Spyros86 Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον TheBoss to Ο.Π.Χ ti einai? Οι κανόνες του forum. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Δεν χρειάζεται να κάνεις θέμα και στον σχολιασμό. Το ΡΜ στο οποίο σου έχω ήδη απαντήσει αρκεί. Κάνε αυτό που σου ζήτησα και θα είσαι ΟΚ Οι moderators πρέπει να φροντίζουν να μην υπάρχει παράνομο υλικό προς πώληση γιατί τότε ευθύνη έχει το φόρουμ και όχι εσύ. Οπότε στη παραμικρή υποψία, η αγγελία σβήνεται (ή απλά δεν είναι προσβάσιμη) και επικοινωνούμε με τον πωλητή. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Οι ενστάσεις σου στο moderator με PM, ο οποίος νομίζω σου εξήγησε τόσο τους λόγους για το οποίο έφυγε το θέμα σου από το forum Buy & Sell, όσο και το τι θα κάνεις για να δημοσιεύσεις ξανά - αυτή τη φορά σωστά - την αγγελία σου. Όσο για τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης... http://www.myphone.gr/forum/policy.php Αυτοί φυσικά παράλληλα με την ανακοίνωση που πρέπει να διαβάσεις στο forum Buy & Sell. Για οποιαδήποτε άλλη απορία και για να φροντίσουμε για την εύρυθμη λειτουργία του forum, μπορείς να απευθυνθείς με PM σε εμένα, όσο και στο αρμόδιο moderator - rigasnic. Κλείνοντας, για να σου απαντήσω και στο ερώτημά σου αν είναι σωστή αυτή η λογική, το γεγονός είναι ότι πουλούσες κόπια και το ανέφερες - είναι αρκετό για να αφαιρεθεί η αγγελία σου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapac Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Geia sas, Ema8a gia to unwired/myphone.gr polu prosfata, kai blepw oti se polu ligo xrono exei kataferei na mazepsei polu kosmo. Douleuw edw kai liga xronia se 3G technologies. 8a ithela na proteinw ena discussion forum to opoio 8a asxoleitai me arketa ews polu texnika 8emata gia ta telecoms globaly alla kai stin Ellada. Antilambanomai oti to euru koino den prokeitai na endiaferetai gia auto to forum, alla pisteuw oti uparxei mia mikri koinotita telecoms engineers pou 8a exei tin eukairia na antalaksei apopseis. Euxaristw kai ektimw opoiadipote apantisi sas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 tpapac, τα θέματα που προτείνεις εξυπηρετούνται ως ένα βαθμό από τις υπάρχοντες περιοχές. Αν λοιπόν θες να ξεκινήσεις μια τεχνική συζήτηση, θα σου πρότεινα ανοίξεις ένα thread στους "Τεχνολογικούς προβληματισμούς". Στα μέλη του myphone συγκαταλέγονται και άτομα με εξιδεικευμένες γνώσεις σε τεχνικά θέματα και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν. :) Για την ώρα είναι μάλλον δύσκολο να δημιουργηθούν ξεχωριστές περιοχές για καθαρά τεχνικές συζητήσεις πριν διαπιστωθεί στην πράξη ότι υπάρχει η ανάγκη και η κρίσιμη μάζα για ξεχωριστή θεματική περιοχή. Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Η απορία μου δημιουργήθηκε βλέποντας (και διαβάζοντας) ότι υπάρχει μέλος με το όνομα "ΟΤΕ". Επιτρέπεται λοιπόν να χρησιμοποιείται ως ψευδώνυμο στο forum ονόματα εταιριών, ειδικά του χώρου των τηλεπικοινωνιών; Κι αν ναι, μήπως είναι μια παράλειψη των ΟΠΧ; Εξηγούμαι. Είμαι νέος χρήστης ή απλά επισκέπτης και βλέπω ένα μήνυμα από τον χρήστη (αν υπήρχε) Vodafone να λέει ότι η Vodafone θα κάνει αυτό κι εκείνο κι εκείνο. Μπορεί να παραπλάνηθώ,νομίζοντας ότι ο εν λόγω χρήστης εκφράζει επίσημες θέσεις της εταιρίας στο όνομά του. Αν κάτι τέτοιο γίνεται, δηλαδή ομιλεί επίσημα στο όνομα της όποιας εταιρίας, τότε έχει καλώς. Αν όχι, τότε στην καλύτερη των περιπτώσεων δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, μπορεί η όποια εταιρία (ΟΤΕ/Telestet/Vodafone/Forthnet/κτλ κτλ) να στραφεί εναντίων του myphone ακριβώς για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Πάντως είναι μια προβληματική κατάσταση. Γνώμη μου είναι να μη δημιουργούνται nicknames με μόνο το όνομα της όποιας εταιρίας. Να μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί αυτό ως συνθετικό. Πχ να απαγορεύεται το "Telestet" να επιτρέπεται όμως το "I love Telestet" για παράδειγμα. Περιμένω γνώμες, ιδίως των αρμοδίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Οι εταιρίες εκφράζονται μέσω των δελτίων τύπου τους και όχι μέσω των fora. Εξάλλου αν εγώ βάλω nickname Χριστός θα πιστέψετε ότι έκανα τη δευτέρα παρουσία μου στα fora του myphone; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Καταρχήν αν υπήρχε εδώ μέσα εκπρόσωπος εταιρείας θα είχε σαν τιτλο "telecom κάτι" όπως είχε γίνει παλιότερα με την Intertech. Τώρα να απαγορεύσουμε να υπάρχουν nicks όπως το ΟΤΕ είναι δύσκολο μιας και πρέπει να μαζέψουμε όλα τα υποψήφια προς αποκλεισμό nicks και κάτι θα μας ξεφύγει. Αν ήθελε ο ΟΤΕ να έχει εκπρόσωπο εδώ, ας είχε προλάβει.. Και στο κάτω κάτω που ξέρουμε ότι ο ΟΤΕ δεν είναι όντως εκπρόσωπος του ΟΤΕ; :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE ...Εξάλλου αν εγώ βάλω nickname Χριστός θα πιστέψετε ότι έκανα τη δευτέρα παρουσία μου στα fora του myphone; :D Αυτό αποκλείεται, γιατί τότε ΕΣΥ, θα ήσουν ΕΓΩ, κι αυτό δεν γίνεται όπως καταλαβαίνεις... :lol: :p Πάντως κι εμένα με ψιλοξένισε αυτή η ιστορία, κι ήθελα κι εγώ να το σχολιάσω. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloz Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Για να καταλαβετε τι εννοει παραπανω, φανταζεστε καποιον να κανει log-in με το nick unwired team η myphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Επειδή όπως εξήγησε ο rigasnic δεν είναι δυνατόν να δεσμεύσουμε εκ των προτέρων όλα τα "ευαίσθητα" nicks, η όποια αντιμετώπιση δεν μπορεί παρά να είναι εκ των υστέρων, κατά περίπτωση. Άλλωστε, μέχρι τώρα δεν βγήκε κάποιος χρήστης να μιλήσει ως εκπρόσωπος εταιρίας, ασχέτως του τι nick χρησιμοποιεί, οπότε ο φόβος που εκφράζει ο gmac είναι περισσότερο θεωρητικός. Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic .... Αν ήθελε ο ΟΤΕ να έχει εκπρόσωπο εδώ, ας είχε προλάβει.. Και στο κάτω κάτω που ξέρουμε ότι ο ΟΤΕ δεν είναι όντως εκπρόσωπος του ΟΤΕ; :p Αυτό τώρα στην τύχη το 'πες Νικόλα? :D :D Ο άνθρωπος μπορεί να μην είναι εκπρόσωπος του ΟΤΕ, εργαζόμενος πάντως είναι, δεν το 'χει κρύψει... Αρχικό Μήνυμα από τον OTE ...Και μετά έρχονται στον ΟΤΕ όσοι την έχουν πατήσει και λένε ότι τους χρεώνουμε κλήσεις που δεν έχουν κάνει... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον csk4023 Αυτό τώρα στην τύχη το 'πες Νικόλα? :D :D Ο άνθρωπος μπορεί να μην είναι εκπρόσωπος του ΟΤΕ, εργαζόμενος πάντως είναι, δεν το 'χει κρύψει... όχι και τόσο στην τύχη, έχω διαβάσει ποστ του ΟΤΕ. Αλλά και εγώ υποθέσεις κάνω. Και κάποιος που θέλει να εκπροσωπήσει τον ΟΤΕ ή την κάθε εταιρεία έπίσημα, πρέπει απλά να επικοινωνήσει με τον MsK :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Πάντως θα ήταν ωραίο να υπήρχαν εκπρόσωποι εταιρείων εδώ επίσημα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον aggeloz Για να καταλαβετε τι εννοει παραπανω, φανταζεστε καποιον να κανει log-in με το nick unwired team η myphone? That's the point :) οπότε ο φόβος που εκφράζει ο gmac είναι περισσότερο θεωρητικός Nai, to eipa apo tin arxi. Τώρα να απαγορεύσουμε να υπάρχουν nicks όπως το ΟΤΕ είναι δύσκολο μιας και πρέπει να μαζέψουμε όλα τα υποψήφια προς αποκλεισμό nicks και κάτι θα μας ξεφύγει. Whatever, alla poses na einai oi ellinikes telecom etairies, 5-10? An de 8elete, no prob. Apli protasi itan... Sorry gia ta greeklish, eimai at work. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Εχω να προτείνω κάτι πρακτικό. Οπως πολύ σοφά εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης, στην αρχή κάθε θέματος η δενδρική του δομή π.χ. My Community > MyPhone The Site > Σχολιασμός, κάτι που κάνει πολύ εύκολη και γρήγορη την μετάβαση από τη μια περιοχή στην άλλη, ακριβώς το ίδιο θα ήθελα να γίνεται και στο bottom της σελίδας, για να μην είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε scroll up για να αλλάξουμε θέμα..εύκολα και γρήγορα..ειδικά σε θέματα που έχουν πολλά Posts ανα σελίδα.. Η λύση του back από τον browser αργεί περισσότερο και δεν είναι πρακτική. Ακόμα καλύτερο θα ήταν ίσως, να μπορείς να μεταπηδήσεις με pull down menu, ανα πάσα στιγμή σε όποια θεματική ενότητα θέλεις, πχ από buy and sell σε Nokia Series 60 6600 release Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον soulmate Ακόμα καλύτερο θα ήταν ίσως, να μπορείς να μεταπηδήσεις με pull down menu, ανα πάσα στιγμή σε όποια θεματική ενότητα θέλεις, πχ από buy and sell σε Nokia Series 60 6600 release Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :rolleyes: Αυτό υπάρχει ήδη. Κοίταξε στο κάτω μέρος της σελίδας, δεξιά. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Δεν νομίζω ότι είναι κάτι δύσκολο να εφαρμοστεί. Για να δούμε τι θα πει και ο MsK. Μιας και το έφερε η κουβέντα εγώ θα ήθελα να θυμίσω ότι το forum bug reports δεν έχει direct link στη κεντρική σελίδα όπως όλα τα άλλα υποφόρουμς. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον soulmate Εχω να προτείνω κάτι πρακτικό. Οπως πολύ σοφά εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης, στην αρχή κάθε θέματος η δενδρική του δομή π.χ. My Community > MyPhone The Site > Σχολιασμός, κάτι που κάνει πολύ εύκολη και γρήγορη την μετάβαση από τη μια περιοχή στην άλλη, ακριβώς το ίδιο θα ήθελα να γίνεται και στο bottom της σελίδας, για να μην είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε scroll up για να αλλάξουμε θέμα..εύκολα και γρήγορα..ειδικά σε θέματα που έχουν πολλά Posts ανα σελίδα.. Σωστός. Αυτό υπήρχε νομίζω επί unwired και όντως ήταν πολύ χρήσιμο. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Πώς φαίνεται ότι έχετε ακόμα Ιnternet explorer και σας ταλαιπωρεί το Back. Bάλτε Opera να ξενοιάσετε :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Πολύ καλή ιδέα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfisti147 Πώς φαίνεται ότι έχετε ακόμα Ιnternet explorer και σας ταλαιπωρεί το Back. Bάλτε Opera να ξενοιάσετε :whistle: Αυτός ο Opera είναι η λύση για όλα δηλαδή; Δεν αλλάζουμε λέμε, παρ' όλη την προπαγάνδα σας. :p :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Πάντα κάτω δεξιά υπάρχει το Forum Jump για γρήγορη μετάβαση στο Forum που σας ενδιαφέρει και όχι μόνο: Προσωπικά Μηνύματα, Ρυθμίσεις, Who's Online και Αναζήτηση βρίσκονται εκεί. Όσο για τη μπάρα πλοήγησης στο κάτω μέρος... αυτή ποτέ δεν υπήρχε ούτε παλιά ούτε τώρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Εγώ συνεχίζω να επιμένω ότι υπήρχε αλλά anyway.. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Απλά να ενημερώσω ότι πλέον... μπορείτε να επιλέξετε το φύλο σας από τη σχετική ρύθμιση στο προσωπικό σας προφίλ. Μπορείτε να κάνετε μια επίσκεψη στη διεύθυνση http://www.myphone.gr/forum/member.php?action=editprofile και να πραγματοποιήσετε την απαραίτητη αλλαγή. Αρκετοί φυσικά το γνωρίζετε ήδη :rolleyes: Τώρα, αν θέλετε να αλλάξετε και τους... φίλους σας να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν δύο χρήσιμες λειτουργίες στις ρυθμίσεις σας... Η λίστα "φίλων" ή Buddy List http://www.myphone.gr/forum/member2.php?s=&action=viewlist&userlist=buddy στην οποία μπορείτε να προσθέσετε τους φίλους σας και από εδώ http://www.myphone.gr/forum/usercp.php?s= να ελέγχετε εύκολα και γρήγορα ποιοι είναι online, ποιοι όχι και φυσικά να τους στείλετε και PMs. καθώς και Η λίστα "εχθρών" ή "μαύρη λίστα" ή Ignore List http://www.myphone.gr/forum/member2.php?s=&action=viewlist&userlist=ignore στην οποία μπορείτε να προσθέσετε όσα μέλη, σας ενοχλούν με τα μηνύματά τους :) Απλά, δεν θα τα ξαναματαδείτε μπροστά σας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts