VarX Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Εν ολιγις εγκειται στην αποψη των mods αν θα αφαιρεθει η οχι το ζητουμενο ποστ.Ολα κατανοητα πληρως απλα αναρωτιεμαι για πολλαπλες εκδοχες απο την εμπειρια μου με ξενα forum. Τι θα συμβει ομως στην πιθανοτητα καποιος να θελει να διαγραψει τον λογαριασμο του,για τον οποιοδηποτε λογο; Στα ξενα forum δινεται η δυνατοτητα να διαγραφει πληρως ο λογαριασμος του χρηστη αυτοβουλως με αποτελεσμα οσα ποστ εχει κανει να μετατρεπονται ολες οι πληροφοριες σε κενες (οχι τα μηνυματα) ως unregistered χρηστης και να μην μενουν πληροφοριες πισω για το ποιος ηταν ο αρχικος χρηστης,περα αν αναφερεται το ονοματου σε quotes. Τα ρωταω ολα τα παραπανω καθως μου δημιουργηθηκαν αποριες για το τι μπορει να πραξει κανεις για ολα τα προαναφερθενται σαν χρηστης,χωρις να χρειαστει την παρεμβαση καποιου mod,super mod η ακομα και του admin. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 O Admin αποφασίζει αν θα διαγραφεί ή όχι ένας λογαριασμός. Ναι και στο vbulletin μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με τα μηνύματα ενός χρήστη, έγκειται όμως στην επιλογή ή την θέληση του Admin. Ο δικός μας Admin έχει αναφέρει πως δεν θέλει να σβήνονται λογαριασμοί... Αν αλλάξει άποψη, μόνο αυτός το γνωρίζει... Anything else? :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Nope,everything is more than clear now :) Thank you a lot for answering my ingenuous questions Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Είχα βάλει ένα site στο mylinks πριν 5-6 μέρες και ακόμα δεν μπορώ να το δω. Αυτό σημαίνει ότι δεν εγκρίθηκε? :confused: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Οι προσθήκες στο MyLinks ελέγχονται 2 φορές την εβδομάδα... Σήμερα ήταν η μέρα τους. Εγκρίθηκαν οι περισσότερες, μαζί και η δική σου προσθήκη. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Οι προσθήκες στο MyLinks ελέγχονται 2 φορές την εβδομάδα... Σήμερα ήταν η μέρα τους. Εγκρίθηκαν οι περισσότερες, μαζί και η δική σου προσθήκη. :) Σας ευχαριστώ. :) Μπορείτε :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 τι ακριβως σημαινει αυτο το πραγμα? παρχει καποιο οριο για τον καθε χρηστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 τι ακριβως σημαινει αυτο το πραγμα? παρχει καποιο οριο για τον καθε χρηστη? Υπάρχει όριο. Τώρα τι σημαίνει δεν ξέρω... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Έχουν βγει άπειρα κινητά και κάθε φορά που κάποιος σε μια απάντηση γράφει ένα ορνιθοσκάλισμα με ένα νούμερο δίπλα...μου τρώει κάποιο χρόνο να πάω σε μια μηχανή αναζήτησης και να γράψω τον τύπο του κινητού και να δω φωτο του για να το αναγνωρίσω...μήπως κάθε φορά που βάζει κάποιος το όνομα ενός κινητού να εμφανίζεται και ένα link δίπλα του ή μια μικρή φωτο του;;; Ζητάω πολλά Ε? Ουφφφ... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Μπορείς πάντως να συμβουλεύεσαι και την στήλη MyDevices. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. May 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Έχουν βγει άπειρα κινητά και κάθε φορά που κάποιος σε μια απάντηση γράφει ένα ορνιθοσκάλισμα με ένα νούμερο δίπλα...μου τρώει κάποιο χρόνο να πάω σε μια μηχανή αναζήτησης και να γράψω τον τύπο του κινητού και να δω φωτο του για να το αναγνωρίσω...μήπως κάθε φορά που βάζει κάποιος το όνομα ενός κινητού να εμφανίζεται και ένα link δίπλα του ή μια μικρή φωτο του;;; Ζητάω πολλά Ε? Ουφφφ... Συμφωνω! Και εγω εχω χασει πια επαφη με τους ατελειωτους συνδυασμους αριθμους. Δε ξερω ποσο ευκολο ειναι να υλοποιηθει η προταση σου απο τεχνικης αποψης ομως.... Θα το ψαξουμε :) Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Σωστό....Ιδίως με τα ΝΟΚΙΑ είναι αδύνατον να θυμάσαι την αντιστoιχεία αριθμού και κινητού, ιδίως αν δεν είσαι "κολλημένος" με το εκάστοτε κινητό.... Νομίζω πως μπορεί να είναι εφικτό....Περισσότερα από τον Master... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Kalimera.. 8a i8ela na rwtisw an ginite na min dixome e-mails apo to my phone gia minimata ipo parakolou8isi?? ekana to e3is arketes fores ala xwris apotelezma.. pinakas elixou>ri8misis>parakoulou8isi moinimaton> xwris parakoulou8isi ala e3akolou8w na lamvanw minimata sto emial!! kanw unsubscripe apo ta minimata ala ka8e fora pou kanw post 3ana mpeni sta minimata ipo parakoulou8isi!! plz HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 1) Μια μικρή φωτο κάθε φορά που αναφέρεται το όνομα ενός κινητού; Δηλαδή πόσα GB bandwidth επιπλέον στο σερβερ; Καμια 50αρια GB το μήνα; Δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Επίσης θα χαλάσει η ομοιομορφία του φορουμ αφού κάποιος σε ένα κείμενο μπορεί να αναφέρει 20 κινητά και μέσα σε αυτό να εμφανιστούν 20 εικόνες... Ασε που πολύ εύκολα κάποιος χρήστης μπορεί να κάνει abuse σε αυτό το feature και να γεμίζει post με ονόματα κινητών για να εμφανίζονται... κολλάζ εικόνων. Nope... δυστυχώς δεν γίνεται. 2) Ούτε link γίνεται να μπει, γιατί... που θα στέλνει; Στο site της εταιρίας; Δεν έχουν όλα τα κινητά σελίδες στο νετ πλέον. Και αν δεν πάει στο επίσημο site της εταιρίας, ποιος θα κρίνει σε πιο άλλο site θα πάει; Και τους χρήστες που θα τους στέλνουμε... ποιος θα τους πληρώνει εκεί με το... GB? Τέλος για να μπαίνει αυτόματα link σε ένα όνομα απαιτεί επιβάρυνση του server και του forum μας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό να το κρατήσουμε ταχύτατο, ακόμα και με μόνιμα πλέον 500-580 χρηστες online... Είναι πάααρα πολύ εύκολο, να πάτε στο google και να βρείτε τα πάντα για το κινητό που θέλετε, αν πρώτα δεν το έχετε βρει στο My Devices. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 I know...ξέρω πως αυτά που προανέφερα επιβαρύνουν το site απλά έλεγα μήπως έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας...πχ άμα υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας ή στο κάτω μια μικρή μορφή αναζήτησης;; Δηλαδή ένα textbox γράφεις το κινητό και σου εμφανίζει δίπλα από μια βάση δεδομένων μια πολύ μικρή φωτο...και αυτο επιβαρύνει πολύ τη σελίδα; Απλά το θέμα είναι να μην βγαίνουμε από τη σελίδα που είμαστε για να πηγαίνουμε στο my devices και μετά πάλι πίσω στη σελίδα που παρακολουθούσαμε και όλα αυτά για να διαβάσουμε το post ενός χρήστη!! Θα μου πεις μπορώ να ανοίγω το my devices σε νέο παράθυρο και να το έχω πάντα ανοιχτό ε! Αλλά super moderator ΜΗ ΒΑΡΑΣ...και ΜΗΝ ειρωνεύεσαι... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Θα μου πεις μπορώ να ανοίγω το my devices σε νέο παράθυρο και να το έχω πάντα ανοιχτό ε! Ακριβώς. Δοκίμασέ το και θα δεις ότι σύντομα δεν θα έχεις πρόβλημα, χώρια που θα μάθεις και όλα τα μοντέλα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Αλλά super moderator ΜΗ ΒΑΡΑΣ...και ΜΗΝ ειρωνεύεσαι... Εγώ; Την ειρωνία που την είδες; Και το ξύλο; :blink: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Είναι πάααρα πολύ εύκολο, να πάτε στο google και να βρείτε τα πάντα για το κινητό που θέλετε, αν πρώτα δεν το έχετε βρει στο My Devices. Αυτό θεώρησα ειρωνεία...το "πάααρα πολύ εύκολο"... αλλά για να λες ότι δεν ήταν...δε θα ήταν... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Δεν κανω το συνηγορο αλλα ισως το ειπε απλα χαριτολογοντας...Οχι ειρωνικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Φίλη amorphis δεν έχω λόγω να σε ειρωνευτώ... Ίσως ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα... :) Γιαυτό βάζω πολλά smilies ενδεικτικα, για να ξέρεις με τι στυλ μιλάω. :) :) Φυσικά και δεν ειρωνεύτηκα πάντως. :) Νομίζω οτι το thread μπορεί να κλειδωθεί... :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 για δοκόμασε να πατήσεις στο κάτω μέρος του email που σου έρχεται, ένα link που λέει: Για να μη λάβετε άλλες ειδοποιήσεις για * όλα * τα θέματα που έχετε επιλέξει να παρακολουθείτε, κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: Προσοχή! Αν κάνετε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο, τότε δεν θα λάβετε άλλες ειδοποιήσεις και ούτε θα μπορέσετε να αναιρέσετε την απόφασή σας! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Εδω και 2 μέρες και σ'εμένα το ίδιο κάνει.Δεν υπάρχει άλλη λύση; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 για δοκόμασε να πατήσεις στο κάτω μέρος του email που σου έρχεται, ένα link που λέει: Για να μη λάβετε άλλες ειδοποιήσεις για * όλα * τα θέματα που έχετε επιλέξει να παρακολουθείτε, κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: Προσοχή! Αν κάνετε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο, τότε δεν θα λάβετε άλλες ειδοποιήσεις και ούτε θα μπορέσετε να αναιρέσετε την απόφασή σας! an to kanw auto,den 8a mou erxonte e-mail oti uparxoun nea post.. sosta,..?? -egw post 8a boro na kanw kanonika ee?? Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω αν και πότε θα μπορούμε οι χρήστες του imode να μπαίνουμε στο forum του imode site του myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 http://imode.myphone.gr ;) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts