gkr41 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Μέχρι πόσες σειρές μπορεί να είναι η υπογραφή btw; Ισχύει ακόμα ο περιορισμός των 5; Eπίσης οι κενές σειρές μετράνε ή όχι; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 5 seires... oi Kenes fysika kai metrane... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 οκ.no problem :) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbit Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Και σε εμενα έγινε το ίδιο και έστειλα pm στον global mod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 ίσως πείραξαν οι χρόνοι μου σε κάποιον Smod:p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Λυπούμαστε, EddieX. Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους: Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης; Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myPhone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση Γιατι μου βγαινει αυτο το προβλημα οταν καμια φορα παταω σε καποιο link. Και που μπορω να παω στα Buy N Sell εδω στη σελιδα;;; Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Τι πατας και σου βγαζει αυτο το μηνυμα;; Οσον αφορα το buy & sell διαβασε αυτο . Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Οχι μονο στο Buy n Sell αλλα και σε διαφορα links που βλεπω στις συζητησεις... Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Προφανως δεν θα εχεις προσβαση σε αυτο το link που πατας. Αν θες δωσε ενα συγκεκριμενο παραδειγμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Και ένα παραδειγμα ειναι Π.Χ. Στον Global Modelator αυτος εχει στην υπογραφη του ενα link που λεγεται Nokia 6630 cover. Ακομα και εκει μου το βγαζει. Και σε αλλα διαφορα. Τι σημαινει φιλε μου. Μηπως ειμαι Μ@Λ@Κ@Σ;;; :worry: :worry: :worry: Πλακα κάνω! :rolleyes: Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Το link στην υπογραφη του Global ειναι αγγελια και απο τη στιγμη που δεν εχεις προσβαση στο buy & sell ειναι λογικο να σου βγαζει μηνυμα λαθους. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Ok Thanks a lot! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 και καλά πως γίνεται να μην έχει πρόσβαση στο Buy & Sell? όλοι δεν έχουν πρόσβαση εκεί? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 προσβασει έχουν μόνο όσοι έχουν γραψει πάνω απο 50 μηνυματα και είναι μέλη για κάποιο χρονικό διάστημα , δες το λιννκ ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Αναφέρομαι στη διαφήμιση της Vivodi στο δεξί τμήμα της αρχικής σελίδας. Είναι απαραίτητο να ακούγεται και το τραγούδι της Π@παρίζου? Μια τέτοια κίνηση τη θεωρώ άκομψη και μου θυμίζει sites με cr@cks και κρυφά dialers που στην αρχική σελίδα παίζει -συνήθως απαίσιο- ηχητικό κλιπάκι. Είπαμε, να προωθήσουμε το τραγούδι της Eurovision, αλλά όχι κι έτσι. Υπάρχει περίπτωση να αφαιρεθεί το κλιπάκι ή είναι μέρος της συμφωνίας του site με την Vivodi? Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να λυθεί το πρόβλημα φίλε μου. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Είναι και σε χάλια ποιότητα ο ήχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letterman Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 συμφωνω ! ειναι εκνευριστικο οπως επισης και στο Ιn.gr νομιζω με την φορμουλα 1 η κατι με αμαξια που κανει ενα ενοχλητικο θορυβο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 και σου χαλάει και το τραγούδι που ακούς εσύ εκείνη τη στιγμή! :p :p :p :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Nαι παιδιά είναι όντως ενοχλητικό...Αν γίνεται χωρίς ήχο η διαφήμιση θα ήταν καλύτερο. Στην αρχή δεν το είχα προσέξει, ήμουνα στη δουλειά και έψαχνα να βρώ απο που παίζει η παπαρίζου!!!:blink::fool: Ένταξει ηταν και πρωι... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 και σου χαλάει και το τραγούδι που ακούς εσύ εκείνη τη στιγμή! :p :p :p :p Ακριβώς έτσι την έπαθα και εγώ :lol: :p Χτυπιόμουν και ξαφνικά ακούω my number one ! Καλά λέω τι γίνεται χάλασε ξαφνικά το μπ3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Και εγώ το πρόσεξα όταν άκουγα μουσική και έπαιζε παράλληλα. Είναι πάρα πολύ εκνευριστικό και όπως είπαν παραπάνω θυμίζει περίεργα site... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avel Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Δεν έχω δει τη συγκεκριμένη διαφήμιση, αλλά το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι κάποιος να σερφάρει χωρίς macromedia flash ενεργοποιημένο, και να τα ενεργοποιεί μόνο όταν είναι ανάγκη... Ούτως ή άλλως στο 95% των περιπτώσεων είναι άχρηστα και περιττά. Στον Opera αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με το F12, ενώ για τον Mozilla Firefox νομίζω ότι υπάρχει ειδικό extension, που επιτρέπει να κάνεις κλικ στην περιοχή που κανονικά βρίσκεται ένα flashάκι, για να ενεργοποιηθεί. Παράθεση Όλες οι αγγελίες μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Συμφωνώ απόλυτα με όσα ειπώθηκαν... Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Και να 'ταν μόνο στο myphone! Γέμισε ο τόπος (flash.gr klp). Κάθε άλλο παρά πετυχημένη διαφήμιση είναι αυτή! (όχι ότι συμπαθούσα την vivodi γενικότερα...) :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts