Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάβασα ένα παρόμοιο πιο παλιό θεμα που έλεγε για τις εικόνες στην υπογραφή και διαβασα και στο FAQ τις σχετικές πληροφορίες αλλά και πάλι δεν κατάφερα να κάνω κάτι. Προσπάθησα να βάλω διάφορες φότο που ήταν πολύ μικρότερες από την ανάλυση που ζητάει με το url αλλά όταν πατούσα αποθήκευση έλεγε BBcode is not allowed. Τι πρέπει να κάνω για να βάλω μία φότο σαν αυτή http://userbars.name/data/media/16/nokia_7.gif στην υπογραφή μου?

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διάβασα ένα παρόμοιο πιο παλιό θεμα που έλεγε για τις εικόνες στην υπογραφή και διαβασα και στο FAQ τις σχετικές πληροφορίες αλλά και πάλι δεν κατάφερα να κάνω κάτι. Προσπάθησα να βάλω διάφορες φότο που ήταν πολύ μικρότερες από την ανάλυση που ζητάει με το url αλλά όταν πατούσα αποθήκευση έλεγε BBcode is not allowed. Τι πρέπει να κάνω για να βάλω μία φότο σαν αυτή http://userbars.name/data/media/16/nokia_7.gif στην υπογραφή μου?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2584181#post2584181

• 3 weeks later...

εχω παρατηρησει κατι εδω που μου φαινεται οτι κανει το φορουμ πολυ δυσκινητο

κατα καιρους ψαχνω διαφορα σχετικα με τρεχουσες προσφορες κλπ

παω λοιπον στο φορουμ της Cosmote να διαβασω τα θεματα για τα συμβολαια και βλεπω 140 σελιδες... στο φορουμ της Vodafone ακομη χειροτερα 258 σελιδες

πιστευω οτι αυτη η οργανωση ειναι σε βαρος του φορουμ (ολα τα θεματα μαζεμενα σε ενα μεγαλο κεντρικο υποφορουμ) ελαχιστα σκορπια θεματα

αποθαρυνει τον χρηστη στο να συμετασχει ουσιαστικα

πχ εγω ενδιαφερομαι να μαθω για την διαφημιση που εβαλε η vodafone το smart deal και καθομαι και ψαχνω μεσα στο γενικο θεμα "Vodafone: Τα πάντα για συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών" απο ποια σελιδα να ξεκινησω να διαβαζω; ολες; εψαξα με την λεξη smart deal και βρηκα 3 αναφορες μονο ενω στην πραγματικοτητα περισσοτεροι αναφερονται σε αυτο το θεμα (απλα δεν γραφουν την λεξη κλειδι)

δεν θα ηταν καλυτερα να υπηρχε ενα θεμα Vodafone smart deal που να συζητιουνται μεσα οτι εχει να κανει (και μονο) με το συγκεκριμενο προγραμμα η προσφορα; εγω που θελω να μαθω για αυτο παω καρφωτος εκει και διαβαζω τις 4-5 σελιδες σε 10 λεπτακια

δευτερο παραδειγμα, θελω να παρω καποια πληροφορια για μια υπηρεσια της Cosmote η ενα προβληματακι που εχω, δεν θα ηταν καλητερα να ανοιξω ενα θεμα στο αντιστοιχο φορουμ με εναν περιγραφικο τιτλο και οσοι ξερουν και εχουν διαθεση να απαντησουν εκει απο το να κανω την ερωτηση μου στο γενικο που εαν καταφερει καποιος να διαβασει την ερωτηση μου και ξερει ας απαντησει αλλιως θα χαθει μεσα στο πληθος...

ποια ειναι η αποψη των αλλων μελων; οι admins; οι mods;

(παω στοιχημα οτι και αυτο το μνμ θα ομαδοποιηθει στην κατηγορια "myphone.gr :: προτάσεις για βελτίωση" και θα χαθει για παντα...)

Πριν ανοίξεις θέμα στον Σχολιασμό, για την δική σου καλύτερη εξυπηρέτηση καλό θα ήταν να είχες στείλει ΠΜ στον αρμόδιο Mod στα fora στα οποία αναφέρεσαι. Από κει και πέρα, το πως λειτουργεί κάθε forum είναι θέμα απόφασης του εκάστοτε Mod που το διαχειρίζεται.

Πάντως μου φαίνεται παράξενο που δεν σε βοήθησε η αναζήτηση.

Χθες το post count μου ανερχοταν στο 700+, ενω σημερα επεσε στο 627 δηλαδη υπαρχει διαφορα περιπου 80 μηνυματων!Το θεμα ειναι οτι μεσα στο 2009 ζητημα να εχω ποσταρει 45 μηνυματα.Αν και θα ακουστει χαζο, υπαρχει καποιος mod που σβηνει τα μηνυματα μου των προηγουμενων ετων;Και γιατι γινεται αυτο;

Καλο Πασχα!

Κατά καιρούς γίνεται συντήρηση και διαγράφονται παλιά/κλειδωμένα topics και σ'αυτό οφείλεται η μείωση του αριθμού των posts.

• 3 weeks later...

Αυτη η διαφημιση μου εχει τσακισει τα νευρα!Καθε φορα που την ακουμπω κατα λαθος με το βελακι μεγαλωνει και δεν μπορω να δω στοιχεια της σελιδας.

Δεν γινεται να μην το κανει αυτο?

ΠΑΟΚ παντου!!!!

Με ενοχλεί τρομερά :angry::angry::angry::angry::angry::angry:αυτή η κρεμάλα,κάθε φορά που περνάει το ποντίκι απο πάνω της δεν με αφήνει να επιλέξω.Ειλικρινά κάντε κάτι δεν υποφέρεται,σας παρακαλώ!!!Βάλτε την κάπου αλλού,καταλαβαίνω διαφήμιση είναι αλλά όχι να μην μπορούμε να επιλέξουμε αυτό που θέλουμε,έλεος!!!:hypno::hypno:

Ακόμη πιστεύω πως η αλλαγή που έγινε στο forum των κινητών δεν ειναι καθόλου λειτουργική.Καλά ήταν ξεχωριστή για παράδειγμα η κατηγορία pda με linux,τώρα άντε βρες που είναι το κάθε ένα post.Πριν ήταν όλα μαζί και διάβαζες απόψεις που ενδιέφεραν το θέμα αυτό.Τώρα χάλασε η κατηγορία αυτή!

Φιλικά και εύχομαι γρήγορα μια αλλαγή ότι αφορά ειδικά την κρεμάλα!!!

Μετά από τα παράπονά σας, το πρόβλημα με το banner της κρεμάλας τακτοποιήθηκε και τα μηνύματά σας προωθήθηκαν στη διαφημιστική εταιρεία, ώστε να δοθεί μία οριστική λύση. Αν έχετε κάνει log in στο forum του Myphone τότε δεν θα πρέπει να βλέπετε κρεμασμένους ;)

Ευχαριστούμε για την παρατήρηση. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

θα πας στο προφιλ σου, επειτα στην καρτελα 'πληροφοριες' και στην συνεχεια 'εμφανιση μηνυματων'.

Ευχαριστω κλειδωμα για να μην πιανει χωρο.....:O

android or ios or wm......who cares.....???

Παιδια πως βρισκω τις αγγελιες που εχω βαλει γαι να τις κλειδωσω???:w00t::dash::thanks:

Παιδια πως βρισκω τις αγγελιες που εχω βαλει γαι να τις κλειδωσω???:w00t::dash::thanks:

πως γινετε βρε παιδια για να τα βρω?

android or ios or wm......who cares.....???

Καλησπερα. :)

Καταρχην δεν χρειαζεται να ρωτας και να ξαναρωτας ...

http://www.myphone.gr/mp1/sm_search.gifαναζήτηση

Διαλεγεις στην αναζητηση ενοτητας το Buy & Sell

και κανεις αναζητηση με Αναζήτηση για Μηνύματα Μέλους

Επιπλεον μπορεις να ψαξεις και μεσα απο την ενοτητα του Buy & Sell

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39

πχ http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=2798284

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

γειά σε όλους! εχω μια ερώτηση: για να ποστάρεις κατι πρέπει να στείλεις pm στους Moderators?

επειδή στην αρχή δεν γνώριζα για τα ανούσια ποστ άρχισαν να μου διαγραφουν τα μηνύματα μου. όταν μου εξήγησαν τον λόγο το κατάλαβα και είδα οτι είχαν δίκιο! όμως έχω παρατηρήσει οτι γίνεται διαγραφή post μου που δεν είναι καθόλου ανούσια. αυτό που εννοώ με την ερώτηση μου είναι οτι για να ποστάρω κάτι πρέπει να παίρνω άδεια απο moderators

επειδή στην αρχή δεν γνώριζα για τα ανούσια ποστ άρχισαν να μου διαγραφουν τα μηνύματα μου. όταν μου εξήγησαν τον λόγο το κατάλαβα και είδα οτι είχαν δίκιο! όμως έχω παρατηρήσει οτι γίνεται διαγραφή post μου που δεν είναι καθόλου ανούσια. αυτό που εννοώ με την ερώτηση μου είναι οτι για να ποστάρω κάτι πρέπει να παίρνω άδεια απο moderators

Ο κάθε χρήστης μπορεί να post-άρει χωρίς να παίρνει άδεια από τους Mods. Αν ήταν τα μέλη να μας στέλνουν PMs για να γράψουν την άποψή τους, καταλαβαίνεις ότι θα έπρεπε να απαντάμε 24 ώρες το 24ωρο. :p

Από κει και πέρα, ένα από τα καθήκοντά μας είναι να προστατεύουμε το forum και τις συζητήσεις, διαγράφοντας posts που κρίνουμε ότι είναι ανούσια, δηλαδή δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Με λίγα λόγια, εσύ μπορείς να post-άρεις χωρίς κανένα πρόβλημα, αρκεί να κινείσαι μέσα στα όρια που καθορίζονται από τους ΟΠΧ.

παραθέτω ένα pm που έστειλα σε έναν συνάδελφο σας και απάντηση δεν έλαβα ποτε:

"παρακαλώ παρατήρησα οτι διαγράφηκαν κατι δημοσκοπήσεις που πόσταρα στην ενότητα ΒΒ. οι δημοσκοπήσεις αφορούσαν τι ΒΙS και BES έχουν οι κάτοχοι blackberry στο φόρουμ και τι μοντέλο επικρατεί. θεωρείται και αυτο ανούσιο? δηλαδή αγαπητε Moderator και Moderators θέλεται να μου πείτε οτι τέτοιες πληροφορίες μπορει να φανούν ανούσιες σε άτομα που πρόκειται να αγοράσουν μια καινούργια συσκευή;

επίσης έγραψα στην ενότητα της vodafone έναν τρόπο για να ξεκολλάει το vodafone together, πράγμα που βρήκα απο μια τυχαία ειδοποίηση που βγήκε στο κινητό μου. Συνήθως απο την εξυπηρέτηση πελατών τους στέλνουν για αντικατάσταση κάρτας που σημαινει 15€, αλλά μάλλον και αυτό ανήκει στην γκάμα των ανούσιων πληροφοριών.

ευχαριστώ και ελπίζω να λάβω απάντηση σας! "

παρακαλώ πείτε μου τι ανούσιο βρίσκετε σε αυτά.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να post-άρει χωρίς να παίρνει άδεια από τους Mods. Αν ήταν τα μέλη να μας στέλνουν PMs για να γράψουν την άποψή τους, καταλαβαίνεις ότι θα έπρεπε να απαντάμε 24 ώρες το 24ωρο. :p

Από κει και πέρα, ένα από τα καθήκοντά μας είναι να προστατεύουμε το forum και τις συζητήσεις, διαγράφοντας posts που κρίνουμε ότι είναι ανούσια, δηλαδή δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Με λίγα λόγια, εσύ μπορείς να post-άρεις χωρίς κανένα πρόβλημα, αρκεί να κινείσαι μέσα στα όρια που καθορίζονται από τους ΟΠΧ.

Σε αυτά, να προσθέσω μόνο ότι τα όρια μεταξύ posting και spamming μερικές φορές είναι δυσδιάκριτα.

Τέλος, για το συγκεκριμένο θέμα έχετε υπόψη σας ότι το Blackberry forum βρίσκεται υπό αναδιοργάνωση.

Κατι που σκεφτομουν, αλλα δεν ξερω αν ειναι εδω το καταλληλο σημειο για να το κανω ποστ, αν δεν ειναι να μεταφερθει.

Δεν θα ηταν βολικο να μπορουσαμε να κανουμε upload συνημμενα αρχεια τυπου **.cab (αρχεια εγκαταστασης για τα Windows Mobile)?

Νομιζω οτι θα ηταν καλο να μπορουμε. Κανει την ανταλλαγη εφαρμογων μεταξυ των χρηστων ευκολοτερη.. Ουτε winzip, winrar, συμπιεσεις και αποσυμπιεσεις.. Και ειναι και ευκολο και να γινουν ολα κατευθειαν απο το κινητο(κατεβασμα και εγκατασταση)...

Τα αρχεία CAB θεωρούνται executable ακόμη και στο linux με αποτέλεσμα να μην θεωρείται ασφαλής η

διακίνησή τους καθώς θεωρούνται ύποπτα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιτρέπεται η επισύναψη αρχείων

cab και exe. Για την ώρα λοιπόν, δεν μπορεί να γίνει κάτι

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σωστά τα έγραψε ο nervous. Παρόλα αυτά μπορείς να κατεβάσεις ή να ανταλλάσετε αρχεία .cab που τα έχετε zipάρει. Τα Windows Mobile έχουν εφαρμογές zip managers έτσι μπορείς να το διαχειριστείς άνετα και μέσα από το κινητό σου. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned