Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά


KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει δυνατότητα να μπει μία επιλογή ώστε να ενημερωνόμαστε με e mail όταν υπάρχει νέο σχόλιο σε μία εικόνα που παρακολουθούμε? Όπως με ένα thread δηλαδή και μία εικόνα που όταν την έχουμε δημοσιεύσει εμείς μπορούμε να ενημερωνόμαστε.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει δυνατότητα... Και προσωρινά μάλιστα, επειδή υπάρχουν προβλήματα έχει διακοπεί η αποστολή κάθε είδους email από το my gallery έως ότου ξεπεραστούν και λυθούν με το επερχόμενο update. Λυπάμαι :(
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

NAIIIIIIIII...

Καλή ιδέα αν και δεν πιστεύω ότι μπορεί να ισχύει σε πολλές περιπτώσεις το συγκεκριμένο!Ας γίνει όμως αν είναι εύκολο!!

Link to comment
Share on other sites

BTW χρησιμο εκ πρωτης οψης το "who posted" αλλα για να γινει ακομα πιο χρηστικο μηπως εκει που δειχνει τον αριθμο των posts να μπορουσαμε να κανουμε κλικ και να βγαζει ολα τα μηνυματα αυτου του μελους στο εν λογω thread; :worry: :confused:

Link to comment
Share on other sites

Όχι. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Το forum δεν είναι software archive, αλλά τρόπος ανταλλαγής μηνυμάτων και τα attachments συνήθως θα πρέπει να συνοδεύονται από μηνύματα, τα οποία να περιγράφουν τη χρησιμότητα αυτών των attachments. Τουλάχιστον έτσι πρέπει να συμβαίνει... Αν δεν συμβαίνει, δεν μπορώ να.. ενθαρύνω σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Τι Θα λεγατε για ενα Option Instant Message μονο οταν ο user (που θελουμε να στειλουμε IM) ειναι online?

Δηλαδη αντι για ΡΜ να πεταγεται ενα popup. το χω δει σε αλλο Forum ειναι πολυ ευχρηστο. απλως ενα κουτι για text ουτε vb code ουτε τπτ.

 

Βεβαια θα πρεπει να υπαρχει το οριο του ενος ανα λεπτο η κατι τετοιο για να μην μπορει να ενοχλει καποιος καποιον αλλο χρηστη ριχνοντας του αδεια popup.

Link to comment
Share on other sites

Μα και το ΡΜ πετάγεται σε pop-up (όχι το ίδιο αλλά η ειδοποίηση).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=334&perpage=20&pagenumber=5

 

Αφού έγινε ... εκεί η πρότασή σου αυτό κλειδώνεται :)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

furious_n-gage ειναι πιο λογικο πιστευω να διαβαζουμε απο την αρχη και οχι απο το τελος. :)

 

Για να κανεις παραθεση πατας στην λεξη quote, στο μηνυμα που θες να παραθεσεις.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι θα έπρεπε το bar που υπάρχει πάνω ακριβώς από το πρώτο μήνυμα, να τοποθετηθεί και κάτω από το τελευταίο μήνυμα... Είναι μια πολύ καλή λύση και βολεύει πολύ στο browsing ειδικά σε threads με πολλά μηνύματα! :D
Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

My Community > MyPhone The Site > Σχολιασμός > Αλλη μια πρόταση...

 

Αυτό λες;

Όντως θα ήταν πολύ χρήσιμο, αν και μπορείς να βάλεις το mouse gestures στον firefox και με μια κίνηση να σε στέλνει στο πάνω μέρος της σελίδας :)

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς λέω!!! Το έχω το mouse gestures στον firefox αλλά θέλω να βλέπω και ποια θέματα έχω παρακολουθήσει και ποια όχι!!! Για όλα φταίνε τα cookies...
Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι αυτο το minimum των 4 χαρακτήρων στην αναζήτηση είναι πολύ σπαστικό.

Πόσες φορές ήθελα να κάνω αναζήτηση της λέξης : Mp3,SX1,SMS,MMS,fw(firmware) αλλά και πολλές άλλες λέξεις και το σύστημα μου γυρνάει εκείνο το σπαστικό μήνυμα ότι "λέξη που εισάγετε πρεπει να είναι τουάχιστον 4 χαρακτήρες" :mad: Τι βλακεία(σορυ κιόλας αλλά για βλακεία προκειται) είναι αυτό. Γιατί να μην μπορεί να γίνει αναζήτηση για 2 ή 3 χαρακτήρες? Τόσο πολύ θα επιβαρυνθεί το σύστημα πια ή μήπως θα αργήσει τόσο πολυ να κάνει την αναζήτηση? :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

 

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Link to comment
Share on other sites

Κύριε Μάνο ,

 

Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι τεχνικά εφικτό και εύκολο στις κεντρικές σελίδες των φορουμ όταν αφήνεις τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τα φακελάκια που βρίσκονται αριστερά από τους τίτλους των θεμάτων (ναι, αυτά τα μπλε,ροζ,κόκκινα) να βγαίνει ένα μικρό pop-up που να εμφανίζει την ημερομηνία έναρξης του κάθε θέματος ( η τελευταία καταχώρηση φαίνεται και τώρα δεξιά) καθώς και ο αριθμός μηνυμάτων ανά ημέρα (από τη διαίρεση "ημέρες ζωής" / "μηνύματα" ).

 

Όχι ότι δε μπορώ να ζήσω και έτσι :D

 

Αλλά λέμε τώρα :p :p :p

Xiaomi Mi 9T 128GB
Link to comment
Share on other sites

Να κάνω και εγώ μια πρόταση εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Στο Handheld PCs & PDAs θα ήταν καλό πιστεύω να εμφανίζονται τα sub-forums από την αρχική σελίδα του forum, όπως στο chat & fun ή το Nokia...

Άλλωστε είναι άχρηστο να μπαίνουμε στο Handheld PCs & PDAs αφού δεν υπάρχει εκεί κανένα θέμα, πρέπει να μεταφερθούμε σε κάποιο από τα 3 sub-forums.

Link to comment
Share on other sites

Στο thread που έδωσε ο CaeSaR διαβάζω:

 

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (28 Αύγ. 2004 , 19:17)

 

Γνωστό το bug..... μόνο που είναι feature. Σε αυτό δεν ευθύνεται τόσο η αναζήτηση όσο το indexing που γίνεται σε κάθε μήνυμα. Για να το καταλάβεις καλύτερα θα σου εξηγήσω πως λειτουργεί η αναζήτηση σε 450.000+ μηνύματα. Κάθε φορά που δημιουργείται ένα μήνυμα όλες οι λέξεις που περιέχονται σε αυτό προστίθενται σε μια database. Αν κάποιος χρήστης στη συνέχεια αναζητήσει κάποια από αυτές τις λέξεις τότε θα του εμφανιστούν σχεδόν αυτόματα όλα τα μηνύματα, που τις περιέχουν.

 

Όπως καταλαβαίνεις οι λέξεις με 3 ή λιγότερα γράμματα δεν προστίθενται στη βάση αυτή, για προφανείς λόγους. Για παράδειγμα, σε αυτό το μήνυμα εκτός από τις κανονικές λέξεις θα γίνονταν και αποθήκευση στη βάση των λέξεων : "των, της, τον, του, η, ή, για" και πολλά ακόμη άρθρα. Το αποτέλεσμα θα ήταν 100πλασιασμός του μεγέθους της βάσης αναζήτησης και άρα... τραγική καθυστέρηση ακόμη και για την πιο απλή αναζήτηση. Με ανάλογο τρόπο φυσικά λειτουργεί σχεδόν το Google. Τα άρθρα παραλείπονται, ωστόσο κάποιες λέξεις γίνονται index και ας περιέχουν 3 γράμματα.

 

Αυτή η λύση θα δοθεί στο άμεσο μέλλον και ήδη πραγματοποιούνται κάποιες αλλαγές ώστε να δημιουργηθεί μια db με όλες τις friendly λέξεις των 3 γραμμάτων, οι οποίες θα κρατώνται στην αναζήτηση (π.χ. TIM, MMS, SMS κ.ο.κ.) Αυτή η αλλαγή όμως έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου.

 

Αυτά :)

 

Η λύση που λέει ο φίλτατος admin έχει υλοποιηθεί; Ρωτάω γιατί αν δεν έχει υλοποιηθεί (από αυτά που κατάλαβα πάντα) δεν έχει νόημα να βάζει κανείς αστεράκια, αφού δεν θα έχουν καταγραφεί στην database οι κρίσιμες λέξεις με 3 γράμματα... :confused:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει τη λύση με τα αστεράκια, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Λογικά, όμως μπορεί να λειτουργήσει για αναζητήσεις μόνο στον τίτλο του μηνύματος.

 

Όπως είχα γράψει και τον Αύγουστο και επανέλαβα τον Σεπτέμβριο και ξαναεπαναλαμβάνω αυτήν τη φορά, πρακτικά η αναζήτηση με minimum όριο τους 4 χαρακτήρες είναι λογική, εφόσον με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται το indexing κοινών λέξεων όπως π.χ. τον, την, του, τα κ.α. Υπάρχει η προαναφερθέντα λύση που έχω προτείνει, ωστόσο όχι δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη αφού όπως είπα σε άλλο μήνυμά μου, αυτά θα γίνουν σε ένα γενικό πλαίσιο ριζικών αλλαγών.

 

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το παραπάνω επεξηγηματικό μήνυμα να το προσθέσω στη σελίδα εμφάνισης των αποτελεσμάτων... πάντως, αφού η ίδια ερώτηση έχει γίνει 4 με 5 φορές τον τελευταίο μήνα. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν, σε περίπτωση που τεθεί ξανά αυτήν την ερώτηση προτού ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες αλλαγές να παραπέμπετε σε κάποιο από αυτά τα μηνύματά μου:

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=44844

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=528752#post528752

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...