη σε ολους! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλη επιτυχια σε ολους Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dterzakis Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Σε καλή μεριά, ευχαριστούμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_tze Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλή μας επιτυχία!! Υπέροχο δώρο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest40 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Φαίνεται ενδιαφέρον το κινητό....Άντε να δούμε.Καλή επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefatos Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλή επιτυχία και καλό φθινόπωρο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 αχ καλό μου myphone.. μας κακομαθαίνετε!!! για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε.. ευχαριστούμε και την LG για την προσφορά.. καλή επιτυχία σε όλους.. (εεε.. εντάξει.. λίγο παραπάνω τύχη σε μένα δεν θα έβλαπτε, ειδικά τώρα που έχω μείνει από τηλέφωνο (καμένη motherboard γαρ) :O ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukli19 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 παω διακοπες ibiza καντε μου ενα δωρακι...:-p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest micr0g Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Ειναι δικο μ απο τωρα:P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Αμην και ποτε! LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhatzakis Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 καλήη επιτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisbm Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Το θέλω!!! Ένα καινούριο κιν είναι ότι πρέπει και θα με γλυτώσει από περιττά έξοδα που θα έκανα! Οι 4 ρόδες ταξιδεύουν το κορμί, οι 2 την ΨΥΧΗ! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλη μας τυχη Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts