Jump to content

Anaplas_Junior

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Anaplas_Junior

  • Ημ. Γέννησης 10/02/1985

Anaplas_Junior's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. akribws! me to kalwdio suxronismou mboreis kanonika na sunde8eis me opera i internet explorer. exw parei kai mia epektasi USB sta 5 metra kai ka8omai kai sto krebati gia surfing kai chat.
  2. Μέσω κάρτας μνήμης από card reader?
  3. Τί να σου πω. Αν ειρωνέυεσαι τότε δεν έχουμε να συζυτήσουμε τίποτα άλλο. Μπορεί να προφίλ μου να γράφει Newbie αλλά παρακολουθώ το forum από εποχή gsm.eos.gr για όσους θυμούνται. Στοιχεία προσωπικά δεν μπορώ να παραδόσω για ευνόητους λόγους. Ευχαριστώ και ταυτόχρονα λυπάμαι. Αν θέλει ο mod να διαγράψει όλα τα post μου.
  4. Καλά εσύ σε ανταγωνιστική τράπεζα δουλέυεις? Δεν πέταξα καμία βόμβα ούτε πάω να υποβαθμίσω τίποτα. Σου είπα όπως έγιναν τα γεγονότα. Αντιληφθήκαμε συναλλαγή, χωρίς να την έχουμε κάνει εμείς, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε λίγη ώρα πρίν μπούμε στο συστημα. Αλλά στα στοιχεία της συνναλαγής έγραφε ότι έγινε 2 μέρες πριν το αντιληφθούμε. Το αναφέραμε αμέσως και μας ενημέρωσαν μετά από 1 ημέρα. Τηλέφωνα πολλά αλλά κανείς δεν μας διαβεβαίωνε ότι θα πέρναμε πίσω τα χρήματα. Τελείως άγνια. Χθές πήρε ο πατέρας που κάποιον υπεύθυνο από την τράπεζα (αθήνα- κεντρικά) και εμμέσως πλήν σαφώς τον απείλησε ότι θα το βγάλει στα μέσα. Και εκείνος του εγγυήθηκε ότι θα του έβαζαν τα χρήματα πίσω χθές. Τελικά τα έβαλαν πίσω σήμερα. Η είδηση για Διεθνές Κύκλωμα ακούστηκε στο Ράδιο Κρήτη. Εγκυρότατο ραδιόφωνο.
  5. Όχι δεν έγινε τίποτα με e-mail! Κατηγορώ το e-banking γιατί αν δεν ήταν αυτό δεν θα έιχε γίνει όλο αυτό το νταβαντούρι. Και δεν το κατηγόρησα. Είπα ότι δεν το εμπιστέυομαι πλέον. Καλύτερα ουρά. Για δουλειά από μέσα δεν το αποκλέιω γιατι πολύ απλά η τράπεζα δεν μας έκανε κάποια ενημέρωση περαιτέρω. Μόνο για αυτό με τους λογαριασμούς που μετέφεραν από λογ σε λογ. Μας είπαν επίσης ότι αν ήθελαν έφερναν εισαγγελέα να συλλάβει τον κάτοχο του λογαριαμού που πήγαν τα χρήματα, αλλά δεν ήξεραν άν ήταν συνεργός ή όχι, γι'αυτό δεν διακινδύνευαν την δημοσιοποίηση του θέματος.
  6. σαν τί να σου δώσω! Θέλεις την καταγγελία που κάναμε στην τράπεζα? Ήδη η είδηση έχει βγεί στα τοπικά μέσα στο Ηράκλειο Κρήτης. Τα λεφτά πάντως μπήκανε πάλι στο λογαριασμό! Ποιός έχασε λεφτά τώρα δεν ξέρω. Φάνηκε πάντως η προσπάθεια την τράπεζας να κουκουλώσει το θέμα.
  7. Και για να ξέρεις μάλιστα, ότι έκαναν την κατάθεση σε λογαριασμό κάποιου, ο οποίος δεν ήταν συνεργός, αλλά του έπερναν πάλι τα χρήματα μετά από λίγες ώρες-μέρες αφήνωντάς του λίγα χρήματα σάν "προμήθεια" (συγκεκκριμένα 100 ευρώ) και έτσι αυτός να κάνει τον κινέζο και να μήν το αναφέρει (και καλά). Μας είπαν επίσης ότι την πάτησαν και άλλοι.
  8. Θα το ακούσεις σύντομα στις ειδήσεις για ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ. Και ετσι απλά για να γνωρίζεις ότι γνωρίζω αρκετά πράγματα για ασφάλεια συναλλαγών και δή όταν πρόκειται για τράπεζες. Και γώ το χρησιμοποιώ 4 χρόνια αλλά αυτό δεν λέει κάτι.
  9. Εγω, πάντως, δεν θα ξανα-εμπιστευθώ web-banking καμμιάς τράπεζας. Μπήκανε στον λογαριασμό του πατέρα μου και σηκώσανε 3000 ευρώ και τα έκαναν κατάθεση σε λογαριασμό άλλης τράπεζας. Μόλις το είδε ο πατέρας λίγο ήθελε να πάθει εγκεφαλικό. Και κάνανε και 2 μέρες να μας ενημερώσουνε για την πορεία των ερευνών. Καλύτερα ουρά και σίγουρα, παρά να χάσεις τα λεφτά σου. Ντροπή τους! Ποιότητα Α (bank)
  10. Για PC έχει βγεί τίποτα?
  11. Χρησιμοποίησε το SOP Cast. Είναι κάποιοι χρήστες οι οποίοι με την κάρτα TV τους λαμβάνουν το σήμα και το κάνουν broadcasting σε όλους τους υπόλοιπους. Ισχύει και για πακέτα Ν0VA και άλλα κλειδωμένα.
×
×
  • Create New...