Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Θα ηθελα κι εγω να κανω μια προταση.Θα ηθελα-εαν ειναι δυνατον-οταν σε καποιο θεμα υπαρχουν attachments,εφοσον θελουμε απλα να δουμε τα attachments και οχι να περιηγηθουμε σε ολο το θεμα,με ενα κλικ σε αυτη-->http://www.myphone.gr/forum/image/paperclip.gif την εικονιτσα να μας εμφανιζει μια σελιδα με τα attachments του συγκεκριμενου θεματος.Καταλαβατε τι εννοω ή τα ειπα χαλια? :p :worry:

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι που μου προέκυψε τώρα τελευταία. Εχω βάλει να λαμβάνω τις ειδοποιήσεις για αποντήσεις στα forum που παρακολουθώ στο Hotmail μου το οποίο έχω βάλει στο Outlook Express. Oλα τα μυνήματα τα έπαιρνα απο τα εισερχόμενα αλλά τώρα τελευταία μου βάζει αρκετά στην ομαδική αλληλογραφία χώρίς να έχω πειράξει τίποτα!!

Θα μου πείτε τώρα και τι σε πειράζει τώρα?? :rolleyes:

Ελα ντε!! Δεν μου κάθεται καλά εκεί!!

Θα γίνω καλά γιατρέ?? :cry:

Υ.Γ. Πιστεύω να ταιριάζει εδώ το θέμα που άνοιξα!! :whistle:

Γιατί δεν κάνεις έναν φάκελο Myphone για να κατευθύνονται εκεί τα notifications και να ησυχάσεις?

Πηγαίνεις στο Manage Folders>New Folder και δημιουργείς το φάκελο

Και μετά Options>Mail>Custom Filters και φτιάξε το κάπως έτσι...

Deliver mail that contains myphone in the subject to my MyPhone folder.

Kata th proswpikh mou apopsh haris_led

ton ellhna ton kyberna o wxaderfismos k h bariemara!

Syxna eitai apo th douleia, to spiti, net cafe mpainw gia kapoia douleia

k eitai ksexnw eitai merikes fores bariemai na mpainw giati kserw pws 8a kollhsw :p

etsi an dw ena tetoio mail sigoura 8a mpw estw na pw ena "geia"

na diabasw nea tou forum, texnologia h na postarw katitis.

Enw an exw sto "piato" thn apanthsh den pisteyw na ntroulaw toso poly

gia na dw ti apanth8hke, pou exei proxwrhsei h syzhthsh ktl

wste na kanw log on, 8a to afhsw gia later-on...

dld although einai kalo ayto pou les

egw me th seira mou pisteyw

pws to teaser tou "pathste ayto to link na metabeite sto thread"

einai tamam :p :D

Epishs ti8etai pisteyw k 8ema mege8ous tou mail (ayxanei poly)

• Ean ypote8ei oti stelnei MONO mia apanthsh
    (dld to post right after yours)
    fantasou na exoun ginei "kapaki" meta apo to diko sou
    alla 4-5 k na exei allaxei troph olh h syzhthsh... ara 8a einai obsolete!
  • An ypote8ei pws gia ka8e neo post
    postaretai k h ka8e apanthsh (de to syzhtw gia whole history)
    mazi ayxanei k to bandwith tou foroum dld more €€€ gia to forum!

xlwmo to kobw twra pou to ksanadiabazw.........

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Αυτό μου το έκανε και σε εμένα σε μερικά άλλα fora (οχι στο myphone μιας και δεν είναι σε hotmail...).

Όταν πήγα στο site της hotmail είδα ότι τα έβλεπε ως spam και γι'αυτό πήγαιναν στην ομαδική αλληλογραφία.

Τσέκαρε ότι είναι απο ένα forum που παρακολουθώ και θα σταματήσει:)

Φιλικά Δημήτρης

sugardad

Δεν το ήξερα ότι είναι πιο επιζήμιο για το forum :D

Ε ντάξ δεν πειράζει δεν θα σκάσω και αν δεν το βάλει ο Μάνος στον κώδικα :p

Μάνο επειιδή έχουμε καλομάθει εδώ,και έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς καμιά τρανταχτή αλλαγή(βλέπε κάρμα),τι λέει φαίνεται τίποτα στον ορίζοντα για μια νέα <<περιποίηση στο myphone>> ή κάποια πρωτότυπη ιδέα?

Γιατί δύσκολα ξεσυνηθίζεις αν καλομάθεις :) :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (29 Σεπ. 2004 , 13:15)

σε ένα άλλο forum που συμμετέχω άμα κάνεις κλικ πάνω στο nickname ενός χρήστη όπως είναι πάνω από το avatar του εμφανίζεται το όνομα του στο quick reply...είναι αρκετά χρήσιμο άμα θες να απευθυνηθείς σε κάποιον πιστεύω...

Ναι είναι αρκετά χρήσιμο και πολύ πιο έυχρηστο και γρήγορο από το να κάθεσαι να περιμένεις να φορτώσουν τα πάντα-ιδιαίτερα εάν έχεις και αργή σύνδεση...

Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή η υλοποίηση του :o

λίγο υπομονή...κάτι καλό έρχεται...:o

αυτά προς το παρόν...λεπτομέρειες σύντομα...:)

Καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα να προτείνω στους mods να προσθέσουν στους κανόνες αγοραπωλησιών και την προτροπή οι πωλητές να ενημερώνουν τα posts τους όταν εχουν πουλήσει το αντικείμενο, ωστε να μην στέλνουμε αδικα ΡΜ εμείς που ψαχνουμε κατι.

Αυτο απο προσωπικη εμπειρία όπου ψάχνοντας μια συσκευή σε αγγελίες των τελευταίων 10 ημερών, οι μισοί απο οσους επικοινωνησα μου ειπαν "πουλήθηκε" (αλλά η αγγελία ειναι ακόμα live), και οι υπόλοιποι μισοι απλα δεν απαντανε στα ΡΜς.

Και εγώ που ψάχνω χάνω χρόνο, και αυτοι που φιλότιμα μου απαντουν οτι πουλήθηκε χάνουν χρόνο, και οι υπόλοιποι που δεν απαντάνε καν χάνουν χρόνο να σβήνουν το ΡΜ που έρχονται....

Ευχαριστώ

Σωστη η αποψη σου συνφορουμιτη.

Ειναλ αληθεια οτι συμβαινει και αυτο που λες.

Δεν χρειαζεται να γινουν πολλα απλα να μπορει αυτος/η που εβαλε την αγγελια να κανει ενα επιπλεον ποστ πριν κλειδωσει.

Ελπιζω να γινει κατι.

λογικά πρέπει να είναι εφικτή από την στιγμή που υπάρχει σε άλλο φόρουμ (http://shmmy.ntua.gr)

Θα συμφωνήσω κι εγώ. Είναι πολύ σημαντική πληροφορία. Θα γλυτώνουμε αρκετό χρόνο και ...νεύρα! :D

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Πολύ σωστή και λογική σκέψη.

Για κάποιον που ενδιαφέρεται καλό θα ήταν να ξέρει εάν πουλήθηκε το προιόν που ενδιαφέρεται να αγοράσει :)

Με €30.000 είμαι εγώ :ρ

Btw υπάρχουν τόσα θέματα για νέες αλλαγές και προτάσεις, χρειαζόμασταν και άλλο; :rolleyes:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αντιγράφω από τις οδηγίες του buy&sell:

4) Η αγγελία μου δημοσιεύθηκε... όμως κλειδώθηκε! Γιατί;

Εφόσον δημιουργηθεί η αγγελία σας αυτή θα κλειδωθεί αυτόματα. Ωστόσο, ο δημιουργός μιας αγγελίας μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τροποποίηση (EDIT) στο μήνυμά του ώστε να σημειώσει ότι το προϊόν του πουλήθηκε ή να αλλάξει την τιμή πώλησης/αγοράς. To Βuy & Sell μετατρέπεται έτσι σε χώρο δημοσίευσης αγγελιών και επιτυγχάνεται η ΔΙΑΚΟΠΗ του φαινόμενου του ενοχλητικής προαγωγής των μηνυμάτων στην κορυφή της σελίδας (bouncing) , αλλά και της αρνητικής ή θετικής προβολής των αγγελιών (με αρνητικά και θετικά σχόλια αντίστοιχα).

Με αυτόν τον τρόπο περιορίζονται όλα τα ενοχλητικά φαινόμενα και τα μέλη μπορούν εύκολα και γρήγορα να εντοπίζουν την επιθυμητή αγγελία.

5) Το προϊόν μου πωλήθηκε / βρέθηκε ή το αντάλλαξα! Τώρα;

Μην ανησυχείτε! Μπορείτε να κάνετε τροποποίηση (EDIT) του μηνύματός σας και απλά να ενημερώσετε ότι το προϊόν "πουλήθηκε / βρέθηκε ή ότι το ανταλλάξατε".

H ιδέα και η προτροπή υπάρχει. Απλά δεν το εφαρμόζει κανείς. (εχω δει μερικές εξαιρέσεις)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 1 Οκτ. 2004 , 18:29)

Btw υπάρχουν τόσα θέματα για νέες αλλαγές και προτάσεις, χρειαζόμασταν και άλλο; :rolleyes:

Ελα μωρέ πάνω κάτω θα τα βρούμε.

Κλείδωσε το,πήρα την απάντηση που ήθελα :p :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 1 Οκτ. 2004 , 18:29)

κατευθείαν εσύ να φας το ψωμί του άλλου... :p

άντε κλέιδωσέ το να πάρεις και μπόνους... :cool: :wacko:

Όχι, δεν υπάρχει. Η έννοια του forum είναι να μένουν τα θέματα έτσι ώστε με μια αναζήτηση από κάποιο επόμενο μέλος να μπορεί να βρει κάτι που πιθανόν να τον ενδιαφέρει.

Εάν τώρα χρειάζεται οπωσδήποτε να σβηστεί κάτι, αυτό θα το κάνουν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Μου θυμίζει ένα flash αρχείο, που έβλεπα πρόσφατα, το οποίο δημοσίευσε ένα μέλος του forum στην ενότητα της Siemens. Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω δει τον τελευταίο καιρό και πραγματικά, κάτι που θα έπρεπε όλοι μας να δούμε. Το flash αυτό περιείχε ένα animation με χρήσιμες πληροφορίες για τους χρήστες ενός ξένου forum. Εξηγούσε με πολύ απλά λόγια, τι είναι το forum και ποια είναι η χρησιμότητά του, καθώς και το πως θα έπρεπε να το χρησιμοποιούν οι χρήστες του... Συνοπτικά:

Α) Αν θέλετε να εκφράσετε μια απορία, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ, ώστε να γνωρίζετε αν έχει ήδη απαντηθεί. Παράλληλα χρησιμοποιήστε την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ώστε τα υπόλοιπα μέλη του forum να μην σας απαντάνε ξανά και να μη δημιουργούνται μηνύματα, που ουσιαστικά επαναλαμβάνουν τις ίδιες απορίες και τις ίδιες λύσεις.

Β) Αν θέλετε να εκφράσετε μια άποψη, ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ότι δεν την έχει εκφράσει κάποιος άλλος ήδη. Χρησιμοποιήστε και πάλι την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και κοιτάξτε πρώτα τα ΕΠΙΣΗΜΑΣΜΕΝΑ. Στη συνέχεια ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ότι η άποψή σας συνοδεύεται από περιεχόμενο και επιχειρήματα. Σε διαφορετική περίπτωση, απλά μην την εκφράσετε!

Γ) ΜΗΝ δημιουργείτε νέα θέματα, αν δεν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ. Απαντήστε στα ήδη υπάρχοντα (χρησιμοποιήστε το "ΑΠΑΝΤΗΣΗ") και κοιτάξτε τα ΕΠΙΣΗΜΑΣΜΕΝΑ.

Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το αρχικό μήνυμα, ωστόσο, δείχνουν πως θα έπρεπε να λειτουργεί το forum, για να νοιώθουμε όλοι καλύτερα. Οι moderators καθημερινά πραγματοποιούν δεκάδες splits και merges και όμως το πρόβλημα δεν μπορεί ακόμη να αντιμετωπιστεί.

Ας τα αφήσουμε όμως αυτά στην άκρη...

Τα έγραψα όλα αυτά για να σου απαντήσω. Από το myphone.gr δεν σβήνονται μηνύματα - δεν υπάρχει κανένας λόγος άλλωστε και το vB ανταποκρίνεται πολύ καλά ακόμη και με 580.329 και βάλε μηνύματα στο ενεργητικό της. Η αναζήτηση είναι γρήγορη και εύκολη και οποιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει σε παρελθόντα μηνύματα για να δει τι έχει γραφτεί και να δει απόψεις ή να απαντήσει τις απορίες του. Αυτό άλλωστε είναι το forum. Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημά σου είναι ΟΧΙ, δεν μπορείς να σβήσεις τα παλαιότερα μηνύματά σου - αφού αυτό δεν θα εξυπηρετούσε κανέναν. Αν πιστεύεις ότι δεν έχει αξία η ύπαρξή τους, τότε θα πρέπει να φροντίσεις τα μελλοντικά σου να... έχουν.

Αυτά τα 2 cents από εμένα - και οι συμβουλές γενικού περιεχομένου, δεν είχαν ως αποδέκτη εσένα, αλλά όλους όσους μας διαβάζουν (βάζοντας σε αυτούς και τον εαυτό μου).

[sIGPIC][/sIGPIC]

kanenas mod? kamia apantisi?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

καλησπέρα

δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θέμα θεωρείται πρόβλημα απο τα παιδιά που φροντίζουν το site, αλλα εμένα με ενόχλησε και είπα να το αναφέρω. Επισκεύτηκα το mygallery και πιο συγκεκριμένα τις φωτογραφίες των τελευταίων επτά ημερών. Κι ανάμεσα στις εικόνες είχε φωτογραφίες απο γυμνές κοπέλες, ή απο κοπέλες που φωτογραφήθηκαν σε καφετέριες χωρίς να το γνωρίζουν.

Δεν γνωρίζω αν οι φωτογραφίες περνάνε απο έγκριση πριν δημοσιευτούν. Και υποθέτω οτι τα περισσότερα αγόρια του site δεν έχουν πρόβλημα (για παράδειγμα, μια απο τις φώτο είχε 270 εμφανίσεις). Αλλα δεν θέλω να πιστεύω οτι το mygallery δημιουργήθηκε για να γίνει διαδυκτιακή κλειδαρότρυπα..

Κατα τη γνώμη μου, φωτογραφίες απο κοπέλες που έχουνε βγει χωρίς την άδειά τους, δεν έχουν θέση στο site. Είναι καταπάτηση της προσωπικής ελευθερίας, απλό. Ακόμα και φωτογραφίες απο προσωπικές στιγμές, οπου ήξερε η κοπέλα οτι φωτογραφίζεται απο τον σύντροφό της, μπορεί κανείς να ξέρει αν θα συμφωνούσε με τη δημοσιευσή τους στο διαδίκτυο; Όχι.

Γνωρίζω πως αποτελώ την μειοψηφία στο συγκεκριμένο θέμα. Γράφω όμως επειδή μου αρέσει το myphone. Αν το έβλεπα σε άλλο παρόμοιο site, απλώς δε θα το ξαναεπισκεπτόμουν. Και γράφω με την ελπίδα οτι μπορεί να γίνει κάτι..

φιλικά

Δωροθέα

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned