Jump to content

letterman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by letterman

  1. CHQ - NYC 21/03 - 30/03 με ΟΑ EUR 755 ηταν οτι πιο φτηνο μπορουσα να βρω + 200 USD * 8 για ξενοδοχειο συνολο ... καλο ταξιδι σε ολους
  2. καποιο link για να κατεβασουμε προγραμματα εχουμε ?:)
  3. πολυ καιρο μπαινω τωρα με panafonet και δεν εχω αντιμετωπισει ουτε ενα προβλημα ... μαλιστα μια φορα που ειχε μπλοκαριστει ο κωδικος μου με ξεμπλοκαρισαν αμεσως !! :)
  4. επειδη δεν μπορω να διαβαζω ανακριβειες για το επαγγελμα του ΕΛεγκτη Εναεριας Κυκλοφοριας θελω να δωσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΕΛεγκτης Εναεριας Κυκλοφοριας ειναι απο τις πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ναι παιρνουν πανω απο 3000 ευρω ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ (απο eurocontrol) εαν σκεφτεις οτι συντονιζουν ολη την εναερια κυκλοφορια και οποτε πετας αυτοι οι εναεριοι τροχονομοι ελεγχουν και συντονιζουν την πτηση σου για να πας ΑΣΦΑΛΗΣ και ΓΡΗΓΟΡΑ στον προορισμο μου. επισης εχει χαρακτηριστει σαν ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΕΣ (αναλογο με των χειρουργων) ολοι οι ΕΛεγκτες Εναεριας Κυκλοφοριας εχουν η πρεπει να εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΩΣΗ κ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΞΥΠΝΑΔΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ δεν ειναι δουλεια για ολους (χωρις να θελω να θιξω καποιον) με ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ! (βραδυνα , ξενυχτια, γιορτες, αργιες, χριστουγεννα, πασχα, καλοκαιρι κλπ) Η συμβουλη μου ξανασκεψουτο.
  5. συμφωνω ! ειναι εκνευριστικο οπως επισης και στο Ιn.gr νομιζω με την φορμουλα 1 η κατι με αμαξια που κανει ενα ενοχλητικο θορυβο !!!
  6. Την επομενη φορα που θα πας στα μεσημεριαναδικα , μην ξεχασεις να το αναφερεις , θα σου βρουν σιγουρα την λυση !!! :lol:
  7. kala mhn trela8oyme kai olas !!!
  8. ενα πραγμα μονο θα πω !! http://www.soniqcast.com εχω το aireo και ειμαι σουπερ ευχαριστημενος !!!!
  9. Ξερει κανεις , τι εγινε με την ιστοσελιδα του greek torrents ? γιατι εξαφανίστηκε ? τι έγινε ?
  10. εχει βγει αναβαθμιση (greek.logografos.update v1.1) γυρω στα 100 μβ (ολο το προγραμμα) η οποια λυνει το προβλημα :!:
  11. ειμαι περιεργος να δω τωρα που εληξε ο δοκιμαστικος μηνας ποσοι απο εμας που εχουμε Imode θα ξανακουμπησουμε το Ι κουμπακι. εγω παντως θα το σκεφτω πολυ σοβαρα . Μια ερωτηση εαν αλλαξω καρτα (νουμερο ) οι χρεωσεις απο συνδρομες θα πανε στην καινουργια καρτα (νουμερο) η ειναι συνδυασμενες με το τηλεφωνο (IMEI)
  12. Οχι ! . Πολυς κοσμος το εχει ρωτησει αυτο σε ξενα forums . Το Τιβο το αμερικανικο ειναι μονο για αμερικη και το Τιβο το αγγλικο ειναι μονο για Αγγλια . Μην παιδευεσαι αδικα
  13. εγω παντως με καινουργια συσκευη nec 3310 (nomizw) σε καρτοκινητη ενεργοποιηθηκε το imode σε 1 λεπτο απο το τοπικο καταστημα ΟΤΕ ... :)
  14. δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα !!!! Επιτελους ποια ! Νισαφι ! Οποιος δεν θελει η δεν ξερει να γραφει ελληνικα εξω απο εδω . Γιατι θα πρεπει οι αλλοι να αποκρυπτογραφουν τι θελει να πει ο αλλος :confused: προτεινω επισης να προχωρησουμε ενα βημα ποιο περα και να υπαρχει και ορθογραφικος ελεγχος. Ορισμενα posts ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ :blink:
  15. για κανε μια βολτα στο πλαισιο και στον Κορασιδη αυτοι σιγουρα εχουν. το πλαισιο εχει και web site ...
  16. ναι γινονται κρατησεις ενα 20 % το οποιο θα αποδοθει με το τελος του σεμιναριου επισης γινονται κρατησεις σαν παρακρατηση φορου αλλα εαν εχεις χαμηλο εισοδημα τοτε τα παιρνεις πισω απο την εφορια
  17. webcamdv ειναι το προγραμμα που χρειαζεστε για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ VIDEO CAMERA
  18. ΕΙναι κανεις που του εχουν ορισει να δωσει Μαθηματα στο Ο.Π.Α (παλια Α.Σ.Ο.Ε.Ε) ? γιατι ενδιαφερομαι . Εμενα μου εχουν ορισει 3 . Πτυχιο Πληροφορικης απο Αγγλια και μου ζητανε να περασω Οικονομετρια ....
×
×
  • Create New...